Startsidan

Flyg till Stockholm

Halojsan!

Nu ska jag låna om några böcker till pappa som han inte har hunnit läsa ut och sen ska vi börja bege oss mot flygplatsen. För er som bor i Stockholm eller så kan det kanske kännas främmande att börja åka till flyget en timme innan det avgår men här är det alldeles naturligt. Det tar kanske tio minuter, max, att åka dit och det är sällan kö så man kommer in kalassnabbt. Sen måste man ju vara i gaten minst en kvart innan man ska lyfta plus att man kanske vill ha liute tid att gå på toa på. Intressant va?!

Men ja, nu ska jag som sagt låna om böckerna om det går och sen ska jag kissa och klä på mig och tänka på vad jag har med mig och om nåt saknas.

Förresten så stör jag mig lite på folk som videobloggar och säger typ "vi ses senare" eller "vi får väl höras senare". Vadå ses? Vadå höras? Personen i fråga ska skriva och dom andra ska läsa, dom ska inte höras eller ses. Ja, bara en liten inflikning. Nu ska jag ju låna om böckerna. Jag hoppas vi ses imorgon för annars har jag kanske dött i en flygolycka. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback