Startsidan

Snart bara att glida i mål

Idag redovisade och lämnade vi in PA100 vilket var väldigt skönt. Publiken skrattade så jag och Susanne var nöjda. Fast vi måste lämna in själva diktboken eftersom vi "glömde" det idag. Den befinner sig nämligen på tryckeriet just nu, för andra gången. Men när det är gjort ska jag sova för all framtid. Nästan. Nu ska jag snart på innebandyträning men först ska jag äta för jag är hungrig för jag har varit på fotbollsträning. Så nu vet du. Hej då!


PA100

Jag måste erkänna att projektarbetet börjar bli aningens jobbigt. Jag trodde inte att rapporten skulle vara såpass dryg att skriva. Men där hoppade jag allt i galen tunna, som vanligt. Plus att jag har en religionsuppgift jag måste skriva. Blä! Det är allt jag kan säga för nu måste jag förtsätta arbeta. Hej då!

Förresten var lagfesten kanske hur rolig som helst! Ville bara skriva det.

Summering av påsklovet

Så var man hemma från fjällen. I alla fall jag. Det var hur roligt som helst att köra skoter, framförallt Mattias och Lennarts, och självklart var det skoj att träffa släkten också. Trots att det tar emot får jag väl erkänna att det är skönt att vara utan tv och dator i en vecka. Inte för att jag ser på tv när jag är hemma. Jag vet inte varför jag skrev det där. Ganska nyss sökte jag till universitetet. Bara för skoj skull. Varför är jag alltid så oseriös? Vart kommer mitt liv ta vägen? Hitills har det faktiskt gått riktigt bra så jag får väl lita på att det fortsätter åt samma håll.

Titta så fint jag har fotograferat. He...he

image4
Mulad syster

image5

Åh vad jag älskar den här bilden!


Vi drar till fjällen

Förhoppningsvis åker vi till fjällen idag! Annars åker vi imorgon men då kanske jag börjar gråta. Hej då!


Mode är då för roligt!

När jag har lite att göra, eller inte vill göra det jag egentligen borde, brukar jag kolla runt på spännande människors bloggar. Oftast blir det modeintresserade stockholmare som faller offer för mina skratt. De visar till exempel vad de har införskaffat för dagen och poserar i alla möjliga olika ställningar med putande munnar. Men för all del, det är inget fel med det för vem skulle jag annars skratta åt? I och för sig gillar ju jag saker som dom inte gillar men ändå, mode är ju kanske det tråkigaste. Hur roligt är det är se ut som alla andra och spendera massvis med pengar på saker som inte ens passar ihop, bara för att det är modernt. Och man kan ju inte byta stil bara för att modet ändras, det är ju som att byta personlighet då jag anser att man visar sin personlighet med hjälp av klädseln. Nej huvva. Jag är jag och det är inte du, så är det och så kommer det alltid att vara!

Urax igen bara för att han är finast

Urax igen bara f?r att han ?r finast

Det är ju inte sant vad slät jag är!

Idag blev jag bjuden på nån slags grej där jag fick en ordentlig rengörning av ansiktet och sedan en liten sminkning. Fast för mig var det ganska mycket smink eftersom jag inte brukar ha så mycket kladd. Fast det var lite lite svart för min smak kanske. Men men. Trevligt var det i alla fall, och gott fika!
Alldeles nyligen kom jag hem från biografen efter att ha sett Mr Beans semester. Alltså han är ju kanske hur bra som helst! Jag skrattade så att jag grät, men tyst förstås.
Eftersom det är den 1a april började jag morgonen med att luras. Susanne och Anna fick sig en omgång. Fast Anna blev inte lurad eftersom hon råkade läsa "APRIL APRIL!" först. Lite synd.
Idag var jag riktigt klok måste jag säga. "Jag gör mig ung. Jag tror det finns tillräckligt med tid för att vara gammal på så jag kan gott vänta några år till!" Jag menar vem vill bli gammal i förtid? Inte då jag minsan!

RSS 0.91