Startsidan

Helgen

Goddagens!

Igår var jag trött så jag iddes inte blogga. Vi hade myskväll i soffan med morotsstavar och dipp. Jag mms-bloggade i fredags men det kom inte fram, sopigt. Idag ska vi bara slappa skulle jag tro. Eric börjar tidigt imorgon och min skola drar också igång. Jag hoppas på att få några bilder från Sandra idag. Hennes slaktarsyster fixade nämligen till mitt hår och det tänkte jag visa. Vi var också med på en vimmelbild men den har jag inte hittat. Kanske lika bra det, vad vet jag? Förresten så hedde hon i hårspray i mitt hår och det var aknske tio år sedan sist jag hade det. Jag brukar mest använda schampo.

Nu måste jag läsa igenom massa papper på tyska och sen ska jag duscha. Hejsvejs!

Resa

Nu ska jag följa med pappa och köpa nå grejer och sen ska jag fara till bussen. Jag kom på att jag har köpt en ny mobil så jag kan ju för tusan mobilblogga. Kanske gör det om jag får tråkigt på bussen eller om det händer nåt kul. Fast jag måste radera nån låt då för telefonen har knappt nåt minne så det ryms inte att ta kort. Lite synd. Men ja, man behöver ju bara en låt egentligen.

Svammel

Godmorgon!

Nu för ett tag sedan åkte Eric till skolan så här sitter jag, igen. Snart ska jag käka lite frukost och duscha och klä på mig och packa väskan för ungefär klockan tolv går min buss till Skellefteå. Jag ska ju alltså hälsa på Sandra som bor där. Det ska bli party ikväll men jag vet inte om jag ids släpa med mig kameran så vi får se om jag visar er hur roligt vi har haft. Nu har det i och för sig tagit nästan en halvtimma att skriva det här lilla inlägget eftersom jag har gjort massa annat samtidigt. Men ja, hej då!

Ny blogg!

Sådärja, nu är Susannes blogg klar. Självklart måste hon ju få godkänna den och sånt men. Ja, fint va?! Hon jobbar till tolv så vi får se imorgon vad hon tycker. Moahaha!

Vardagssussi

Idag håller jag på att göra en blogg åt Susanne. Hon vill såklart ha en snygg design och så så då fick jag, såklart, äran. Vi spånade på namn till den och eftersom "susanne", "sussi" och "ennasus" var upptagna var vi tvungna att komma på något annat. Några förslag som kom upp var vardagssussi, hästsussi, sparvben, blondinsussi och ssussi men det dög tydligen inte för fröken. Vad det blev får ni veta sen när design är klar.

Om en timme är det "Vem vet mest?", missa inte det!

Min lunch

Eftersom det här är typ Sveriges största blogg så förstår jag att ni vill veta vad jag åt till lunch.

Ost- och broccolisoppa
Baguett med brieost och pepparsalami
Körsbärstomater


Ät frukt!

Idag fick jag sova för första gången den här veckan men jag kunde inte somna om när Eric hade gått upp så här sitter jag. Han ska på nå nollningsgrejs ikväll så jag vet inte vad jag ska roa mig med. Kanske äta upp hans Cookie Dough. Moahaha! Men nej, jag ska nog hellre käka körsbärstomater och svenska äpplen. Nu däremot ska jag svara på ett viktigt mail.


Sockar

Titta! Jag som älskar häftiga färger och accessoarer gillar verkligen den här hemsidan. Tyvärr tillåter inte plånboken allt man vill ha. Men ta en titt!


Jag vet mest

Alltså jag älskar verkligen frågesportsprogram på tv. Jag blir alldeles exalterad och skriker ut svaren. Riktigt roligt! Nu går ju det här "Vem vet mest" på 2an och det är himla kul! Massa frågor på kort tid. "Vem vill bli miljonär" däremot är ju så himla långsamt och tråkigt. Sen är ju Rickard Olsson himla finurlig!


Dagens outfit



Byxor - Bik Bok
Tröja med batmanmärke - GeKås
Nitskärp - GeKås
Armband - H&M
Skor - Svarta Converse

Snygg klänning

Jag testade den här tjusiga klänningen idag och det satt jättebra och allting. En liten detalj bara, vars ska man ha brösten? Alltså, så länge man står stilla sitter dom där dom ska men sträcker man upp armarna eller hoppar lite så är dom utanför. I och för sig skulle jag ju kunna ha en axelbandslös bh under men då blir klänningen för liten. Lite synd kan man tycka. 299 kostar den på Gina tricot om någon vill veta.
 

Shopping!

En sån här tröja köpte jag idag, fast svart. den kostar 149 kronor på Gina Tricot.


Stan avverkad

Halojsan!

Imorse åkte jag samma buss som Eric in till Vasaplan och sen gick jag på stan. Jag började med att lämna ett papper till CSN och sen köpte jag ett busskort. Sen tänkte jag gå på Gina Tricot och så men dom öppnade ju inte förrän klockan 10 och klockan var bara 9. Då satte jag mig på fontänen på Renmarkstorget och lyssnade på mp3 och skrev lite mer på några låttexter. Eftersom Åhléns öppnade halv tio gick jag dit. Där köpte jag hårfärg till Eric och fick veta en bra sak om mitt finnborttagningsmedel. Jag har nämligen det för typ lite fet hy och det har jag ju inte så det är ju dumt.

Sen när jag hade drivit runt där massa så gick jag på Gina Tricot och införskaffade en tröja. Den får ni se senare idag. Sen har jag nog inte gjort nåt mer. Eller jo, jag köpte en födelsedagspresent till Sandra eftersom jag ska dit på fredag och hon fyller år idag. Ni kanske minns den här bilden. Det är hon i alla fall.


Hurra!

Åh jag är så glad just nu och jag längtar tills mamma kommer hem så jag kan berätta för henne!

Slappdag

Vilken härlig dag! Jag har vandrat runt i mjukiskläder och fettigt hår och nu är Eric hemma och har gjort klart läxorna och vi har käkat. Det får bli en kväll i soffan ikväll. Imorgon måste jag dock ner på stan och göra lite ärenden och sen ska jag skjutsa Åsa och Mats.

Idag gick jag förresten också och mötte Eric vid bussen men han kom inte idag heller. Sen ringde han och lurades att han hade åkt till andra sidan stan istället men det gick jag bara nästan på.

Cykelhjälm

Godmorgon godmorgon!

Eftersom Eric fick skjuts hem igår, av mamma jag gick och la mig, så har han inte köpt något busskort. Det innebar att jag var tvungen att skjutsa honom idag med. Hem skulle han ta sig själv men vi får väl se hur det går med det.

Mamma eller pappa har sett en cykel i en tidning som jag vill ha. Jag ska ta med mig Eric och fara och kolla på den. Jag tänker inte berätta vars den finns för då kommer säkert nån att tjyva den för mig och det vill jag inte. Sen när jag börjar cykla ska jag ju använda cykelhjälm för det är bra. Det borde alla göra!


Dålig stil

Eric skrev att dom skulle till Ålidhem och sjunga. Han gillar ju inte att sjunga? Sen ville han i alla fall hem. Det är ju bra. En liten detalj bara, jag skulle hämta honom. HMPF!


Kidnappad?

Ibland har jag lust att ge Eric en fet smäll. Nyss var en sån gång. Han skulle sluta 15.00 idag och bussen tar ungefär 40 minuter så 15.40 tog jag med mig Urax och gick till busshållplatsen. Där satte jag mig och väntade, och väntade, och väntade. Eftersom bussarna går en gång i kvarten så satt jag där i en kvart. Fast när bussen kom kom ingen Eric. Då skickade jag sms och frågade vars han var. Ingen svar. Jag ringde. Inget svar. Då gick jag hem och började med maten eftersom pappa var tvungen att äta en viss tid. Emellanåt så ringde jag till Eric men han svarade inte. När pappa hade kommit hem och vi skulle käka smsade jag Eric och frågade om vi skulle behöva fara och leta efter honom. Då äntligen svarade han "Nollning, kommer sen". Jaha, det var ju bra att han kunde kläcka ur sig det i tid.

Jaja, nu ska jag kanske äta upp Erics bit av kladdkakan eftersom han är så dum. Moahaha

Jag är bäst

Vem är mästaren då? Jag såklart!


Stoppad av polisen

Halojsan!

Jag sov så nedrans dåligt inatt och Eric också. Vi drack en stor kopp kaffe var hos Åsa och Mats igår kväll för det var födelsedagskalas och det var nedrans dumt. Det känns inte som att jag har sovit någonting alls. Stackars Eric som måste vara i skolan och tänka. Vi vaknade strax innan åtta imorse och sen skjutsade jag honom vid halv nio. Det var tur att vi åkte i tid för vi blev stoppade av polisen och jag fick blåsa. Jag trodde jag skulle dö av syrebrist men jag överlevde. Nu har jag dammsugit och svarat på tyska mail. Ja, det var allt. Hej då!

Vattenpolo

Nu är det final i vattenpolo, OS alltså, och då kom jag att tänka på när jag var liten och hade det i skolan på gympan. Eftersom jag har glasögon/linser så ville inte jag vara med eftersom jag inte har linser när jag badar. Det betyder alltså att jag inte såg så bra. Det har alltså hänt att jag har spelat vattenpolo och folk har kastat bollar i huvudet på mig för att dom har trott att jag såg bollen och skulle ta emot den. Ja, så var det.


Om Eric

Idag ska vi packa Erics skolväska. Jag måste se till så han har med sig allt som behövs så han inte struntar att anteckna saker eller så som det lätt kan bli om man inte har med sig till exempel almanackan. Nu kommer det alltså inte bli så eftersom jag ska hjälpa honom.

Sen måste vi lägga oss tidigt ikväll så han kommer sig upp. Jag har lovat att skjutsa honom så han ska komma rätt. Dessutom vet vi inte hur lång tid bussen tar så det är bättre att han åker hem första gången.

Jag förstår inte hur det kommer sig att min blogg helt plötsligt handlar om Eric. Han har ju en egen. Fast han skriver ju aldrig i och för sig. Jag ska i alla fall tipsa er om ett par helcoola byxor snart och så Och sen ska jag också kolla mina kurser om jag kan anmäla mig än. Hej då!

Underligt

Är det förresten bara jag som får huvudvärk av chips?

Några flugor i några smällar

Nu har jag visat Eric universitetsområdet så att han ska hitta och så har vi varit på stan och fixat lite. Först handlade vi på Bondens marknad. Det är grejer det för där har dom färska och trevliga grönsaker. Vi handlade allt som gick KRAVmärkt men blomkålen fick bli vanlig. Alla som bor i eller kring Umeå borde fara dit och handla!

Sen köpte Eric en ryggsäck från Clas Ohlson som är rätt stor så att datorn och massa böcker och papper ska rymmas. Den kostade 369 och det tyckte vi var ett bra pris för vi hittade en igår på en annan affär som var sämre som kostade över 1000. Rena rånet!

Sen skaffade han ett bibliotekskort på dom vanliga biblioteken. Han kunde varket sitt mobilnummer eller sin emailadress och det var ju lite pinsamt kan man tycka. Sen var vi en sväng på Coopis också för dom hade billigt godis där och där var det en glassgubbe som delade ut gratis glass men vi fick ingen. Dålig stil.

Gottgottigottgott

Åh Eric är så duktig! Idag åt vi en himla smarrig middag ska jag säga er! Köttfärsbiffar med stekt lök och potatis och skysås. Så ljuvligt! Sen när vi har smält det lite ska vi käka chips med pestodipp. Det är nedrans gott. Alltså sånna vanliga saltade chips, gärna så kallade naturchips och sen dippar man det i vanlig basilikapesto.



PS. Min nya mobil fungerar suveränt! Ett kap!

Nätshopping

Halojsan! Idag när posten kom blev jag glad för då kom det nämligen en mobiltelefon till mig! Jag beställde den igår och fick den idag, är inte det bra så säg?! Den är värsta smal och har lagom stora knappar så man inte blir tokig för att man trycker på flera samtidigt. Billig var den också, 782 med frakt. Nokia 2630 heter den om ni undrar.Jag har inte testat den än för den ligger på laddning men jag tror att den är bra.



Nu ska vi snart fara på stan för
Eric har lite han måste fixa. Fast först ska vi kolla på Klüft när hon hoppar. Hoppas hon vinner!

Surströmmingspremiär

Hej alla vänner!

Idag ska vi käka surströmming till middag och det kan ju bli roligt eftersom Eric aldrig har smakat/luktat på det. Ja, det var allt, hej då!

Nejmen just ja! Vi var på Granngården och nu har Eric köpt ett par rejäla gummistövlar och två par stickesockar. Man måste ju vara rätt klädd när man bor i Norrland.

Översvämning

Goddagens!

Nu har jag och Eric varit ute på en långpromenad med Urax i regnet. Eric har bara med sig ett par skor och det var ju inte så smart. Jag ska skriva en lista på saker vi måste ta med upp när vi far ner till Stocholm i september. Morfar fyller ju nämligen år.

Idag tänkte vi fara ner på stan och köpa dokumentsamlare och fixa bibliotekskort till Eric men vi får se hur vi gör, det är ju trots allt översvämning på stan. Dessutom ska vi lix ner imorgon så vi kanske slår två flugor i en smäll.

Nu ska jag svara på ett tyskt mail och sen ska jag ringa om en lägenhet, adjö!

Nya skor

Alltså ni förstår inte min lycka!!! Jag har gått och tittat på dom här skorna i säkert två år men tänkt att 400 är för mycket. Idag tvärgick jag och Eric in på DNA och vad ser jag, DOM KOSTAR 99!!!!!!! Jag handlade.


Au pair

Hej vänner!

Alltså, jag funderar på att vara au pair i Tyskland. Det måste ju vara det ultimata sätter att lära sig tyska! Jag har kommit i kontakt med en familj som verkar bra men vi får se hur det blir. Det känns ju lite taskigt att lämna stackars Eric när han äntligen har kommit hit. Men man kan inte alltid tänka på andra. Dessutom kommer jag ju hem igen. Men ja, vi får se. Det är i alla fall roligt att få och skriva mail på tyska. Bara det ger ju träning.

Nu är ju förresten Eric här och det är najs! Jag tycker så synd om hans arma moder bara. Nu ska vi snart laga middag och sånt där kul. Allt blir så mycket roligare när Eric är här!

Vilken härlig dag!

Alltså ni skulle bara veta när jag vaknade imorse! Halv åtta! Det var i och för sig för att jag fick ett sms av en kvinna. Jag vet inte om jag vill berätta vad det handlade om för det är en hemlighet än så länge.

Snart ska jag Gå en härlig sväng med Urax och sen måste jag duscha och sånt för sen ska jag ju hämta Eric på flygplatsen. Solen borde skina idag och fåglarna borde kvittra men så är det tyvärr inte. Men jag är glad ändå!

Jag känner mig himla stel och seg i kroppen idag. Som att jag skulle behöva en riktigt skön massage. Vi får se om Eric kan fixa det.

Glädjedag

Nu ska jag gå och sova för då kommer Eric snart. Jag längtar tills imorgon!!!

Regnet det bara öser ner

Nu nyss ringde björn och ville att jag ska komma och jobba. Det är najs tycker jag! Jag gillar att jobba men jag vill inte binda upp mig. Nu ska jag gå ut med Urax och sen måste jag få tag på pappa och höra om jag kan låna bilen. Annars får jag hoppa på cykeln men det känns inte så vidare kul eftersom det spöregnar ute. Hoppas inte pappa ska nånstans!!!

Nu blir det att slänga på sig regnkläder av bästa sort och sen ut i regnet, hej då!

Recept på efterrätt!



Hallon, gärna tinade
Kesella vanilj
Råsocker

He ner lite hallon och klicka på kesellan och strö på råsockret. Sen tar du en sån här gasbrännare och bränner sockret så det nästan blir lite hårt. Det ska se ut som på bilden. Om man inte har en gasbrännare kan man ställa efterrättsskålarna på en plåt och he in dom överst i ugnen på högsta värme och på grill. Busenkelt!

Ny glass och nya handdukar

Idag var jag på Maxi med Anna och jag hittade suveräna kökshandukar som jag köpte. 2 för 20 kostade dom men det kanske bara är för att vi handlar så mycket. Snygga var dom i alla fall. Sen var jag med i en tävling. Om man köpte två Ben & Jerrys så fick man hitta på en egen glassmak och då kan man vinna fyra glasskålar. Skålarna var inte så fina men spela roll gummiboll man får ju ära! Dessutom kommer nog glassen säljas i affärer och det vore ju najs! Jag hittade ju på en kalasgod glass såklart. Nu ska jag gå och sova hade jag tänkt. Adjö!


Rödavinbärssaft

Jag gör saft nu. Se så gott. Eller?


Blondinbella i sin bubbla

Fy tusan vilket väder. Jag blev dyngsur och kall när jag var ute med Urax. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag göra röda vinbärssaft. Eric skrattade åt mig när jag sa att jag skulle det. Men han behöver inte smaka i så fall.

Förresten så skrev
Blondinbella ett inlägg att man ska satsa på accessoarer och köpa dyra sånna. Jag håller med om att man ska satsa på accessoarer, alltså variera dom, men måste dom vara dyra? Är det inte bättre att köpa billigt så man kan variera mellan flera olika istället för att bara ha råd med ett eller två halsband. Dumt inlägg tycker jag. Det smartaste är att köpa allt billigt. Eller om man var rik som henne, handla rättvisemärkt!

Poesinina

Nu har jag en ny kategori som heter mina dikter. Där lägger jag såklart in dikter som jag har skrivit. Gissningsvis blir det gamla dikter eftersom jag knappt skriver längre. Däremot har jag ju skrivit låttexter men dom får ingen annan än Anna läsa/höra.

Nedrans stockholmare alltså

Jag såg på lite OS nyss och då var det en kommentator som sa e istället för ä. En stockholmare alltså. Irriterande!

Idag har jag plockat lite röda vinbär för jag ska göra saft och se om den är suveränt god. Jag plockade bara två liter så får jag se om det blir gott. Nu nyss ringde
Jessicka och sa att hon hade glömt emailadressen till sin blogg och då är det ju inte så himla lätt att blogga. Vi får väl se om hon förstod vad jag sa med alla snabelan och sånt.

Bilder från igår

Äckliga kräftor.


Här skålas det!


Pappa sjunger snapsvisor och alla andra skrattar.


Efterrätten, suveränt god!


Det dansas bättre utanför mattan än på.

Dansmatta

Åh nej, nu har fyllfolken börjat spela dansmatta. Det klarar dom ju inte ens när dom är nyktra.

Bilder mest

Nu har "vi" käkat kräftor och bilder från det kommer kanske imorgon för jag måste ju censurera dom först. Pappa har sjungit snapsvisor ensam eftersom vi bara hade ett häfte. En vän till en granne startade en snapsvisa. Nu hoppas jag det snart är dags för efterrätt för alla utom pappa slutade käka för kanske en timme sen. Han satt och åt upp allas klor alltså.

Här är lite bilder på grannarnas blommor som jag tog idag. Inte så mycket att hänga i julgranen men det ser ju så mycket trevligare ut i bloggen om jag her in bilder.




Kräftor

Idag är det en städdag för ikväll kommer det massa folk och käkar kräftor här. Själv äter jag inte kräftor men det kommer bjudas på Västerbottensostpaj också så jag ska nog inte behöva gå hungrig. Tyvärr kommer inte Camilla eftersom hon är i Turkiet men det ska nog bli bra ändå.


Dagens outfit

Alltså jag hade värsta posen men sen tappade jag balansen just när kameran skulle ta. Sen hade jag så mycket skavsår av skorna så jag iddes inte ta fler bilder.




Blått linne
Armband H&Ms herravdelning
Byxor Vero Moda
Skor Skopunkten

Ny väska!

Har ni sett en snyggare bag? Jag köpde den på Åhléns för 549 kronor. För mycket tycker jag men nu får jag snåla några månader istället. Dom finns i mörkblått och typ guld och så också men det är ju inte lika fint som svart. Jag tänkte ha den när jag ska och träna och sånt. Fast då kanske den luktar illa av blöt handduk och sånt. Jag får se vad jag har den till.


Kunde blivit pinsamt

Nu har jag varit på stan och ni skulle bara veta vad jag har köpt! Kolla in här om ett tag så får ni se! Förresten skulle jag gå till CSN och till banken och det glömde jag inte bort. Det var bra. Nu har jag dessutom sån betalningsfunktion så jag kan betala räkningar och det var gratis eftersom jag är student. Najs!

Sen mötte jag en kvinna i sina bästa år som jag var skitnära att hälsa på. Jag kom nämligen på att damen liknade Erics mamma och att det ju inte alls kunde vara hon eftersom hon bor i huvudstaden.

Motorcykelhjälmsfotboll

Inatt drömde jag att jag spelade fotboll med några gamla klasskompisar med pappas motorcykelhjälm på huvudet. Det gick jättedåligt och jag kunde knappt springa. Så brukar det i och för sig vara i drömmar men inatt var det ännu värre.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fara på Ica och hämta ett paket och köpa socker och sen ska jag på stan. Jag minns att det var två papper som skulle till stan men jag kan bara komma på det ena. Jag får leta runt lite och se om jag hittar nåt. Sen vill jag så gärna ha en väska som jag såg på Åhléns men jag vet inte, den är lite dyr. Jaja, den som lever får se. Adjö!

Sängen kallar

Nej nu tror jag bestämt det är dags för att sova sängen. Jag tänkte fara en sväng på stan imorgon för jag har lite ärenden jag måste göra så då är det bra att vakna i tid. Dessutom ska ju hunden ut och jag tänkte duscha. Godnatt!

Urax busar

Haha Urax är så rolig! Han sover alltid uppe under mamma och pappas säng och sen på morgonen brukar han gå ner och lägga sig på kökssoffan eller under trappen. Imorse hörde mamma när han gick ner men när hon kom ner låg han varken på soffan eller under trappen. Hon letade och hittade honom på soffan i vardagsrummet där han vet att han absolut inte får vara. Eftersom vi har lagt grejer på kökssoffan så han inte ska kunna ligga där, eftersom han är halt, så hade han lagt sig i den andra soffan.

Bortskämd?

Jag har:

[ ] egen digitalbox
[ ] egen dvd
[ ] egen video
[ ] egen dator
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum
summa: 4

[x] säng större än vanligt
[ ] studsmatta
[ ] pool
[ ] basktetkorg
[ ] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus (radhus)
[x] två bilar i familjen
summa: 4


[ ] Nitendo Wii
[  ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[ ] GuitarHero
[x] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 2


[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar
summa: 7

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[x] varit i Storbritanien
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i Göteborg
summa: 6

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana
summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] har har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02:00
summa: 9


[/] har något eget husdjur
[/] ditt rum är stort
[/] du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[ ] din mobil har Mp3
Summa: 4,5


[ ] ni har fler än 10 kanaler hemma
[x] plattång
[ ] laptop
[x] gitarr
[x] elgitarr
[x] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] stereo
[ ] surroundljud
summa: 5


[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[x] du har allt man kan önska sig
summa: 6

Totalt: 56.5

0-10 : Har ni ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.
31-50: Du är normal.
51-70: Sluta tjata om saker, du har ju massor.
71-90: Överklass, snobb!

Oj hoppsan, jag trodde jag skulle bli en stackare som vanligt.

Röra

Goddagens!

Idag ska jag ringa två viktiga samtal och så ska jag hitta på nåt annat. En som jag ska ringa till svarar aldrig och det är jobbigt. Men då får hon väl inte sålt sin lägenhet heller. 
Eric är på Nacka Forum idag och ser om hans nya glas till glasögonen har kommit. Jag hoppas dom har det för i så fall bokar han flygbiljett hit idag och det vore bra.

Just ja, nu ska jag anmäla mig eller nåt till Högskolan i Kalmar. Fast jag fattar inte för jag trodde att jag redan hade fått dom inloggningsuppgifterna. Mysko. Eller det kanske är olika saker. Jag förstår inte att det ska vara så himla krångligt att bara läsa en himla kurs. Drygt!

Underbar röst

Lyssna på hennes röst, jag älskar den! Katy Perry - I kissed a girl.


Hjärnskada

Just ja, det är ju vänsterhäntas dag idag och på radion sa dom att det antingen beror på genetiska grejer eller på en hjärnskada. Eftersom ingen av mina föräldrar eller mor-/farföräldrar är vansterhänta så har alltså min syster Anna en hjärnskada. Tänk, jag har ju vetat om det sen vi var pyttesmå. HEHEHE.

Presenter

Nu har jag och Anna varit på Maxi och handlat. Jag köpte en present till Eric för det tycker jag han behöver nu när han ska flytta från sin mamma. Han är ju inte en sån som gillar att handla saker till sig själv, shoppa alltså, så då måste jag ju göra det åt honom. Nu har vi fyra presenter åt honom. Gud så snälla vi är.

Idag fick vi två vykort som Eric skickade när han var i Turkiet. Det tar nedrans lång tid måste jag säga. Han kom ju trots allt hem för mer än en vecka sedan. Men men, roligare med sena vykort än inga alls.

Nu ska jag visa min "nya" låt för Anna. Hon är den första som får höra den så gud så lycklig hon ska vara. Hej då!

Onsdag

Idag är det en ny dag, precis som det var igår. Om en vecka kommer kanske Eric hit och det blir roligt! Fast jag längtar ändå inte för då börjar allvaret. Eller, vi har ju helgen på oss att slappa tillsammans men sen på måndagen börjar han skolan. Hemska tanke.

Ikväll tänkte jag fara på Kraftskivan på Umeå Energicentrum i Klabböle men jag tror inte att det blir av eftersom det regnar. Det känns inte alltför lockande. Sen är det ju bara dom där EMD som är där och dom klarar jag mig utan. Danny har jag lix redan sett på travet en gång.

Nu 13.00 är det ju Sommar i P1 och det måste ni lyssna på för det är Hassan Brijany som ska prata. Ni vet pappan i Ett Öga Rött. Jag tycker han ser så nedrans snäll ut.


Ny blogg

Eric har en ny blogg nu. Titta här!

Hehe

"Teddybjörnen Marie Fredriksson"

Sally är så rolig!


Vad jag ser när jag blundar


Makro

Testade fota "makro" med vidvinkelobjektivet idag. Lite dåligt ljus bara vilket resulterade i dålig skärpa men annars blev det ganska bra. Kanske ska testa det ordentligt innan jag köper ett riktigt makroobjektiv.


Tonad tröja

Förresten så tycker jag det är så himla fult med tonade plagg. Det ser ut som att dom är missfärgade eller att någon som inte kan tvätta har tvättat. Huvva!


TV3 kan ta sig i rumpan

Det verkar inte bli någon film för mig ikväll eftersom 3an inte fungerar. Vilket skräp. Då får jag väl helt enkelt fortsätta spela clickomania och se på Sally. Inte fy skam det heller i och för sig.

Hjälp!

Men varför fungerar inte tv3? Störande! Jag ska ju se en film klockan nio och då är det ju en fördel om det funkar. Är det bara för mig eller för alla?

Tjockisar och rökare

Ibland blir jag irriterad. Nyss såg jag nån tant på tv som klagade över att hon inte fick nå pengar från Försäkringskassan. Jag såg inte alls vad det handlade om men i slutet sa hon typ "Jag undrar ju hur dom pensionärerna som inte har någon att låna av ska klara sig". Kvinnan i fråga var rätt tjock och då kan man ju kanske dra ner på maten så har man pengar över. Samma sak gäller sådana idioter som röker/snusar och klagar på att dom inte har nå pengar. MEN TÄNK SJÄLVA!

Bilder



Skräp!

USCH! Jag har lyssnat på Agnes nya låt och jag tycker inte om den. I slutet på varje rad vibrerar hon, eller en dator, och det låter så fult! Helt överdrivet.

En bild bara


Träningstips

Träningstipset att ta trappan i stället för hissen är ju vanligt och jobbigt. Men om man ska till 3e våningen eller högre kan man ju alltid ta trappan en våning och sen hissen.


Nästan sommar

Godmorgon godmorgon!

Nu har jag varit på en härlig promenad med Urax och käkat frukost. Det var rätt varmt ute så jag var tvungen att knäppa upp jackan. Idag ska jag ringa lite viktiga samtal och så ska jag slappa lite. Jag skulle behöva fara ner på stan och fixa några grejer men det vet jag inte om jag ids. Då är det bättre att ta det en annan dag då någon kan följa med och då jag kan kolla på tjusiga kläder samtidigt. Jag tycker om att slå två flugor i en smäll.

Idag fick jag förresten skatteåterbäringen. Det är ju najs också.

Drömmar

Om jag var lika rik som Blondinbella skulle jag lägga några av mina slantar på dom här grejerna från Åhléns. Först lite träningskläder och sen en tjusig klänning och sist och minst en väska.



Dagens goda gärning!

Jag och mamma var på Plantagen tidigare idag och det är en trevlig affär tycker jag. Det luktar gott från alla blommor och det är gott om plats. Dessutom är det roligt att gå och titta på krukor i alla möjliga former och färger. Jag visste inte att Plantagen fanns i Umeå men se det gör det, just bakom Willys ligger det.

Vi skulle kolla på vattenkannor för mamma hade sett förra veckan att dom hade snygga för 10 kronor. Det är ju najs tänkte vi så vi for dit. Alltså vi hade ändå ett ärende i närheten om ni undrar. Dom där vattenkannorna fanns inte kvar fast vi hade tur och hittade en som stod på en helt annan hylla och den tog jag. Den var blå. Sen när vi stod och tittade på nåt annat kom det fram en tjej och frågade vars jag hade hittat den och vi sa att det här var den sista. Hon såg nedrans ledsen ut så jag bestämde mig för att hon skulle få köpa den istället. Den var ju trots allt inte den där perfektsnygga blåfärgen som jag gillar. När jag sa det till henne och så så sa hon att det var schysst av mig. Det tycker jag med. dessutom är det roligt att göra någon glad.


Hemlig beundrare?

Mamma sa nyss att jag hade fått ett "brev" idag. Det kom med tidningen imorse. Jag har absolut ingen aning om vem som har skickat det och jag vet inte varför jag har fått det. Menja, det var ju snällt i alla fall.


Tränare?

Här sitter jag och letar lägenhet. För ett tag sen var jag med Vickan på Tegs kansli för att säga att vi vill vara tränare. Dom ska ha möte på måndag så efter det får vi veta. Det är ju roligt. Just ja, fotbollstränare alltså.

Vi hade tänkt grilla fläskfilé ikväll men se det går inte för regnar det en massa. Det är ju inte så roligt. Istället blir det nog spagetti och köttfärssås. Men det är ju också gott.

Billigt!

Goddagens!

Idag har jag varit på Rusta med Anna och Jonny. Jag köpte värsta roliga grejerna ska jag säga er! Elva tuschpennor, som i och för sig är till för barn, som jag ska kladda med. Sen köpte jag oljefärg, penslar, en palett och en sån där tavla man kan måla på. Alltså jag kan ju inte rita över huvud taget men jag tycker det är roligt och man kan ju lära sig. Sen köpte jag lite näsdukar också eftersom Eric har snytit upp alla. Mamma funderade nämligen för några dagar sen vars alla hade tagit vägen.

Och just ja, priset! Allt det på bilden kostade 122 svenska kronor, vilket kap!



Ny favorit!

Idag smakade jag Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie och den var inte så lite god! Nu vet jag inte längre vilken som är min favorit, den eller Phish Food. Fast dom är som så olika. Men spela roll gummiboll, jag har lix båda i frysen. Godnatt!



Hundens nya kläder

Nu har vi varit och handlat. Vi for en sväng på ÖB också eftersom Anna skulle dit. Där hittade jag en present till Eric men jag tänker inte skriva vad det är och så köpte jag ett sånt där vintertäcke till Urax. Nu tror ni kanske att han är en fånig knähund som man har i väskan men det är han inte. Har brukar bara frysa ibland på vintern när det blir uppemot 30 minusgrader. Vi bor ju trots allt i Norrland. Jag tyckte färgen var nedrans fin till hans gråa päls. Om ni undrar varför han tittar uppåt och ser rädd ut så är det för att han trodde att det var raketer när min kamera blixtrade. Han är ju livrädd för raketer och sånt.



Kluvna hårtoppar

Goddagens alla läsare!

Inatt var jag alltså ute på äventyr och det var både bra och dåligt. Dåligt eftersom jag missade lite skönhetssömn som kan behövas och för att det är jobbigt att gå upp när man har somnat. Bra var det för att pengar alltid är pengar.

Nu har jag duschat och hett på mig så där lagom slappa kläder. Det är najs. Nu kom mamma just hem så nu ska vi fara på Maxi och handla. Det är roligt tycker jag!

Här på bilden ser ni ett kluvet hårstrå som jag hade idag, nu har jag slitit bort det. Jag har aldrig sett det förut utan bara hört uttrycket. Men nu ser ni, det finns på riktigt! Om ni undrar varför bilden är så dålig kan jag berätta att det var för att det är svårt att ta kort utan att titta i hålet. Jag ryckte av det sen men när jag skulle hänga upp det och ta kort på det på riktigt tappade jag bort det.


Bakisdag

Nu har jag sett Barnen på Luna och läst ut en till bok. Snart tänkte jag gå och sova så jag får lite sömn innan det första viktiga grejset jag ska göra ikväll. Nu ska jag däremot gå ut med lilla Urax en sväng. Det vore gott med en Daim eller så men jag ids inte gå till Ica. Lika bra det. Adjö!

Igår

Goddagens! Här sitter jag och äter en perfektmjuk nektarin. Igår var vi hemma hos Bettan till kanske tolv eller nåt och sen for vi ner på stan. Finns väl egentligen inte så mycket mer att säga än att det var en himla trevlig kväll. Idag ska jag slappa och vila mig i form tills ikväll då jag har viktiga saker att göra. Sen är det ju Barnen på Luna ikväll klockan 19 och det måste jag se. Nu ska jag nog käka frukost eller så. Adjö.

Utgång?

Fy tusan så mätt jag är! Jag, mamma och Anna var på Great Eastern och käkade kinamat. Nu funderar jag och Susanne alltså på att fara ut på krogen ikväll och det kan ju bli kul. Inte för att parta alltså utan mer för att kolla på folk. Men ja, vi får se. Det jobbigaste med att gå ut är att jag är trött vid 10 och då vill jag sova. Men ja, jag får väl sova imorgon. Nu ska jag i alla fall gå ut med Urax. Hejsvejs!

Ingenting

Nu är jag hemma igen. Jag har träningsvärk i ryggen sen trumspelningen igår och i stjärten av att ha cyklat. Men det är ju najs, då behöver jag inte träna. Ikväll kanske vi ska ut, det får vi se. Ja, det var nog allt, hej då!

Dagens halva planering

Hej alla vänner!

Här sitter jag och äter frukost framför datorn som man inte får göra. Så fort jag är klar ska jag cykla till Susanne för vi ska fara på Expo. Jag vet inte om det finns nån annanstans än i Umeå men det är i alla fall en affär där man kan köpa det mesta man har i hemmet. Susanne ska köpa en vattenkanna och en sockerströare och sånt. Sen ska jag cykla hem. Fast innan jag far hem hoppas jag att jag hinner spela lite trummor och gitarr för det är så roligt.

Åh hej! Nu nyss var det kanske jättenära att jag spillde ut mjölken över tangentbordet. Jag säger ju att man inte ska käka här. Jaja, adjö!

Shopping!

Alltså 74,50 svenska kronor för ett par skor, är det inte festligt?! Från Wedins. (Halva reapriset på alla damskor)


Hösten är här!

Dom nedrans kanadagässen flög söderut idag så nu är det höst.

Disneynörd?

Totalt 60 Disneyfilmer, har du sett fler än 40 är du en Disneynörd.

[x] Aladdin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit & de sju små dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[ ] Fantasia
[ ] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
Antal:8

[x] Törnrosa
[x] De 101 dalmatinerna
[ ] Svärdet i stenen
[ ] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernard och Bianca
[ ] Bernard och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[ ] Mästerdetektiven Basil Mus
Antal:5

[ ] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[ ] Pocahontas
[ ] Ringaren i Notre Dame
[ ] Herkules
[ ] Mulan
[ ] Tarzan
[ ] Kejsarens nya stil
Antal:2

[x] Atlantis
[ ] Lilo och Stitch
[ ] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[ ] Kogänget
[ ] Vilddjuren
[x] Alice i underlandet
[ ] Janne Långben the movie
[ ] Anastasia
Antal:3

OTECKNAT
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrafällan
[ ] George of the djungle
[x] Flubber
[x] The Mighty Ducks
Antal:7

[ ] The pacifier
[ ] Miracle
[ ] The Kid
[ ] Joe - jättegorillan
[ ] Mary Poppins
[x] Remember the Titans
[ ] National Treasure
Antal:1

ANIMERAT
[ ] Bilar
[ ] Superhjältarna
[x] Monsters inc.
[x] Ett småkryps liv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[ ] Den lilla kycklingen
[ ] Dinosaurier
Antal: 4

Totalt: 30

Ny blogg!

Nu mina vänner har min kära lillasyster gjort en blogg. Jessicka alltså, som är åtta år. Här hittar ni den. Eftersom hon inte har lärt sig skriva så snabbt blir det nog inte så långa inlägg men förhoppningsvis kommer hon skriva någon gång då och då. Hon har sagt att hon ska visa dagens outfit och så så det kan ju bli intressant. Speciellt för er som kan ha kläderna från barnavdelningen.

Rockare!

Hej vänner!

Idag har jag varit med Susanne och vi var på stan. Där köpte jag ett par snygga skor som var kalasbilliga men dom får ni se senare ikväll. Susanne köpte likadana. Sen fikade vi bulle och kaffe och såg på ilte volleyboll. Där fick vi en tuta som lät jättehögt, det var roligt. Sen köpte vi det där Rock Band och det var nedrans kul att spela ska ni veta! Det var lite pinsamt att bära det genom hela stan bara för Susanne "orkade" inte. Jag tror hon inte vågade. Sen när vi var där och köpte skorna skulle Susanne hämta en annan storlek till mig och då frågade en tjej henne om hon visste om ett par skor fanns i storlek 35 eller 36. Susanne sa "ingen aning" och då sa den där tjejen "JAHAAAAA! Jag trodde ju att du jobbade här!" Det är inte bra att gå på stan utan jacka.

Nu är Jessicka med familj här och vi fikade just bullar som Åsa har gjort. Det är första gången hon bakar eftersom hennes svärmor alltid gör det. Trots att det var första gången var dom himla goda, hur ofta händer det då? Aldrig! Inte för mig i alla fall.

Men bussigt då!

EriC L nina inbjuder dig att starta skicka webbkamera. Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) inbjudan?


Nina l Eric säger (22:51):

om jag inte är ful


 Du har accepterat inbjudan att starta skicka webbkamera.


EriC L nina säger (22:51):

eru aldrig

Nina l Eric säger (22:51):

jo usch

EriC L nina säger (22:52):

EriC L nina säger (22:52):

hej och hå

EriC L nina säger (22:52):

filmar du i grishagen?

EriC L nina säger (22:52):

HAHAHAAHA



Gratis smink!

Titta så kul! Här måste ni bli medlem! Helt gratis och är man duktig får man presentkort på Kicks.

Bild från fotograferingen

Här är en bild på Sandra men man ser inte att det är hon så då får jag lägga ut den utan att fråga. Hon står och skrattar men det ser ut som att hon gråter eller nåt. Alltså det skulle inte bli en bild utan jag tog bara.



Paris Hiltons skor

Titta vad jag hittade! Jag trodde inte att det fanns snygga skor som är gjorda av kändisar eller så. Men här hittade jag av självaste Paris Hilton. Inget fel med dom, även om jag hellre skulle vilja ha dom där från Din Sko. Säkerligen är dom billigare också.


Hjälp mig!

Varför har alla nedrans gladiatorsandaler försvunnit? I alla fall dom jag vill ha. Jag skulle ah köpt dom den där gången i Sickla, jag visste det! Någon som vet vars dom finns?


En rolig händelse

Jag och Susanne skulle fara och tvärköpa Rock Band så vi åkte till On Off eftersom det stod på hemsidan att dom fanns där. På vägen in mötte vi en kille som har gått i vår klass förut (Vi hejade inte för så väl känner vi honom inte utan vi låtsades som att vi inte såg han). Vi kan kalla honom för Kalle. Vi gick in och frågade om dom hade spelet men det hade dom inte och dom hade sålt det sista för fem minuter sen. Därför for vi till Elgiganten.

När vi kom in i affären ser vi ingen annan än Kalle. Nedrans potäter, han ska såklart också ha spelet, tänkte vi, nu gäller det att vi snabbar oss. Vi letade febrilt efter en som jobbar där som vi kunde fråga men såg ingen. Då ser vi att Kalle går fram till en sån och frågar nåt och dom pekar. Vi nästan springer efter Kalle och tänker att han säkert kommer ta det sista spelet. N'r vi kommer runt hyllan ser vi att han tittar på mobiltelefoner och alltså inte alls ska ha det där himla spelet. KUL VA?!

Dom hade förresten inte spelet där heller. Hej då!

Bakning

Halojsan!

Idag var jag alltså med Susanne och det var roligt. Först städade hon lite och jag tittade på. Sen gick vi och handlade och sen gick vi hem och bakade. Eller, först fikade vi lite. Vi bakade
Chokladfrysmuffins för det är gott. Om ni går in på länken ser ni att det inte är någon mindre än jag som har tagit bilden. Tyvärr är det dålig kvalitet men det är inte mitt fel utan han sa att jag skulle skicka in den så.

Sen hände värsta kula grejen men det kommer i ett eget inlägg senare. Nu lyssnar jag på Blondinbella. Hej då!

Otäck dröm

Goddagens alla läsare!

Imorse klockan nio ringde Eric och väckte mig. Fast det var i och för sig bra eftersom jag drömde en mardröm. Jag hade blivit skjuten i båda armarna ett flertal gånger och hade jätteont och var rädd. Sen när jag hade pratat med honom och just börjat läsa boken jag håller på med, och ja, det är en hästbok så jag INTE ska drömma mardrömmar, verkar inte fungera, så smsar Susanne och låter sur. Då ringde jag upp henne men hon var inte sur det var bara det att hon aldrig gör smajlisar. Vi bestämde att jag ska fara till henne nu snart för vi ska baka och så.

Igår blev jag förresten bjuden på party i Skellefteå i slutet av månaden. Det kan ju bli roligt! Hejsvejs!

Plåtningsdag

Godkväll!

Nu har jag skjutsat Sandra till bussen. Jag kan inte lägga upp några bilder idag eftersom hon måste godkänna dom först. Vi har kollat igenom och retuscherat en del men jag vill ändå vara säker. Nu ska jag ringa till min kära pojkvän och sen ska jag väl gå och sova. Det är ju så nedrans skönt! Fast det är ju Allsång på Skansen nu och det kanske jag vill se.

Jag stör mig på min kamera ganska mycket eftersom den är sämst på det där med skärpa. Men ja, ingenting jag kan göra något åt. Hej då!

Fotografering

Godmorgon!

Nu har jag vaknat och halvätit frukost. Mamma köpte sån där god limpa på Nolia som är jättegod. Den är alldeles svart nästan och stenhård fast alldeles saftig och gräddig. Kalasgott kan jag lova! Sen köpte dom färskt bröd i Lövånger också men sånna har jag redan ätit av. Igår ringde Eric och han levde. Det var himla bra tyckte jag för jag var nästan lite orolig för han sa att dom skulle landa 11 och då antar ju jag att det är på dagen men sen så ringde han aldrig och när jag ringde var den avstängd. Så gick jag och var orolig hela dagen men sen ringde han strax efter 11 på kvällen. Hemska människa! Men ja, nu är han säker så nu är det lugnt.

Snart kommer alltså Sandra och det ska bli roligt! Jag ska duscha och sånt nu innan och kanske he in linserna och sminka mig för hon sa att hon ville fota mig också. Fast jag är inte säker på att hon har köpt sin kamera än, hoppas inte. Hehe. Jaja, hej då!

Idag och imorgon

Goddagens!

Nyss hittade jag inte mitt viktiga papper till Högskolan i Kalmar och om jag inte hade hittat det nyss så hade det blivit panik eftersom alla inloggningsuppgifter finns på det. Om ni vill gissa så kan ni gissa på att jag hittade det JUST när mamma hjälpte till. Varför är det alltid så? Jag hoppas att jag också hittar allt när jag blir mamma.

Imorgon kommer Sandra från Skellefteå hit för jag ska fota henne för hon har en rolig klädstil. Om hon säger ja så ska jag lägga ut lite bilder på henne sen. Om dom blir bra alltså. Om hon inte vill vara med på bild kan jag ju i och för sig censurera hennes ansikte som jag brukar göra med folk här i bloggen. Hoppas det blir bra väder bara. Fast som jag sa till henne, är det dåligt väder kan hon se ledsen och självmordsbenägen ut för det är ju också kul. Den som lever får se helt enkelt.

Klockan åtta ikväll är det sista avsnittet av Sommartorpet, missa inte det. Då får man ju se före- och efterbilder, sånt är kul.

Gissa bloggerskan!


Smartjag

Hej alla läsare!

Idag kommer mamam och pappa hem från Piteå. Jag har ju varit själv hemma i helgen alltså men sånt skriver jag inte förrän efteråt så det inte ska komma massa skurkar. Det är rätt smart tycker jag. Pappa tävlade i Luleå i lördags, i enduro alltså, och kom 2a. Det är rätt bra eftersom han knappt har tränat i år. Sen var dom på Noliamässan igår och så. Hoppas dom har med sig någon present till mig för sånt tycker jag är roligt. Idag har jag gjort massa viktiga saker och nu ska jag äta något för jag är hungrig.

Senare idag kommer det fram en till bild som jag har ritat och gissar ni fel på den får ni stryk. Hej då!

En bild på Eric

Det finns ju dom som inte vet hur Eric ser ut så nu tar jag mig friheten och publicerar den här tjusiga bilden som jag har gjort. Lotta och Claudia och alla andra som vet hur Eric ser ut, är det inte likt? (Fast han ser bättre ut i verkligheter, tack och lov)


Gissa bloggerskan!


Snart, snart

Nu har jag ritat tre folk i Illustrator. Ni skulle bara veta vad fina dom är! Hehe. Fast nu ska jag nog käka middag och gå med Urax och sen publicerar jag den första bilden. Kika in då!

Nedrans mamma

Hej vänner!

Jag funderar på att göra en ful header som jag kan lotta ut. Det är ganska roligt att sitta och pyssla utan att ha massa krav på sig tycker jag. Fast jag måste ju fortsätta på min bild i Illustrator. Och börja på den andra.

Igår skulle jag förresten spela in en låt som jag har gjort och så skulle jag spela gitarr till. Eftersom mamma städade en massa innan hennes bror med familj kom hit så hittade jag ingen av dom, vi har ändå tre stycken. När jag hade letat i kanske tio år så hittade jag dom bakom bokhyllan i datarummet. Jag tog tag i en och skulle dra ut den men se det gick minsann inte för den satt fast. Det gjorde dom andra också. Hurra! Mamma har förstört min helg för jag ids inte bängla med det där för har jag otur tar det hus i helvete och det vill jag ju inte. Jag får helt enkelt vänta tills nästa gång alla är borta. Jaja, sånt som händer.

Mardrömmar?

Inatt klockan halv tre vaknade jag av att Urax stod vid min fotända. Han brukar alltid ligga och sova på nätterna så jag blev lite fundersam över vad han höll på med. Jag hedde på mig glasögonen och tände lampan och gick för att kolla om han hade spytt eller nåt och kom för att säga till. Jag kollade i hela huset men hittade ingenting. Jag frågade om han ville gå ut men det ville han inte. Så sa jag åt honom att gå och sova men han ville inte. Då bar jag honom, och han protesterade inte ens, in på mitt rum och la honom på madrassen som Eric sov på (har inte orkat ta bort den än). Han låg där ett tag och jag somnade nästan. Då går han ut i hallen igen och bara sitter där på mattan och tittar ut genom fönstret i mamma och pappas rum. Jag tänkte att han kanske hade sett ett ufo eller kanske en påskkärring så jag kollade ut men såg ingenting. Då puttade jag in honom på mitt rum igen och la lite kläder som ska slängas på madrassen så han kunde bädda. Då la han sig på dom och somnade. Fast sen vaknade jag vid fyra av att han gick ner. Ja, jag vet inte vad jag vill ha sagt med det här mer än att jag inte vet vad han pysslade med.

Nu ska jag gå ut med det lilla livet. Och ja mamma, jag har varit ute med honom redan en kortis. Adjö!

Bild

Harry

Spännande framtid

Huvvaligen, nu är ju klockan snart nio. Då börjar det vara dags att kvällsrasta Urax och gå och sova. Det bästa med dagar är att man får gå och lägga sig när den börjar ta slut.

Jag håller på och ritar fint i Illustrator förstår ni. Jag vill inte visa bilden riktigt än men om någon dag ska ni få se vad jag kan. Sen ska jag rita en annan person som jag har i tanken. Det kan bli roligt. Självklart ska ni få gissa då och jag blir besviken om ingen gissar. Jag ser ju exakt i statistiken hur många det är som skiter i att kommentera. Men det hoppas jag att ingen gör. Jag är väldigt nöjd med den jag håller på med för att absolut inte kunna rita.

Men nu ska jag nog se på ett Sallyavsnitt. Sen ska jag sova. Hej då!

Sally Santesson

Alltså är inte Sally det roligaste man kan titta på?!


Gåva

Jippi! Idag fick jag Sandras bok! Det är najs för då kan jag kolla i den när jag vill och behöver inte försöka memorera allt. Nu ska jag gå ut med Skuris och handla lite. Hej då!


En härlig morgon!

Goddagens!

Är det inte en härlig morgon så säg?! Fast det är inte morgon riktigt. Men ändå. Jag har tagit en härlig dusch och käkat en härlig frukost och gått på en härlig promenad med Urax. Det var härligt! Nu ska jag sitta här och knappa lite och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Men härligt kommer det bli, det lovar jag! Kanske sätter jag mig på balkongen och läser lite i mammas hängstol som är så skön eller så gör jag något annat. Ikväll är det Barnen på Luna som man inte får missa! Hejsvejs!

Godnatt

Nu har jag sett Bombay Dreams, igen, och nu ska jag gå ut med Urax och sen sova. Adjöss!

Fredagsgodis

Nu ska jag äta lite godis som pappa köpte åt oss. Han skulle och handla förut och jag skulle skriva önskelistan så då skrev jag "Kanske lite godis så jag inte hittar på jävulskap". När han kom hem hade han köpt litegrann och hett det i en sån genomskinlig fruktpåse. Mest lakrits eftersom det är det han gillar bäst, skulle jag tro. Godkväll!

Bilder från Degernäs

Lilla Skurax


Harry


Haha, Harry igen


Blommor

Hårlockning

Jag lockade ju Susannes hår också. Se så noga och fint jag har gjort. Hehe!



Garderobsrensning

Igår rensade jag ju lite i garderoben och gav en hög till Susanne, här är högen.


Kärlek!

Jag älskar Annika Norlin och jag älskar Coldplays nya skiva! Nu ska jag gå ut med Urax. Hej då!

Viktigt!

LYSSNA PÅ ANNIKA NORLIN PÅ P1 NU DÅ!!!

Fotbollstränare sökes!

Hej! Är du snäll och gillar fotboll? Då är du rätt person för mig. Kanske. I alla fall så vill jag vara fotbollstränare till våren och då behöver jag ju såklart en medhjälpare. Eller alltså, en till människa som kan träna små barn. Du måste vara snäll och kunna lite fotboll. Eftersom jag är kungen av fotboll så går det ju såklart bra om du bara gillar barn och så. Det ordnar sig. Hur som helst. Du måste ju ha tid för dom små liven. Kanske en eller två träningar i veckan plus lite arbete vid sidan om såsom planering och sånt. Du måste kunna fostra ungar så dom har respekt för oss men samtidigt ska dom ha så nedrans roligt att dom aldrig vill gå hem. Ungarna ska spela för att det är roligt men såklart måste man ju kunna variera nivån så att alla ungar får den hjälp och utveckling som just den behöver. Förresten kommer vi mest troligt träna killar. Just ja, vi ska INTE toppa!!! Dom som tränar ska få spela, så är det! Och du får aldrig klaga på domaren! ENDAST SERIÖSA SVAR!

PS. Du måste bo i Umeå för det är här allt händer.

Partiell solförmörkelse

Nyss var jag ute och tittade på partiell solförmörkelse. Månen lägger sig alltså framför solen en bit. Man kan inte titta med bara ögat för då får man solsting eller så men jag tittade med svetsglasögon som pappa hade så då ser man. Vanliga solglasögon kan nog också fungera. Skynda er ut, det kanske finns kvar!!!

Partyumeå!

Hej vänner!

Idag är det en härlig dag för Amy Diamond spelar i Umeå ikväll. Skoj va?! Jag vet inte om jag ids fara dit än så vi får se. Jag måste ju passa lilla Urax plus att jag är förkyld. Konstige egentligen hur man kan vara förkyld mitt i sommaren.

Nu snart ska jag he in bilder från igår och se hur dom blev. Alltid lika roligt! Fast nu ska mamma tvärha datorn så nu får jag väl äta upp min frukost och lösa korsord. Hejsvejs!

RSS 0.91