Startsidan

Helg för mig

Träningen gick sämst och jag har ont i knäna. Dessutom fick jag ont i höften idag. Typ när jag spänner höftböjaren gör det ont. Jag kanske börjar bli gammal.

Men sprollirolla! Nu är det helg för min del. Med det menar jag att det inte är några träningar kvar den här veckan. I och för sig är det ju match på helgerna men den här veckan är jag strängt upptagen så jag kan inte vara med. Sen är det ju Idol imorgon och jag hoppas för allt i världen att Andreas åker ut. Eller, ännu mer hoppas jag att Christoffer kommer tillbaka men det lär han inte göra.

Jag tycker det är jätteskoj när folk kommenterar mina inlägg. Fast det är jobbigt också, speciellt när det är nya personer för då mpste jag lägga till dom som en favorit. Alltså ni vet, favoriter på datorn. Ja. Det brukar jag göra. Och just nu har jag 35 stycken bloggar som jag läser och det är lite mycket tycker jag. Ändå tog jag bort kanske fem stycken tidigare idag. Det är dom som inte uppdaterar som ryker. Om någon undrar alltså. Nu ska jag spana runt lite och sen krypa ner i min fantastiskt sköna säng. Hejsvejs!

Kommentarer
Av: Sara

der på bilden att det hår är ju perfekt för att använda detta, tar max 7 min. du sprayar lite i mittbenan sedan gör du bara en bena på varje sida å en där bak. Blås 5 min bara i benorna, woala du är snyggare än någonsin he he kan inte ens förklara vilken fantastisk skillnad det blir=)

ha en bra dag!

Av: Sara

ja ska fixa det någon dag=)

2007-11-23 @ 23:10:37
URL: http://flippaut.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback