Startsidan

Nyårslöften

Om ett år ska jag...


Kunna prata flytande tyska.

Vara i god fysisk form.

Ha flyttat ihop med Eric.

Ha ett fast jobb.

Äta mest ekologisk mat.

Cykla, gå eller åka buss till jobbet.

Årets...

Bästa köp: Skinnjackan
Bästa beslut: Att åka till Tyskland, hoppas jag
Bästa resa: Till Riga med Eric

Dyraste köp: Datorn

Ny maträtt: Sushi, inte gott
Ny musik: Katy Perry, jag älskar henne!
Nya kärlek: Robin Bengtsson, hehe
Nya hobby: Följa Idol slaviskt

Ehm, det här var ju kul. Jag kom faktiskt inte på nåt mer att skriva. Mina nyårslöften kommer snart.

Fyllon på Facebook

Jag var inne en tväris på Facebook och såg en grupp som heter "Alla vi som dricker för mycket räcker upp en hand....". Vad är det för idiotiskt påhitt? Är det fjortisar som är stolta över att de dricker för mycket som är med där? Barnsligt!

Shopping - ljusstake

Sådärja, nu är jag i Stockholm! Min väska vägde 6 kilo för mycket men eftersom det är nyår så slapp jag betala. Jag älskar Malmö Aviation! Sen glömde jag stänga av min mobil på planet, kom på det när vi hade åkt halvvägs. Tur för mig att ingen ringde mig eller så.

Vi var en snabbis på nya Nacka Forum på vägen hit och det var kul. Himla stort är det. Jag köpte en ljusstake som jag har spanat på ett tag, 89,50 kostade den bara, Den fanns inte i Umeå men nu är den min! se bara så snygg!



Nu ska vi fara till Maxi och handla mat och sånt. Hej då!

Besök och adjö

Idag kom mormor hit från Göreborg och nu är det snart dags att sova för min del. Jag ska ju åka imorgon på morgonen och jag ska hinna duscha och sånt innan. Jag behöver dock inte äta nån frukost eftersom jag kommer få en club sandwich på planet. Det är det bästa med Malmö Aviation! Förutom att de går till Bromma istället för Arlanda.

Jag tror att jag har fått med mig allt. Jag fick dessutom lite euro i julklapp av mormor, himla smart måste jag säga. Idag har jag också bränt alla mina foton som ligger på datorn till cdskivor som back up. Jag skulle ha gjort det för jättelänge sen men det har inte blivit av. Men nu så.

Det här är nog mitt sista inlägg från Umeå på ett drygt halvår. Naturligtvis kommer jag skriva från Stockholm och Tyskland men det är ju som självklart. Men ja. Godnatt!

Shopping - glas

4 sånna här glas, de är rätt stora, för 198 kronorGuldfynd.


Blondinbella i Let´s dance

Nu är det alltså säkert, Blondinbella kommer att vara med i Let´s dance. Fy tusan vad synd att jag är i Tyskland så jag itne kan se. Jag hoppas verkligen att Tv4 visar det på internet GRATIS.

Om ni undrar hur jag vet det kan ni läsa de här frågorna som Isabella Löwengrip alltså har svarat på.

"Det är kanske många som tror att ditt jobb "bara" är att skriva några inlägg och sen klart. Vad ligger bakom allting egentligen? Hur mycket tid och kraft spenderar du och din assistent på att boka möten, ta emot samtal, svara på långa mail, GÅ på möten, osv? Du tackar ju faktiskt nej till saker och ting också, vilket många kanske inte förstått. Så sammanfattningsvis är min fråga alltså; hur mycket och vad jobbar du med utöver att skriva själva inläggen?
Oj mitt jobb har varit en dygnetrunt jobb i över ett år nu. Själva bloggen att skriva tar minst tid av allt som jag gör om dagarna, sedan spelar jag in mitt egna tv-program varje dag, danstränar inför ett annat program varje dag, hittar alla produkter till Bellme som ska komma upp varje dag och går på möten inför en kommane klädkollektion. Att sköta om varumärket Blondinbella är ruskigt tidkrävande, idag har jag nej som standardsvar över allt jag blir tillfrågad om."

"vad är det roligaste du gjort i ditt liv?
Det har premiär på 4:an den 9 januari.. =)"

Solnedgång

Idag var jag på stan med min arma moder. Jag köpte glas som jag ska visa snart och så käkade vi lunch. När vi kom hem hade solen just gått ner och då fotade jag lite genom mitt sovrumsfönster. Se så tjusigt!


Hallonbakelse

Idag åt jag en bakelse. Jag är inte så förtjust i sånt men idag åt jag en för pappas skull. Den ser inte så himla god ut men det är nog mest på grund av tomteunderlägget som mamma envisas med.


Robin Bengtsson!

Nu är jag hemma igen och om ni undrar vars jag var så var jag på Ica Maxi i Umeå, naturligtvis, eftersom Robin Bengtsson, Alice Svensson och Kevin Borg var där idag. När de sjöng stod jag rätt långt bak men när de skrev autografer så stod jag nästan ända framme vid snöret. Om det förresten är någon som bor i Skellefteå och vill se dem kan ni pallra er till Ica Maxi klockan fyra idag.

Jag kan meddela att alla tre sjunger bra i verkligheten och så ser de bra ut också.


Robin hade snygga skor!

Rävlukt

Fy tusan alltså! Jag skulle slänga in en maskin och så såg jag en tröja som hängde på sidan. Jag visste inte om den var ren så jag luktade på den. Big mistake säger jag bara! Det var pappas underställströja som han har när han kör enduro och han själv brukar säga att det luktar räv. Jag vet inte om det stämmer men om det gör det tycker jag synd om rävas. Ja fy tusan!

Städdag och hemligt uppdrag.

Goddagens!

Idag ska jag städa mitt rum för igår packade jag klart. Jag ska lägga ner ett par strumpbyxor bara. Det känns skönt måste jag säga. Sen ska jag iväg på hemligt uppdrag sen men det tänker jag inte berätta om förrän jag kommer hem. Nu förstår jag att ni alla mina 5692 läsare blir jättenyfikna men jag berättar inte ändå. Men ja, nu ska jag dra på mig nå kläder och sen är det bara att plocka fram dammsugaren. Hurra.

Tjuvlyssning

Idag på stan gick ett gammalt par förbi mig och tanten mumlade till gubben

-Man ska inte gå på stan på en lördag.

Hon tänkte inte på att det är mellandagsrea?

Bilder - Solnedgång

Jag tog med mig kameran ut och så här såg det ut.



Shopping - knästrumpor

Idag köpte jag ridsockar för det behöver jag när jag är i Tyskland. Konstigt nog kallar affären dom för knästrumpor fastän det är ridsockar, det ser ju varenda människa. dom kostade 59 kronorÅhléns.


Spöken

Goddagens alla vänner!

Idag har jag varit på stan med Susanne. Ska visa vad jag köpte sen. Nu ska jag tvätta en maskin och sen ska jag gå ut på en härlig promenad med Urax.

Grannarna håller på och bygger nånting och imorse trodde jag det var ett spöke som var uppe på vinden och lät. Nu har jag alltså märkt att det är grannarna. Hej då!

Barnklocka

Jag tycker vissa borde titta på sig själva objektivt en gång. Jag hade till exempel ett litet armbandsur som jag fick nån gång i högstadiet. Jag hade den varje dag och efter nåt år tog batteriet slut. Eftersom jag inte fick fingrarna ur arslet så iddes jag inte gå och köpa ett nytt batteri. Efter ungefär ett år hittade jag klockan i en låda och blev glad, för jag hade verkligen saknat att ha en klocka på armen. Jag hedde på mig den och såg att FY TUSAN VAD FUL OCH BARNSLIG KLOCKA! Jag såg mig alltså med ett par objektiva ögon och såg att den var ful på mig. När jag var ett litet barn var den kanske himla tjusig och sen hängde den bara med. Här ser ni en bild på hur fånigt det ser ut när jag har den på mig! Är det där en klocka för en 20årig tjej?




Hemtenta

Idag gjorde jag äntligen hemtentan. Jag har oroat mig i flera veckor och inte vågat göra det. Idag tog jag mig mod och öppnade det, och vad ser jag? TOLV ynka frågor! Man hade en timme på sig och jag var klar efter tio minuter och ändå hann jag springa coh hämta gitarren under tiden. Men ja, det var ju skönt. Jag fick alla rätt på provet om ni undrar.

Färskpressade juicer!

Nu har vi gjort juicer och det är ju helt sjukt hur mätt man blir! Maskinen är också lätt att rengöra, det tror man inte. Philips HR1861 alltså. Om ni undrar så använde vi frysta hallon istället för is.

Äppeljuice, röda äpplen vilket ger en tråkigfärg. Har man gröna äpplen däremot kan man lura i sina barn att det är Hulkensaft för den blir knallgrön.

Blodgrapesjuice, äckligt tycker jag för det är väldigt bittert. Mamma gillar det dock.

Apelsin och vattenmelon. Sött och gott. Hade dock varit mycket bättre en varm sommardag. Färgen är lite fel för det som syns är skummet eftersom jag råkade he i det också.

Råsaftscentrifug

Mamma köpte en råsaftscentrifug till sig och pappa i julklapp och nu tänkte vi testa den. Jag återkommer nån gång med bilder på smaskiga juicer! Den heter Philips HR1861 om någon undrar.


Mina julklappar

Jag fick himla suveräna julklappar i år!

Kakfat i tre våningar, precis det jag önskade mig!

Ett stativ som ryms i handväskan men som ändå går att fota med när man står raklång, suveränt, precis det jag önskade mig!

Chockrosa skinnhandskar, färgen är dock missvisande. Precis dom jag önskade mig!

Ett bäddset, svart med blommor. Himla tjusigt!

Ett sånt här uppläggningsfat från Höganäs, fast svart, SKITSNYGGT!

Sen fick jag pengar också och det vet ju alla att det är suveränt så det behöver jag inte berätta!


Julaftonshändelser

Godmorgon godmorgon!

Idag är det alltså julafton och det innebär att man får paket. I våran familj får vi inget paket på morgonen som vissa andra utan vi får sitta och vänta hela dagen. Jag har i alla fall sett klart julkalendern och ätit en härlig frukost med hemmagjord, naturligtvis, risgrynsgröt och vörtbröd. Nu ska vi duscha litegrann och sen ska mamma och pappa till kyrkan. De är inte troende eller så men Åsa sa att det var kul. Sen ska jag och Anna gå till kyrkan med Urax och sen far vi hem till Åsa och Mats och fikar. Sen ska vi hem och fixa lite mat och sen är det Kalle Anka. Sen mat sen julklappar. Vi har skrivit julklappsrim på alla paket för att dra ut på det så länge man kan.

Grisöra

Idag slog jag in Uraxs julklapp, ett grisöra, och då gick han naturligtvis och krafsade på det och ville äta. Det fick han ju inte eftersom det inte är julafton idag så jag sa åt honom att inte öppna. Det gjorde han inte heller men han satt och vaktade det rätt länge från olika positioner. Det vita paketet med hundar på är hans.





Dödat djur

Fy tusan alltså! Nyss tog jag fram väskan som jag ska ha till Tyskland och när jag hade slängt i ridbyxorna såg jag nåt som rörde sig. ETT DJUR! Ingen söt hund eller så utan en liten larvliknande sak. USCH! Nu ligger i alla fall väskan upp och ner på balkongen. Rätt åt djuret. Eller förresten, djuret är inte kvar för det är nerspolat i toan.

Simon & Tomas

Nyss var jag ute med Urax och då såg jag Erics flygplan. Nu ska jag se på Simon & Tomas för det är bra. Sen efter det ska jag se på Blondinbellas tvdagbok eller vad det heter.

Nu en vecka framåt har jag fruktansvärt mycket att göra. Den största biten är ju att packa men sen har jag lite gitarrläxa kvar och så måste jag städa mitt rum för där ska mormor sova. Hon kommer om en vecka alltså. Nu ska jag som sagt se på tv och så ska jag nog käka lite godis för Anna hade med sig en "julklapp" till oss. Jättemycket godis alltså. Hej då!

Sju sorters kakor

Ikväll var vi och fikade hos Anderssons. Frun i huset är väldigt förtjust i tomtar och Camilla räknade dem. Det var en bit över 100 stycken. Tänk att stå och plocka upp dem? Huvvaligen! Konstigt nog såg det ändå inte överdrivet ut.

Kakorna var i alla fall suveränt goda. I alla fall de som inte bara var deg. Sånna kakor kan man skippa tycker jag. Ni vet typ mördegskakor och sånt. Tråkigt.

Nu sitter jag och spelar ett himla kul spel som jag kanske ska tipsa er om imorgon eller så.

Eric åker ju hem imorgon och det är himla sorgligt. Fast desto närmare till julafton!

Lilla julafton

Hej alla vänner!

Igår var Åsa och Mats här och åt lutfisk. Det är en tradition förstår ni, även om jag äter lax istället. Sen hade vi lilla julafton och jag fick ett svart fat som man kan lägga frukt på eller ha som bricka. Det är hål i blomform på ena kanten men det syns inte så bra.Sen fick jag en liten bok med massvis med chokladrecept. Allt från småkakor till tårtor. Suveränt!



Yes Man

Ikväll ska jag poch Eric gå på bio. Vi ska se den nya filmen Yes Man med Jim Carrey. Den är säkert rolig för hans filmer brukar vara det. Eftersom vi är så smarta så tar vi med oss egna popcorn och varsin vattenflaska. För att piffa till det har vi smält smör och hällt ner i popcornen, smörpopcorm alltså. Smaskigt!


Trevlig blogg

Igår fick jag en kommentar om att det inte är så smart att jag skriver "vilket mongo" om folk som är mongon. När jag gör det framstår jag nämligen inte som en trevlig bloggare. Jag har aldrig påstått att jag har en trevlig blogg för jag är ingen trevlig människa. Jag har en blogg för att få skriva av mig och för att få berätta skojiga saker som har hänt och sånt. Vill man läsa en trevlig blogg kan man läsa typ Underbaraclara eller så istället. Sen har jag slutat använda cp och sånt som skällsord eftersom det är en sjukdom och inte bara ett iq-befriat uttryck.

Nu skrev ju jag att jag inte är en trevlig människa men med det menar jag inte att jag är otrevlig, bara det att jag inte är trevlig. Jag är lagom helt enkelt.

På tal om Underbaraclara så tycker jag ni ska skriva under här.

Stan

Goddagens!

Idag ska jag och Susanne fara på stan och så. Det var tänkt att vi skulle införskaffa julklappar men jag har ju handlat klart allt så jag ska väl bara titta på saker till mig själv. Eftersom Urax måste ut så ska jag och Eric gå till Susanne så går Eric hem med honom sen. Suveränt! Jag (och Eric) får motion och Eric slipper gå själv hela vägen.

Haha förresten, såg ni Bonde söker Fru igår? Elias är ju så rolig!
Här har ni en länk.

Läskig gubbe

Jag och Eric var ju på Maxi idag och då när jag just hade plockat klart potatisen så kom en gubbe och tog min påse och sa att "den tar jag så får du den här", en tom påse alltså. Jag var inte på så värst bra humör så jag tvingade fram ett litet leende. Alltså, det finns ju sånna gubbar som är roliga, typ pappa, för dom gör det bara vid utvalda tillfällen. Men den här gubben vi pratar om nu höll på och skämtade med EXAKT varenda kund i butiken. Eric skojade han med och det var inte det minsta skoj. Hemsk gubbe. Jag tyckete han var äcklig. Dessutom tog han i mig. Alltså, bara på armen men ändå. Man tar inte i folk man inte känner. Ja, han var äcklig.

Regn

Idag har vi varit och handlat och varit hos veterinären. Nu ska jag slå in lite julklappar. Det är himla blött ute och det tycker jag inte om! Man måste gå och hålla upp byxorna för annars blir de alldeles blöta längst ner och det tar år att torka.

Ni missar väl inte julkalendern?
Här är en länk.

Hatar Titanic

Är det bara jag som hatar Titanic? Jag hatar alla sånna där fåniga filmer när folk dör och alla är ledsna och sånt. Lättsamma och roliga filmer är mycket bättre. Vill ni ha ett exempel på en bra film skulle jag rekomendera Sunes Sommar! Eller kanske en film jag såg idag, Stick It. Dom kan ni se.

Julgran

Idag klädde vi julgranen. Eller ja, mamma gjorde det. Jag la dit paketen under för det tycker jag är det viktigaste. Sen ställde jag dit halmbocken och en liten tomte också. Det känns nästan som att det bara är en vecka kvar till jul.




Donera!

Igår fick jag ett sånt bekräftelsebrev från socialstyrelsen där dom tackade mig för att jag har anmält mig till donationsregistret. Det berydet alltså att dom får tjyva mina organ och sånt när jag har dött. Det tycker jag alla ska gå in och göra! Gå in på den här länken så tar det typ en minut. Busenkelt och VIKTIGT! Tänk på alla som dör för att vissa inte har sagt att det är okej att donera, även fast de tycker det. Om ni inte känner att ni vill läsa nåt så mycket om det kan ni bara gå in här för det är en direktlänk. Det går att gå in hur många gånger som helst och ändra sig.

Fett och träning

Idag har det varit en hetsig dag. I alla fall om man jämför med hur det brukar vara. Först släppte jag och Eric mamma på stan och så åkte vi vidare till Ersboda och hämtade ut ett stativ. Min julklapp alltså. Sen for vi och käkade på Frasses och det var inte bra för då blir man tjock. Sen for vi tillbaka till stan och träffade Åsa för vi har en hemlighet ihop. Sen gick jag och Eric och tittade i affärer. Jag hade svettkläder så jag kunde inte testa nå kläder. Tur för Eric. Sen visade jag vilken ögonpenna jag ska få av honom i julklapp så det ska bli rätt. Mamma vad hos tandläkaren så när hon var klar gick vi och köpte en julklapp. Nu har jag köpt alla julklappar jag ska köpa. Det känns himla skönt måste jag säga.

Sen hetsade vi hem och käkade middag och sen for jag och Eric och spelade innebandy med endurofolk. Det var roligt men himla jobbigt. Skönt att röra på fettet emellanåt.

Nyss fick jag veta att farmor och farfar inte kommer till jul och det är skittråkigt, hade verkligen sett fram emot det. Eftersom jag har bokat flygresan härifrån kan vi inte fara nånstans heller. Surt.

Jag som monster

En gång för några år sedan tog jag den här, som jag tyckte då, jättetjusiga bilden på mig själv med webbkameran. En annan gång när jag satte mig vid datorn hittade jag...


DEN HÄR! Jag antar att det är min kära syster som ligger bakom. Dessutom har hon döpt bilden till "Jag när jag är fin".

Ful handstil

Nu har jag suttit och skrivit CV till mig och Eric. Mitt ska jag sprida vind för våg när jag kommer hem från Tyskland. Jag älskar ju att skriva listor och sånt så CV är himla kul att skriva. Varför har jag inte gjort det tidigare?

Imorgon måste jag gå upp ganska tidigt och ringa vårdcentralen. Jag skulle ju fått mitt friskhetsintyg för massvis med veckor sedan men det har jag alltså inte. Dålig stil tycker jag! Han kanske hade svårt med engelskan, den stackars doktorn. Han hade i alla fall ful handstil, jag kollade. Jag har också ful handstil så jag kanske ska bli läkare?!

Min handstil.

IQ fiskmås

Alltså vad är det för fel på folk? Jag läste en stor blogg och vad står det i andra kommentaren? "Oj jag är visst den första som kommenterar...". Vilket mongo! Stora bloggare läser igenom sina kommentarer innan de publiceras och därför ser man inte om nån annan har kommenterat innan. Jag stör mig på det. Nu vet ni.



Advent och sånt

Idag ska vi fara till Anna och hälsa på. Då ska jag berätta att jag har himla fina presenter åt henne så hon får allt se till och hitta på nåt till mig med. Jag råkade missa julkalendern igår så nu sitter jag och ser gårdagens och dagens. Det är ju himla trevlig söndagsunderhållning.

Det är ju tredje advent idag så Eric sjöng vid frukosten. Rätt text men fel melodi. Så kan det gå när man är tondöv.

Fuskvinnare

Hej alla vänner!

Idag har jag och Eric bakat lussekatter, igen, och så har jag städat en låda. Jag ahr velat städa den aslänge men den går inte att ta ur byrån så det är så jobbigt. Idag tog jag mig dock i kragen och tömde den. Allt som ska slängas har jag lagt i en påse men resten ligger kvar på golvet. Jag har i alla fall bestämt att jag ska ha kameran och alla elgrejer där i men det som låg där innan vette tusan vars jag ska he det. På mitt rum nånstans antar jag. Jaja, nu ska jag göra middag. Adjö!

Förresten tycker jag det är fusk att Kevin ens är med i Idol eftersom han har varit med i Maltas melodifestival två gånger.

Shopping - linne, glas

Det här linnet har jag alltså spanat på ett tag och nu hade dom sänkt priset med 50 kronor så det kostade bara 99 kronor. På Maxi. Glaset fick jag på blodcentralen, värt 30 kronor men kostar mycket mer i vanliga affärer. Finns i olika färger med olika motiv.


Som ett jobb!

Hej alla vänner!

Idag var första gången jag slapp sticka mig i fingret innan blodgivningen. Det betyder alltså att jag hade bra blodvärde eller nåt förra gången. Nu tänkte jag bara påpeka att om man lämnar blod får man en betald, 30 kronor, undersökning. Dom ser ju alltså om man har aids eller andra otäcka sjukdomar. Suveränt! Alltså sen behöver man ju inte ha så hemska sjukdomar utan man får ju veta om man har dåligt blodtryck och sånt viktigt också. Jag är inte så bra på sjukhustermer men ni fattar.

Jag köpte ett linne på Maxi som jag har spanat på ett tag och det får ni se snart. Jag kan passa på och visa glaset jag tog för mina lämna-blod-pengar. Dom är mycket dyrare i vanliga fall. Missa inte det!


Blod

Goddagens!

Idag ska jag och mamma fara och lämna blod och sen ska vi en sväng på stan och gå lite ärenden. Eric tycker det är så obehagligt att lämna blod så han följer inte med. Han har ju faktiskt visat att han törs eftersom han lämnade förut. Alla som är över 18 och som kan borde lämna blod! Annars är man ett latarsle eller ett fegarsle! Man får ju 30 kronor!

Eric hade blod på fingret när han klämde sig på byggställningen

Killoutfit

Inatt drömde jag att Eric frågade om vi skulle fara på stan idag och köpa två skjortor till honom. Jag trodde han hade sagt det igår så jag frågade imorse. Jag kunde verkligen inte förstå hur han kunde vilja nåt sånt eftersom han inte tycker man kan köpa skjortor på vintern. Personligen tycker jag att en stilren skjorta är det snyggaste en kille kan ha på sig. Sådär lagom festligt men ändå avslappnat eftersom han ska ha jeans till.

Illustrationer

Jag tycker om att rita men är inte så duktig. Riktigt dålig faktiskt. Jag har dock suttit och fipplat lite i Illustrator och här är lite bilder. Jag har inte lagt ner speciellt mycket tid på dom alltså.






Julklappar

Idag har jag slagit in julklappar till mamma, Anna och Eric. Oj vad glada dom ska bli! Lägg märke till dom fina etiketterna! Jag hade dom på mina skolböcker i lågstadiet.


Naturlig eller plast?

Hittade den här hos Izza.

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
( ) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr (fick den av min kära mormor)
Summa = 7

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym (inte längre, tyvärr)
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 0

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 4
Totalt: 11

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Lögn?

Jag tycker det är konstigt att det är så många som startar en ny blogg varje dag. Till och med när man är inne just efter tolv, på natten, så är det massvis med folk som har gjort det. Är det så eller är det fusk?


Tips - Hemmagjorda chips

Vi hade lite kokt potatis så Eric tog fram fritösen och gjorde hemmagjorda chips, riktigt gott!


Shopping - Stövlar

Eftersom familjen i Tyskland har hästar måste jag ha nå skor att rida i. Jag har ett par ridskor men dom kan jag ju bara ha till ridning vilket är slöseri med plats i väskan. Mamma kom på den briljanta idén att jag kan köpa ett par låga stövlar med klack. Då kan jag ha dom när det regnar, när jag rider och de tar inte så stor plats i väskan plus att de väger lite. Suveränt! Att jag sen hittade dom här på Ica Maxi för ynka 79 kronor gjorde ju inte saken sämre.


Tips på läsning!

Hej alla vänner!

Idag har jag varit jättearg för Eric ville testa hur arg jag kunde bli. Han har retat mig hela dagen och jävlats. Men ja, han säger att han bara skulle testa och nu ska han inte göra om det.

Vi har varit på Maxi och handlat och där hittade jag två suveräna saker som jag visar snart! Håller på att ladda kameran så.

Angående mitt Halal-tv-inlägg inatt så tycker jag ni ska läsa
den här artikeln. Mycket bra skrivet!

Halal-tv

Nu har jag sett på Halal-tv igen. Den här gången handlade det om att ha sex innan man gifter sig. Jag tycker dom överdriver så mycket! Dom pratar om att könssjukdomar och aborter har ökat och att för att undvika det ska man vänta tills man gift sig. Töntigt! Det fattar väl vem som helst att det inte är sunt att springa runt och ha sex med vem som helst utan kondom?! Sånt är ju bara äckligt! Med kondom också för den delen. Men att istället för att få njuta med en pojk-/flickvän som man älskar mest av allt på jorden så ska man alltså vänta tills man gift sig? Sånna som inte gifter sig då? Homosexuella till exempel som inte ens FÅR gifta sig? Dumheter!

Jag håller fullkomligt med om att sex är något fins och bla bla bla men för guds skull, tänk själv!

Godnatt!

Idolfusk?

Nu är jag lite irriterad. Andreas, jurymedlem i Idol, säger i det här klippet att Alice och Kevin var bättre än Robin i studion. Han säger också att ingen av dom tre har arbetat i studio förut. Alice var ju med i Popcorn, första klippet, när hon var yngre och spelade in nån skiva. Kevin har varit med i nåt program på Malta, sista klippet, och har säkert också sjungit i studio. Det är ju lite fuskigt tycker jag. Dåligt av Andreas att säga så i alla fall.




Idoldejt

Har ni förresten sett det här? Jag tycker det är himla kul!

Bilder från marknaden på Gammlia

Fy tusan. Jag somnade när vi kom hem från marknaden och sov nån timme. Har varit jättetrött sen dess och nu ska jag nog snart gå och sova. Jag har ont i ena tanden eftersom visdomstanden har kommit halvvägs, konstigt att jag har varit så smart utan visdomständer. Sen ömmar en sån körtel eller vad det heter vid käken. 



Kvinnan i ståndet ser inte ut sådär utan det är juag som har dragit ihop hennes ansikte till oigenkännlighet!

Marknad

Hej vänner!

Himla tråkigt att Robin åkte ut igår. Ja, det var allt.

Idag ska vi fara på Gammlia för där är det julmarknad. Marknader är himla trevliga tycker jag för där har dom karameller och sjalar och sånt kul. Jag tar nog med kameran tror jag.

Designtips?

Förresten! Är det någon som vill ge mig tips på vad jag kan förbättra på bloggen? Designen alltså. Jag tänker inte byta header eller så utan jag vill bara ändra nå detaljer.

Säkert!

Gud vad jag svamlar. Jag minns aldrig vad jag tänkte skriva och sånt. Nu ska jag i alla fall duscha och sen ska jag ringa Susanne och se om vi ska på stan elelr inte. Det beror lite på hur hon jobbar. Om inte hon kan så far jag nog själv för jag måste fixa lite grejer.

I gitarrkursen tycker jag det är lite roligt för nu sista "svåraste" uppgifterna handlar om att läsa noter som jag har gjort i över tio år. Dessutom är det bara g-klav och inga konstigheter. Fett najs faktiskt. Sen ska man välja en egen lätt låt att dspela in och skriva ner noterna till. Jag valde Och jag grät mig till sömns efter alla dar med Säkert!. Om nån undrar alltså.

Skinnväst

Jag hjälpte mamma hitta kläder till en begravning men hon har inget svart. Då hittade jag en svart skinnväst, pappas, som var himla tjusig. Jag har länge velat ha en sån men det är alltid nåt fel med dom. Ofta kan en väst kosta typ 300 och det vill jag inte betala för nåt jag kanske skäms i att ha. Jag kunde ha pappas och med ett par svarta jeans, en vit skjorta och ett svart nitarmband tror jag det blir himla snyggt! Jag ska på stan imorgon med Susanne och då ska jag kolla på skjorta. Jag har gjort det länge men alla damskjortor är så korta plus att man inte kan röra sig i dem. Därför ska jag nu titta på herravdelningen. Jag är ju så smart så det är inte sant!


Oblodlämning

Vi lämnade inte blod idag för mamma glömde bort det. Jag hade huvudvärk också. Jaja, nu är jag på rätt bra humör för jag hittade det där programmet gratis. Man kan testa det i 30 dagar och det räcker ju.

Nu glömde jag bort att posta det här. Ja. Men jag ska visa en fin sak om några minuter, missa inte det!

Fusk i tävlingen

Camilla Camilla, att du inte är smartare än så. Jag ser ju att det är du som kommenterat tre gånger och röstat på erat hus. Jag ser nämligen ip-adressen. Så synd, vi leder med 4-2!

Lämna blod!

Dagarna bara rinner iväg! Idag ska jag och mamma lämna blod, Eric tyckte det var obehagligt så han ska inte följa med. Susanne har opererat sig så hon får inte. Sen måste jag beställa nya linser och lite annat innan jag far. Det är ju bara några veckor kvar nu. Känns helt sjukt. Dessutom måste jag börja med gitarrläxan, jag har inte ens ett av programmen man måste ha för det kostar pengar. Usch, jag hatar att ha massa press på mig.

Petunderliv

Idag kom jag på varför det kallas pillesnopp, för att killar pillar så mycket såklart!


Tävling!

Nu är det dags att rösta! Vilket är snyggast och så?

Vårat - Snöigt, glittrande med gröna gardiner, parabol och istappar.



Anderssons - Tråkigt med non stop och för lite snö. Fönsterrutor av gelatin.


Pepparkakshus

Hej alla vänner! Nu har vi gjort pepparkakshus och vårat blev finast. Jag lägger in bilderna imorgon för nu ska jag gå och sova. Kolla in här då för ni måste rösta!

Stjärt!

Idag är jag på jättedåligt humör för jag fick just veta en sak. JAG HATAR MÄNNISKOR!

Så. Nu ska jag gå och duscha för ikväll kommer Anderssons och ska bygga pepparkakshus och käka risgrynsgröt. Jag ska fota båda husen som förra året och ha en tävling där ni får rösta vilket som är snyggast. Om ni inte röstar på vårat får ni spö! Ja, hej då!

Knäckrecept!

Idag har vi bakat knäck! Busenkelt!

2 dl socker
2 dl grädde
2 dl ljus sirap
1 dl hackad mandel




Julkalender och sånt!

Igår blev det fel med länkningen men nu kan ni se Bonde söker fru-avsnittet i förra inlägget.

Nyss kom jag hem från arbetet. Det var skönt att vara uppe och skutta halv åtta. Jag ska försöka vända på dygnet nu så jag är det varje morgon. Julkalendern börjar ju kvart över åtta så då kan jag se det då istället för att behöva vänta till kvällen. Ni missar väl inte julkalendern?

Nu ska det bli skönt att bara slappa lite innan Simon & Tomas klockan åtta. Sen ska jag nog sova. Hej då!

RSS 0.91