Startsidan

Mumsig lunch

Mamma ringde för ungefär en timme sen och sa att vi skulle mötas på Ica. Jag drog på mig jacka och foppatofflor och så gick vi, jag och Urax. Vi införskaffade gopizza och mamma köpte en sån paj från Findus eller vad det heter. Felix kanske. Jag vet inte. Det satt i alla fall bra i kistan fast nu är jag övermätt. Det är inte så bra.

Förresten är det inte så bra att jag tycker det är roligare att jobba med mitt tal än med arabiskan. För det känns som att jagmåste klara arabiskaprovet på första försöket eftersom jag har föreläsning samtidigt som omprovet är. Dessutom hatar jag att få ig. Det har ju faktiskt bara hänt en gång i hela mitt liv. Tragiskt.

Talet är snart klart, jag måste bara komma på en tredje och sista anledning till att mode är bra. Det är inte alltför lätt. Sen måste jag prova prata det så jag ser hur lång tid det tar. Sånt är viktigt. Men just ja, arabiskan. Kanske dags att sätta igång.

Just det! För ett tag sen hittade jag information om tjejligan, en fotbollscup i Lycksele som vi vill fara till. Vinnande laget i damklassen får 5000 kronor. Kanske är nåt att sträva efter? Vi kan ju i alla fall behöva en morot eftersom vi, som kanske alla vet vid det här laget, kom sist i serien med en målskilnad på 6-99.

Kommentarer
Av: Anonym

ja tycker vi bord ha släppt in ett mål till ! 100 inläppta mål kan det ju inte va alltför många som haft ! + att i sista matchen skulle det inte ha varit så stort problem för motståndarna..

2007-10-10 @ 15:23:43
Av: Sofia

när är tjejligan egentligen? jag vill vara med! haha.

fan vad tur att jag inte tog bussen till röbäck när det ändå inte blev nån träning då... woohoo!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback