Startsidan

Priest som inte healar

Nu har jag vaknat, klätt på mig och käkat frukost. Snart ska jag pallra mig upp och borsta tänderna och sätta in linserna. När jag förresten skriver "pallra mig upp" så menar jag alltså inte att jag ska upp ur sängen, eftersom jag inte har någon dator, som kanske vissa tolkar det. Jag ska istället upp för trappen. Om någon undrar alltså.

Nu ligger min mobil på laddning. Den dog igår kväll just när jag pratade med Eric. Det kanske inte var så konstigt eftersom jag skulle prata med honom tills den dog. Fast det konstiga var att den dog och sen kunde jag ändå skicka ett sms till honom för att förklara vad jag sa som han inte hörde. Konstigt tycker jag.

Alltså ibland blir jag ganska irriterad på vissa i mitt fotbollslag. Här ställer jag upp och fixar och donar och är snäll och svarar på alla möjliga dumma frågor dom ställer, och vad får jag för det? Gnäll, gnäll och åter gnäll! Visst, vissa undantag finns ju, bland annat Zingosandra och Vickan. Det är hyggliga personer det. Min syster brukar inte heller vara så stygg, när det gäller det. I övrigt är hon som en tomte som tar alla klapparna själv. Kanske som en Priest som inte healar. Eller nåt. Jag vet inte. Jag kanske har sett för mycket på han Björn Gustafsson och parlamentet.

Just ja, igår for jag till Camilla på kvällen eftersom mina föräldrar var på fest i deras kvartersgård och jag ju skulle skjutsa hem dom. Det var roligt. Jag fick ont i kinderna för att jag skrattade så mycket. Det är roligt.

Men ja, nu ska jag kika runt lite i internets underbara värld och sen ska jag bege mig mot matchen.

Kommentarer
Av: Vickan

Jag är sååå schysst jag ;)
du oxå :D

2007-12-07 @ 16:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback