Startsidan

Min visningsbild

Huvvaligen, jag måste byta sån visningsbild. Men det kan jag tyvärr inte göra nu eftersom alla bilder på mig, nästan, finns hemma. Tyvärr har jag ingen aning om vad jag ska ta för bild för jag tycker dom flesta är fula. Det känns också lite töntigt att ta en bild bara för att den ska bli en visningsbild. Dessutom är visningsbilden här så liten så man syns knappt. Jag har dock sett folk som har en större bild men det vet jag inte hur man gör. Man kanske måste betala massa då och det vill jag verkligen inte. Men om någon vet så får ni gärna skriva det. Ojdå, det är inte ofta jag bekänner mina svagheter men nu har jag alltså gjort det två dagar i rad. Hemska saker! Snart ska jag gå och prova min klänning som jag köpte i tisdags. Mamma, morfar och Monica vill nämligen se. Mamma kom alltså hit inatt vid halv sex. Om någon undrar.

Dagens snilleblixt!

Nu har jag kommit på det! Hur jag ska lägga in massa fula bilder samtidigt alltså. Alla gör ju det och skriver roliga texter brevid, och jag, som har gått medieprogrammet i tre år, har inte kommit på hur dom gör. Visst är det nästan pinsamt! Tyvärr kan jag inte göra så nu eftersom jag varken har bilder eller InDesign. Men när jag kommer hem ska jag visa massa kort som jag har knäppt i sommar. En sak jag däremot inte har kommit på än är hur man gör så att man kan klicka på bilden och få den större. Om någon vet det får ni gärna skriva och berätta för jag tror att min blogg skulle bli väldigt mycket bättre då. Eller?

Hos morfar och Monica

Igår for jag till Morfar. Nu är jag alltså här. Jag saknar Eric alldeles för mycket för att det ska vara hälsosamt och dessutom mår jag dåligt efter helgens diet. Ingen bra kombination. Imorgon eller så kommer mamma hit och så på fredag ska vi, jag, mamma och Eric, dra vidare till Göteborg och mormor. Det kommer med all säkerhet bli roligt. Det innebär däremot att jag inte har tillgång till någon dator, eller rättare sagt internet, vilket i och för sig inte är så roligt. Jag kommer hem någon gång i början av augusti om någon undrar.

Helgen var skojig tycker jag, Hanna och Sandra var ju hos Eric då. Vi var på Gröna Lund, såg Harry Potterfilmen och så badade vi. Nu höll jag på att glömma förresten, vi var och shoppade en dag också. Jag köpte ett helt vanligt svart linne, som bara kostade 39 kronor, och en ful snorgrön kofta. Den är rolig. Jag provade också en klänning som var tjusig så jag gick tillbaka senare på dagen och införskaffade den med. Jag är riktigt nöjd med mina inköp! Tack och hej leverpastej!

Förhoppningar om vackrare väder

Haha, jag misstänkte att kommentaren var från dig Carolin. Men man kan ju inte vara säker så det är bäst att fråga.

Ikväll kommer Hanna och Sandra! Det ska bli roligt. Men jag hoppas för allt i världen att det är fint väder imorgon när vi ska på Gröna Lund för om det regnar är det inte så mysigt för då känns det som att man har kissat ner sig.

Jag ligger långt efter i Harry Potter! Jag har inte ens läst halva boken än och det är bara några timmar kvar. Nog skulle jag hinna men det känns inte alltför socialt mot Eric. Men jag kan ju smygläsa ikväll eller så.

Igår berättade jag och Eric roliga historier för varandra. Det var roligt. Jag skrattade ganska mycket och det gjorde han med. Jag antar att ni har hört den vanliga, "Alla barnen tittade in i microvågsugnen, utom Rut, hon tittade ut". Rut sitter alltså i micron och snurrar. Hur som helst. Den nya versionen som Eric kom på lyder, "Alla barnen tittade in i microvågsugnen, utom Nina, det är hon dom ska tina". Haha, jag kan inte sluta skratta!

Kommentarer

Hej kära läsare! Haha, där var jag lite rolig eftersom läsare heter samma i singular och plural. Ni vet alltså inte om jag har en läsare eller flera. Hur som helst. Kommentarer. När någon kommenterar, vilket inte händer alltför ofta, vill jag gärna att ni ger en liten vink om vem ni är, såvida det inte är helt solklart. Om ni inte gör det, som till exempel den som kommenterade sist, kan jag knappt sova på natten eftersom jag ligger och funderar på vem det kan vara. Okej nu överdrev jag, men lite så blir det i alla fall. Jag är nyfiken i en strut!

Förresten kom jag just på att jag redan har bloggat idag vilket jag var helsäker på att jag inte hade gjort. Jaja, jag har i alla fall börjat på den 5e Harry Potterboken nu. Jag tror att jag ska hinna läsa ut den ikväll, imorgon och lite av fredagen. Jag måste helt enkelt.

Sandra Z, om du skulle läsa det här innan jag får tag på dig så undrar jag om du har 6e Harry Potterboken och om du i så fall vill låna ut den till mig. Det vore bra om du kunde ta med den på fredag. Om du vill alltså.

En unik totempåle

Idag skulle vi fara och bada men se det gick minsann inte eftersom det är molnigt. Som nödlösning bestämde vi igår att vi skulle fara ut och springa om det var dåligt väder. Idag bestämde vi att det skulle vi inte alls. Vi åt en smaskig frukost istället och sen har vi inte gjort så mycket mer. Det är ju inte sant vad intressant det är att vara i stora staden. Det finns så mycket att göra. Eric sitter i alla fall och tejpar tidningspapper på en ölburk. Låter helt normalt. Det ska tydligen bli en totempåle. Vi får väl se om det blir en sån eller inte. Jag gissar på inte men det ska jag inte säga till honom. Jag har ändå annat viktigt att göra. Jag måste ju hinna läsa ut Harry Potterböckerna. Det gick lite trögt igår märker jag så nu måste jag läsa jättemycket idag.

Igår kom jag in på universitetet. Det var roligt. Tyvärr var två av dom sex kurserna jag sökte inställda. Men det var kanske lika bra för nu slapp jag ju välja. Jag tackade ja till alla fyra. Det blir nog roligt! Jag längtar nästan till den 1a september.

Igår insåg jag att mina trosor var slut så jag bestämde mig för att tvätta. Den borde vara klar snart skulle jag tro. Intressant va?!

Tiden går fort vill jag lova

Nu har vi nyss ätit. Det var gott vill jag lova. Eric har övat lite yoga idag med sin mamma och det såg roligt ut. Jag var ute och sprang igår så jag är nöjd. Imorgon ska vi och bada om det är fint väder. Jag måste bli lite brun tycker jag mig se. Nu är jag på kapitel 18 i 4e Harry Potterboken. Jag måste ju hinna läsa ut den och nästa innan vi ser filmen. Men jag tror att jag ska hinna det till på fredag. Det är inte då vi ska se den, utan på söndag, men jag vill ändå inte läsa när Sandra och Hanna är här.

Just nu sitter jag och trycker jättemycket på knappen "Dina sidor" på studera.nu. Jag tycker att dom är lite sega med att få fram informationen. Jag vill ju veta om jag får studera tyska nu till hösten eller inte. Och dom andra kurserna också såklart. Jag har dock sett att en av dom sex har blivit inställd. Sämst. Men men, nu har jag annat viktigt för mig. Hej då!

Ensam hemma typ

När jag vaknade imorse hade familjen tänkt fara till Nacka Forum. Jag behövde duscha så jag stannade hemma. Dom var borta i ungefär två timmar så jag hann duscha, äta frukost, städa i köket, sitta vid datorn, prata i telefon och läsa Harry Potter. Det var trevligt. Jag hann faktiskt bli lite uttråkad också. När dom kom hem fick jag en smarrig macka och en present av Eric. Det tycker jag var snällt. Det var en slips som vi hade tittat på tidigare, riktigt frän. Jag köpte den inte då eftersom jag inte trodde att jag skulle våga använda den. Men nu när jag har fått den måste jag ju använda den. Annat vore elakt.

Jag tror inte att jag ska gå utanför dörren idag eftersom jag är så rackarns röd sen igår. Vi var nämligen och badade på Eriksdalsbadet igår. Det var varmt minsann. Jag borde fara ut och springa för det var rätt längesen nu. Men jag orkar verkligen inte. Ska ta tag i det när vi kommer till mormor. Jag lovar.

IKEA och VISA

Imorse bestämde vi oss för att åka till IKEA. Det gjorde vi också. Innan det svängde vi förbi på Nacka Forum så att Eric skulle kunna sätta in sina pengar. Jag blev däremot stoppad på vägen av en tjej som tyckte att jag skulle skaffa ett gratis VISAkort. Hon pratade om det i minst fem minuter innan hon började berätta kraven för att ha ett. Man skulle vara över 20 år vilket jag alltså inte är. Hon blev chockad och så även hennes kollega. Det var roligt. Sen kom Eric tillbaka från banken så då kunde vi gå. Det finns inte så mycket att säga om besöket på IKEA, jag köpte en chipspåse och en chokladkaka. 14 kronor kostade det mig. Förövrigt håller jag på att läsa första Harry Potterboken nu, igen. Hej då!

Påfyllning av sand minsann

Idag for vi och badade med familjen igen. Det var inte lika varmt i vattnet men jag var ändå i längre än igår. Mycket längre. Vi hade ju trots allt betalat för att komma in. Vi har spelat lite guitar Hero också men inte lika mycket som igår. Och så var jag, Eric och Lotta på Nacka Forum för att köpa lite grönsaker och badshorts till Johan. Jag och eric tvärgick in på Din Sko för att jag skulle kunna testa dom högklackade Converseskorna. DOM FANNS INTE!!! Jag började nästan gråta. Jag testade dock dom andra skorna med dödskallar på men dom var så rackarns höga så jag skulle inte kunna gå bekvämt i dom, tyvärr. Nu spelar vi kort men det är inte så roligt. Öven fast jag vinner, he...he. Susanne jobbar förresten på MAX! HAHAHA! Fast i och för sig, jobb som jobb. Men jag lovar, jag ska komma och käka någon gång när jag kommer hem, flottgris.

Byten och bad

Idag var vi och badade. Hela familjen, också jag. Det var jättevarmt i vattnet, eller, kanske inte jättevarmt, men varmare än hemma. Det var dock bara jag och Eric som törstes doppa oss. Efter det fikade vi på ett trevligt fik. Det var gott och jag höll på att spy efter, som vanligt.

Lilla Johan fick Guitar Hero 2 av sin mamma för att han var duktig och drog ut två tänder häromdagen. Det tycker jag var bra för jag är bäst av alla. I alla fall bättre än Eric och det är det som räknas för då blir han arg. Det är roligt, ibland. Nu nyss provade jag Erics jeans och dom var heta. Ännu hetare var mina tajta stuprörsjeans på honom. Eller? Jag borde nästan ta kort och lägga ut. Får se om han går med på det.

Förresten har jag hittat fler Suneböcker som jag har läst ut, Sunes största kärlekar, Sune och klantpappan och Sune börjar skolan. Förövrigt har vi sett klart Sunes Jul om jag inte har skrivit det förut. Jag minns inte. Johan jävlas som en snorunge. Hej då!

RSS 0.91