Startsidan

Skum person

Äntligen är jag hemma från föreläsningen. Den var inte så hemsk som jag hade trott men långt ifrån rolig. Dom hade nog kunnat dra bort en timme eller två utan att det hade gjort så mycket. På rasterna satt jag i min ljuvliga ensamhet och åt macka, kaka och drack kaffe. Dessutom skrev jag några dikter och skissade på en hatthylla jag vill ha när jag flyttar hemifrån. Det är ju inte sant vad kreativ jag är.

Det var en ganska jobbig karl som satt brevid mig. Han kom jättesent och jag satt näst längst ut på en rad högst upp och självklart sätter han sig brevid mig. tilläggas bör att det fanns massa andra lediga platser. Efter rasten satte jag mig längst ut för att markera att jag ville sitta själv. Vad tror ni han gör om inte kommer fram och säger "Ja, nu kan ju jag sitta innerst". På raden var alla platser lediga utom där jag satt. Självklart sätter han sig näst klängst ut så jag måste sitta brevid honom. Spännande person det där.

Nu ska jag lägga in bilderna från Stockholm och slappa lite. Om jag ids ska jag plugga lite. sen ikväll kommer ju våran lilla kusin Viktoria och hennes pappa eftersom hon ska tävla i enduro på söndag. Tyvärr kan jag nog inte kolla eftersom jag har innebandymatch. Hej då!

Kommentarer
Av: Elin

Hoppas du får en underbar kväll iaf :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback