Startsidan

Är jag knäpp?

Hej! Idag har jag funderat. Här på min blogg för ju jag en monolog. Skulle man kunna säga. Alltså, jag skriver ju mycket för min egen skull fast i och för sig också till er läsare. Men jag är inte ett dugg intresserad av er. Visst, när jag lägger upp en tjusig bild på mig själv vill jag ju såklart att så många som möjligt skriver "Gud vad snygg du är" eller så, fast det händer ju inte alltför ofta. Det jag försöker säga är alltså att kommentarer är väldigt välkomna!

Däremot gör jag inte som många andra bloggare att jag skriver typ "Hur mår ni idag" eller "Vad ska ni göra idag". Varför skulle jag vilja veta det? Det här skriver jag inte för att vara elak eller så utan jag tror bara att dom flesta bara läser vad läsarna ska göra och sen inte bryr sig, kanske mest för att få fler kommentarer.

Som sagt, jag blir jätteglad över alla kommentarer, utom elaka såklart, men dom kommer oftast från min syster. Hehe. Och vill ni berätta vad ni ska göra idag så får ni självklart berätta det, bara det att jag inte ber om att ni ska göra det. Så, hoppas ni förstår. Nu ska jag snart på träning. Hej då!

Kommentarer
Av: eric

jag hade en tung natt inatt, vakna för att skita 2 gånger! ni då (A)?

2007-12-18 @ 20:37:04
Av: Natta

jag skriver så för att veta vad mina kära läsare ska göra de timmar då jag är på jobbet under helgen. annars brukar jag väl inte skriva så mer än vid det tillfället. Tycker det är kul att få en uppdatering så kan man spana in alla sen och skriva :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback