Startsidan

Tiden går fort när man har roligt

Igår tog jag bussen till Skellefteå för att hälsa på en spännande människa som jag aldrig har träffat förut. Sandra heter hon och hon var verkligen spännande vill jag lova, och ack så trevlig! Jag antar och hoppas att det blir fler resor dit. För att ha råd med alla resor jag tänker göra har jag skaffat mig ett arbete. Det är ju inte sant hur seriös jag har gått och blivit! Jag måste faktiskt erkänna att det är riktigt roligt. Bara lite jobbigt att stiga upp 05.15. I och för sig är det en tjusning med det också eftersom man får höra lite tystnad i denna stressade värld.

Ikväll, eller om någon timme, ska jag käka middag med min vän Camilla. Det ska bli trevligt fast jag är inte hungrig än. Det är inte så bra.

Förresten har jag glömt att jag måste göra pianoläxan. Eftersom min kära fröken trodde att jag kunde den sist är det nog bäst att jag kan den på riktigt på måndag.

På tal om piano ska jag ringa Åsa och fråga om jag ska spela lite med Jessicka imorgon. Alltså jag blir förvånad över hur engagerad jag är. Nu ska jag studsa vidare och göra något viktigt. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback