Startsidan

Bot mot tristess

Gå in här och spela Mario gratis!

IKEA

Goddagens!

Imorse var jag och Eric ute och sprang. Det var jobbigt tycker jag. Kan kanske bero på att jag inte har tränat alls på kanske fyra veckor. Men det var skönt att ha det gjort i alla fall. Sen duschade vi och klädde på oss och jag hedde till och med på lite maskara. Sen for vi med Lotta på IKEA och jag handlade för 46 kronor, två chipspåsar, en tobleronepåse och en väckarklocka. Det var vär inte dåligt för ett såpass lågt pris. Vi åt lunch där också och då var det en snubbe som ville ha "rutt vin", Det störde jag mig på.

Moa sa förresten till Eric igår att han "bryter på norrländska". Jag verkar ha lyckats litegrann med att få honom mindre stockholmsk.

Ikväll ska vi vara här och käka god mat och sånt och sen ska vi gå ner till nån majbrasa. Där ska jag spana efter kändisar och fota. Ha en trevlig kväll kära läsare, hej då!

Vardagligt

Godkväll!

Eric har spelat sitt nya spel precis hela dagen så jag har fått roa mig på egen hand. Först satt jag vid datorn, sen gick jag ju ut och fotade i en dryg timme och sen satt jag nog lite mer vid datorn och sen åt vi sen har jag spelar Buzz med Moa och Lotta. Nu är det ju nästan läggdags så nu tänkte jag hitta nåt att äta i köket och sen kanske jag hittar en rolig bok i bokhyllan som jag kan läsa. Vi var förresten inne på biblioteket på Nacka Forum så att Eric fick ett nytt lånekort. Någon dag ska vi fara till Orminge och låna lite böcker på tyska till mig. Men inte imorgon för då ska vi på IKEA med Lotta. Jag tycker det är ganska så roligt att dom far till IKEA för att köpa smörknivar och sånt, vi far dit för att storhandla. Kan bero på att vi har cirka 30 mil till det närmaste. Det ligger i Sundsvall om ni undrar. Och nej, det är inte närmare till Haparanda.

Tyvärr har Erics dator dött och jag vet inte om jag ids he in bilder från kameran på Johan eller Lottas dator. Jaja, inte idag i alla fall.

Shopping!

199:-Stadium
image484

Framme i Stockholm

Halojsan!

Nu är jag alltså i Sveriges huvudstad. Igår kom Eric på att GTA 4, för er som inte är så insatta i tvspel kan jag berätta att det är ett tvspel, skulle komma ut idag så 10.00 imorse var vi på Elgiganten så att han skulle kunna köpa det innan det tog slut. Trots att vi nästan var där när det öppnade, vi kom kanske fem över, så fick Eric det tredje sista spelet. Kön var jättelång och nu mina damer och herrar kommer det roliga, det var bara män i kön! Alltså nu menar jag inte pojkar utan män! Vuxna karlar som tycker det är så viktigt med ett himla tvspel så dom måste ha det precis när det kommer. Och allihop såg väldigt nöjda ut med det där spelet i handen. Fånigt!

Sen var Eric på bra humör så det utnyttjade jag. Vi gick och kollade i lite affärer och jag köpte en klänning på Stadium, ni får se den senare. Sen gick vi på H&M för han fick ett presentkort där när han fyllde år av min mor och far. Jag tyckte att han behöver nya badshorts för dom han har är beigea och det är en ful färg tycker jag. Dom han köpte var orangea och så, helfräscha. Hehe. Jag kan visa dom också sen.

Nu är det ju så himla fint väder och gröna gräsmattor och allt så jag ska nog gå ut och fota lite. Det är annat än hemma i Umeå där det ligger kvar snödrivor.

Flyg till Stockholm

Halojsan!

Nu ska jag låna om några böcker till pappa som han inte har hunnit läsa ut och sen ska vi börja bege oss mot flygplatsen. För er som bor i Stockholm eller så kan det kanske kännas främmande att börja åka till flyget en timme innan det avgår men här är det alldeles naturligt. Det tar kanske tio minuter, max, att åka dit och det är sällan kö så man kommer in kalassnabbt. Sen måste man ju vara i gaten minst en kvart innan man ska lyfta plus att man kanske vill ha liute tid att gå på toa på. Intressant va?!

Men ja, nu ska jag som sagt låna om böckerna om det går och sen ska jag kissa och klä på mig och tänka på vad jag har med mig och om nåt saknas.

Förresten så stör jag mig lite på folk som videobloggar och säger typ "vi ses senare" eller "vi får väl höras senare". Vadå ses? Vadå höras? Personen i fråga ska skriva och dom andra ska läsa, dom ska inte höras eller ses. Ja, bara en liten inflikning. Nu ska jag ju låna om böckerna. Jag hoppas vi ses imorgon för annars har jag kanske dött i en flygolycka. Hej då!

Renskavssoppa

Hej!

Idag har vi varit på stan, jag, mamma och Eric. Vi käkade lunch med Åsa på Frejas och det var gott! Jag åt pasta carbonara och Eric och mamma nån renskavssoppa. Jag tror Eric kände sig som en riktig norrlänning när han åt det.

Ikväll bär det av till stora staden så då kommer det nog roliga inlägg eftersom det händer så mycket spännande i Stockholm. Det finns massa människor som är stressade och det finns omkörningsfiler i rulltrapporna, behöver jag säga mer?

Vi har i alla fall städat på mitt rum nu för annars fick vi inte åka sa mamma. Hej då!

Lista

Vem ringde dig senast?: Mamma
Vem kysste dej senast?: Eric
Vem kramde dej senast?:  Eric
Vad har du för bh på dig just nu?:  En chockrosa
Vad har du för trosor på dej just nu?: Ett par lila
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: "Hej nina vad gör du? Jag är i stugan kram Lovisa:)" Från kusin Lovisa
Vad brukar folk få för intryck av dig?: Erics mor sa ungefär "Tuff med piercing och tuffa kläder men i övrigt snäll och gullig"
Har du någon gång klätt dig horigt?: Nej
Har folk kallat dig slampa?:
  Nej
Har du kallat någon för slampa?:  Nej
Har du slått någon riktig hårt?: Ja
Använder du parfym?: Bara när jag ska på kalas
Vad brukar du få mest komplimanger för?: Tyvärr säger nog folk oftast att jag är söt.
Vilka slags killar faller du för?: Charmiga
Vill du ut och festa nu?: Nej
Vad är klockan?: 20.48
Vilken färg har din mobil?:  Mörkblå och silver
Vad ska du göra nu?: Gå och packa lite mer kanske
Är du social?:  Nej om det inte är spännande människor
Kan du gå utan smink?: Ja jag går med benen, hehe. Nejmen ja, det kan jag.

HAHAHA!

Eric fick värsta rycket och ville röra på sig nyss. Han började med att hoppa krysshopp och liknande men sen ville han att jag skulle vara med. Till slut gick jag med på att gå ut och sparka lite boll. Vi hann upp till planen och sen skulle han skjuta bollen till mig varpå han gör värsta vurpan. Han blev dyngblöt så det var bara att gå hem igen.

image483

Bilder

image480
image482
image483

Kryssning?

Goddagens!

Jag förstår inte hur Eric kan vakna så tidigt. Imorse var han uppe och skuttade vid kanske åtta. När han är hemma är det dock annat som gäller, då ligger han gärna i sängen till åtminstone tolv. Han kanske har skönare säng, vad vet jag.

Nu funderar jag och Eric på att fara på kryssning till Riga om en vecka. Jag försöker kolla hur vädret är men det går ju inte att hitta. Jag tänkte bara se om det blir orkan eller nåt för då vill jag ju inte åka.

Nu måste jag nog gå upp och börja packa för imorgon måste vi städa mitt rum så då hinner vi kanske inte.
image479

Jag var smalare när jag var i England än vad jag är nu. Det var tider det!

När man har tråkigt

image478

Nytt mode

Hej vänner! Idag insåg jag att jag följer modet till viss del. Jag hade nämligen sockarna högre upp längs benet än skorna.

image477

Demonstration

Hej!

Nu kom vi hem från stan för ett tag sen och har fikat lite. Några bekanta kom förbi och fikade. Jag tog massa bilder under demonstrationen men dom kommer in senare när jag har hett in dom på datorn. Nu sitter jag vid mammas alltså.

Ramsorna vi skrek var:

Bota vår, sjuka lön!

Vår lön och kompetens, stämmer inte överens

image475image476

Naturnollorna

Halojsan!

Idag ska vi tvätta och demonstrera. Min kära mor är ju sjuksköterska så vi ska gå från sjukhuset in till stan. Sen ska vi också ta en sväng förbi Expert på Ersboda och kolla på en mp3. Just nu är det samer på tv, naturnollorna kallas visst programmet. Jag förstår inte hur dom kan kallas för det, det borde ju snarare vara fåniga stockholmare som kallas för naturnollor. Jag skulle vilja se några rika stockholmare i Porjus, det vore grejer det!

Vits

Vet ni varför det inte finns några bögar i rymden?

DÄRFÖR ATT DET ÄR ÄNDLÖST!

Händelser idag

Haloj!

Idag for jag och Eric först med Susanne och tvättade bilen. Hon köpte nya vindrutetorkare också och det var kul att he fast dom. Som tur var kom det fram en man och hjälpte oss. Sen for vi på stan och mötte mamma. Hon provade glasögon och vi sa bu eller bä. Sen åt vi glass och muffins på McDonalds. Sen köpte Susanne ett par skor och en barnjacka som var fin och billig. Sen åkte vi hem och nu ska vi gå och handla till middagen. Idag låg min lugg fint, hej då!

Som en bilddagbok

Hej vänner!

Gud så skönt det är att veta att det inte blir nåt mer jobb på Umebygden! Det har ju såklart varit jättebra att vi fick jobba där för det innebär pengar och arbetslivserfarenhet men det har varit sjukt jobbigt. Igår kom Sandra hit och vi sjöng lite singstar men eftersom jag hade sopat utan
masken så hade jag damm i halsen och näsan så min röst höll inte alls och jag hostade som en tok.

Idag ska jag, mamma och Eric  fara på stan och kika runt. Jag ska lämna tillbaka biblioteksböcker och kolla på en mp3spelare och äta glass och mamma skulle göra nåt och Eric ska äta glass. Det låter väl roligt?!

Jag har förresten bestämt mig för att ha fler bilder här på bloggen för det ser så mycket trevligare ut då. Här nere ser ni en bild på solen bakom ett träd som jag tog när vi var på middag i lördags.

image474

Världens bästa pojkvän IGEN!

Idag när jag och Eric satt ute och solade gick han in och kom ut med en tjusig drink till mig! I den var det fanta, frysta hallon, apelsinskivor och ett häftigt sugrör!
image474

Västerbottensostpaj

Hej hej!

Nu nyss gjorde jag gosallad för till middag ska vi käka västerbottensostpaj! Det är ju kanske det godaste som finns, speciellt med gosallad till. Ni från södra Sverige kanske inte har ätit det så synd för er! Just därför ska alltså Eric få smaka det innan vi far på måndag.

I gosallad finns följande ingredienser.

♦ Tomat
♦ Gurka
♦ Rödlök
♦ Avocado
♦ Pressad citron
♦ Paprika
♦ Fetaost

Man kan såklart he i kanske sallad eller oliver om man vill ha det. Spännande va?! Nu när jag skrev det där kom jag på att jag glömde he i fetaost (vi har förresten en sån liten låda med fetaost och vitlökar som är marinerade eller nåt) så det måste jag göra nu. Hej då!

Sommarlov!

Hejsan!

Idag började vi jobba klockan sju. Det var härligt tycker jag för jag tycker om att vara uppe tidigt. Sen är det ju självklart jobbigt att stiga upp men det är sånt man får ta. Idag kom det massa containrar så vi kastade allt som fanns kvar. Eftersom det var jag och massa män (och pojkar) som kastade så tog jag mitt ansvar som kvinna att kasta allt smått. Jag menar grabbarna vill ju vara coola och bära tunga saker och möbler som dom får slå sönder innan dom ska i containern. Det är ju inte manligt att bära ut några galgar, hinkar och sopkvastar. Därför kanske det såg ut som att jag slappjobbade men det gjorde jag alltså inte.

Förresten så har vi sommarlov nu och nu ska vi gå på Ica. Hej då!

Min nya frisyr!

image469
image471
Lägg märke till att jag ser ut som en trotsig tonåring på den andra bilden.

Som ett brev på posten

Nu håller jag på och retuscherar svanbilderna så dom kommer snart. Jag lägger in dom i förra inlägget alltså. Igår fick vi alltså ett brev. Det var från Erics mamma och i brevet låg inte mindre än fyra trisslotter, en till oss var (Urax fick dock ingen så han blev lite ledsen). Eftersom Anna ALLTID vinner på sina lotter så tänkte jag ut den briljanta idén att låta henne välja lott och sen sno den från henne. Sagt och gjort, bara den lilla detaljen att jag inte fick den för hon höll för hårt i den. Istället tog jag en annan lott och skrapade. Självklart vann jag ingenting men en av lotterna var det minsann vinst på. Jamen Annas såklart, 2 x 25 kronor. När jag får gånger två är det minsann aldrig vinst. Ja, livet är orättvist.

Svanar på största slätten norr om Uppsala

Godmorgon!

Nu har jag varit ute med Urax och då såg jag massa svanar så jag smög närmare för att fota dom. När jag kom för nära, kanske 100 meter eller nåt, började dom låta och flaxa med vingarna. Sen flög några ett varv och spanade läget så då fotade jag dom. Bilderna får komma in senare idag för nu måste jag gå och käka frukost och väcka Eric och sen fara. Sen idag ska jag också berätta om ett brev vi fick igår. Hej då!

image471
image472

Resa?!

Nu har jag och mamma suttit och kollat resor i kanske 100 år. Jag vet inte om vi har kommit längre än förut. Eller jo, jag har hittat ett till ställe som kanske är bra. I Italien om ni undrar. Annars så kan vi ju göra som vi hade tänkt, boka en sista minuten. Men det känns lite jobbigt tycker jag för då vet jag ju inte vad jag ska ha med mig. Men ja, det ordnar sig nog. Huvudsaken är väl att man tar med sig badkläder. Men snälla läsare, hjälp mig med bra ställen man kan fara till!

Förresten Sandra, både Ica och Rimi har Karamellkungen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och sova. Hejsvejs!

Facemask

Halojsan!

Idag tog jag ett kort på dom gräsliga maskerna vi har på oss när vi sopar. Jag kan meddela att man får finnar och eksem av dom och det är ju inte så roligt. Imorgon skulle vi tack och lov slippa sopa. Intressant va?!

Nu håller jag på och kollar fakta om Tunisien. Om det är någon som har varit där får ni gärna berätta lite för- och nackdelar.

Vi hittade förresten en tia på golvet när vi sopade idag så vi köpte dajm och plopp. Hej då!

Önskeresa typ

Hej!

Nu har jag hittat värsta resan som jag vill åka på! Eric tyckte också att det lät bra så det är ju ett plus. Till Tunisien är det, så mycket kan jag berätta. Men vi (läs jag) måste läsa mer om landet och sånt innan vi (läs jag) bestämmer oss (läs mig). Billigt var det också, 11 000 för båda i två veckor. Men ja, ännnu är inget bestämt.

Idag handlade jag (läs vi) upp min åttiokronorscheck från Karamellkungen. Det känns lite tråkigt måste jag säga. Men det ska bli gott! Jag hedde godiset i tre påsar, en till flyget till Stockholm, en till på lördag och en till idag. Den till idag är redan slut. Men nu pratar vi om godis för ungefär tio kronor, Eric fick ju hälften. Men det var ju i och för sig bra för mig för då blir han tjock och inte jag, typ.

Nu ska jag spela tvspel. Hej då!

Snorunge

Idag har jag och Eric sopat hela dagen. Det värker i ryggen och armarna och jag har damm i halsen trots att vi hade mun- och nässkydd på oss. Dom var snygga för övrigt. Det är väldigt skönt att vara hemma vill jag lova! Nu sitter jag och spelar tvspel, ovanligt va, och vilar upp mig. Imorse vaknade jag med världens huvudvärk men den är borta nu. Nu ska jag skjuta lite ankor, hej då!

Tänkta saker

Hej vänner!

 Idag tänkte jag att det skulle bli en lugn och fridfull dag. Det blev det nästan. Nyss var vi och tvättade bilarna och motorcykeln. Det var värsta kön så vi fick vänta massa. Då hade jag hellre suttit hemma och spelat tvspel eller nåt. Nu har jag dock hela kvällen på mig att spela, förutom att jag måste köra upp en av bilarna till garaget snart och att vi ska käka ostkaka och att vi måste gå och sova kanske nio. Hurra. Men ja, nu ska jag spela. Jag skulle egentligen ha hett in lite bilder sen igår och idag men det får bli imorgon. Hej då!

Pappahumor

Eric - Har du ätit hela frön nån gång, då kittlas det när man bajsar.
Pappa - Njaaaa, men då måste man ju äta busfrön.


Tredjedelssommarvärme

Gormorgon!

Även idag är det soligt, fint och sex varma grader. Därför har jag tänkt gå ut med Urax en lite längre sväng idag också. Eric verkar inte vilja gå med så då får jag gå själv. Men det är ganska skönt för då kan man sjunga och fundera på livet. Jag måste kommsa ihåg att ta med mig mobilen också för ibland händer det att jag får världens bästa text i huvudet som måste bli en låt och då kan man spela in det. Det är bra. Fast jag ska inte gå ut nu för Urax var just ute. Men läs nästa inlägg som jag ska skriva snart för där har jag en rolig konversation från igår. Hej då!

Min hemlighet

Här sitter jag i soffan med Annas pojkvän. Han spelar Guitar Hero och verkar vara irriterad för det går inte så bra. Fast han är ganska duktig ändå.

Nyss var jag och Eric ute med Urax på en ganska lång promenad. Det var jättevackert väder och jag kände mig så glad. Den där meningen är en textrad ur "Du måste se var du går" på Trolles Kasettradio. Det är bra grejer som ni borde lyssna på.

Idag ska jag bekänna en sak. Jag har ingen aning om när man ska säga "var" eller "vart". Trots att jag är så duktig på svenska så har jag missat den lilla detaljen. Jag har i och för sig hört något om att man säger "vart" när det finns en riktning men jag fattar ändå inte, det finns ju meningar där det både är en riktning och inte. Hur som helst så är det inget större problem för mig eftersom jag både säger och oftast skriver "vars", eller egentligen säger jag "vasch" men så kan man ju inte skriva. Det luriga var ju när jag gick i skolan och skulle skriva saker där. Men ja, nu vet ni min svaghet, hej då!


Världens bästa pojkvän

Gormorgon!

Jag måste ha världens bästa pojkvän! Imorse när jag låg och sov min skönhetssömn märkte jag inte att han gick upp. Sen efter ett tag kom han tillbaka upp med frukost på sängen! Är inte det lyx så säg! Dessutom var det inte nå fjollfrukost utan det var en rejäl sådan. Fil och crunchisar och två grova, färska bröd med ost och paprika och te. Det ni! Nu har jag klätt mig och borstat tänderna så nu när jag har kikat på allt som måste kikas på på internet ska jag spela tvspel innan min syster kommer och tjyvar tvn från mig. Hejsvejs!


image467

MMSbloggning mina vänner!

Hej igen!

Det är förresten busenkelt att mmsblogga. Bara man kan skicka mms från sin mobil så funkar det typ, om man inte har tele2. Man skickar bara ett mms till ett visst nummer sen är det klart. Jag som trodde man var tvungen att logga in sig på internet via mobilen eller nåt sånt krångligt. Men ja, det kostar 1 krona plus det det kostar från operatören, i mitt fall 2 kronor =1+2=3 svenska kronor. Det är ju inte en förmögenhet så om jag kanske är i stugan eller om jag har pengar kvar i slutet av månaden så kanske jag testar. Nu vet ni och nu ska jag nog bege mig mot sängen. Glöm förresten inte att titta in på
den här sidan och rösta på 5 stjärnor på Lynxraket´n som vi skrev i nian men spelade in i ettan. Hej då!

PS. Den där sidan jag försöker länka till funkar typ aldrig, bara om man går in via lunarstorm.

Fettvåg

Hej vänner!

Igår cyklade jag till stan och då fick jag ont i rumpan för det var så länge sedan sist.

Idag var vi och skjutsade Jessicka till dansen och sen for vi på Maxi. Mamma köpte en våg som man kan se hur tjock man är på. Den mäter nämligen fett-, vatten-, och muskelmassa i procent. Jag låg på medium på alla tre om någon undrar. Fast jag tycker inte sånt där spelar så stor roll för huvudsaken är ju hur man ser ut och framförallt hur man känner sig. Det var förresten 150 kronor rabatt på vågen och det var ju bra. Nu ska jag försöka se hur man mobilbloggar, det verkar spännande. Fast det går tydligen inte innan dom har flyttat över bloggen till den där nya plattformen. Men ja, det verkar spännande. Hej då!

Singstar

Goddagens! Nu har jag duschat och klätt på mig och käkat frukost om ni undrar. Igår träffade jag Isa på stan och vi åt glass i solskenet. Det var grejer det! Då köpte jag sockarna också. Nu ringde Sandra och sa att hon kommer nu för hon ska sjunga singstar med mig. Stackars grannar. Det är så roligt att titta ut genom fönstret för det är knappt nån snö kvar. Nog för att jag älskar snö men när det är så här lite kan det lika väl försvinna så det får bli sommar. Det kommer vara skönt att tillbringa slutet av våren i Stockholm och komma tillbaka när sommaren är här. Härliga tider! Nu måste jag skynda mig och kolla på bilddagboken och apberget innan hon kommer. Hej då!

Shopping!

Fempack sockar från H&M. Jag ville mest bara ha dom rosa och ett par turkosa som fanns i ett annat fempack.
image466

Bilder

image465

Lista

Namn - Nina
Födelsedag - 24 maj
Hemstad - Umeå
Ögonfärg - Brun
Hårfärg - Brun
Längd - 1.79
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt
Stjärntecken - Tvilling
Skostorlek - 39
Är dina föräldrar skilda - Nej
Det första du tänker på när du vaknar  - Hoppas det är helg!

FRAMTID
Namn på barn - Kanske Nisse, hehe
Vad vill du bli när du blir gammal - Mindre
Drömjobbet - Låtskrivare

FAVORIT
Mat - Tacos
Sport - Fotboll
Djur - Hund
Glass - Choklad
Nummer - 8
Helgdag - Julafton
Årstid - Sommar och vinter

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån - Nej
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - I tält
Gråtit i skolan - Ja när jag var liten
Spytt i skolan - Nej
Velat bli modell - Ja
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Ja
Sett en död människa - Nej
Använt droger - Nej
Ätit sushi - Ja
Retats - Ja

THIS OR THAT
Cider/öl - Helst inget av det
Pepsi/cocacola - Fanta
McDonalds/Burger king - Inte då McDonalds
Choklad/vanilj - Choklad
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Veg fast jag äter ju kött
Gitarr/trummor - Gitarr
Kakor/paj - Allt

KAN DU
Gå ner i splitt - Nej
Skriva med båda händerna - Ja fast inte så fint
Blåsa en bubbla - Ja
Ha dina ögon i kors - Ja
Nudda näsan med tungan - Nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET
Du nuddade - Urax tror jag
Du pratade med - Eric
Du skrev med på msn - Nån grabb jag inte känner
Du kramade - Eric
Du skällde på - Eric

SENAST
Skrattade - Igår
Drog ett skämt - Minns inte
Sjöng en sång - Idag

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - Kullen där vi hade picknick som barn
Lyssnar du på musik just nu - Nej
Vad har du på dej - Träningskläder typ
Vad är det på din musmatta - En Volvoskylt

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - Nej
Ljugit om din ålder - Nej bara lurats
Bråkat utan anledning - Ja säkert

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol - Nej
Rökt - Nej
Shoppat - Ja
Haft sex - Tss
Skejtat - Nej
Bakat - Ja
Motionerat - Ja
Solat - Ja ansiktet

Fräsch sallad

Hejsan! Idag åt både jag och Eric en fräsch sallad till lunch. Eric gjorde den igår kväll. Fast den var inte så god faktiskt för han hade tagit nån olja som smakade underligt. Lite synd kan man tycka. Här nere får ni se hur salladen ser ut i alla fall. Den innehöll bara stekt kyckling, makaroner, paprika och tomat. Sen lite salt och peppar och olja och citron. Om ni vill veta. Nu ska jag gå och spela lite tvspel. Hejsvejs!

image464

Sommar i Umeå

Goddmorgon! Gud vad jag längtar till ikväll efter jobbet. Det ska bli så skönt att få lite helg. Sen är det ju bara fyra eller fem dagar kvar efter helgen och sen slipper jag det där stället för alltid! Då är det dags att börja packa till Stockholmsresan. Eftersom jag ska vara borta rätt länge så vet jag inte hur tusan det ska rymmas i väskan. Fast det går ju att tvätta hos Eric så det ordnar sig nog. Saken är ju bara den att jag måste ta med saker som jag kan åka utomlands med om vi skulle hitta den perfekta resan. Fast enligt Eric och typ Claudia också så är väl det ganska samma kläder.

Nu tittade jag just ut genom fönstret och det är ju för tusan sommar ute! I kanske måndags eller nåt snöade det ju en decimeter men nu är typ allt borta. Coolt! Jag kanske ska bege mig ut och fota senare idag. Efter jobbet alltså, suck. Hej då!
 

Inne i spelets värld

Det är ju inte sant hur fort tiden går när man är inne i ett spel! Det är nästan tragiskt för jag kan nästan förstå hur folk sitter vid ett tvspel dygnet runt och blir feta. Sån ska jag i alla fall inte bli. Nu har jag duschat och klätt på mig för så fort vi har käkat ska vi fara till Susanne. Jag tror inte jag ids sminka mig för det blir så kladdigt när man sover med det. Nej, jag ids inte ta bort det. Men nu måste jag gå och duka, hejsvejs!

Utan dusch i fem dygn

Imorse var jag så dyngtrött att jag inte orkade gå upp och blogga och kolla mailen. Det resulterade i 35 nya mail där max fem av dom var sån reklam och skit. Fast inte mig emot i och för sig. Det är mest Eric som blir irriterad eftersom han vill ha datorn. Men jag har sagt att han får den när jag är klar så då får han vänta. Nu har han dock hittat tvspelet så då är det ganska lugnt.

Ikväll ska vi till Susanne för hon fyller ju 20 år idag. Innan det måste jag duscha för det har jag inte gjort sen i fredags. Hehe! Gud vad jag ska lukta!

Nu ska jag bara tvärkika lite på dom vanliga sajterna där jag är medlem och sen ska jag nog överta tvspelandet. Förresten så åt jag en fräsch sallad till lunch. Herregusis, jag förstår mig inte på sånna som säger så SERIÖST! Det gjorde alltså inte jag. Men ja, hej då!

image464

Pappa är nöjd

Nu ska jag gå ut och fota pappa och hans nya motorcykel. Kanske lägger in bild här sen. Förresten så var det leverpastej i smörgåstårtan så jag åt bara av det uppepå. Det var gott. Sen när jag har fotat pappa ska jag nog tvärkäka nåt och sen spela lite tvspel. Hej då! Och just ja, jag måste baka också för Susanne önskar sig en dagiskaka till imorgon då hon fyller år. Hej då!

image462

Dimma

Godmorgon!

Nu har jag ätit en stadig frukost och varit ute med lilla Urax. Det är ganska mycket dimma och det tog jag kort på men jag vet inte om det vart så bra. Jag vet inte om jag hinner retuschera dom nu innan jobbet. Nu måste jag nog gå upp och väcka Eric så vi hinner i tid. Idag skulle det nämligen bjudas på smörgårtårta på morgonen. Jag är inte så förtjust i det men det beror ju såklart på vad som är i den. Är det leverpastej kommer jag inte äta men annars kanske jag törs testa. Men ja. Hej då!

image460
image461

Bilder

image457image456

Eric låtsas vara nyttig

Hej vänner! Imorse försov vi oss men det gick bra ändå. Eric försöker låtsas att han dricker te men egentligen har han ostkrokar i temuggen. Vilken nisse va?! Jag var ute nyss med Urax och då fotade jag lite och när jag har redigerat dom lite tänkte jag lägga in dom här. Jag har lånat om Pippi Langstrumpf också och det är bra för den vill jag hinna läsa ut innan vi far till Stockholm.



Jag har förressten sett att min blogg inte alls ser chockrosa ut utan istället typ sån där hallonröd som verkar vara mode nu och det är alltså inte meningen. Det ska vara chockrosa, nästan så det sticker i ögonen.

Apelsintips!

Apelsiner är ju väldigt gott och nyttigt men det är också jobbigt att skala vilket många gånger gör att man hellre äter något annat. Därför ger jag er nu ett smart tips på hur man enkelt äter en apelsin. Det du behöver ser du på den första bilden. Sen skivar man bara apelsinen och lägger upp den på fatet och vips så ser det ut som på den andra bilden och apelsinen är färdig att ätas utan att behöva kladda onödigt mycket.
image455
image454

Kladdkaka

Nu har jag sett på Top Model. Jag vet inte varför jag tycker om att se på sånt men det gör jag. Klockan nio är det en film på trean som vi tänkte se så innan det ska jag slappa lite. Om jag ids ska jag köra plankan. Ni vet när man står på fötter och underarmar helt rak i kroppen. Det är bra träning det. Nu håller dom på och flyttar alla bloggar och man kan ju bara hoppas att det går bra så inte allt vitsigt man har skrivit försvinner. Det vore nedrans tråkigt tycker jag.

image452

Jag och Eric råkade bara en kladdkaka nyss också och den var himlarns god vill jag lova. Jag tog en bild som jag ska he in sen men nu sitter jag på mammas dator så då går det inte. Hej då!

Min musik för nedladdning

YoYo!

Nu mina vänner ska ni få höra!!! Klicka in
här för att lyssna på Lynxraket´n som vi, jag, Susanne, Lotta, Bettan och Sandra,  gjorde i nian men som jag, Susanne och Lotta spelade in i ettan. Det är grejer det!!! På den sidan kommer jag också lägga in mina låtar som dock inte är inspelade ännu. Men det blir alltså senare.

Äventyrshuset med höjdskräck

Hejsan!

Gårdagen i Skellefteå var väldigt trevlig och det bästa av allt är att jag har träningsvärk i armarna idag. På en bana, Piraten, skulle man först klättra klättervägg, sen i nästa rum klättra över en minst två meter hög vägg och jag som är höjdrädd vägrade till en början. Sen lät jag dom lyfta upp mig men då blev jag rädd igen och ropade på mamma. Hon kom dock inte så jag gick ner och lät dom köra banan själva. Sen efter ett tag så ville jag vara med ändå och tro det eller ej, jag tog mig över två eller tre gånger. Jag är ganska förvånad själv måste jag säga eftersom jag är rädd för att stå på en stol. Tyvärr klarade vi inte det sista rummet på den banan så vi fuskade lite genom att jag gick in när dom gick ut och skulle börja om så stod jag där i slutet av banan där det var en knapp som man skulle trycka på. Smart av oss tycker jag.

På kvällen kom Susanne förbi och vi sjöng lite Singstar och pratade. Hon bestämde också hur jag ska klippa mig för det har jag ju funderat över ett bra tag. Nu gäller det bara att hitta en frisör med stil. Någon som vet en bra?

Förresten så var det ju ingen som tyckte att jag skulle börja visa seriösa outfitsisar, i och för sig ingen som inte tyckte det heller men, så då blir det väl inget då. Eller, vi får se. Hej då!

Skellefteå

Godmorgon! Nu kanske ni undrar varför jag är uppe så tidigt en lördag och då kan jag berätta för er att jag och Eric ska åka till Skellefteå och träffa min vän Sandra och fara på det där äventyrshuset eller vad det hette. Gamla Boda Borg i alla fall. Sen har jag märkt att det kommer upp nån attans reklam på min blogg som jag inte har hett dit. Jag vet inte vad det är och jag ska försöka få bort den.

Nu ska jag gå och käka frukost och kolla en sista gång att bussen går då jag tror den går och se om nån vill skjutsa dit oss. Till bussen alltså.

Sen funderar jag också på att börja ta seriösa dagens klädselbilder. Fast nu när jag jobbar är det inte så ofta jag har snygga kläder, men ibland. Vad tycker ni?

PLÄJSTÄJSHÖN!

Hej alla vänner! Idag följde jag med mamma för att hjälpa henne med en sak, den där hemliga saken som jag skrev om igår eller nåt. Eftersom jag fick följa med antog jag att det inte hade med min födelsedag att göra. Därför gissade jag vidare och trodde att det var ett Playstation 2 hon skulle införskaffa. Självklart hade jag rätt! Vi fick med två singstarspel med mickar och sex andra spel. Just nu sitter mamma och spelar nåt Simpsonsspel och hon svär för hon kör in i massa saker hela tiden. Fast ibland skrattar hon också. Stackars Urax som inte förstår vad som orsakar hennes plötsliga sinnesomväxlingar. Men ja, nu ska jag se om jag får testa spela lite, lär bli svårt för jag skulle tro att hon vill sitta där nu i nån vecka. Hej då!

PS. Glöm inte att titta på Så ska det låta ikväll då Molly Sandén medverkar.

Om jag blev känd skulle jag...

♦ Använda cykelhjälm, fast kanske inte på vintern för det blir så nedrans kallt att vara barskall
♦ Inte fjäska för viktiga folk
♦ Inte röka eller snusa
♦ Cykla istället för att ta bilen
♦ Le åt mina fans
♦ Leva miljövänligt


Packning?

Godmorgon! Eric ville inte fara på stan för han har redan köpt för mycket så det kommer inte rymmas i väskan när han ska hem. Jag hade tänkt packa i en sån stor ryggsäck för dom är så händiga och lätta att bära men jag vet inte om det jag ska ha med mig kommer rymmas. Jag vet ju inte om det är sommar eller vinter dit jag ska. Eric säger att jag ska ta med shorts och linnen och badkläder men jag är ju van vid våran vårsommar och då kan man inte ha sånt på sig. Fast när jag tänker efter så brukar det ju vara varmt så man kan ha kjol och skit på skolavslutningen så det kanske funkar. Om någon vänlig stockholmare läser det här får ni gärna berätta vad jag ska ha med mig om jag är borta maj och juni.

Jag kanske ska gå en sväng på stan själv innan jag träffar Isa. Vi får se. Nu ska jag i alla fall fixa lite med en låt som jag och Anna har gjort. Fy tusan vad bra den är alltså! Men som jag har sagt innan, ni får höra den först när den kommer på radio. Hehe

Filmrecension

Nu har jag sett på "Linas kvällsbok" och den var rolig minsann så den borde ni se. Som jag har sagt förut är jag ju dålig på att recensera saker så jag är klar nu, den var rolig.

Imorgon är jag och Eric lediga eftersom vi var så otroligt duktiga och flitiga idag. Jag vill därför fara en sväng på stan men det vill inte Eric. Dessutom vill mamma ha hjälp med en sak men jag får inte veta vad det är så jag hoppas och tror att det har med min födelsedag att göra. Sen ska jag träffa Isa också och det ska bli roligt!

Hemska baktid

Goddagens! Nu har jag och Eric sett "Tjenare kungen" och den var rätt bra tycker jag. När jag ser sånna filmen kan jag bli lite rädd för framtiden. Tänk om man bor i värsta råtthålet och inte har några pengar. Huvvaligen! Jag får se till att mina föräldrar försörjer mig. Nej, seriöst så ska jag ju lix bli musiker så det ordnar sig nog hoppas jag. Dessutom kommer jag inte skita ner så förfärligt i mitt boende eftersom det är äckligt. Speciellt när man lämnar mat framme. Alltså använda tallrikar menade jag nu. Sen kommer jag inte heller ha tapeter som man blir yr av.

Nu ska vi gå på Ica och handla åt pappa. Hej då!

Kalldusch utan dusch

Godmorgon! Idag var pappa tvungen att ha bilen till tandläkaren nu på morgonen så vi måste vänta med att åka till jobbet. Därför hinner jag blogga lite nu.

Igår tänkte jag duscha eftersom att jag luktade svett och så hoppade jag in i duschen och började spruta på mig MEN DÅ HADE MIN SYSTER DUSCHAT VÄRSTA LÄNGE SÅ VARMVATTNET TOG SLUT!!! Då blev jag arg. Därför har jag inte duschat på skitalänge och jag ids nog inte duscha idag heller eftersom jag ska duscha imorgon. Om ni nu skulle stöta på mig någonstans, vilket jag tror att ingen av er kommer göra, så vet ni varför jag luktar svett, det är Annas fel.

Nu måste jag 'ta lite mer frukost för jag blev inte mätt. Hej då!

MySpace och sånt

Hejsan! Idag och igår och dagen före det och kanske någon annan dag har jag suttit och lyssnat på min väns musik. Sånt är roligt tycker jag, unga människor som gör något vettigt av sitt liv. Jag har också tänkt skaffa MySpace snart men först måste jag fixa lite grejer för det är ju inte så värt att ha en sån om man inte har nån inspelad musik. Här kan ni i alla fall lyssna på det hon har gjort. Trots att jag inte gillar sånt där technoaktigt ljud så tycker jag om det. Det kan i och för sig bero på att Isa är med men ändå. Dessutom är jag fascinerad över att hon lyckas skriva på engelska.

Nu uppmanar jag er allihop om att bli duktiga musiker och sen ska ni berätta för hela världen att ni vet vem jag är och att min blogg är bäst! Hehe. Men vi ses i framtiden eftersom jag också ska bli värsta coola musikern!

JAG VANN!!!

Hej alla bästaste vänner! Idag är jag nog världens lyckligaste människa skulle jag tro! Jag hade fått ett stort paket i brevlådan och när jag öppnade det var det ju för tusan en vinst i Karamellkungens Shrektävling! Det trodde ni inte va?! Åh vad glad jag är. Jag fick en ful liten ryggsäck, den tredje Shrekfilmen OCH FÖR TUSAN EN VÄRDECHECK DÄR JAG FÅR GODIS FRÅN KARAMELLKUNGEN FÖR 80 KRONOR. FÖR TUSAN ETT HELT KILO!!! Åh vad glad jag är!

image453


Nu snart kommer några i laget på möte. Tyvärr är det jättemånga som inte kunde komma men vi kanske kan komma fram till något i alla fall. Hejsvejs!

Foton från födelsedagen

Alltså förlåt mig så mycket för den dåliga uppdateringen. Min kära mor har suttit här och pysslat och jag iddes inte starta den på mitt rum eller så. Men nu är jag här! Jag tog några dåliga bilder imorse på Eric men sen dog batteriet så ni för nöja er med dom som finns. Mest ska jag bara visa Lotta hur jag vill bli uppvaktad när jag fyller år. HEHE! Nejmen nej, jag hatar faktiskt när folk sjunger för mig. En gång när jag var liten och hade kalas började jag gråta när dom sjöng. Hemskt det där.

Hur som helst så kom hela familjen, Urax också såklart, in på mitt rum där Eric låg och pratade i mobilen när han skulle sova. Så sjöng vi ju såklart och sen fick han fika, glass och varma hallon och ett glas juice. Alltså egentligen ska det ju vara läskeblask men tyvärr hade vi inte det.

image447



PS. Nu ska jag gå och göra iordning marängsvischen som inte stavas sådär för Eric önskade att han ville ha det. Dessutom önskade han middag så då åt vi det, kycklingwrapsmed gosallad.

En födelsedag.

Hej alla vänner! Nu vaknade jag klockan sju för att hinna slå in Erics presenter men då kommer jag ner i köket och ser att dom ligger inslagna på bordet. Mamma är ju en ängel alltså! Sen har hon också tagit fram hallon som han ska få äta med glass, skulle jag tro, eftersom vi alltid får fikapåsängen när vi fyller år. Jag är ju hos Eric när jag fyller år så tyvärr missar jag det. Dessutom orkar inte mamma skicka nå paket utan jag ska få dom när jag kommer hem igen, en månad försent. Men ja, den som väntar på nåt gott...

Sen tror Eric att hans presenter från familjen inte har kommit men det har dom. Jag och mamma låtsas bara att dom inte har det för att han ska tro att han inte får nåt. Eller nåt. Kul skoj va. He...he.

Snor i näsan

Nu nyss såg vi på filmen Solstorm och den var bra tycker jag. Där visar dom, typ, att vissa älskar sin gud mer än sin familj. Sånna idioter finns ju faktiskt. Men ja, nu ska jag inte sitta här och tala illa om sånt som vissa älskar. Men jag tycker det är sjukt.

Idag när jag åkte hiss stod jag och speglade mig, jag menar vad ska man annars göra? Jag kikade lite i mitt ansikte och sen fick jag för mig att titta i näsan så det gjorde jag. Då fick jag syn på värsta kråkan, eller slajmet i alla fall, så det bestämde jag mig för att peta ut. Och när jag står där med fingret i näsan är såklart hissen framme och där utanför står massa folk. Så lagom roligt. Jag låtsades som att jag kliade mig i ansiktet elelr så.

Nu sitter vi och väntar på Sandra. Hej då!

Kalas

Tjenixen! Idag var jag och mamma på Maxi och handlade spännande saker eftersom att Eric fyller år imorgon. Jag kan fota imorgon så får ni se. Jag vill ju inte skriva här för då kanske han ser det eller så. Eller så kanske hans mamma läser det och skvallrar. Men det tror jag inte. Att hon skvallrar alltså. Läsa brukar hon göra. Det är därför jag bara skriver snälla saker om Eric. Nej nu ljög jag, jag skriver snälla saker om honom för att jag tycker om honom. Men usch, nu lät jag mesig. Jag är ju en hårding och hatar allt och alla!

Sandra ringde nyss och ville komma ikväll på kalas. Har hon tur finns det kvar av pollykakan. Har hon otur gör det inte det. Nu ska jag hjälpa en med bloggen. Hejsvejs!

Pollyfrukost

Godmorgon! Idag tog jag fel på tiden med en timme. Tack och lov åt rätt håll men ändå. Har varit uppe sen kvart i sju. Fast det är ganska så skönt att vara uppe i tid och kunna käka frukost i lugn och ro. Snart ska jag gå upp och väcka lille Eric som fortfarande sover. Jag har gjort mackor åt honom som han kan äta i bilen. Han är ju inte hungrig direkt när han har vaknat, till skillnad från mig. Jag är hungrig jämt.

Nu är det nog dags att borsta tänderna fast först ska jag nog tjyva en bit pollykaka som finns i kylen sen igår. Smaskig frukost minsann. Och ja, jag har ätit frukost så jag är inte ett syndigt barn som inte förstår sitt eget bästa. Hej då!

Tips till alla!

Hej vänner! Idag har jag fixat så att ni lätt ska kunna följa min ljuvliga blogg. Det är bara att klicka på den lilla knappen där det står "Följ bloggen" och sen registrerar man sig där (det är gratis och går jättefort) så får man ett mail varje gång jag har skrivit ett nytt inlägg. Vill ni bara ha ett samlingsmail varje dag så går det också. Äh, gå in där själva och läs istället, jag kan inte förklara. Man kan ju såklart följa alla bloggar som har registrerat sig där. Himla smart tycker jag.

Pollykakan blev en succé vill jag lova! Som ni kanske ser har jag lagt in fler bilder nu men dom vart sämst. Jag ville ju inte stå och blixtra när vi skulle äta mysig efterrätt. Men nu ska jag gå och sova så jag orkar mig upp imorgon. Hej då!

Pollykaka

1 påse polly 220g, gärna polly orange
200 g mörk choklad

50 g smör

3 st ägg

2 dl socker

1 dl vetemjöl


Smält smör och choklad tillsammans i ett vattenbad. Vispa ägg och socker. Rör ner chokladblandningen och därefter vetemjölet i äggsmeten. Rör tills det blir en slät smet. Häll sedan i en påse polly. Rör om så att det fördelas jämt i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 25-30 min. Servera gärna med glass eller grädde.

image442


Omläggningar

Goddagens! Igår var vi ju hemma hos Camillas familj och det var roligt. Vi sjöng massa singstar och spelade buzz. Sen tjyvade jag deras piano lite och kom på att jag kunde lägga om lite ackord på en låt som jag har skrivit så att det låter bättre. Jag bakade pollykakan igår också men jag har inte fotat den. Jag får göra det sen så ni kan få receptet. Tyvärr så tror jag att den var inne i ugnen lite för länge så den ska nog vara lite ljusare. Men sprollirolla, den är nog god ändå skulle jag tro.

Nu måste jag ta bort en sopsäck som Eric har släpat hem och sen ska jag nog se på Talang som är på tv nu. Hej då!

Hur väl känner du dina syskon?

1. Vad heter dom?
Anna

2. När är dom födda?
Jag vet men jag vill inte skriva det här, då kanske nån söker upp henne eller nåt

3. Vart bor dom?
Här

4. Bråkar ni ofta?
Inte så mycket nu längre eftersom hon sällan är hemma

5. Har de varit fulla någongång?
Ja man måste ju testa vad man ska akta sig för

6. Är någon av dom kära just nu?
Ja det hoppas jag

7. Vad lyssnar dom på för musik?
Sånt där discodunk med smurfröster

8. Är de sparare eller slösare?
Slösare 

9. Hur är de som person?
Speedad

10. Kan du deras mobilnummer?
Halvt

11. Vem umgås de mest med?
Jonny och Lotta och så nå andra

12. Vad skulle de göra om du slog dom?
Slå tillbaka och jag skulle bli rädd och ropa på mamma

13. Vilka är deras sämsta sidor?
Att hon inte minns viktiga saker som hon har lovat

14. Vilka är deras bästa sidor?
Att det gör ont på henne när hon slår mig

15. Kan ni umgås som kompisar?
Ja när vi sjunger och spelar tillsammans

16. Vad dricker de då dom festar?
Saft hoppas jag

17. Är dom noga med hur dom ser ut?
Ibland, ibland inte

18. Är de en player?
Nej

19. Skyller de på dig när dom har gjort något era föräldrar får reda på?
Ja jag skyller ju på henne

20. Hur mycket tycker du om ditt syskon på en skala från 1 - 10?
Tss

Kladdkaka

Hejsan! Imorse duschade jag och det var skönt. Sen dess har jag slappat lite för det kan man behöva efter en veckas jobb. Dessutom har jag sökt till lite kurser och program till hösten. Jag sökte lite blandat mot musik, grafisk formgivning, språk och sånna där spännande koder så man kan göra häftiga saker på hemsidor. Vi får väl se vars jag kommer in. Till två av kurserna måste man dock göra antagningsprov och det känns ju lite hemskt. Men det ordnar sig nog det där. Jag är ju rätt duktig vet ni.

Här nere ser ni en bild på kladdkakan vi gjorde igår. Vi hade nästan slut på kakao så vi köpte nytt och sen när jag skulle he i det hedde jag bara i från det gamla paketet vilket var ungefär hälften av det som skulle vara i. Jag får ursäkta om någon inte förstår ordet "hedde" men jag vet inte vad jag ska skriva annars, strödde kanske. Sen hedde vi också i lite lösviktsgodis av olika sorter. Den vart lite rinnig och väldigt söt vilket inte var så bra.

image440

Gåvor



Färgerna är inte exakt som i verkligheten men det är chockrosa och chockturkos som gäller. Tack farmor!!!


Jag såg kändisar!

Hej alla vänner! Idag när jag och Eric var på stan såg vi ingen mindre än världens bästa kvinnliga fotbollsspelare! Det ni! Vet ni vem det var då? Klart att ni gör men jag kan skriva det ändå. Marta var det. Jag lägger in en bild på henne här nere så ni kan titta. Snygg bild förresten tycker jag. Hon sällskapade dessutom med Elaine och Elaines kompis som är i Umeå nu. Jag kanske ljög nu men jag skulle tro att det var dom. Jag ville ju inte stirra vettni, här i Umeå är man ju rätt van att stöta på kändisar. Jag har ju till exempel tacklat Lisa Miskovsky för nåt år sedan då hon och jag spelade hockey.

image437

Nu ska jag sluta göra er avundsjuka och istället berätta att jag sjöng en låt imorse när jag var ute med Urax. Den var bra tyckte jag så jag försökte minnas den nu nyss och första versen har jag i alla fall skrivit ner och tonsatt. Snart är jag nog en etablerad låtskrivare tror jag. Tror inte ni?

Nu ska jag duka och sen ska jag hämta pappa och sen baka pollykaka och fota den och skriva in receptet här och sen styrketräna och sen duscha och sen se tv. Vilken härlig kväll va?! Hej då!

Smarta knep

Godkväll! Eric sitter och pillar i Photoshop på datorn nere så jag tog den på mitt rum. Därför kan jag inte visa några bilder för kameran går inte att få in här. Men jag ska köpa en egen dator sen. Vi bakade inte idag för vi kom på att vi får främmande på söndag och dom kanske vill smaka. Eftersom den ska stå i två dygn kan vi ju lika gärna göra den imorgon när vi inte har något annat för oss. Eller, först ska vi jobba och sen fara på stan så att Eric kan peka ut vad han vill ha i födelsedagspresent. Han ska få peka ut ett par saker och sen får han sätta sig med en glass på McDonalds medan jag köper nåt av det. Det är väl en bra lösning? Det tycker i alla fall jag så då blir det så.

Nu ska juag gå ner för Eric ville visa en film på då hans lillebror åker skidor i alperna. Orättvist det där. Hejsvejs!

Återkommer

Goddagens! Idag kom jag på att jag ju fick tjocksockar och en halsduk av farmor och dom vill ni såklart se. Himlarns fina förstår ni.

Idag ska jag åka och lämna innebandykläderna eftersom jag har slutat. Sen ska jag och Eric baka pollykaka. Vi fick smaka sån i Klippen av min kusin och den var himmelskt god ska ni veta! Om ni har tur kanske jag lägger ut receptet och en bild på hur smaskig den ser ut.

Massage

Hej! Nu för ett tag sedan såg jag och Eric på Förortsungar och det tycker jag var en väldigt bra film. Alla politikergubbar och fånfjantar i Stockholm, för det är ju dom som bestämmer, borde se den. Och ni också, kära läsare.

Nu ska jag och Eric fika lite innan vi ska gå och sova. Har jag tur kanske jag får min massage ikväll, min nacke mår inte så vidare bra. Om jag vrider huvudet åt vänster för mycket gör det ont och det är ju inte så roligt. Jag som vrider på huvudet jättemycket eftersom jag inte ids vända hela kroppen. Men ja, ajöken!

Stöld

Haloj! Nu ska jag snart börja med maten men först måste jag ju dela med mig om den spännande dagen jag hade idag. Efter att jag och Eric hade tömt två förråd skulle vi kasta bort trasiga krukor och he ner hela och fina i kartonger. Eftersom Eric tycker att han är en man som ska göra våldsamma saker så fick han krossa dom trasiga krukorna. Det lät rätt mycket så han tyckte att han var cool. Jag däremot hittade en pall att sitta på och plockade sedan bort dom "fina" krukorna. Dom fina smusslade jag dock ner i min väska för dom ville jag ha. Tre stycken vita blev det. Åsa har faktiskt sagt att jag får ta om jag vill ha eftersom det blir mindre att slänga då så tro inte att jag är en tjyv eller så.

Nu sitter Eric och säger att kycklingfiléerna skriker "laga mig, laga mig" så det kanske är dags att göra det. Först ska jag bara tvärkika på lite resor. Hejsvejs!

Bilder


Nu tiger Teg, typ

Godkväll! Här sitter jag och kollar vad det kostar att vara medlem och spela i korpen. Jag försöker också konversera med Sandra på msn men tror ni hon svarar då? Nej såklart inte. För hon pratar i telefon men en person så då går det inte att prata med mig. Dålig stil va! Men ja, nu svarade hon i alla fall.

Jag blir så irriterad på att jag inte kan komma på det där roliga som Eric sa i bilen idag. Det var ju kalasroligt.

Jag och Eric är bjudna på kalas hos en av Erics vänner i maj. Det ska bli roligt. Vi får bara se till att inte vara utomlands eller här då.

Men just ja, jag skulle ju lägga in bilder. Dom kommer nu, alldeles snart. Hej då!

Kanske latmask

Goddagens! Idag sa Eric en jätterolig sak men tyvärr minns jag inte vad det var. Roligt var det i alla fall.

Snart är det dags för fotbollsträning. Kanske den sista eftersom ingen kan få fingrarna ur arslet när jag är borta. Kanske så har jag slutat spela fotboll efter ikväll. Vi får se. Om så är fallet håller jag inte på med någon sport. Lite skönt faktiskt. Då ska jag lägga mina pengar på ett löpband i stället för det är min dröm. Att ha ett alltså, inte att köpa ett. Och det där var inget aprilskämt eller så. Jag skämtar aldrig. Speciellt inte när man ska skämta.

Bilderna från Klippen kommer in snart i ett nytt coolt inlägg. Hej då!

Ajm bäk

Hej vänner! Nu går det äntligen att blogga igen. Vilken fröjd! Nu är vi hemma på lunch för mamma ville ha skjuts eftersom hon har gjort sig illa i foten.

Det var jätteskönt att få ta det lugnt i Klippen en dryg vecka. Jag tog lite kort som jag lägger in här ikväll eller så. Jag tror faktiskt att Eric blev omtyckt av min släkt. vi kan ju hoppas i alla fall. Sofia tyckte i alla fall att jag skulle börja provocera för att bli rik och berömd men jag vet inte om jag vill det. Jag menar, det finns ju redan en sådan. Jag nämner inga namn men dom som är lite insatta i bloggvärlden vet med säkerhet vem jag syftar på. Dessutom har jag ju ingen minkpäls att visa upp.

Ja, nu måste jag ge mig ut med Urax en sväng och sen käka lunch. Min kära pojkvän har lagat falukorv och stuvade makaroner. Är han inte duktig så säg!

Glöm inte att luras såhär den första april! Hej då!

RSS 0.91