Startsidan

Resan

Ja herregud vilken resa! Jag sov max en timme på tåget och jag tappade bort mig på centralstationen. På tåget hamnade jag i hundkupén och det var rätt högljutt. Nu kanske ni tror att det var hundarna som lät men så var det faktiskt inte. Det var två alkisar som levde rövare. Ja. Jag är trött nu i alla fall. Sov lite här när jag äntligen kom fram men det ska bli skönt att sova inatt. Nu ska vi snart käka lunch för vi var och handlade nyss. Sen har jag och Eric bytt julklappar. Jag fick en stegräknare med massa finesser, massageolja och kroppslotion. Sånna där dyra om ni undrar. Så nu hoppas jag att jag blir vacker.

Eric fick en halsduk och två skärp av mig och jag tror att han blev glad för det sa han i alla fall. Sen fick han en burk salta balkar också och dom får minsann ingen smaka på. Men jag tycker inte dom är så värst goda så för min del gör det inte så mycket.

Jag satt i alla fall inte mellan två tjockisar som luktade svett på tåget men det var nästan värre med alkisarna. Men ja. Nu ska jag käka gopizza! Hejsvejs!

Kommentarer
Av: Ylva Östergren

fint skrivet tycker ja faktiskt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback