Startsidan

Jag vs Keira

Kära Carolin. Eftersom jag knappt har sett nån film så har jag aldrig hört talas om den där sista du nämnde, Alexis Bledel hette hon visst. Sen har vi hon Natalie Portman och hon känner jag bara till namnet på så hon vet jag inte alls hur hon ser ut. Sen Kate Winslet har väl bara varit med i Titanic plus att hon har typ rött hår, tror jag, och det har ju inte jag så det blir fel. Så, nu vet alla varför jag valde just Keira.

Jag var nyss ute med Urax och jag blev dyngsur om fötterna. Jag råkade gå där man inte ska gå med gympadojor. Nu ska jag skriva ner allt som behövs för att baka alla smaskiga grejer jag ska baka imorgon och sen åka och införskaffa det. Dessutom måste jag lämna salamikorvar på kansliet. Dom var ju inte där igår.

Titta här nere nu, är jag inte lik? Hehe. Men jag har ju faktiskt inte ens börjat att retuschera än. Vänta bara tills den är klar! Förövrigt så hade jag lite fondation på mig när vi skulle ta bilden för att det skulle bli lite lättare sen. Alltså jag har bara haft det två gånger i hela mitt liv, på balen när dom sminkade mig phos en frisör och när jag fick en sminkning på Make Up Store. Det är ju otäckt! Man ser ju inte ut som sig sjölv, även om man bara har lite. Och sen luktar det konstigt. Dessutom har jättemånga alldeles för mycket och det ser ju inte klokt ut! Usch, det ska mycket till innan jag använder det igen!


Kommentarer
Av: eric

jag håller inte med :) tkr du e snyggare än henne!

2007-12-06 @ 18:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback