Startsidan

Fast i formen

Alltså, jag har inte fått gjort så mycket som jag hade tänkt idag. Men då har jag ju något att göra imorgon eller söndag eller någon annan dag. Ni får se två bilder som jag tog idag när jag gjorde Rocky Road eller vad det hette. Det var bara den jag hann göra. Jag kan berätta för er att om ni får för er att göra den så köp minimarshmallows för dom blir rätt klistriga när man klipper isär dom. Dom stora alltså. Titta bara!



Jag har faktiskt inte smakat för den är himla svår att få ur formen. Jag tror man ska lägga ett sånt smörpapper emellan för då kan man ta ur den och skära med en riktig kniv. Det kan inte jag.

Om en timma är det dags för Idol! Det ska bli skoj tycker jag. Fast det är ju lite trist att det är sista programmet. Till det ska jag käka sån Tastes of Nature som jag fick av Anna, en choklad- och nötblandning. Det är gott. Och så känner man sig lite nyttigare än om man käkar bara choklad eller så. Ja, jag hejar i alla fall på Marie för jag tycker som hon förtjänar det mer. Eller nåt. Men det spelar inte så stor roll för båda är jäteduktiga. Eller, jag vet inte om Amanda är så vidare duktig på att sjunga men hon är cool. Förresten ska ni lyssna på den här låten för den är superbra! Hejsvejs!

Kommentarer
Av: anna

Herregud vad du bakar goda saker hela tiden, unga fröken Nina! Den där skulle jag vilja ha receptet på. "Ninas hallon & blåbärspaj" är känd i min kompiskrets ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback