Startsidan

En glädjens dag

Idag kommer Eric! Gud vad roligt det ska bli. Jag börjar dock känna lite panik komma krypandes eftersom jag varken har dammsugit på mitt rum eller duschat. Men det hoppas jag att jag hinner. Förövrigt är det melodifestivalen ikväll och då ska minsann två av mina vänner, och Eric, komma hit och titta med mig. Oj vilken festlig kväll det ska bli. Hehe. Jag har i alla fall införskaffat lite saker man kan äta ifall det skulle hända att mina vänner blir ilskna.

I förrgår var jag och Susanne på NRA för att höra ungefär vad det kommer att kosta oss att trycka vår kära diktbok. Vi tog nästan ett glädjeskutt eftersom vi skulle få så oerhört bra pris men vi behärskade oss och log bara så att alla tänderna syntes. Oj vad glada vi blev! Nej nu måste jag skutta vidare så att jag hinner göra iordning allt som ska göras iordning. Ha en trevlig dag allihopa för det tänker minsann jag ha. Tjarå!


Förslappning som ursäkt

För er som bryr sig kan jag meddela att jag överlevde måndagen på ett mycket smidigt sätt. Min kära fröken hade nämligen skickat ett sms till min pianokompis Susanne att vi inte skulle ha någon lektion. Vilken lättnad! Tyvärr desto mer att göra till nästa vecka. Men det ska jag nog hinna med, kanske. Har kommit på att jag har rätt mycket att göra men att jag struntar i det. Oj vad jag har förslappats på sista tiden. På lördag kommer Eric och då kan jag inte göra några skolarbeten på en vecka. Kanske är bäst att jag börjar nu, snart.

Jag och Susanne är riktigt duktiga när det gäller PA100. Vi har till och med börjat skapa vår fina diktsamling i datorn nu. Jag är faktiskt riktigt nöjd med framsidan trots att det är Susanne som har gjort den. Eftersom jag är lagd åt det mer skriftliga hållet antar jag att det blir jag som får knappa ner början till teorin. Ska jag vara helt ärlig får jag väl erkänna att jag vill det också. Så att det blir rätt och så menar jag. Jag litar inte riktigt på dig unga fröken. Hehe. Nu har jag lix inte tid att skriva mer så nu får ni vänta någon dag på den spännande fortsättningen. Adjöken!


Kanske mitt sista inlägg pga kannibalfröken

Imorse vaknade jag på ett obehagligt sätt. Hela pianot skakade och eftersom jag drömde just då kan ni få försöka lista ut hur rädd jag blev. Hur som helst var det min vän Hanna som ringde och undrade om jag skulle med och titta på matchen. Det skulle jag såklart så jag fick bråttom att göra mig iordning. Självklart hade jag oturen att behöva sitta i sekretariatet vilket innebar att jag inte kunde göra min tyskaläxa. Men men, nu är den i alla fall gjord och jag började slappna av tills en annan tanke slog mig. Jag har inte ens tittat på pianoläxan. Som tur är har inte Susanne heller gjort det så jag kanske slipper bli uppkäkad själv.

Till veckan är det projektarbetesvecka, PA100vecka. Känns rätt skönt eftersom vi kan bestämma när vi ska börja på morgonen. Jag känner på mig att det inte kommer bli alltför tidigt.

Sist men inte minst vill jag bara påpeka att Grace Kelly kanske är hur bra som helst. Lyssna, sjung och njut! Auf Wiedersehen!


Nu hoppade jag allt i galen tunna

Gårdagens inlägg om att jag skulle äta middag hos min syster var minsann bara bluff och båg. Vi serverades fika i mängder och som grädde på moset hade dom gjort en tårta som såg ut som en kanin. Eftersom jag inte är speciellt förtjust i gräddtårta smakade jag inte. Efter fikat sjöng jag, min syster Anna och min syster Jessicka litegrann. Det måste ha låtit fantastiskt! Eftersom det var en duett var jag och Anna tvungna att vara samma person. Det var ju trots allt Jessicka som fyllde år så det klart hon skulle få bestämma. Helt sjukt vad den ungen kan sjunga! Jag frågade ifall hon har börjat med sitt bidrag till Lilla Melodifestivalen nästa år och det hade hon, sa hon i alla fall. Hon berättade att hon ska spela piano till låten men jag gissar att hon vill dansa också så troligen får hon väl nöja sig med att spela halva låten. Hur som helst fick jag ett uppdrag av Jessickas mor att jag ska spela piano när Jessicka tränar på en sång som hon ska sjunga på någon slags tillställning i Östersund. Troligen skulle det bli Teddybjörnen Fredriksson. För att tala om något annat har jag med största sannolikhet ett jobb inom en snar framtid. Känns oerhört skönt måste jag säga.

Jag längtar till den andra fikarasten för då ska jag bjuda mina trevliga kollegor på fika eftersom det är min sista dag här idag. Jag måste erkänna att det känns lite tråkigt. Nu är jag less så nu ska jag spela lite Kungen. Hej då!

En skog jag tog kort på

                               

Jag hoppas på födelsedagsfika

Dagen började med att jag var ovanligt trött men eftersom jag inte ville missa bussen skuttade jag upp och låtsades som ingenting. Jag fick till och med sällskap på bussen av min kära tyskavän Elin. Och vem springer jag på precis efter att jag har lämnat henne om inte min tyskavän Anna. Mycket trevliga flickor det där. Idag fick jag höra att vår fröken har beställt flygresorna till Tyskland. Känns overkligt men jag ser verkligen fram emot att vi ska åka. Har förresten redan sålt fyra paket påsar som vi inte ens har börjat sälja än till Kicki. Hon och hennes far bjöd idag med mig och en från Stockholm ut på lunch. Efter många om och men bestämde vi oss för Plaza. Eftersom det är torsdag hade dom pannkakor så jag åt med god aptit. Några bord därifrån satt ingen mindre än Sverker Olofsson. Han pratade på med sin välkända stämma om allt och ingenting. Ska jag vara ärlig har jag faktiskt ingen aning om vad han sa eftersom jag inte lyssnade. Något jag däremot lyssnade på var när Göran berättade om sin resa till Thailand. Han och tre killkompisar hade bott några dagar på ett hotell och det såg ut som ett bombnedslag på rummet. En dag kommer några från hotellet och säger att de måste byta rum men att dom ska flytta alla deras saker så dom kommer inte att störas av det. När dom senare kommer in på sitt nya rum ser det exakt ut som i det gamla. Skitiga sockar och kalsonger ligger exakt likadant som på det andra rummet. Vilket jobb!

 

När jag har slutat ska jag ta bussen till min kära gudsyster som fyller 7 år idag för vi ska tydligen äta middag där. Jag som hade hoppats på fika, rackarns!

 

Hej hej!

Alla dessa hjärtans dag

Är det inte härligt så säg! Alla hjärtans dag. En dag då man ska umgås med sin älskade och kanske ge och få presenter såsom en bukett rosor och en nallebjörn. Själv är jag inte lagd åt det romantiska hållet utan skulle bli mycket gladare om jag fick en chokladask. Ifall bitarna är formade som hjärtan eller inte spelar mindre roll. Men tänk på alla dessa människor som inte har någon att ge krimskrams. Ska dom sitta ensamma och tycka synd om sig själva? Jag tycker faktiskt att alla hjärtans dag ska bli en sorgens dag för alla ensamma människor som inte har någon partner. För inte finns det någon "alla brustna hjärtans dag" Nejnej, brustna hjärtan ska glömmas bort, om inte fort så ännu fortare. Men varför är jag så vänlig och bryr mig om dom utstötta? Jag som är lyckligt kär och inte alls lider idag. Men för att jag är snäll såklart! 

Förövrigt kom jag just tillbaka från lunchen hit till min praktikplats, NTF. Putte frågade vad det var för mat och jag svarade falukorv och makaroner.

-Jahaaaa, sånna där som är riktigt krispiga i kanterna och iskalla i mitten? Och sen flyter dom runt i nån slags fettsky som ser ut precis som kopiss?

Ja, precis sånna korvar.

 

Nu ska jag nog göra lite nytta tror jag. Tjingeling!


Vad blått det blev, upp med fötterna!

Idag har jag alltså gjort som många andra, börjat blogga. Gud vad intressant! Jag får väl erkänna att jag har velat göra det länge men det har som aldrig blivit av, kanske för att jag har glömt bort vad det var jag skulle göra innan jag ens hunnit börja. Mitt minne kan liknas vid en guldfisks när det gäller viktiga saker. Gäller det däremot saker som folk helst vill glömma, till exempel hur många grader jorden lutar, så minns jag självklart det i all evighet. Men jag tycker faktiskt att det är ganska roligt att veta sånt onödigt vetande för folk blir så chockade när man kan det. Speciellt jag som inte kan nånting annat. Alltså, jag kan ju allt som alla vet men jag låtsas såklart att jag inte kan. Bara för att vara snäll sådär.
Jaja, nu ska jag i alla fall försöka mig på att göra den här sidan lite vackrare, i min stil. Får väl se om jag lyckas. Hejsvejs!

RSS 0.91