Startsidan

Viktig fråga

En fråga bara, har du något problem med att äta samtidigt som du sitter och bajsar? Jag har funderat på det ett tag...


Björnmat

Jag var nog inte sjuk trots allt. När jag hade rört på mig lite kändes det bättre, förutom träningsvärken sedan matchen igår. Tyskland vann just finalen mot Brasilien. Kul att jag inte hade vetat att dom spelade om inte Eric hade ringt. Ett ganska så bra bevis på att jag inte är någon sportfåne.

Till middag ska vi äta Björngryta för det har jag luskat ut. Björngryta är en gryta med olika kryddkorvar och bönor. Den är ganska stark och till det har man sånna tacochips och cashewnötter. Rackarns gott faktiskt. Varför det heter Björngryta är för att pappas vän som heter Björn stod och rörde i grytan första gången vi åt det, plus att han älskar stark mat. Kanske inte så logiskt, men så är det. Just det, plus att mamma och pappa säger BÖNgryta, och det låter som samma.

Nu ska jag nog slänga mig i duschen. Förresten så vart matchen 1-5 men jag spelade inget.

Sjukling kanske

Usch! När jag vaknade för lite mer än en timme sen mådde jag illa och det kändes som jag hade feber. Så kollade jag med termometern men det var inget. Fast det känns fortfarande som att jag har feber. Eftersom jag har match, samling halv ett, så måste jag bestämma mig om jag är sjuk eller inte. det skulle verkligen vara hur skönt som helst att vara hemma och ägna mig åt läxor och så men vi får se. Kanske är det bara en släng av Stockholmssjukan som jag brukar få efter att jag träffat Eric. Den beror alltså på att jag saknar honom. Men det kan ju vara på riktigt också.

Nu ska jag prata med min mor och se om hon tycker att jag är sjuk. Hej då!

Tröttast

Usch vad jag är trött! Jag funderar på att gå och lägga mig nu. Jag har ju match imorgon också så jag måste kanske vara pigg då. Och så måste jag klippa tånaglarna. Här nere är lite bilder jag tog hos Eric. God natt!


Sista matchen

Alltså just nu är mitt liv lite stressigt så det är därför jag inte har skrivit. Eller just nu är det ganska lugnt men det va rinte det. Imorse 09.00 hade jag cyklat till universitetet och började min föreläsning på fyra timmar. Det gick ganska bra, jag satt och skissade på taktik till matchen vi hade nyss. Jag vet inte om jag nämnde det men jag var ju coach. Sen tokcyklade jag hem från universitetet och bytte kläder och kastade i mig en filtallrik. Sen kom Sandra och hämtade mig och så åkte vi till matchen. Eftersom två stycken inte dök upp fick vi lite problem men det löste sig ganska bra. Vi började matchen med tolv starka spelare men avslutade med nio halvtrasiga. Det vart för övrigt 0-14 till oss. Alltså, vi förlorade, igen. Men nu ska jag redigera bilder. Hej då!

Skum person

Äntligen är jag hemma från föreläsningen. Den var inte så hemsk som jag hade trott men långt ifrån rolig. Dom hade nog kunnat dra bort en timme eller två utan att det hade gjort så mycket. På rasterna satt jag i min ljuvliga ensamhet och åt macka, kaka och drack kaffe. Dessutom skrev jag några dikter och skissade på en hatthylla jag vill ha när jag flyttar hemifrån. Det är ju inte sant vad kreativ jag är.

Det var en ganska jobbig karl som satt brevid mig. Han kom jättesent och jag satt näst längst ut på en rad högst upp och självklart sätter han sig brevid mig. tilläggas bör att det fanns massa andra lediga platser. Efter rasten satte jag mig längst ut för att markera att jag ville sitta själv. Vad tror ni han gör om inte kommer fram och säger "Ja, nu kan ju jag sitta innerst". På raden var alla platser lediga utom där jag satt. Självklart sätter han sig näst klängst ut så jag måste sitta brevid honom. Spännande person det där.

Nu ska jag lägga in bilderna från Stockholm och slappa lite. Om jag ids ska jag plugga lite. sen ikväll kommer ju våran lilla kusin Viktoria och hennes pappa eftersom hon ska tävla i enduro på söndag. Tyvärr kan jag nog inte kolla eftersom jag har innebandymatch. Hej då!

Tidig morgonkvist

Usch vad det är tidigt! Men nu är jag i alla fall uppe och har ätit frukost. Jag tänkte strunta i att sätta in linserna idag men så när jag tittade mig i spegeln såg jag hur blå jag ör under ögonen. Mer än vanligt alltså. Så jag tänkte kanske sminka mig lite. Jag vill ju inte sticka ut som den som ser ut att ha blivit slagen. Jag var tvungen att ladda mobilen så det var därför jag satte på datorn egentligen om någon undrar.

Sen när jag kommer hem ska jag typ skriva en artikel som ska in i en tidning och sen ska jag se Idol och kanske Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop om jag orkar. Den är rolig. Och så ska jag såklart gå och lägga mig tidigt. Jag vill sova!

Resedag

Alltså ursäkta min frånvaro. Imorse vaknade jag alltså i Stockholm och packade och sånt. Umgicks med Eric såklart. Sen gick vi till bussen och så åkte jag till slussen och t-centralen och sen till bromma. Helt själv, det är inte sant hur duktig jag var IGEN! Sen hämtade pappa mig på flygplatsen här och så åkte vi och åt pizza. När vi hade kastat i oss dom for vi hem och jag bytte om och åkte till Ålidhem för att åka vidare till matchen i Hörnefors. Om någon undrar kan jag berätta att det var en träningsmatch och att dom vann med 5-0. Men det gjorde ingenting för jag släppte inte in några mål och räddade två frilägen. Hurra för mig. Jag kan också berätta att jag bara spelade 10 minuter eftersom sista perioden bara var så kort. Troligen för att deras träningstid tog slut. Men det är straffet man får ta om man åker till stora staden. Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ner i sängen för imorgon ska jag ju på föreläsning på universitetet i sex timmar. Som jag skrev förut någon gång gillar jag det inte. Men jag måste. Hej då!

Hatinlägg

Seriöst, om jag blir en viktig person i framtiden så ska jag förbjuda alla dataspel. Det är ju helt sjukt hur folk kan sitta hela dagarna. Jag är medveten om att jag sitter mycket vid datorn jag med, men jag gör ju viktiga saker. Nu till exempel försöker jag rädda världen och annars brukar jag hålla kontakt med mina vänner. Dessutom är jag ju en sådan person som tränar runt fem gånger i veckan så då tycker jag inte att det räknas.

När jag ändå är igång förbjuder jag tobak också.

Spännande samtal

Jag blev ganska så rädd för för inte så länge sedan ringde en kvinna från nåt Stockholmsnummer och då lät det såhär ungefär.

Jag (Jätteglad för det kunde ju ha varit nån som vill ge mig jobb) - Hej det är Nina!
Kvinnan - Hej jag heter och ringer från SATS.
J - Hej.
K - Du var här och tränade i förrgår?!
J - Ja.
K - Har du träningsvärk?
J - Nej inte så farligt.
K - Okej, jag tänkte höra om du har planer på att komma hit igen (eller nåt jag minns inte).
J - Nej alltså jag spelar fotboll och innebandy så jag tror det räcker.
K - Jaså, i vilket lag spelar du fotboll?
J - Tegs SK.
K - Ehm....vah?
J - Alltså jag bor Umeå.
K - Jahaaaa! Men då kanske det inte är så passande. Och jag vet ju inte när du kommer hit nästa gång. Det kanske inte du vet heller. Men du kan ju höra av dig om du flyttar hit eller nåt.
J - Ja det kan jag ju göra, kostar det 150 då också?
K - Hehe, det beror ju på om du bara är och provtränar eller om du binder upp dig (eller nåt jag minns inte) för då kan jag dra bort lite.
J - Okej.
K - Men ha en trevlig dag!
J - Detsamma du.
K - Hej då!
J - Hejsvejs!

Jag vet att jag alltid är så oerhört trevlig.

Pappa ringde nyss och sa att matchen är på lördag. Jag blir så glad för det innebär ju att jag kan vara med! Nu tänkte jag bara ringa Vickan och säga det till henne så att hon kan säga det till alla som kommer på tröningen ikväll.

Lista

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 175cm.
[ ] jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. (om man räknar med dom i öronen)
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[x] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i England
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har körkort.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. (Inte med mening dock)
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
[x] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis. (Okej jag erkänner, jag la till den punkten själv)

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x]Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller. (Jag kunde inte det för bara några år sedan)
[ ] Jag röker.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. (Aldrig varit på en)
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. (En mp3 som är inte fungerar)
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag har egen TV.
[ ] Jag har egen dator.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. (Hehe)
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. (Beror på)
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[/] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter. (En fotboll ja)
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag älskar mörk choklad. (Jag älskar all choklad)
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Klumprumpa

Åh! Jag hatar mig själv för att jag är så fumlig! Jag lyckades självklart trycka på nån knapp just när jag hade skrivit klart och så försvann allt. Men skit samma. Eric är och jobbar på dagiset och jag ska göra lunch till Johan som är hemma och sjuk. Fast nu ska jag äta glass och plugga arabiska. Hej då!

Idolkäk

Idag har vi sjungit massa singstar och så var vi en sväng på Nacka Forum där Eric införskaffade en tjusig tröja. Sen tog vi en liten sväng till Maxi där vi köpte godsaker till ikväll. Eric köpte ostkrokar som säkert är slut nu och jag köpte glass, maränger och chokladsås. Jag har lix inte ens börjat äta än så jag har mycket att se fram emot. Jag hade tänkt äta lite av det till Idol.

Vi fick middag från McDonalds och jag som aldrig äter där eftersom det är så äckligt, okej inte glassen, visste såklart inte vad jag ville ha. Sen kom jag på att den/dom vegetariska brukar gå att äta så då tog jag en sån. Jag låg och läste under täcket när den överlämnades och Lotta undrade om jag var sjuk. Det är ju skoj att jag ser sjuk ut när jag har glasögon och slarvigt uppsatt hår. Jaja, petitesser. Nu ska jag kika lite på internet och läsa ut boken sen blir det Idol! Hejsvejs!

Försvunnen deo

Alltså jag vet att jag skriver allt minst två gånger men idag kommer alltså Claudia hit. Som jag redan har skrivit ska vi sjunga singstar. I alla fall jag och hon, Eric blev sjuk inatt eftersom fönstret stod öppet. Fast han hade nog inte sjungit ändå kan jag tro.

Jag har slarvat bort min deodorant. Det är nog en av dom värsta sakerna som kan hända för mig. Tack och lov bor det ju andra kvinnor här så jag tjyvade en annan. Men det känns lite konstigt för den kan ju inte bara försvinna. Jag har den alltid i necessären eller så kan den ha ramlat ut så den ligger i väskan. Men gjorde den det? Nej. Efter att ha letat i säkert en kvart gav jag alltså upp.

Snart åker jag hem. Blä!

Möte med svettiga folk

Oj vilken intressant dag det har varit! Först åkte ju alltså jag och Eric till Sarahs skola för att hämta henne. Efter många om och men hittade vi äntligen till baletten och medan hon dansade/lekte gick vi till MAX och käkade lite lunch. Eftersom man får gratis kaffe där tog vi med oss varsin mugg och drack på vägen tillbaka. Det var jättevarmt så vi hade servetter runt. Det var väldigt gott för övrigt. När vi hade hämtat lilla Sarah gick vi till bilen och hoppades innerligt att vi inte hade fått böter. Det hade vi inte så vi gjorde glädjeskutt. Nästan. Sen skulle vi skjutsa hem den arma flickan och det var minsann inte det lättaste. Eftersom ingen av oss hittade och alla enkelriktade gator, självklart gick alla åt fel håll, inte såg enkelriktade ut på kartan så tog det rätt lång tid. Jag ber om ursäkt om jag störde någon med mitt tvära körsätt.

När vi äntligen hade lämnat av henne, det låter som att hon är jobbig och så men det är hon inte, åkte vi hem hit och kastade på oss träningskläder. Vi åkte iväg till SATS och tränade i ungefär en och en halv timma. Jag hoppas verkligen att jag har träningsvärk imorgon, annars känns det onödigt att ha lagt ut 150 kronor på det.

När vi kom hem lagade Eric middag och det var gott men himlarns starkt. Så såg vi Idol och jag började nästan gråta för Robert åkte ut fast jag nästan redan visste det eftersom jag har hört rykten på skolan. Men om typ en halvtimme får man ju se vem som åker ut idag men jag vet inte om jag ids se det. Det får man ju ändå veta imorgon.

Imorgon ska Claudia komma hit och då ska vi sjunga singstar! Nu ska jag läsa bok, hej då!

VARNING!

Idag åt jag värsta vinnarfrukosten eftersom vi ska och träna senare idag. Jag åt yoghurt med k-special och två rostade mackor med ost och skinka. Sen har jag halvt klätt på mig och läst Fågelbovägen 32 av Sara Kadefors. Nu har jag börjat komma in i den och den är faktiskt riktigt bra. Det var ju hon som skrev Sandor slash Ida så jag tänkte att den här borde ju vara minst lika bra. Den här är kanske lite svårare att känna igen sig i eftersom den handlar om en 41årig mamma men den är ändå läsvärd.

Snart ska vi ta bilen och åka och hämta Sarah på skolan för att sedan skjutsa henne till Baletten. sen ska vi vänta till den är slut för att sen skjutsa hem henne. Jag tycker det ska bli roligt att köra bil mitt i stan. Kan bli spännande att se hur det slutar.

Sär skrivningar

Alltså jag bara måste få skriva av mig lite nu. Jag stör mig något så fruktansvärt på särskrivningar. I många fall blir det ju en helt annan innebörd i orden. Ser man inte vad det är man har skrivit? det värsta är ju när dom dyker upp i rubriker och liknande. Står det mitt i en text kan man ju i alla fall låtsas som att man har snubblat på tangenterna men är det på något utstickande ställe så borde man väl se det? Dessutom tycker jag att man ska se till att det man publicerar är rättstavat. Så fort jag är osäker på ett ord kollar jag upp hur det stavas. Men det är ju bara min åsikt.

Om någon upptäcker stavfel i min blogg får ni gärna skriva en trevlig liten kommentar så jag kan ordna till det. Hej då!

Dagens fönstertittning

Ida var om möjligt trevligare än jag minns henne. Eric uppskattade nog inte vårat sällskap så han åkte hem. Det kanske var lika bra eftersom han inte minns hur det var på Gotland eftersom han inte var där. Jag och Ida gick i alla fall runt och finkammade alla skoaffärerna i jakt på dom perfekta vinterskorna. Dom fanns inte. Ida hittade ett par kängor som var fräsiga men dom var trånga på nåt konstigt sätt så det gick ju inte. Jag testade lite kappor eftersom jag vill ha en sån. En satt rätt bra. Rätt bra alltså, den var för kort i armarna. Varför kan det inte finnas nån som inte är det? Jag har letat i flera år. Eller, flera och flera, ett kanske, men ändå, jag har inte hittat någon. Jaja, jag får leta vidare.

Imorgon ska vi ju och träna som jag kanske har nämnt. Jag måste vinna!

Glass kanske

Idag ska vi ner på stan och träffa en gammal bekant. Det skrev jag ju om igår. Jag vet inte än om Eric ska på bio med sin far men om han inte ska det så tycker jag att han ska följa med oss. Jag vet inte vad vi ska hitta på men. Kanske käka glass på McDonalds. Eller nåt.

Lilla Eric har inte ens skuttat upp ur sängen än. Jag kanske ska gå och jävlas lite när jag har skrivit klart. För jag har lix både klätt på mig och ätit frukost. Klockan är rätt mycket också. Jagvet inte hur det är här i Stockholm men hemma stänger alla affärer vid tre på söndagar. Dom skrattade åt mig när jag sa det. Hoppas bara att dom har rätt.

Alltså jag har typ fått skabb eller nåt. Det kliar i alla fall överallt. Fast Eric säger att det är myggbett och det kan det faktiskt vara. Men jag trodde inte att dom fanns här nere.

Återseende

Imorgon ska jag på stan. Eftersom Eric ska på bio med sin pappa och jag inte vill följa så tänkte jag träffa en gammal bekant. Vi var på ridläger tillsammans  två somrar på Gotland. Om jag räknar rätt var det fyra och fem år sedan. det blir nog roligt. Ska bli roligt att skratta åt hennes dialekt om inte annat.

Nu tror jag att det vankas spel med Eric, hans mamma och hennes pojkvän eller vad man ska kalla det. Men just nu sitter dom och diskuterar min blogg. Spännande. Sen ska vi se på Mr. Bean för det är kanske det bästa som finns förutom Sunes Sommar. Men jag kanske ska göra dom sällskap. Hejsvejs!Smaskens

Gulleeric hade köpt en chokladkaka, en fanta och en tidning till mig när dom var borta. Det tycker jag var snällt. Fast det är slut nu, förutom tidningen såklart. Nu ska jag läsa bloggar.

Gopizza

Nu har jag vilat lite och käkat gopizza. För er som inte vet vad gopizza är så kan jag berätta att det är sån som är på bilden. Det finns faktiskt ingen godare pizza. Nu är Eric och Lotta och fixar med Erics klocka som har stannat. Jag iddes inte följa med så jag sov iställlet. Sen att jag aldrig somnade spelar kanske ingen roll. Jag är i alla fall mycket piggare nu. Sen när dom kommer hem ska vi nog spela Guitar Hero för det är ganska så roligt. Fast jag tycker att det är lite lurigt för jag lyfter på fingrarna mellan massa toner när man inte behöver det. Det är nog för att när man spelar gitarr på riktigt så kan man inte hålla kvar för då låter det fel. Därför tycker jag att jag borde få extra poäng eller så. Det tycker inte Eric.

image126

Efterkalasdag

Godmorgon. Jag är dyngtrött trots att vi for hem rätt tidigt. Jag tycker det var en trevlig kväll igår och nu när jag tänker efter tog jag ju lite kort med mobilen som jag kan lägga in. Jag tror jag gör det lite senare. Jag tycker det var roligt att dom flesta på det där stället var som stockholmare. Det var dom i och för sig allihopa men dom såg ut som sånna. Ni fattar. Fördomar som stämmer. Jag visste väl att jag alltid har rätt.

Presenten blev uppskattad i alla fall. Tror jag.

Jag är trött. Hej då!


Kaktus

Nu har jag tagit kort på presenten. Jag tror inte att Claudia läser min blogg innan hon får den så nu får ni se. Nu måste jag skynda mig och bestämma vad jag ska ha på mig och allt sånt. Hejsvejs!


Slarvsylta

Sådärja. Nu har ni fått se min nya tröja också. Jag ber om ursäkt för att det inte ser så bra ut men det är för att Eric inte har InDesign och så kan man inte använda snabbkommandon i Photoshop. Dessutom tog jag korten med mobilen.

Det kändes inte så bra att ligga i hallen när jag tränade. Om någon hade kommit hem hade det kanske sett lite roligt ut. Men tur som jag har så kom Johan hem just när jag var klar och skulle duscha.

Om en timma ska jag åkamed bilen och till dess måste jag väl hitta nå kläder. Usch, jag hatar maskerader!

Just ja, jag ska fixa i köket efter slavisarna. Hej då!

Tröja

image122

Piratkopia

Oj herre min Gud! Igår slog ni rekord med 17 personer. Alltså nästan dubbelt så många. Helt sjukt. Jag vet inte vars ni kom ifrån. Men roligt var det i alla fall.

Nu har jag vaknat och klätt på mig mina träningskläder. Jag har kört lite magövningar men ska fortsätta med det snart. Sen ska jag käka frukost och duscha och sen ska jag åka en tur med bilen. Efter det ska jag göra presenten och kika vad jag ska ha på mig. Jag känner att det kommer gå åt skogen. Jag borde ha ett svärd eller nåt. Men det har jag inte. Det känns lite fånigt att komma dit och "se ut" som en pirat men inte göra det. Fattar ni? Om ni inte fattar förstår jag det för jag är rätt översmart. Men ja, nu ska jag läsa mina favoritbloggar sen fortsätta träna.

Kanske lägger in en bild, dock inte så snygg, på min nya tröja senare.

Rekord minsann!

Jag trodde att det här skulle bli en dålig dag på bloggen eftersom min statistik har börjat slutta men idag slog ni, kära läsare, rekord!

Jag har köpt choklad så jag är lycklig också. Och så har vi sett Idol. Jag hejar ju på Robert Kragh eftersom jag har pratat med honom. Jag tror att han frågade vad klockan var. Annars vet jag inte. Men vi har i alla fall gått på samma skola två gånger. Glömde jag säga att det mest är för att han är duktig på att sjunga? Det är han i alla fall.

På tal om Idol. Jag tänker söka nästa år och sjunga min egna version av en låt. Så här går den. "Am´nt I lovely, am´nt I wonderful, am´nt I precious made from love." Jag hoppade över lite och så men ni förstår på ett ungefär. Jag tycker den är svängig och det låter så sjukt bra när jag sjunger den. Det säger alla. Typ.

Imorgon ska Eric jobba så då ska jag göra Claudias present och så ska jag softa lite. Chilla vid tvn och sånt ni vet bah. Nej men allvarligt. Jag ska köra styrketräning istället för att springa. Hej då!

Vi är i tidningen!

Idag står det om fotbollslaget jag och Vickan startade och spelar i i tidningen. Jag kopierar in hela artikeln eftersom den kommer försvinna snart.

Laget som ligger först bakifrån

UMEÅ En uppskjuten match mot Stöcke återstår. Tegs SK kommer föga troligt att vinna den. Men VF:s fotbollssida utser ändå division V-jumbon till årets tappraste lag. ? Vi ligger först bakifrån i alla fall, säger tränaren Frida Ström. I varje serie måste något lag vara sist. Tegs SK är det med marginal i division V södra. Teg, som gör sin första säsong i damfotbollen, har nämligen noll poäng efter 14 spelade matcher, tunga 6-85 i målskillnad och 16 poäng upp till nästjumbon Hörnefors. Frida Ström förklarar att den här säsongen har varit en "lära-känna-varandra-säsong" och till nästa år (jo det blir fortsatt satsning) är högsta prioritet att hitta en målvakt.

Elva forwards

I år har ett par utespelare fått dela på den posten.
- En tjej, Mia Gisslén, har stått för det mesta eftersom hon haft problem med låret och inte kunnat springa sedan har Anna Ivebo, Sara Emanuelsson och Tina Wikström också stått. Teg fick en tung start då man lämnade walk over i första matchen mot Hörnsjö.
- Vi var bara sju spelare då, efter det fick vi ragga folk. I de första omgångarna var vi inte fullt lag heller. Ibland hade vi elva spelare men innan matchen var över var det alltid någon som gjort illa sig, säger Frida Ström. Stämningen i truppen har varit god trots alla förluster och laget har tagit nederlagen på rätt sätt.
- Det har väl varit med lite ironi i rösten när vi sagt att "det blev ju inte tvåsiffrigt i dag". I en match så gick vi upp från 0-4 till 3-4 och tänkte att vi skulle ta en poäng men då drog motståndarna ifrån och vann med 8-3.

Ni har en uppskjuten match mot Stöcke kvar, tar ni en poäng där?
- Det vore ju kul men jag har lovat tjejerna att de får välja position där de vill spela så vi får se om vi har elva forwards på planen, säger Frida Ström, tränare i årets tappraste lag!

Länk

Om kalas och choklad

Okej, nu är jag jätteirriterad. Hela inlägget försvann och jag orkar verkligen inte skriva om allt. Men i alla fall. Igår hedde jag och Eric på ansiktsmaskerna och det var skönt men dom hjälpte inte. Så vill ni ha fin hy ska ni inte satsa på H&Ms för 15 kronor.

Jsg är jättesugen på choklad och det finns toblerone. Fast jag har redan nallat av dom en massa så jag tror jag ska låta dom ligga. Imorgon ska vi på kalas hos en tjej och det ska bli roligt. Vi måste dock gå till affären och köpa grejer så vi kan göra den. Jag vill inte avslöja vad det blir eftersom hon i alla fall en gång har läst min blogg. Men det blir nog bra. Jag kom på den briljanta idén att när vi handlar grejer till födelsedagsbarnet så kan jag köpa choklad!

PS. Jag har alltid älskat choklad och har aldrig haft problem med att stava men när jag var yngre, kanske 11, kunde jag inte stava till varken choklad eller Sverige. Duktigt!

Spännande dag igen

Nu är lilla Eric i duschen och om ni undrar så kan jag berätta att han vaknade jättesent. Jag gick upp vid tio och käkade frukost, tömde och fyllde diskmaskinen och sånt. Sen hade jag inget att göra så då jävlades jag med sömntutan. Det var inte så uppskattat så då sorterade jag hans sockar. Men nu har han äntligen stigit upp alltså. Det tog då lång tid att duscha för jag har minsann hunnit klä på mig och allt under tiden. Men nu låter det som han är klar. Idag ska vi skjutsa Moa till träning. Annars vet jag inte. Den som lever får se, som jag brukar säga. Hejsvejs!

En kvällskvist

Nu börjar jag bli trött. Alltså inte bara trött utan gå-isäng-trött. Kanske beror på att jag steg upp vid åtta imorse. Och att jag brukar gå och lägga mig vid tio. Hur som helst. När jag var ute och sprang imorse såg tydligen Moa mig från sin arbetsplats. Jag hoppas verkligen att det var när jag sprang det första varvet för tempot på det andra var kanske inte det snabbaste. Men hon sa i alla fall att jag nog sprang rätt fort. Hon kanske ljög. Vem vet? Nu är det tydligen Top Model på tv och det vill jag se. Jag evt inte varför jag ser på sånt trams. Kanske för att jag gillar att fota. Eller nåt. Och så såg vi Idol. Det var roligt. Eller, inte så värst, men det var väl bra. Ska se imorgon också har jag bestämt. Men hej då!

Införskaffningar

Nu har jag lite brådis eftersom vi ska käka alldeles snart men jag tänkte bara berätta att idag på stan så införskaffade jag en randig tröja från Gina Tricot som jag har velat ha rätt länge. Har inte tagit kort på den och den finns inte på hemsidan så det får komma senare. Den var fin i alla fall, tycker jag. Sen köpte jag lite godis också och två ansiktsmasker. Samma sort som förra gången. Om ni undrar varför jag köpte två så kan jag berätta att Eric ska ha den andra. Jag ska bara bevisa att det är värsta skönt. Hoppas han inte bangar för då slår jag honom. Hej då!

En Stockholmsdag

Nu är jag alltså framme i stora staden. Igår gick det alldeles utmärkt att ta mig alldeles själv till Mariatorget. Jag var in på Pressbyrån, där det för övrigt var en duva som pickade, och köpte "en sån remsa så man kan åka tunnelbana och grejer". På planet satt jag och läste Aftonbladet om det där planet som kraschade i typ Thailand. Det var ju...kul.

Nu idag ska jag och Eric snart bege oss till bussen för att åka in till stan och möta Sandra och Anna. Det ska bli skoj för vi ska shoppa hade vi tänkt. Det är roligt.

Imorse var jag ute och sprang om någon undrar. Det var skitkallt i halsen så det var tungt att andas. Det var lite synd. Okej jag erkänner, jag klarade inte min tid. Blä!

Kineser

För sådär en två tre år sedan var jag de roliga historiernas mästare. Jag tänkte återuppta det litegrann så här kommer en jag kom på alldeles sjäv igår innan jag skulle somna. Själva poängen kanske finns redan men jag kom i alla fall på den här själv. Den kanske inte ens är rolig.

Vet du varför kineser ofta har så kort hår?
För om dom låter det växa blir det så risigt.

Hahaha! RISigt, fattar ni. Haha, jag kan inte sluta skratta. Hej då!

Snuskpelle

Godmorgon. Nu har jag äte frukost och vaknat. Och så har jag läst ut "I valet och kvalet". Alltså jag måste bara påpeka än en gång att ni måste läsa den! Den är rolig och så. Jag är sämst på att uttrycka mig så jag tror jag slutar där. Hur som helst. Idag åker jag alltså till Stockholm för att hälsa på Eric som för övrigt är min pojkvän. Det ska bli jättespännande för jag ska få hitta alldeles själv från Bromma till Mariatorget. Vi ser väl hur det går med det. Idag måste jag fortsätta packa för det gjorde jag såklart inte klart igår eftersom jag tyckte det var roligare att sitta vid datorn. Men det är faktiskt skoj att packa tycker jag. Packa upp däremot är kanske det värsta som finns. För er som undrar kan jag berätta att jag inte hade packat upp väskan sedan jag sist var i Stockholm. He. He. Det roligaste är att jag är seriös.

Nu ska jag skutta ut med Urax och sen ska jag packa och måla naglarna. Det är ju inte sant vad kvinnlig jag har blivit. Hej då!

Visste du att?

Jag läser 24 olika bloggar varje dag. Det hade du ingen aning om, eller hur?

Jag har börjat packa men eftersom en del fortfarande hänger i tvättstugan kan jag inte packa klart. Jag är hungrig. Hej då!

Fortsättningslista

Så här ser min lista ut nu. Gå ut med Urax, blogga och läsa andras bloggar är dock sådant jag gör flera gånger så det är som inte klart. Plugga också för den delen men det tänkte jag kanske göra på planet imorgon eller så. Men nu sla jag börja packa det som inte är blött ännu. Och handbagaget och sånt.

+ Gå ut med Urax
- Plugga
+ Tvätta
- Packa
+ Boka biljetter
+ He på mig en ansiktsmask
+ Blogga
- Noppa ögonbrynen
+ Ringa om ett jobb
+ Läsa andras bloggar
- Hämta boken ( jag har fått ett mail om att den har kommit men det har den inte)
- Innebandyträning

Jag bara måste berätta hur skönt det var med sån där ansiktsmask. Den blev alldeles varm och det var jätteskönt! Det var alltså
den här sorten jag hade. Testa!

Lista

Idag har jag inte skrivit en lista på vad jag ska göra men jag hade tänkt. Jag kan skriva en här istället.

- Gå ut med Urax
- Plugga
- Tvätta
- Packa
- Boka biljetter
- He på mig en ansiktsmask
- Blogga
- Noppa ögonbrynen
- Ringa om ett jobb
- Läsa andras bloggar
- Hämta boken ( jag har fått ett mail om att den har kommit men det har den inte)
- Innebandyträning

Jag tror det var allt. Sen måste jag såklart hänga tvätten och ta ner den torra tvätten och sånt men det iddes jag inte skriva. Kanske dags att börja så jag hinner allt. Hejsvejs!


Boktips

Det var inte mycket arabiska jag fick gjort idag. Nästan ingen alls. Jag har dock skrivit ut nya övningar som jag kan göra när jag inte har annat att sysselsätta mig med. Det skumma med övningarna är att jag aldrig har fått det att stämma. När jag har skrivit ett ord blir det inte alls som det ska. Då blir man inte peppad på att fortsätta så att säga. Men jag måste väl. Jag tycker bara det är lite konstigt att det finns krumelurer på orden som inte finns på alla ställen jag lär mig ifrån. Jag tror det är någon som hittar på själv. Eller så är det jag som är korkad. Jag vet inte. Nu är jag less så snart kryper jag nog ner i min säng med "I valet och kvalet" som jag håller på att läsa nu. Den är bra så den kan jag rekommendera! Författaren heter Jane Green om jag inte misstar mig.

Båtbekymmer

Det är faktiskt konstigt att jag är så trött. Inatt sov jag i kanske elva timmar och jag har inte ens någon som puttar ner mig/trycker in mig i väggen så jag borde sova bra.

Nu har jag i alla fall gjort klart digitala bilderuppgiften så nu slipper jag tänka på den. Ska bara be mamma läsa igenom den först. Vore väldigt bra om jag hinner få arabiskaboken innan jag far eftersom det kan bli jobbigt att studera dom kapitlen jag ska utan boken. Den väger typ 50 kilo också, tror jag eftersom den är cirka 600 sidor, så man måste typ skicka den på ett fartyg eller nåt vilket tar jättelång tid. Då är den säkert framme när jag redan har farit hem vilket betyder att Eric måste skicka tillbaka den med ett annat fartyg. Och eftersom jag bor i Umeå vet man aldrig hur ofta sådana fartyg kommer och går. Alltså vore det bäst att jag får den imorgon. Ja, nu måste jag faktiskt börja plugga. Hejs!

Matchmiss

Nu har jag vaknat, duschat, ätit frukost och fikat. Jag som tänkte plugga hela dagen idag men jag orkar verkligen inte. Men jag måste. Jag hatar att dom inte kan få fingrarna ur arslet och bestämma när vi ska spela den sista matchen för jag kan inte boka resa till Stockholm innan jag vet. Men det känns som att jag vill åka senast tisdag så jag funderar på att skippa den och åka även om det känns jättetråkigt. Jag vill verkligen spela! Sämst.

Nu vill pappa låna datorn så jag får väl sätta mig i soffan och studera arabiska. Hejsvejs!

Visste du att?

Visste ni förresten att min syster är modell?

image118


Skogsmullar

Äntligen hemma! Nu har jag varit ute i skogen hela dagen utan riktig toalett så då är det rätt skönt att komma hem. Nu ska jag bara skriva in hur många timmar alla i laget har jobbat och sen kan jag slappa. Eric är för övrigt på tv nu. Han är och ser på den där hockeymatchen i Globen. Fränt va! Här nere ser ni några bilder jag tog idag.


Duktiga jag

Haha, alltså jag älskar mig själv. Ikväll, notera att det är fredag, följde jag med min arma moder till Willys och Obs! där vi införskaffade korv, hamburgare, bröd och liknande till imorgon. Hade jag inte gjort det hade jag suttit vid datorn och antingen bloggat och sånt eller studerat. Är det inte underbart så säg? Tänk på alla stackars föräldrar som måste sitta uppe och vara oroliga eftersom deras barn är ute och förtär alkohol. Jag hoppas innerligt att jag inte får sådana otäcka ungar. Nu har jag inte tid att roa mig längre för nu ska jag fixa till imorgon.

Idag har jag för övrigt träningsvärk sen bowlingen.

Intressant almanacka

Nu äter jag glass för det tycker jag att jag har förtjänat. Jag vet inte varför men det spelar mindre roll eftersom bara man har en anledning så kan man äta hur mycket man vill. Dessutom har jag ju tränat fem gånger sedan i måndags och då ryms nog lite glass i magen. Så, nu kan jag äta med gott samvete.

Ska jag vara ärlig har jag inte gjort någon arabiska idag. Jag satsar istället på att göra klart digitala bilderuppgiften som ska in om en vecka eftersom jag kommer vara i stora staden då. Jag har nu skrivit ner alla inlämningar i min tjusiga almanacka som ni kanske minns från ett inlägg i kategorin "Mode utan mode". Om ni inte minns kan ni kolla nu om ni vill. Jag menar det är ju väldigt intressant hur min almanacka ser ut. Hur som helst. Förhoppningsvis ska vi spela den förskjutna fotbollsmatchen på måndag så då kan jag fara på tisdag. Det skulle vara kalas! Men det är ju inte bestämt än så vi får se. Jag blir dock rätt irriterad om den är på kanske torsdag eller så.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Spice Girls, hej hej!

Bowlingbilder

Nu sitter jag och tittar på gamla klipp från IDOL eftersom jag har missat alla avsnitt den här veckan på grund av träningar.

Igår var det ju alltså bowling med innebandylaget som gällde. Jag tog lite kort men eftersom vi bara var tre stycken på vår bana hann jag inte så bra. Dessutom kommer jag inte lägga ut alla för dom var fula. Jag har typ inget vettigt att skriva idag. Åter till arabiskan, hej då!Jo men just ja. Jag ska åka till Stockholm snart. Så fort vi har spelat sista fotbollsmatchen far jag.

Lite hets idag igen

Det känns lite tråkigt att jag inte har varit utanför dörren idag. Men det har jag alltså inte. Nu ska jag gå och se till så jag har med mig allting till träningen och så. Och nej, jag kommer inte glömma kameran för den har jag redan lagt ner. Men nu känner jag att jag är lite hungrig också. Det var ju inte så bra. Jag kastar nog i mig några mackor nu snart om några minuter. Och så måste jag skriva på lagsidan att jag skriver ikväll/imorgon vilka som ska jobba tidigt på lördag. Oj vilket hets, nu fick jag nästan brådis. Tjoflöjt!

I love my life!

Idag fick jag det första studiebidraget! Det är ju inte sant vad man kan bli glad av lite pengar! I och för sig är det inte oerhört jättemycket men om man knappt har haft något alls i två månader så är 2000 ganska mycket. Om jag hade tid skulle jag hoppa på ett plan till Stockholm ikväll. Men det kan jag alltså inte. På lördag är det viktigt jobb med fotbollen och lördagen efter det måste jag passa Urax. Dessutom är det ju arabiskan. Den känns mest nedtyngande. I och för sig känns den mycket bättre nu när jag har pengar men ändå. Nu ska jag fortsätta plugga. Wee hooo...

Spännande dag, inte

Nu har jag vaknat och ätit frukost. Gud vad jag sover mycket, men skönt är det vill jag lova. Igår kväll läste jag ut Harry Potter and the Deathly Hallows. Utan att avslöja mig kan jag bara säga att jag tycker slutet var bra. Men som många kanske vet är ju jag en oerhört hemsk och elak person. Moahaha, nu vet ni inte alls vad som händer. Bra.

Idag blir det till att studera jättemycket. Jag ska satsa på att gå igenom resten av alfabetet idag. Och så måste jag klä på mig också. Sen ikväll är det ju träning, käk och bowling med innebandylaget som gäller och då ska jag ta med mig kameran. Om jag glömmer den ska jag stycka mig själv. Nästan.

Men ja, bara att sätta igång. Hej så länge!

Just det, igår fick jag reda på att Nathalie i min gamla klass läser digitala bilder med mig, fränt va!

Ansiktsmask

Jag glömde ju berätta vad jag köpte när jag var på stan med Hanna idag. En glass med chokladsås på MAX. Okej, det där var inte roligt. Alltså jag köpte det men jag köpte en annan grej också. Nämligen en ansiktsmask. Jag har ingen aning om den funkar men den kostade 15 kronor på H&M så det är värt ett försök. Inte för att jag har så jätteförskräcklig hud men ändå. Jag vill testa. Det skulle dock inte förvåna mig om jag får utslag av den. Jag är nämligen lite känslig för sånt där. Jag återkommer om några dagar om hur den var. Det som syns i bakrunden är mina tjusiga arabiska anteckningar. Visst har jag en underbar handstil?!


image99


Träning och sånt

Ibland blir jag lite irriterad på medlemmar i mitt fotbollslag. Idag till exempel var vi sex stycken på träningen. Tränaren skickade vi hem eftersom hon mådde dåligt. Hon tyckte att vi också skulle fara hem men det ville vi inte eftersom vi, inte jag men, hade cyklat dit. Vi körde lite skojiga övningar och massa styrka. Det behövs vill jag lova. Pappa var också där och informerade om lördagens jobb. Då ska jag ta massa fina bilder hade jag tänkt.

Nu ska jag käka nåt och sen skutta in i duschen. Om någon undrar alltså. Förresten borde jag plugga arabiska också. Hej då!

NisseHanna

Alltså Hanna är ju en liten nisse! Först var vi på stan i nära två timmar. Sen åker vi hem till henne och äter kladdkaka. Sen skulle vi bara kolla en sak på datorn, det skulle kanske ta 3 minuter, då är Sandra online på msn så vi pratar lite med henne. Sen börjar vi prata med henne över Skype vilket tar ungefär en och en halv timma. Nu har jag just kommit hem och ätit middag. Det blev inte mycket plugg idag måste jag säga. Men jag tog faktiskt med mig blocket med det arabiska alfabetet till stan så att jag kunde träna på vägen. Jag kan i alla fall dom fyra första bokstäverna nu. Hur dom låter alltså. Jag har inte så stor koll på hur dom ser ut. Men jag jobbar på!

Nu ska jag kika på lite fler bokstäver sen ska jag gå och byta om inför träningen. Hej hej!

PS. Hanna det var inte menat att vara elak. Vi hade ju faktiskt riktigt trevligt.

Hets och mardrömmar

Jag gick ganska nyss upp och så har jag ätit frukost. Hanna ringde nyss och tyckte att jag skulle följa med henne på stan och sen hem till henne och äta lite kladdkaka. Det kan man ju inte tacka nej till så jag ska göra det. Men innan måste jag studera lite arabiska och så ska jag såklart klä på mig. Idag har jag faktiskt på mig min nya klocka. Jag tycker den är finare nu än när jag köpte den. Då var jag lite tveksam. Tur att jag köpte den.

Alltså i natt hade jag värsta mardrömmarna. Först var jag jätteorolig över skolan. Jag tycker det är mycket nu med arabiska och digitala bilder men sen kommer ju retorik och tyska in i bilden. Jag vet inte hur jag ska hinna/orka. Men men, det ordnar sig nog. Och sen drömde jag att jag sjöng för hela min gamla skola. Jag hade glömt texten och allt. För er som inte vet kan jag berätta att jag aldrig förut har stått på en scen.

Men nu måste jag rappa på, hejsvejs!

Cykeltips

Nu har jag tränat och slukat middagen. Dags att studera lite arabiska innan nästa träning.

För någon vecka sedan bestämde jag mig för att börja använda cykelhjälm igen. Det har dock inte blivit så men jag har heller inte cyklat så mycket. När jag berättade för vänner och familj om mina planer sa varenda en "varför då?". MEN FÖR ATT SKYDDA HUVUDET SÅKLART! Ärthjärnor. Dom förstår man då varför dom inte har hjälm. Onödigt att ha det när man inte har något att skydda. Hur som helst. Efter det sa näst intill alla "ja, du ser ut som en sån som har cykelhjälm". Hur ser man ut då? Som en tönt? "Nejmen du ser ut så bara och du skulle inte bli töntig om du hade det". Hurra för mig! Nu är det bara att pumpa däcken och fara en sväng. Jag tror att man blir töntig om man själv tycker att man är det. Så passa er för det gott folk. Det är coolt att ha hjälm!

Harry Potter

Alltså seriöst! Sista Harry Potterboken driver mig till vansinne! Allting blir bara helt fel och jag vet inte vad jag ska tro. Jag har 40 sidor kvar nu och jag vet inte om jag vill läsa mer. Det känns lite tråkigt att ha läst ut den. Att sagan är slut. Men men, jag ska göra det ikväll alternativt imorgon. Nu hinner jag inte läsa mer eftersom jag har träning snart. Ska skutta iväg och byta om och sätta in linserna nu.

Just det. Jag får inte glömma ta med kameran när vi ska och spela bowling! Det kan bli skojiga kort. Fast det är i och för sig inte discobowling men ändå. Det skadar ju aldrig. Jag ska för övrigt vinna. Men det är ju alltså inte förrän på torsdag. Men nu måste jag gå. Hej då!

En svag individ alltså

Alltså jag är helt lämmen i hela kroppen. Är det inte skönt så säg! Fysträningen gjorde sitt så nu är jag smal. Kanske. Inte. Men ikväll har jag både fotboll och innebandy och sen fotboll imorgon och innebandy och bowling på torsdag. Alltså, jag spelar ju inte bowling om ni trodde det. Vi ska dit med innebandylaget och käka och spela för att lära känna varandra ordentligt. Jag vet knappt vad någon heter och det är ju lite tråkigt. Förresten ska jag inte sluta för tränarna övertalade mig. Jag är nog en svag individ. Imorgon ska jag och den andra målvakten skutta till Team Sportia och hämta ut nya utrustningar. Tjoho! Den gamla var så klumpig tycker jag. Hoppas bara att jag får behålla min hjälm för den är bäst!

Nu ska jag lyssna på ett radioprogram sedan i lördags och sen ska jag kolla på Google earth vars Sandra bor i USA. Jag fick lix ett tjusigt brev av henne idag. Hej då!

Arabiska

Nu har arabiskan börjat för min del. Kursen börjar inte förrän imorgon men det skadar inte att vara ute i tid. Dessutom är flera som jag ska studera med gifta med araber och libaneser och sånt. Det tycker jag är lite fusk! Men så är det alltså. Bara för mig att studera flitigare.

Just nu sitter jag och lyssnar på alfabetet om och om igen. Det är skoj. Alla ljud låter ungefär likadant och dom kommer verkligen inte i den svenska ordningen. Desto mer spänannde. Glömde jag berätta att alla bokstäver, 28 stycken, har fyra olika former beroende på om dom står själva, i början, mitten eller i slutet av ett ord. Spännande va?!

Nu vet jag vad uret är

image99

Hemresedag

Snart ska jag och Eric fara på stan så att han kan köpa en liten present till sin syster. Sen vet jag inte vad som händer. Vi kanske ska sörja, jag vet inte.

Ikväll ska jag träna innebandy. Jag ska spela ute eftersom jag har ont i tummen fortfarande. Och så ska jag berätta för tränaren att jag ska sluta. Känner mig inte så peppad längre. Alla har slutat i laget så det är bara massa småbarn och sen är det inte så roligt som det har varit. Plus att jag börjar känna av i knäna och då kan jag förstöra min fotbollskarriär också och det vill jag inte. Nu måste jag i alla fall hjälpa min far att klippa sig. Hej då!

Ett jobb tack

Så nu har Eric bokat resan hem. Imorgon innan middag. Usch! Jag vill åka med men det kan jag ju inte eftersom jag har skola och så. Men jag får väl helt enkelt åka ner senare.

Idag har jag gjort ungefär halva, eller lite mer, den där jobbiga uppgiften som ska in om två veckor. Det känns bra. Och på tisdag börjar ju alltså arabiskan och det ska bli roligt. Nu vill jag bara ha ett jobb så jag får pengar. Ett som är sådär lagom. Man ska inte behöva stå upp hela dagarna för då dör mina fotsulor, mer än i vanliga fall alltså. Och så vill jag inte jobba heltid, jag pluggar ju faktiskt. Snälla, hjälp mig! Tilläggas bör att jag inte kan något. Inte utan att ha fått testa och träna i alla fall. Hej då!

image97

Harry Potter och sånt

Jag testade att äta någon slags sömntablett igår kväll för att se om jag skulle sova bättre. Jag tror att jag gjorde det. Sen att jag drömde värsta fartfyllda drömmarna också spelar mindre roll. Det måste ha varit för att jag läste Harry Potter innan jag somnade. Det var jättespänannde så jag läste två kapitel innan jag tvärsomnade. Imorgon åker ju Eric hem, är det inte så man börjar gråta, så då kan jag läsa på kvällarna igen. Men nu börjar jag i alla fall närma mig slutet. Sandra om du undrar är dom hos han med getpatronusen om jag inte minns fel. Jag vill ju inte avslöja vad som händer för er andra om ni ska läsa den sen. Jag talar alltså om den allra sista Harry Potterboken för er som inte vet det. Haha, och just det Sandra, jag råkade se vad det sista kapitlet heter så det var ju inte så roligt. Men men.

Snart ska jag skutta in i duschen och klä på mig. Det börjar bli dags. Sen vid kanske fyra kommer Eric hem så då ska jag umgås med honom såhär sista dagen. Jag som hade tänkt träna innebandy imorgon men eftersom jag har dödat min tumme flera gånger vet jag inte om det går. Jag kan ju i och för sig vara med på fysträningen innan. Det kan behövas.


8 september

Nu när hösten börjar komma krypandes är det ju väldigt modernt att ha stövlar på sig så det hade jag alltså idag. Ett par gröna med svart kant och låg klack. Jag hade även mina snygga byxor av det ej längre existerande märket PostGirot. Till det hade jag en snygg, gul, oversize jacka.
Lingonplock

Idag var jag och mamma och plockade lingon. Eftersom det finns onorrlänningar som läser min blogg kommer jag att lägga in lite bilder på det då ni kanske inte vet hur lingon ser ut. Ni har kanske bara sett dom på burk tänkte jag. Vi var ute i skogen i ungefär tre och en halv timma. Vi fikade och efter kanske två timmar kom även pappa. Självklart var lilla Urax med. Vi var tvugna att ha kläder som syns bra eftersom det är älgjakt. Det var fint tycker jag. Till och med Urax fick ha en reflexväst så att han inte skulle bli förväxlad med älgarna. Jag kommer att lägga in ett inlägg senare med dagens outfit. Jag kommer dock att kalla det klädseln idag eftersom jag tycker dagens outfit låter så fult. Jag tror faktiskt jag ska göra en ny kategori som heter just klädseln idag. Det kanske inte är så ofta det läggs in nya inlägg där men det spelar ju mindre roll.

Lingon, ett lingon, fikapaus, mamma och Urax är färgglada, pappa säger "oh, en björn", en nyckelpiga, en väg, nåt, lite att göra, Urax,  gran, färdigplockat.


Ingen vinst idag

Usch! Matchen är inställd och jag känner mig sjuk. Det är ju i och för sig lika bra. Faktiskt känns det ganska bra för det innebär att jag kan sitta hemma hela dagen och ta det lugnt i min ensamhet. Jag tror att det är precis vad jag behöver. Jag kanske ska göra lite läxa i förväg eftersom arabiskan börjar på tisdag och jag gärna vill ha mycket tid till det. Dessutom vill jag bli av med den uppgiften som står på tur. Den känns jobbig.

Det sämsta är att dom inte ens vet när matchen ska spelas istället. Om jag inte har skrivit det kan jag ju berätta att det var för att det inte finns någon domare den är inställd. Troligen blir det någon gång i veckan men det känns lite svårt att tagga till match när man inte ens vet när den är. Alltså jag vet inte varför jag skriver så mycket om fotboll. Jag skulle tro att det inte intresserar någon av mina läsare. Men nu är det ju bara en match kvar så sen blir det nog inte så mycket mer tjat om det.

Bakgrund

Fräsig bakgrund va?! Nu får det vara så ett tag för jag blev less på svart. Får väl se hur länge jag står ut. Jag är mycket väl medveten om att den inte alls passar in men det gör nog inte jag heller egentligen så det spelar ju mindre roll. Hej då!

SERIÖST! Jag stavade egentligen med i, igentligen alltså. Då är det för tusan dags att sova.

Jag börjar nästan gråta!

Jag ångrade mig lite eftersom det är så onyttigt. Alltså att baka. Men så tänkte jag att jo, jag gör det. Jag skuttar iväg till köket och börjar plocka fram ingredienser men så har vi förstås inget socker! Det blir alltså ingenting av. Jag får helt enkelt nöja mig med en kopp tobleronekaffe.


Tröstätning

Alltså jag blir nästan deprimerad för att det ser så tråkigt ut på min blogg. Jag vill ha mer bilder i inläggen! Jag glömmer ju alltid att ta med kameran när jag ska någonstans. Men nu ska jag försöka skärpa mig!

Ikväll känner jag verkligen att det är en sådan dag då man ska sitta framför tvn och äta onyttigt. Jag bara måste! Men eftersom jag inte får köpa, på grund av min och Erics bestämmelse, så får jag helt enkelt ställa mig och baka. Det får bli något enkelt som kanske chokladbollar. Fast det vore väldigt gott med kladdkaka för det är ju kanske det bästa som finns. När jag fyllde 19 år fick jag en tjusig kladdkaka av mina vänner Sandra och Hanna. Det är den ni ser på bild här nere om ni inte förstod det. Jag kan ju passa på att önska mig en sån när jag fyller 20 också, fast då är ju inte Sandra hemma. Hon är ju i USA för er som inte vet och undrar. Men Hanna, nu vet du vad som väntas av dig!

image77

Norrlänningar i frysen

Idag ska jag komma med ett tips på vad ni kan göra när ni har tråkigt. Gå in på den här sidan! Det roligaste kommer på slutet när han pratar om norrlänningar.

Klockan två ska jag köra Eric till färjan eftersom han ska jobba i helgen. Han kommer inte tillbaka förrän på söndag. Det kan bli lite tråkigt. Men imorgon har jag match så då har jag annat att tänka på.

Ikväll får jag veta om jag ska till Tyskland eller inte!


Kanske kanske!

Nu har vi ätit middag och om ungefär en halvtimma är det Idol. Det bara måste man ju se! Idag är det ju från Skellefteå om jag inte har fel. Det kan bli roligt. Fast det är i och för sig alltid roligt så det spelar kanske ingen roll. Eller, det är ju roligast när det är från Umeå för då känner man igen massa folk. Jag måste bara fixa lite först angående tyskland. Jag hoppas verkligen! Och så måste jag ringa morfar sen också, ifall jag kan fara alltså.

Rackarns, hans föräldrar är inte hemma förrän ikväll så han måste vänta till imorgon med att fråga dom. Jaja, jag får hoppas på att det inte är så många som vill åka till Tyskland. Hej då!

Fettförbränning

Nyss kom jag och Eric hem från värsta promenaden. Kanske inte var så långt men eftersom det var motvind på hemvägen känns det ändå. Kanske mest i fötterna. Vi gick först till Tegsborg där Eric skulle få pengar av banken. Sen vandrade vi vidare till Rimi där vi införskaffade lite till middagen. Självklart tog vi med lilla hunden så han också fick lite motion.

För någon dag sedan såg jag min gamla fröken som jag hade när jag gick i sexan. Hon såg nog inte mig för jag tittade bort. Som vanligt. Fast jag körde faktiskt bil och hon cyklade.

Nu håller jag på att spela lite gitarr. Ni vet den låten jag länkade till härom dagen (
här). Paramore med Misery business. Hejsvejs!


Kanske en ny kamrat

Jag kom på att jag skulle berätta en sak till. Igår när jag letade efter elgitarrsladdar på min systers rum skulle jag bära ut kryckorna därifrån. Jag passade på att hoppa lite med dom på vägen till dit dom skulle. Jag hann inte ens ett hopp innan det gjorde oerhört ont i min tumme. Inte alltför lyckat. För er som inte vet har jag stukat den eller något liknande. Ont gör det i alla fall.

Elin var och tittade på träningen igår eftersom hon vill börja i vårat lag, kanske. Det vore roligt om hon gjorde det tycker jag. Hon ska i alla fall komma och kolla på säsongens sista match på lördag. Då måste vi ta poäng så vi inte blir nollade. Det vore ju kanske inte alltför roligt.

För övrigt är jag mycket lycklig över att så många läser min blogg. Snittet har ökat ganska mycket. Det är fortfarande inte många men det har höjts vilket jag tycker är det viktigaste. Hej då!

Sammandrag av dag

Pappa blev 94% norrlänning. Jag tror att det var för att han gjorde testet så långsamt. Sen är han ju iofs 100% norrlänning så det aknske spelade in.

Jag är irriterad! Nu när jag äntligen bestämt att jag ska åka till Tyskland, bara jag får bo hos Tobias, så kan inte pappa skynda sig från datorn så nu hann jag inte fråga. Det skulle verkligen inte förvåna mig om biljetterna tar slut eller så. Jag kan meddela att jag blir jättearg och ledsen och sånt då.

Jag kom förresten på vad det var jag skulle berätta. Det var så att när jag borstade håret, eller testade typ, i förrgår, tror jag det var, så fastnade kammen i piercingen så jag slet bort kulan. Som tur var hittade jag den och kunde he dit den igen. Så intressant var det alltså. Nu ska jag gå och sova. Godnatt!

Förhoppningar om tyskland

Alltså jag vill verkligen åka till Tyskland med Elin. Det är ju världens chans att lära sig tyska ordentligare. Jag måste bara samla pengar och kolla så att jag inte måste på någon träff på universitetet just då. Det skulle inte förvåna mig. Men man kan ju allttid hålla tummarna. Jag tror jag måste bege mig uppåt mot mitt rum och se i almanackan. Hej så länge!

Kort på kort

Nu kom jag på vad det var jag skulle skriva! Jag var och klippte mig igår, det blev till slut en snygg page. Tog kort på det nyss så ni ska få se.Men antagligen inte! Jag skulle aldrig klippa av mitt hår sådär. Inte nu i alla fall. Jag hade en fläta, tro det eller ej, om någon undrar. Jag ska klura på vad det var jag egentligen skulle skriva. Jag har lite att göra.

Norrlänning eller inte?

Jag anser mig vara en norrlänning. Gör du det? Jag är en norrlänning. Är du det? Gör det här testet och kolla hur mycket norrlänning du är. Jag blev 90%. Det måste vara för att mamma är från göteborg som det inte vart mer. Hej då!

Handling på Ica

Imorse kom jag på värsta viktiga grejen som jag har glömt berätta. Nu har jag ingen aning om vad det var. Jag har i alla fall varit på MAXI och handlat nu. Jag köpte äpplen som var jättegoda. Sura, men ack så underbara. Jag måste nästan ta ett till. Det bästa av allt var dock att jag inte ens kikade på godishyllorna. Jag har ju faktiskt lovat Eric att inte köpa godis på hela veckan. Däremot får jag äta sådant jag får/tar av andra. Det är bra. Hans grej är att han inte får äta choklad. Vi får väl se vem som lyckas.

Ikväll kommer gäster eftersom dom vill träffa Eric, som att han var en apa i bur. Det innebär att jag måste hetsa hem från träningen och duscha och göra mig vacker. Det bästa med det är dock att jag slipper laga mat, nästan. Snart när mamma kommer hem måste jag börja skala massa otäcka rotfrukter eftersom vi ska äta soppa.

Jag får helt enkelt återkomma med det där som var så oerhört viktigt och roligt. Hej då!

Titta eller blunda

Alltså, jag vet inte varför jag lägger ut sådana här fruktansvärda bilder på mig själv. Jag vill verkligen inte se ut såhär och jag hoppas att ingen annan heller gör det. Trots allt är den bättre än innan jag började åtgärda. Den kommer jag alltså inte lägga ut här. Jag skulle bara testa lite olika saker i Photoshop och här är resultatet. Jag var alltså inte alltför seriös. Skratta på ni bara för det gjorde jag. För nytillkomna läsare kan jag berätta att jag inte ser ut såhär på riktigt. Hej då!


Planering och så

Sisådärja. Nu har jag skjutsat Eric till Norrbyn så nu ska jag tillbringa en stund framför datorn. Om jag orkar ska jag börja med en läxa som ska in om två veckor. Jag vet nämligen att jag har problem med att hitta luriga bilder på internet. Jag har aldrig nån aning om vad jag ska säka efter. Dessutom börjar ju arabiskan nästa vecka och då vill jag kunna ägna rätt mycket tid till det. Och den bästa anledningen av alla, det är smartast att gära det i början medan jag inte är less.

Eric har lyssnat på en låt om och om igen dom senaste dagarna och jag måste faktiskt erkänna att den 'är riktigt bra. Det som är ännu bättre än låten är tjejens röst. Lyssna och njut!
Här är videon och här är det akustiskt. Helt sjukt!

Hets

Usch vad jag blir less! Jag har varit ute och sprungit och sen när jag kommer hem skyndar jag mig allt vad det går för att vi ska hinna på Ica MAXI innan Eric ska med färjan. Precis när vi ska fara har min oerhört smarta mor glömt lägga fram pengar vilket gör att vi inte ens kan fara. Med min ekonomi kan jag heller inte lägga ut pengar.

Förresten slog ni kära läsare rekord igår 19 stycken unika besökare och 57 sånna där sidladdningar. Gratulerar!


Gå med böjda ben i trappor

Så länge ingen ser dig är det skoj. Och så tränar man ju alltså lårmusklerna på samma gång.

Godis är gott

Hanna ringde så vi bestämde att vi skulle åka på Överskottsbolaget och köpa godis. Det gjorde vi. Sen tog vi en tur ner på stan men det var bara MVGgallerian som var öppen. Eric testade lite snygga kläder som han kanske ska köpa sen och Hanna köpte en mysig tröja. Sen vandrade vi vidare till MAX där Eric köpte en dricka och jag en sån glass med marianne i. Den var god men jag föredrar nog daim. Oj nu måste jag laga mat. Hej då!


Drömmar och studier

Det är ju inte sant! Jag hade skrivit klart hela inlägget men så loggas jag ut och måste börja om. Drygt!

Okej, jag hade världens mardrömmar inatt. I den första cyklade jag på katter och kattungar som låg överallt på marken. Jag fattar inte varför jag inte tog en annan väg. Men det gick tydligen inte. När jag sen berättade för någon, i drömmen, om det började jag gråta och jag gillar inte ens kattkräk. Förstår ni hur hemskt det var?!

I den andra drömmen åkte jag i en buss, som tidigare var ett flygplan, som skulle explodera när som helst. Jag var jätterädd! Den drömmen kom från en film jag halvsåg igår. Jag visste att jag skulle få mardrömmar av den!

Imorgon börjar studierna igen. den här gången tror jag dock att det kommer bli roligt. Det trodde jag i och för sig när jag skulle börja gymnasiet också. Eller, det var ju faktiskt roligare än högstadiet men många ämnen var mycket jobbigare än jag hade väntat mig. För er som inte vet och undrar kan jag berätta att jag gick media. Men nu är det ju alltså universitetet som gäller. Som tur är börjar det lite försiktigt. Imorgon börjar digitala bilder och sen dröjer det en vecka till arabiskan börjar. Retoriken drar inte igång förrän i slutet av månaden och tyskan börjar i november. Alldeles lagom!

Nu ska jag gå och borsta tänderna eller nåt. Hej då!

Nytt kött och blod

Alltså jag glömde bort att jag skulle gå och sova. Men hur som helst vill jag bara berätta att jag blir lite rädd när någon jag inte känner kommenterar. Men alla är lika välkomna! Jag blev faktiskt riktigt glad! Och du kära Klara om du läser det här så hej! Gud nu verkar jag vara världens tönt, men okej, det kanske jag är. Godnatt!

PS. Tackar, tumhållning behövs verkligen. Förresten har jag lagt till din blogg på favoriter nu så den ska läsas från och med nu. Hoppas du känner dig hedrad.

Seriöst, sådär kan man inte skriva. Jag får en töntstämpel i pannan. Jag går och lägger mig. Är nog bäst så.

Hörnsjö går upp

Ja det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt. Jag tror dom vann med 6-0. Hur som helst vann dom vilket innebär att dom går upp till fyran inför nästa säsong. Skoj för dom tänkte vi, det var därför vi inte vann. Hehe. Det dumma är att vi ju vill ta åtminstonde 1 poäng innan serien är slut så alltså måste vi vinna/spela lika mot Stöcke. Önska oss lycka till!

Jag är dötrött nu. Ska kanske ta och hoppa isäng. Hejsvejs!

Hörnsjö ska ner!

Idag är det matchdag. Återkommer med hur det gick. Pappa tyckte att jag ska göra ett mål till honom. Får väl se hur det blir med det. Brukar vara lite klurigt eftersom jag är mittback och sällan kommer så högt upp på planen att det är värt att skjuta på mål. Skulle kanske vara om vi får hörna eller så. Tyvärr brukar det inte hända alltför ofta.

Gud jag hade värsta drömmen. Helt sjukt! Jag åt i alla fall massa godis med dom bröderna Hanson och skulle lösa ett mysterium.

RSS 0.91