Startsidan

Min betjänt

Har ni förresten lagt märkte till min tjusiga stjärnhimmel? Eller så kan man kalla det för att det snöar. Min bakgrund alltså. Ja alltså det är Eric som har gjort den för han är rätt duktig på sånt där. Den där slängde han bara ihop eftersom jag ville ha den sådär.

Nu håller han på och lagat mat åt oss. Duktig pojke det där. Sen ikväll ska vi se på Ensam hemma 4. 19.00 på trean om någon är intresserad. Föresten är det sämst att åka bort dit man inte kan blogga för då sjunker besökarantalet ganska rejält.

Imorgon ska vi med största säkerhet på i alla fall Nacka Forum, om vi ids far vi in till stan, för att shoppa! Jag ska ju som sagt införskaffa ett par vita converseskor och sen får vi se. Jag skulle vilja ha nån ny tröja för det var längesen jag köpte en sån. Så nu vet ni. Ni får se vad jag köpte sen när jag har köpt det.

Men ja, nu ska jag spana runt lite och sen ska jag äta. Hejsvejs!

Kommentarer
Av: Carro

Hej Nina du kanske kan hjälpa mig litegrann... Jag försöker fixa en egen header-bild och det går ganska bra, förutom att den blir så liten! Så jag tänkte bara fråga typ hur stor din bild är på ett ungefär? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback