Startsidan

Det är ju inte sant vad intressant jag är

Nu anser jag att tyskan är klar. Jag får prata sakta så att det tar två minuter helt enkelt. Nu ids jag inte göra mer läxa så jag tror jag packar lite nu faktiskt. Eftersom jag tänkte shoppa massa i Tyskland måste jag se till att halva väskan är tom när jag åker. Blir nog inte det lättaste eftersom jag är en sådan som tar med mig allt och lite till. Ett under att det ens ryms på ditvägen. Fast jag har lix några presenter som ska med på nedvägen som kommer tas bort sen. Inte för att dom tar speciellt stor plats. Typ intresseklubben antecknar, jag vet. Får skylla på resfeber eller så.

 

Jag fick mitt medlemskort från Teg nyss. Det ser dyrt ut. Sådär profsigt som visakortet ungefär till skillnad från Umeå Södras som var ett inplastat papper.

 

Just ja, jag klippe mig ju i tisdags. Det var roligt. Hon tunnade ut håret jättemassa så nu kan jag äntligen ha en sådan spänneklämma som jag alltid har velat ha. Susanne klippte sig idag och jag tror det blev fint men frisören tuperade och fönade så att det såg ut som en sådan 80-talsfrilla. Det var kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback