Startsidan

Smått och gott

Jag gick iväg på Ica för nån timme sen. Där införskaffade jag glass. Här nere på bilderna kan ni se hur smaskiga dom ser ut. Alltså jag vet ju att jag inte ska käka sånt där snask mer än en gång i veckan men det är ju så gott! Igår åt jag ju ostkaka och i onsdags den där ofattbart goda kakan. Usch för mig! Alltså nu menar jag ju verkligen inte att jag ska käka upp båda glasslådorna själv. Vi är ju faktiskt en familj på fyra personer och jag är rätt säker på att alla ska ha lika mycket.
image190image191
Sen tänkte jag också skriva lite om Spice Girls. Jag är en sån där som fortfarande tycker att dom är bra. Egentligen skulle jag vilja fara på nån sån konsert men det är jag rätt säker på att det inte blir av. Mel C är ju solklara favoriten fast Victoria Beckham är ju rätt snygg faktsikt. Fast nej, hon börjar bli för plastig. Men det jag egentligen skulle skriva om dom var att HUR FAN SER GERI UT? Det är dagens fråga. Hej då!

        image192

Kommentarer
Av: Carro

Victoria är creepy som fan. Anorektiskt smal med badbollar till bröst - och därtill förnekar hon att hon opererat sig! Jeezuz.

Av: Anonym

Äsh, jag gillar vickan! hon verkar ha ett hjärta av guld

2007-10-23 @ 10:22:09
URL: http://http://www.metrobloggen.se/celia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback