Startsidan

Ett fasligt rännande

Ojoj. Jag kom just hem från att ha varit lite överallt. Först åkte vi ju till kansliet med alla grejerna. Sen åkte vi till ÖB och köpte grejer till imorgon och saker som pappa behövde till nåt motorcykelkalas ikväll. Sen hämtade vi Anna på skolan och körde till Jysk. Bara den lilla detaljen att Jysk har flyttat. Som tur var visste mamma vars dom hade flyttat så vi for dit och Anna testade sängar eftersom hon ska få en ny. Det tog en evinnerlig tid eftersom hon och mamma hade helt olika syner på vad det var hon skulle ha. Anna vill nämligen ha två sängar. Men efter rätt länge var dom nog överrens så mamma ska väl köpa den till veckan skulle jag tro. Men Anna måste nog städa på sitt rum först för som det ser ut nu ryms det då ingen säng. En till alltså, eller, två till som det kommer bli. Här nere ser ni en bild på Anna som provar säng.

Sen åkte vi till systemet för pappa skulle ha till det där kalaset ikväll och sen släppte vi Anna på stan innan vi for hem. Nu ska vi nog snart börja med maten för vi skulle käka vid sju tyckte jag mig höra. Och efter det blir det Idol!

Jag som skulle behöva köpa saft till imorgon med Sandra. Det måste vi göra, fast det hinner vi kanske imorgon. Men hej då!

      image151

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback