Startsidan

Party!

Hej vänner! Idag addade några spännande människor mig på msn så dom ska jag ut med ikväll. Jag har ingen aning om vilka det är men dom verkar trevliga. Vi får väl se imorgon om jag lever och om jag gör det var dom nog snälla. Min tränare ringde mig nyss ocjkså och sa att jag ska vara andramålis imorgon bitti så jag måste pallra mig dit.Fast jag är ju en sån som inte dricker så mycket så det ska nog gå bra. Eller, bjuder nån så kan jag ju inte säga nej, det vore ju korkat, men jag tänker inte köpa nåt själv. Då är det roligare att köpa en resa till Eric.

Men ja, nu ska jag gå och göra mig vacker. Eller åtminstone försöka. Hoppas jag inte har alltför mycket hår under armarna. Jag ska i alla fall inviga mitt nya partylinne. Ja, nu ska jag he in linserna och he på lite maskara. Hejsvejs!

Nakna män

Hej gott folk! Imorse, eller kanske runt elva, ringde Susanne och väckte mig. Då kom hon hit så gick vi med Urax och skjutsade pappa till flyget för han ska till Stockholm. Eller alltså han är där nu till på söndag om någon undrar. Sen åkte vi en sväng och jag köpte en väska och hon ett par skor. Jag kan visa väskan sen och tro det eller ej, det är en sån handväska som man inte ska ha över huvudet och axeln. Men jag kommer nog ha den så i alla fall. Ni får se.

Sen skulle jag ju skjutsa Jessicka till dansen så det har jag gjort och nu är jag hemma. Snart ska vi käka lite middag och sen klockan åtta är det dags för Så ska det låta! Det ska bli roligt!

Imorgon åker min kära Eric hem från Åre OCH HAN HAR GJORT EN FÄRGKLICK PÅ MIN HJÄLM! Nu när jag försöker att ringa och skälla på honom så svarar han inte. Dålig stil. Jag skulle tro att han sitter i bastun med massa nakna gubbar. Huvvaligen.

Lista

Vilket djur är du?

Marsvin:
[ ] Älskar att äta, mat är din passion
[/] Går lätt upp i vikt
[ ] Kan prata franska
[ ] Är vegetarian
Summa: ½

Råtta:
[x] Nyfiken på det mesta du tar dig an
[x] Är ohyggligt smart
[x] Hittar alltid på en hel del konstiga saker
[x] Gillar att ha sex
[ ] Har gula tänder
Summa: 4

Mus:
[ ] Drömmer om att skaffa barn
[ ] Har knasig rygg
[x] Gillar ost
[ ] Är fruktansvärt lättlurad
[ ] Har många syskon och kusiner
Summa: 1

Hamster:
[/] Trivs bäst på egen hand
[/] Äter mer än gärna kött
[ ] Sover på dagen är vaken på natten
[ ] Har dina rötter i mellanöstern/asien
[ ] Skulle inte tveka att döda någon
Summa: 1

Kanin:
[ ] Gillar att vara nere i underjorden
[ ] Blir fet bara av att kolla på en bakelse
[ ] Kan hoppa högt eller långt
[x] Ser alltid sjukt söt ut
[ ] Planerar att ta över hela jorden en dag
Summa: 1

Chinchilla:
[x] Kan växla humör allt för snabbt
[ ] Är vig som bara den
[ ] Har sjukt mjukt hår
[ ] Vill helst äta den mat du är van vid
[x] Tycker om öppen planlösning i hus och hem
Summa: 2

Jippi, jag blev en råtta!


Cola till lunch

Hej vänner. Nu är jag stressad för min träning börjar klockan sex. Jag hann inte käka någon middag så det får jag göra när jag kommer hem. Har slängt i mig lite mackor och juice, det blir nog bra.

Idag till lunch drack jag Coca Cola. Det har jag inte druckit på länge eftersom jag inte tycker om det. Eller, tycker om och tycker om, det är inte gott. Det var massa grejer som flöt omkring i fantan så då tog jag och Sandra Cola.



Det hände en skojig sak idag också. Jag hade tvättat av händerna på en toalett med en sån tvålautomat som på bilden. Då märkte jag att tvålen inte sprutade rätt ner utan mot mig. Eftersom jag inte tryckte så hårt for det i handfatet. Sen skulle Sandra tvätta händerna, mest för att jag övertalade henne. Och så tryckte hon jättehårt så hon fick tvål på tröjan. Ja det var roligt minsann. Nu måste jag fara.

Presenter

Halojsan! Idag blev det lite hetsigt på jobbet för det är mycket som måste göras. Jag och Sandra hittade massa saker som skulle slängas men som vi ville ha så då tog vi dom. Det är bra tycker jag. Att vi tänker på att allt kan återanvändas och så alltså, inte att vi stjäl, vilket vi egentligen inte gör eftersom Åsa har sagt att vi får ta det som ska slängas. Men ja, nu ska jag nog fika nåt för pappa ligger på soffan och sover så han vill nog inte laga mat till mig. Nu tänker ni kanske "kan du inte laga mat själv då?" Jo, det kan jag visst det men det vill jag inte för jag vill inte äta middag än eftersom jag har träning halv nio. Så nu vet ni.

Här ser ni först en bild på Sandra med en tjusig rock eller nåt som vi hittade. Hon ville dock inte ha den. Sen hittade jag en tröja som jag tyckte såg ut som mode men Sandra sa att det var det inte alls. Men vadå, sätt ett skärp i midjan på den där och ett par leggings till så vips har du mode!



Nu ska jag alltså gå och käka nåt. Kanske en smothie eller så. Vi får se vad köket erbjuder. Hejsvejs!

Trailer

Hejsan! Idag var det en rolig träning för vi spelade och körde fotbollstennis. Sandra sträckte sig när hon skulle försöka vara lika duktig som jag och det var ju onödigt för då kunde hon inte vara med på hela träningen.

Nu håller jag på att se en trailer men den är hemsk så jag måste pausa ganska ofta och titta mig omkring och bli lugn. Ja, ni vet, ni gör säkert också så. Kanske. Inte. Ja, i alla fall så ska jag se klart den nu och sen ska jag nog gå och lägga mig. Jag känner att jag har världens intressantaste liv just nu. Förresten så kommer Eric den tionde iställer för den nionde för det fanns inga flyg på söndagen. Det tycker jag är jättetråkigt för jag vill ju att han ska komma så fort som möjligt. Men ja, nu är det så så jag får väl stå ut en extra dag. Godnatt!

Lista

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Ja
3. Är du uttråkad? Inte just nu
4. Är du ledsen? Inte just nu
5. Är du italienare? Nej
6. Är du cool? Ja
7. Är du från irland? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jovars
2. Har du någon gång blivit sårad? Njä
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det får jag väl hoppas
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Det återstår att se

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar? Bilddagboken
2. Hår eller ögon? Helst båda
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Få nära
6. Coca-Cola eller Pepsi? Fanta
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll
8. Pengar eller lycka? Trygghet
9. Dag eller natt? Dag
10. Msn eller mobil? Beror på om Eric är hemma eller inte

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Har inte smitit hemifrån
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja men inget allvarligt
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja men inget allvarligt
6. Ätit en hel tårta? Tycker inte om tårta. Eller jo Schwartzwald fast jag har inte käkat en hel.
7. Gjort bort dig offentligt? Nej inte något allvarligt
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Urax har inte dött än
10. Velat försvinna? Möjligt

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Åsa
2. Telefonsamtalet du fick: Eric
3. Personen du var med: Sandra
4. Roligaste grejen som hänt: Måste ha varit nåt dumt Sandra sa idag
5. Personen du smsade: Eric
7. Du skrev till på myspace: Har ingen sån
8. Du kommenterade: Vadå kommenterade? Anna sa jag nåt till i alla fall
9. Du tillbringade natten med: Eric
10. Du kramade: Mamma eller pappa

Nysdagar

Goddagens! Idag på jobbet gick det bra och jag och Sandra slapp nysa lika mycket som igår. Ni ska veta hur mycket damm det finns ovanpå gardiner. Huvvaligen! Ikväll tänkte jag fara på fotbollsträningen eftersom den inte brukar vara så jobbig men alltså inte innebandyn. Jag är ju alltså tät i näsan och så om ni undrar. Imorgon är det ju boxercise och det kan jag inte missa!

Jag hade tänkt lägga in lite fula och ännu fulare bilder från Tjejligan men dom ligger på Annas kamera och jag har ingen aning om vars den kan hålla hus. Dessutom måste hon nog he in bilderna på sin dator och inte på den här. Men ja, det kommer väl senare. Nu ska jag göra nån lista, hej då!

Nu är jag upprörd!

Halojsan! Nu nyss såg jag på melodifestivalen som mamma hade spelat in OCH FY TUSAN VAD BESVIKEN JAG BLEV! den där Frida har jag avskytt sen gnället "klåockan e fyyyyyrrrrrraaaaaa" i början av den där andra låten. USCH! Jag tänkte dock ge henne en chans men nej, den låten var inte heller bra. Usch.

Idag har jag nyst kanske fem gånger i minuten och det är jobbigt. Jag är helt tät i näsan och känner mig trött. Att jag är trött är kanske inte så konstigt eftersom jag sov så lite i helgen men ändå. Nu ska jag käka middag och sen ska jag sätta mig i soffan och äta lite kladdkaka som jag har gjort. Jag ska gå och lägga mig tidigt också så jag får sova ut.

Rött kort

Hej vänner! Nu är jag dyngtrött och har ont i huvudet och i hela kroppen. Ska snart gå och lägga mig. Direkt efter maten skulle jag tro. Inatt sov vi ungefär fyra timmar och det känns. Eftersom jag fick ett rött kort (hurra för mig) i början av sista matchen igår så fick jag inte spela då eller idag. Men hur som helst kom vi femma av nio lag. Det är rätt bra, eller rättare sagt jättebra, för att vara oss eftersom vi kom sist i serien med noll poäng.

Igår på en match när jag satt på avbytarbänken kikade jag upp över läktaren och ser två fjortistjejer som sitter med sina kameror riktade mot mig och fnittrar. Jag antog och hoppades att det var för att jag hade en tejp över piercingen som täcker halva ansiktet, typ. Men alltså seriöst, dom kan ju vara lite mer smidiga!

Ja just ja, vi förlorade tre matcher, spelade en lika och vann tre på straffar. Alla straffmatcherna så pelade vi 0-0. Jag slog en straff på två av matcherna och satte båda. Den tredje matchen var den sista då jag inte spelade. Förresten så förtjänade jag inte det röda kortet. Ingen tyckte faktiskt det. Men hon i motståndarlaget som slog mig i bröstkorgen fick i alla fall också gå och duscha.

Sen skadade våran målvakt sig så Anna och sandra fick stå. Anna är ju duktig på att stå men Sandra har ju inte stått på säkert tio år men tro det eller ej, hon var ju en stjärna!

Ja, som ni kanske märker är jag trött så¨nu blir det middag sen konversera med Eric över telefon och sen sova. Skulle jag bli jättepigg av middagen ser jag nog på melodifestivalen som mamma spelade in. Hej då!

Resultat

Hej alla vänner! Nu har jag duschat och käkat frukost och klätt på mig halvt. Nu återstår att packa det sista såsom deodorant och sånt. Jag kom inte på något mer. Igår på På Spåret vann i alla fall dom som jag hejade på. Det var bra.

Min hals är inte helt hundra men jag får hoppas på att jag inte dör eller så. Det vore ju för sorgligt. Förresten så sitter Eric i en bil på väg till Åre just nu. Han ska åka skidor hela veckan med min fina hjälm och mina fina glasögon trots att jag inte tror att han kan åka men han säger att han är duktig. I Klippen på påsk blir det upp till bevis!

Men ja, nu snart drar jag till Lycksele och återkommer på söndag kväll. Vill ni se hur vi ligger till och så kan ni kika in
här. Tegs SK är vi såklart! Hejsvejs!

På Spåret

Ja då var det fredag och På Spåret igen. Jag köpte en påse sura Ahlgrens bilar som jag tänkte äta till. Hoppas dom är goda.

Shopping!

image405

Tack faster!

Hej vänner! Nu pratade jag nyss med faster Berith och hon sa att jag och Anna får låna kuddar och madrasser så nu får vi sova skönt PLUS att vi slipper släpa det på bussen. Vilken härlig släkting jag har va?!

Nu håller jag på och fixar värsta kollaget på det jag har shoppat idag så kika in om kanske tre minuter så får ni se. Hej då!

Värsta övningen

Halojsan! Nu ska jag gå och klä på mig och sen ska jag packa lite inför Tjejligan. När jag vaknade, och lite nu med, så hade jag nästan ont i halsen. Alltså inte på riktigt men som att det snart kommer. Det tänker jag ignorera totalt! Det här är enda helgen i mitt liv jag inte tänker vara sjuk så då blir det så!

Sen när jag har klätt på mig och så ska jag fara med mamma på stan och Anna också. Först av allt ska jag däremot visa en bild som jag tog på jobbet igår. Det är som en tipsrunda fast med övningar som gamlingarna ska göra. Jag tyckte inte dom var så svåra för jag testade några. Hej då!


En saga

Hejsan! Idag på träningen tejpade min tränare fast en bomullsbit över mitt sår så att det inte skulle göra ont om jag fick en boll där. Självklart var jag lite extra aktsam och aktade mig ibland. Nu ska jag gå och lägga mig om någon undrar. Fast innan jag sover ska jag prata lite med Eric för han har berättat en del av en saga varje kväll så det är värsta spännande vad som ska hända! Den handlar i alla fall om två barn som heter Lisa och Kalle. Råspännande!

Nu ropar mamma och säger att det bjuds på mango så nu ska jag skutta till köket. Hej då!

Värsta fighten

Goddagens! Här sitter jag och spelar Clickomania. Fast nu tänkte jag göra mig en smothie fast först ska jag gå en sväng med Urax. Ikväll är det innebandyträning och då kommer det göra kalasont om jag får en boll på mitt stackars sår. Därför tänkte jag dra bort handen eller så om det kommer en boll ditåt. Det är ju bättre att ta det säkra före det osäkra. Så nu vet ni.

Sen så ska jag åka buss till Tjejligan för det blir mycket billigare men det förstår inte vissa i laget så dom ska absolut åka bil. Dessutom känns det inte så peppande att köra bil efter en natt utan sömn. Ja, så tycker jag i alla fall fast det tyckte ju inte vissa andra så då blev det värsta diskussionerna. Det var roligt för jag vann, som vanligt. Hej då!

Värsta såret, varning för otäcka bilder

Hej vänner! Nu nyss tog mamma bort mitt bandage för hon skulle tejpa ihop det och så. Nu har hon gjort det. Här nere är bilderna. Fast nu har det ju läkt lite och så men se så synd det är om mig. Jag tror nästan alla mina vänner borde komma hit och ta med sig en ask choklad.

image402

Test

SPRALLIG:
[ ] Du gillar att dansa
[x] Du är ofta glad
[ ] Du har sett fler än 2 Bring It On filmer
[ ] Du hatar att gå & lägga dej
[ ] Det är ofta du som ringer dina vänner,inte tvärtom
[x] Folk har tyckt att du borde lunga ner dej lite

Totalt: 2

DEPRIMERAD:
[x] Du blir lätt sur för ingenting
[ ] Du kan bara få för dej att hata någon helt plötsligt
[ ] Ibland får du lust att ta livet av dej
[ ] Du börjar bli mer & mer ensam eftersom du aldrig orkar vara med nån.
[ ] Du gråter dej ofta till sömns
[ ] Du har skärt dej för att dej fysiska smärtan ska dämpa den mentala.

Totalt: 1

BLYG:
[ ] Du drar dej ofta undan när du träffar nya människor
[ ] Du hatar att prata inför en stor grupp
[x] Du håller dej hellre hemma än går ut med dina kompisar
[ ] Om du träffar en person du inte känner som pratar med dej tittar du ner i marken & rodnar
[ ] Dina föräldrar tycker att du borde ta för dej mer
[ ] Du lyssnar hellre på vad andra har att säga än pratar själv

Total: 1

EGOISTISK:
[x] Du hatar att förlora
[x] Du blir sur om någon avbryter dej när du pratar
[x] Du gillar att få uppmärksamhet
[ ] Du hatar att lyssna på vad andra säger
[ ] Du har svårt att ta instruktioner
[x] Du har någon gång tänkt: Jag är snygg

Total: 4

ROLIG:
[x] Du säger ofta ironiska saker
[x] Du skrattar mycket & ofta
[x] Du kan många historier
[ ] Du skrattar bara åt dina egna skämt om alla andra gör det
[ ] Du är klassens clown
[x] Du har någon gång gjort så att någon skrattat tills den fick ont i magen

Total: 4

Jag blev en rolig egoist, det stämmer bra tycker jag! Hej då!

Stackars mig!

Hej vänner! Idag på jobbet skulle jag ta bort handtaget på en kaffekanna i glas som var av plast. Alltså kannan i glas och handtaget i plast. Jag tänkte om jag vrider på som så kommer plasten att spricka så det gjorde jag. Jag hade ganska rätt, saken var bara den att det var glaset som sprack, eller rättare sagt exploderade, i mina händer. En bit måste ha tagit fart och kastade sig jättehårt in i min hand just ovanför handleden för det vart värsta såret och det blödde kalasmycket, ungefär som att jag hade skurit mig i handleden, ni vet som på film. Jag hittade massa servetter som jag tryckte mot såret sen sprang jag efter Åsa. Hon desinfekterade och hedde på massa skojiga saker så att jag skulle bli oblodig och så. Nu ser det ut såhär:

image401

Nu ska jag berätta en annan sak för er som bryr er och för er som inte alls gör det och för er som kanske blir jätteglada. I alla fall. I helgen är det ju alltså Tjejligan, en cup i fotboll, och då innan varje match måste jag fråga domaren om jag får ha min piercing i, med tejp såklart, och om jag inte får det kommer jag inte stå över någon match utan då får jag helt enkelt ta ut den och se den växa igen. SORGLIGT VA?! Förhoppningsvis får jag tejpa för det har jag fått hela sommaren. Hej då!

Dagens outfit!

Tröja från gamla fotbollslaget av märket Puma.
Byxor från Vero Moda eller nåt för många år sedan.
Röd T-Shirt från Blodcentralen med texten "När jag blir stor ska jag bli blodgivare.
image400

Lika som bär?

Tyra Banks, Shakira och Julia Roberts


Länk till spel

Goddagens! Idag på arbetet tömde jag fem kök från det mesta. Porslin, glas, bestick, mat och så vidare. Jag åt den där kycklingburgaren till lunch och den gick i alla fall ner. Tur för den. Nu är jag trött i fötterna trots att jag hittade en sparkcykel som jag använde flitigt.

image396

Sen tänkte jag på alla som det är synd om, som har tråkigt, som vill ha roligare, som inte har något att göra, och så vidare.
Här länkar jag till sidan där man kan fixa Clickomania. Och jag lovar, det är värt det! Och man måste inte ladda ner massa utan det är bara att hämta. Tryck på ClkClassic.EXE

Illamående

Huvva vänner. Idag har jag ju ätit den där underliga maten och jag mår dåligt. Det kan vara för att jag stod och gjorde en sås som tog hela dagen som innehöll massvis, 3,5 kilo, tomat och sen var jag tvungen att äta av det. Jag skriver aknske inte så bra svenska nu men det får ni ta. Hur som helst så åt jag fil och flingor och två apelsiner och en skiva melon efter träningen och det var så hemskarns gott! Nu ska jag telefonera med Eric och sen sova för imorgon är det jobb. Hej då!

Shopping!

image395
Från Ica Maxi såklart!

Matlagning i mängder

Det var ett himla hets att få klart lunchen i tid vill jag lova. Det slutade med att jag var tvungen att skjutsa mamma till jobbet för hon hann inte ta bussen. Jag blev i alla fall dömätt av hälften jag skulle käka så jag åt inte upp allt. Hoppas det inte gör något. Det var hur starkt som helst också. Jag har aldrig svettats när jag har ätit förut. Det brukar bara vara pappa som gör det. Nu ska jag he in bilderna på mitt nya linne på datorn och sen ska jag börja med middagen och kvällsfikat och morgondagens måltiden. Huvva. Imorgon ska jag i alla fall jobba så då får jag lite mer pengar och det är bra. Vid klockan tre ska jag äta mellanmål också, en skiva mager mozzarella och tre cashewnötter. Förstår ni, TRE STYCKEN! Ja, det är komiskt det där. Hej då!

Värstingfrukost

Hej vänner! Idag vaknade jag strax innan tio och nu har jag inte hunnit göra annat än att käka frukost. Som jag sa igår följer ju jag och mamma det som står i boken så det är massa konstigt man ska käka. Eftersom vi inte har samma kroppstyp och så så ska vi inte äta samma heller vilket gör det ännu krångligare. Till frukost idag åt jag i alla fall äggröra på två ägg, en skiva fullkornsbröd, kokta grönsaker och salsa. Det ni! Så mycket har jag inte ätit till frukost på kanske tio år! Nu måste jag börja med lunchen för att mamma ska hinna käka den innan hon far till jobbet sen måste jag börja med middagen och mitt mellanmål som jag ska äta efter träningen. Herregusis. Men det är ju bara fyra dagar så det ska nog gå.

Köpte förresten ett linne på Maxi igår som jag ska visa snart. Hej då!

Värsta tipset!

Alltså jag fick värsta snilleblixten just! När jag har tagit värsta snygga bilderna som jag vill visa er så kan jag ju göra ett eller flera kollage istället för att ladda upp alla bilderna för sig. Det spar tid, i alla fall när jag ska ladda upp dom, och så kan jag märka dom med mitt tjusiga namn eller så så att ingen snor dom. det enda negativa är väl att ni inte får se dom stort. Men ja, vi får se hur jag gör. Här nere är i alla fall ett exempel. Hej då!

image394

Bläbläblä

Just ja, jag glömde ju skriva vad jag tyckte om Melodifestivalen. Hade jag fått bestämma hade Kebabpizza och Sanna Nielsen gått till Globen och dom som ser likadana ut och Carola och Andreas till andra chansen. Ola tycker jag sjäng hemskt! Låten var väl okej men alltså sången. Jag trodde han var duktig på att sjunga? Han måste ha varit sjukt nervös eller så vet jag inte. Kebabpizzan hade i alla fall ett bra budskap. I alla fall i början för då lyssnade jag på texten. LYSSNA PÅ DEN!

Nu är i alla fall Eric hemma och det är jättetomt här. Till och med Urax saknar honom för när jag kom hem från flyget stod Urax och stirrade mot dörren och väntade på att Eric också skulle komma in men han kom ju aldrig. Usch. Jag längtar tills om tre veckor.

Sorgedag

Hej! Idag har jag inte skrivit för jag ville umgås med Eric tills han for. Sen efter jag hade skjutsat honom till flyget kollade jag och mamma vilken gubbe hon är i Kroppskoden. När vi hade luskat ut det så bestämde vi att vi ska testa måndag till torsdag att käka det som står i boken. Eftersom jag ska till tjejligan i helgen och mamma ska ut på fredag så struntar vi i det. Jag ska käka massa spännande saker, mamma och pappa också alltså, så vi måste fara och handla ikväll.

Nu ska jag spela Clickomania och sen ska jag gå ut med Urax. Hej då!

Gästinlägg av Eric - lika som bär!

gjorde denna för att visa hur lik nina är keira knightley .. som bär! :)
image393

Dikt

Ibland önskar jag att jag hade en anonym blogg så att jag kunde skriva om alla idiotiska människor som finns och som jag hatar. Men det har jag inte så det kan jag inte göra. Jag får helt enkelt ta upp mitt diktskrivande igen så att jag får ur mig ilskan. Längst ner finns en spännande dikt som jag skrev för nåt år sen. På senare tid har jag dock slutat vända på ordföljden för att få till rimmen.

Nu ska jag snart fara på fotbollsträning i värsta stora hallen. Det är skoj för på Tjejligan är det stor hall. Sen ikväll är det ju sista kvällen för Eric här så då ska vi se melodifestivalen och äta chips och dipp. Och så sånna där ostkrokar som är som små pinnar.


Det är inte ofta jag fäller en tår
sedan sist har det nog gått några år
men idag hände det som fick mig att gråta
och det är något som jag aldrig ska förlåta
jag ska minnas det här så länge som det går
och sen när det har gått ett tag så kanske du förstår
hur illa du har gjort mig, hur mycket det berört
att allt du sa har sårat, att du mitt liv förstört


Rapport

Hejsan! Jag tänkte bara meddela att Eric har börjat spara ut skägg. Bara just där på hakan. Lotta om du läser det här så be honom ta bort det när han kommer hem. Jag tycker nämligen att det mest ser ut som fjun. Nu ska jag fara på match. Hej då!

Drömdejten!

Hej! Som ni ser så är vi uppe tidigt idag med trots att vi kunde sova länge. Jag ska åka på match snart, eller snart och snart men om en dryg timme. Gissningsvis ska jag inte stå och det känns surt för det är jag som har tränat, som vanligt. Jaja, jag har fotbollsträning efter så då är jag i alla fall pigg då.

Igår ringde mamma till Erics mamma och tackade för blommorna och chokladen. Det var roligt så jag och Eric skrattade under hela samtalet. Dom har ju aldrig träffats eller så. Fast mamma har hört Erics mamma på radio och sett henne på tv för hon är en viktig person. Filippa Reinfeldt heter hon. Nej nu ljög jag, det gör hon inte. Men hon var med i tv och radio och sa viktiga saker.

Igår var vi på Jessickas kalas. Efter att vi hade fikat så öppnade vi ett spel som hon fick av oss,
Drömdejten. Egentligen ska bara tjejer, eller homosexuella killar, spela men Eric och en annan kille var med. Och så jag och Jessicka såklart. Ja, det måste ni testa alltså. Hehe.

Bajskorvar

Hej vänner och Lotta! Jessicka var snuvig så hon skulle inte på dansen så nu är hon här istället. Vi skulle käka varmkorv med bröd men den smakade ÄCKLIGT så det var bara pappa som tvingade i sig. Vi andra åt köttbullar och det var mycket bättre.

Lotta jag skulle hälsa mamma men hon var arg som ett bi för att vi hade missförstått varandra, plus att hon inte hade fått nån mat på länge, så då sa jag inget men jag ska hälsa sen. Pappa vet väl knappt att vi fick blommor men jag ska hälsa till honom också. Eller just ja, han fick ju läsa kommentaren. Så var det ja.

Nu måste jag gå och slänga på lite mascara och så. Jag skulle ha på mig min vita tröja med gråa prickar men jag kan verkligen inte hitta den så jag får ta min snorgröna kofta istället. Jag lovar att Anna har snott den och om hon har det ska jag säga åt henne på skarpen. Hej då!

Fina bilder igen

Hej! Nu hoppade Eric just in i duschen så då blir det lugnt och skönt ett tag. Snart ska vi fara och hämta dom små barnen som jag redan har nämnt. Om någon undrar ska Eric bajsa också för det sa han så att alla kunde höra. Intressant va.

Vi var ute med Urax nyss och då tog jag lite bilder. Här är några. Först ville jag bara visa min urtjusiga mössa som jag har när det är kallt. Jag knyter den under hakan om ni undrar. Sen på andra bilden hade Eric hett fast kopplet i Uraxs svans så han snurrade runt runt vilket Eric tyckte var jätteskoj. Eric halkade till. Han vill inte vara med på bild så mycket för han bor ju i Stockholm och där finns det folk som slåss och sånt. Sist hittade jag några tråkiga träd.




Nu ska jag gå och göra mig vacker. Hej då!

Dans

Godmorgon! Idag när jag och Eric kunde sova exakt hur länge vi ville, fast som längst till kanske halv tre, så vaknade vi vid åtta. Är det inte typiskt? Vi låg kvar och försökte somna om till nio men sen gick det inte längre. Fast det kanske är bra att inte ställa om dygnet för mycket.

Just innan tre ska vi åka och hämta Jessicka och hennes kompis på fritids och skjutsa dom till dansen. Åsa sa att dom filmar i danssalarna så vi kan se dom från fiket. Det vore skoj tycker jag. Skulle det inte gå får vi väl vandra runt på stan eller så. Jag skulle vilja införskaffa ett par svarta strumpbyxor, alltså inte sånna glansiga som leggins utan strumpbyxor. Jag vet itne om sånna är sköna men jag måste ha sånna om jag ska ha min kjol.

Har jag och Eric otur, eller tur om man tänker på pengarna, så ringer Åsa och vill att vi ska komma och jobba. Den som lever får se. Nu ska jag hjälpa en tjej att sätta in en header. Hej då!

Överraskning

Idag när jag och Eric hade kommit hem från jobbet började Urax skälla, som han alltid gör när det ringer på dörren eller någon är utanför, så jag gick mot dörren för att öppna. Då såg jag att det var en vit bil så jag tänkte att det var pappa så jag sa till Urax "Är det husse?!". Då blev han tyst men jag ville att han skulle sätta sig lite längre bort från dörren så jag skyfflade undan honom. samtidigt märkte jag att pappa gick fram mot dörren, utan att stänga av bilen. Jag gick mot dörren igen men då försvann pappa och bilen körde iväg. Jag öppnade dörren och såg ett blombud. Alltså, en blomma som var inslagen.

Självklart tog jag in den och kollade vem den var till. Kan ni gissa vem den var till? Den var till mamma. Jag la den på bordet och väntade tills mamma kom hem. När mamma och pappa kom så började pappa bete sig som att blommorna kom från honom, det stod ingen avsändare på utsidan. Sen öppnade mamma och hittade en lapp där det stod:

Stort tack för att ni tagit hand om vår son och bror så länge! Kram från Fjollträsk.

Det tyckte vi var jätteroligt så vi skrattade ganska mycket. För er som inte förstod kan jag berätta att det var från Erics mamma och syster och bror. Men mest mamma skulle jag tro. Dessutom låg det en liten ask med choklad där i som var ofantligt god vill jag lova!

Nu ska jag kasta mig in i duschen fast först ska jag se om Erics inslagning av Jessickas paket har gått rätt till. Vi ska ju på kalas till henne imorgon. Hej då!

Rullstolsgubbe som satt fast

Hej alla vänner! Idag avr det ganska roligt på jobbet för först åkte vi till ett ställe vi var på förut och där har gamlingarna flyttat in. Eftersom vi skulle bära in möbler så ställde vi upp dörren in till avdelningarna. Det är kod på den i vanliga fall alltså. Efter ett tag såg jag en gubbe i rullstol som åkte mot ytterdörren och det var ju inte så bra så jag gick dit och sa "Här får du nog inte vara!" "Varför inte det då?" frågade han helt vanligt. Jag som trodde att han var som dom andra gamlingarna, helt gaggiga och inte fattar nåt. Han sa i alla fall att han skulle ut och röka så då drog jag i snöret så att dörren öppnades sen gick jag. Efter ett tag gick jag tillbaka till dörren för att se om han klarade sig, han kanske var senil, man vet ju aldrig. Då såg jag att han hade fastnat halvvägs över tröskeln med rullstolen och dörren hade åkt igen så han satt som fast. Det var lite roligt.

Sen när det blev lunch var vi döhungriga. Vi gick till Ica som är rätt nära och handlade varsin fryst pizza. Tyvärr fanns inte min gopizza så jag tog en annan. Sen skyndade vi oss tillbaka för vi var ju hungriga. Sen när vi kommer in märker vi att ugnen inte fungerar. Dom har inte satt på nåt sånt. Då var vi tvungna att fara på Frasses och käka istället och där var det världens kö. Jobbigt va.

förresten var boxercisen igår jättejobbig och jag har världens träningsvärk idag. Nu ska jag borsta tänderna. Hej då!

Smoothie

Goddagens! Idag jobbade jag och Eric ganska länge om man jämför med dom andra dagarna den här veckan. Jag tycker dom där byggnissarna är lite lata som inte kan ta med sig alla kartonger ut till containern.

Det är två nissar som inte ska följa med till tjejligan så nu är vi bara elva plus tränare. Men desto mer spel för mig och det är bra. Matcherna är ju bara 16 minuter så det är ingen fara. Gud vad jag längtar!

Nu ska jag gå och göra en smoothie med hallon, vaniljyoghurt och mjölk. Det är gott och så stillar det mitt sötsug. Hejsvejs!

Gratulerar!

Weheey! Idag har min blogg funnits i ett helt år. Det är ju snart en tjugondel av mitt spännande liv. Hanna fyllde ju 20 igår och då sa hon att "nu är jag närmare 40 än födseln" och det har hon ju faktiskt rätt i. Därför vill jag inte bli 20. Det är så gammalt.

Förresten glömde jag berätta att när jag köpte min snowboardhjälm och glasögonen så fick man värsta nyckelringen med glasögonen. Eller om det var hjälmen. Jag vet inte eftersom det var Eric som packade upp det eftersom han ska låna det när han far till Åre nästa helg. Men i alla fall. Här nere ser ni hur det ser ut och mina nycklar. Spännande va!

Sen tänkte jag visa en annons som stod i tidningen för någon dag sen. Den var nog där idag med i och för sig. Lokaltidningen alltså. Är det inte roligt så säg!

image386

Fina bilder

Halojsan! Idag när jag var ute med lilla Urax var det värsta fina himlen så jag tog lite kort på den. dom kan ni kika på här nere om ni inte förstod det. Snart ska jag på möte. Och sen ringde jag ju till Tjejligan och frågade vars spelschemana var men dom ligger på hemsidan nu så nu vet ni. Här exakt om ni vill se.


Värsta musklerna!

Goddagens! Som ni ser slutade vi tidigt idag med eftersom det inte fanns mer att göra. Jag träffade Berra, min förra innebandytränare, så jag konverserade med honom ett tag. Det var trevligt för jag har inte träffat honom sen i våras.

Alltså nu kanske ni tycker att jag är dum i huvudet men just alldeles nyss kände jag på mina biceps och dom har blivit hårdare när jag spänner! Det måste vara boxercisens förtjänst. Eller så kanske det är för att jag bär på lådor och grejer på dagarna. Jag vet inte men bra är det.

Nu ska jag ringa till Lycksele och Tjejligan och fråga vars all information tog vägen. Cupen är ju nästa helg och vi måste ju veta när vi har första matchen så vi vet när vi ska åka hemifrån. Smått irriterande det där.

Kassa kast

Oj! Jag skulle ju skriva här. Jag satt och läste massa spännande bloggar och så märkte jag att tiden försvann. Vi måste fara om fem minuter för att inte vara i sista sekunden vilket inte är så kul.

Ikväll har jag möte med fotbollslaget och kansliet. Ingen träning alltså. Men det kanske är bra för då kan jag vara utvilad imorgon på boxercisen.

Igår på innebandyträningen skulle jag och lillmalin träna på utkast men tränaren sa att vi skulle kasta vanliga brännbollskast till att börja med. Då efter ett tag sa en tjej i laget:

- Men är det inte bättre att dom kastar riktiga utkast så att dom får in det?
Men då sa tränaren:
-Nej, alltså, dom här tjejerna har så jäkla konstig kaststil så dom måste börja såhär.

Och ja, han menade mig för Malin kan ju kasta. Ni som har sett mig kasta en boll vet att jag kastar som när man stöter kula och den åker max tio meter ungefär. Sjukt kort i alla fall. Till exempel en gång i skolan skulle vi kasta kast med liten boll och då nådde jag inte ens fram till måttbandet så dom kunde inte mäta mitt kast. Hurra för mig!


Snabbjobbat

Goddagens alla vänner! Eftersom jag och Eric är så snabba och inte dom andra så hade grejer inte kommit när vi var klara så vi fick fara hem. Det var skönt. Nu ligger Eric och ser nån film och jag sitter här och kollar runt. Jag tror att jag ska träna ikväll. Det kan nog inte skada hoppas jag. På jobbet idag hade dom som ska jobba där sen värsta mötet så vi var tvungna att vara tysta som möss. Det roliga var att jag inte hörde ett enda ljud där innifrån fast dörren var vidöppen. Det kan inte ha varit ett så roligt möte.

Nu ska jag fortsätta med min superbra låt som snart kommer på radion. Hej då!

Snorunge

Godmorgon! Här sitter jag och äter frukost även fast mamma är hemma men hon sa inget. Eftersom vi snart ska fara måste jag vara lite effektiv och göra två saker samtidigt förstår ni. Eric däremot ligger fortfarande och sover.

Jag skulle vilja vara med på träningen ikväll för det är fys men det vet jag inte om jag ska. Vi får se.

Det känns som att jag inte har något roligt alls att skriva nu för tiden men det kommer nog tillbaka när Eric far hem för då är det ju inget jobb som täcker upp hela dagarna.

Förresten finns det bullar kvar sen pappas möte igår och dom vill jag äta upp men det fick jag inte för mamma.

Kladdkaka

Godkväll. Nyss åt jag och Eric och mamma en kladdkaka med grädde eller glass och det var gott vill jag lova! Nu mår jag dåligt och det är inte så bra. Snart är det väl dags att gå och sova eftersom vi ska jobba imorgon. Åsa är i och för sig så snäll att hon låter oss börja tio imorgon vilket känns skönt. Förresten så kanske jag ska ge er mitt suveräna recept på kladdkaka så ni kan njuta lika mycket som jag.

Jag borde ta tag i mig själv och göra lite headersar men det känns inte så kul just nu så därför gör jag det inte. Dessutom får jag så dålig respons på det jag gör så det tar sån tid att få den klar. det är jobbigt.

Nu ska jag göra en grym spelningslista i Media Player. Hej då!

Hannas present

Haloj! Igår var en rolig men jobbig kväll eftersom både jag och Eric var trötta och sjuka. Hanna skrattade jättemycket när hon såg att jag hade gjort ett halsband av makaroner till henne. Självklart glömde jag kameran hemma så jag kunde inte fota. Sen fick hon också en pysselbok och tuschpennor så hon har nåt att göra på planet till Grekland och sen fick hon en inte-sakna-Sverige-låda med djungelvrål, Ahlgrens bilar, kexchoklad och Marabou mjölkchoklad. Smarrigt va?! Sen av mig, Eric och Sandra tillsammans fick hon en handduk som vi hade målat på med textilpennor. Värsta resväskan med alla Hannas intressen och grejer i. Så här såg den ut!

image380

Jag var ju självklart tvungen att göra reklam för min blogg på den!

Lista

MIG:
1. Hur lång är du? - 179 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Mindre
3. Vad pluggar du? - Ingenting just nu
4. Har du långt hår? - Ganska
5. Vilken hårfärg har du? - brunt
6. Sminkar du dig? - Bara när jag ska vara vacker
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - Rosa och svart

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? - Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Jag är ingen trotsig tonåring
3. Hur många syskon har du? - Ett
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? - Jag förstår inte vad du säger
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - Tacos
6. Hur många ställen har du bott på? - Ett
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - Alla och ingen
8. Vilken familjemedlem är snällast? - Jag
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Idag jobbade vi ihop
10. Hur gammal är din mamma? - 25

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? - I förrgår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? -Minns inte
3. Har du kysst nån kompis? - NEJ!
5. Vem har du varit kompis med längst? - Susanne och Camilla
6. Vem känner dig bäst? - Susanne och Eric
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Ja
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - Nej

KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? - Svarta jeans, rosa skjorta utan ärmar
2. Har du bytt om idag? - Ja
3. Favorittröja? - Nån jag inte ser tjock ut i
5. Har du gett bort kläder nån gång? - Ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Ja
7. Har du handlat kläder genom internet? - Nej
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - Nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - Sån brynja eller vad det heter
10. Vad använder du för skor? - Converse

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? - Ja
2. Klä dig annorlunda? - Ja så länge jag tycker det ser bra ut
3. Vara dig själv? - Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Ja, men helst inte
5. Fisa inför din pojk/flickvän? - Ja såklart!
6. Pierca dig? - Jahaarå
7. Dig på utmaningar? - Jovars
9. Vara omogen? - Ja
10. Äta småkryp? Nej!

RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? - Nej
2. När tuggade du tuggummi senast? - Igår
3. När var du på semester senast? - Var i Stockholm över nyår
4. Vilken färg är det på din tandborste? - Blå
5. Är ditt hår tråkigt? - Ja, jättetråkigt
6. Vad har du för påslakan just nu? - Rödvitt
9. När ska du gå och lägga dig? - Efter Hannas party
10. Gillar du spindlar? - Nej

Party!

Goddagens! Idag har vi jobbat så bra att vi får vara lediga imorgon. Egentligen har jag ju match men jag kan inte vara med eftersom jag inte är frisk än. Jag funderar på att fara på fotbollsträningen imorgon och trixa med en boll eller nåt.

Nu har jag duschat och halvt klätt på mig. Pizzadegen är på jäsning så vi har alltså inte käkat än. Hoppas inte Hanna blir ledsen för att vi kommer sent. Jag tror vi hinner vara där till sju. Lite synd bara att melodifestivalen börjar ikväll föär det vill man ju se. Kanske kan göra det hos Hanna. Annars är det väl repris imorgon.

Snart har Eric duschat klart så då ska jag sätta in linserna och göra mig vacker.

Carolin! Vem måste inte dra ner på smaskiga saker? Man kan äta ändå. Tyvärr. Och förresten så tycker jag På Spåret är ett intressant program. FAKTISKT!

Inslagning

Godkväll! Ikväll har jag tittat på på spåret, slagit in Hannas paket och typ inget mer. Ljuvlig kväll va?! Nu är det dags att hoppa i säng och sova för imorgon väntar arbete och på kvällen Hannas 20årsfest. Då mste man vara pigg. Imorgon ska jag fota paketen så ni får se hur fina dom blev. Och så ska jag fota på festen så ni får se vad hon fick och vilka som var där och sånt. För det vill ni väl? Ja, nu ska jag sova. Hej då!

Varför?

Ibland hatar jag mig själv. Nu är det ett ibland. Jag, pappa och Eric var på Maxi och handlade. Bland annat till tacos
som vi ska äta ikväll, igen. självklart glömmer JAG köpa guakkemålemix och jordnötter, det som pappa inte köpte förra gången. Åh! Nu ids jag inte gå och handla för jag har ont i fötterna så jag får äta utan. Suck och stön och pust.

Åsa är förresten en ängel! Det visste jag ju i och för sig redan innan men idag överträffade hon sig själv. Eftersom jag och Eric har varit så duktiga så fick vi varsin 200 grams chokladkaka med marianne i. Det kan ju inte vara annat än gott!

Present

Snart ska vi käka middag och jag är hungrig. sen efter det kommer Sandra för då ska vi fixa lite till Hannas present som hon ska få på lördag då hon har värsta festen. Jag får hoppas att jag är frisk och kry då för det är ju inte så roligt att gå på fest och vara sjuk. Fast jag ska bara dit och dricka fanta och äta godis och sånt. Jag har hört att det bjuds på sånt. Eller, fantan har jag och Sandra blivit lovade eftersom vi inte ska dricka alkohol. Sandra är ju nykterist och jag ids inte. Man mår bara dåligt och det är dyrt och jag ska jobba dagen efter. Inte bra alls alltså. Fast Hanna har sagt att hon ska bjuda på ett glas champagne och det kan man ju inte säga nej till. Så, nu vet ni.

Nu ska jag titta på jepperdy med Eric innan maten är klar. Och ja, jag vet att det inte stavas så. Hej då!

Snart på radion!

Hej! Min kära pojkvän är ju ganska så teknisk så han hjälpte mig att hitta och fixa ett program där man kan göra låtar. Det är jätteroligt tycker jag men det är lite tråkigt att det bara är massa technoljud inspelade. Men jag har hittat lite trummor och sånt som fungerar bra. Sen la jag in en låt som jag och Anna har spelat in och det vart inte så bra. Men ja, det är lite svårt att göra ordentligt nu eftersom Eric är här och ingen annan än jag och Anna får höra. Ni får vänta tills vi kommer på radio.

Nu ska jag nog leka lite i programmet. Hej då!

Film

Hejsan! Idag var jag och Eric jättesnabba så vi är klara med jobbet för idag. Nu ska vi se nån film som vi hittade på köksbordet. Blir tyvärr ingen träning ikväll heller för idag mår jag sämre än igår. Usch! Hej då!

Lurare

Alltså hej! Nu har jag läst lite längre i Kroppskoden och nu vet jag vilken typ jag är. När jag läste om mig själv så stämde allt, hur jag är som person, vars fett sätter sig, hur jag ser ut, allt! Helt sjukt faktiskt. fast det där var bara lite om hur jag är, det finns mycket mer men dit har jag inte hunnit än. Ska nog gå och lägga mig snart så jag hinner läsa lite innan jag ska sova.

Eric var förresten lite elak idag när jag låg på mitt rum och läste och han satt nere vid datorn. Han kom upp och sa med sin sötaste röst "Nina kom ner nu för jag har gjort fika till dig, mackor med paprika och te och blommor på tallriken." Något förvånad följde jag med honom ner  OCH TROR NI DET FANNS NÅT FÄRDIGT FIKA DÄR? Men självklart inte! Jag fick helt enkelt göra mitt egna fika. Hmpf.

Dödsbrand

Hejsan! Idag fick jag massvis med stötar eftersom jag hade crocs när jag dammsög. Det var ju inte så kul. När vi skulle köpa lunch fanns inte sån pizza vi ville ha, ni vet gopizza, på varken ICA Hedlunda eller nåt Coop på backen. Dålig stil! Så vi for till kvantum för där har dom mycket.

Just ja! det roliga jag hade glömt bort var inte att mina byxor hade gått sönder. Det var att på förra boendet vi jobbade på skulle vi sätta brandlakan på sängarna. Vi trodde att dom var till för om det skulle börja brinna och då skulle inte madrassen och sängen brinna upp. Därför la vi dom under kisslakanet som är ett lakan som går runt hela madrassen med dragkedja. Igår fick vi veta att brandlakan används när det börjar brinna, såklart, MEN man spänner fast gamlingen i madrassen och drar ner den på golvet och drar ut den. Dom lakanen som vi gjorde sitter redan fastspända, fast i madrassen. Hehe.

Just nu sitter Eric och sågar i min pianopall. Det känns ju tryggt.

Nå din idealvikt!

image376Förresten! Alltså ni MÅSTE läsa Kroppskoden! Jag har bara läst inledningen, förordet och första kapitlet. Eller kanske andra också, jag minns inte. Och den är jätteintressant och så! Jag ska berätta sen när jag har läst längre men alltså läs! Jag återkommer med spännande grejer om boken om ett par dagar. tyvärr kan jag inte läsa så mycket som jag vill för Eric vill att jag ska högläsa ur "Den skarpa eggen" istället. Ni vet fortsättningen till "Guldkompassen".



Stjärtchock

Alltså kladdkaka från dagen innan är ju kanske det godaste!

När mamma kommer hem ska jag och Eric åka och jobba. Jag mår inte så bra men ska ta en alvedon innan vi far. Jag skulle tro att mamma kommer snart så jag tror jag ska gå upp och väcka Eric. Det var nåt skoj jag skulle berätta men det har jag glömt. Det kan ha varit att mina jeans, som jag har när jag jobbar, har gått sönder så man ser nästan stjärten och mycket av låret men det var ju inte så skoj så det kanske var nåt annat. Eller så var det det. Mycket möjligt. Hej då!

Sushi

Hej vänner! Idag har jag varit jättetrött hela dagen och det är ju inte så skoj. Jag har också ätit årets första och sista semla. Man ska bara äta en om året annars kräks man. Förresten ska jag inte träna ikväll eftersom jag har ont i halsen och är jättetrött, som jag nämnde. Känns tråkigt att missa fotbollen men så får det bli. Jag ska vila mig i form och förhoppningsvis kunna träna på torsdag. Fast viktigast av allt är att jag kan jobba under veckan.

Nu ska jag äta nån middag och sen kanske jag ska gå och lägga mig. Får se. Just ja, måste ringa och säga att jag inte kommer också.

Just ja! Jag och Eric smakade på sushi för första gången idag. Han tyckte om det, helt okej säger han, men jag gillade det inte! Men det är ju bra att jag vet att jag inte gillar det för som det var innan så sa jag att jag inte tyckte om det även fast jag inte hade smakat, som vanligt. Hehe. Hej då!

Värsta träningen!

Hej hej! Ni förstår inte hur jobbigt det var idag! först åkte vi ju skridskor och körde massa fys på isen. Faktiskt lite pinsamt att jag kom bland dom sista när vi skulle åka fram och tillbaka. Men alltså jag var så döslut i låren och konditionen så det gick bara inte att åka fortare. Sen gick vi in och spelade innebandy. Jag spelade ute och skulle vara bäst men det gick inte så bra för varken låren eller konditionen hängde med i svängarna där heller. Jag tror jag måste bli vältränad.

Nu har jag käkat upp min fil och flingor så nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova till 06.00 då det är dags att vakna för att hinna i tid till arbetet. får se om jag ids blogga då. Hejsvejs!

Idag

Halojsan! Idag på jobbet åkte jag med Åsa typ halva dagen och shoppade massa spännande saker. Bland annat köpte vi vaser, lampskärmar, vattenkannor och kaffemått. Sen så diskade jag ett kök och sånt.

Imorgon ska Eric också jobba och då ska vi få semlor eftersom det är Fettisdagen. Alltså, säger man Fettis-dagen eller Fet-tisdagen?

Om det är någon som har värsta tipset på vad man kan ge en tjej som fyller 20 om en vecka så kan ni skriva det till mig. Då skulle jag bli tacksam. Nu ska jag se Pokerfejs. Hej då!

Dagens morgon

Godmorgon! Konstigt nog var jag inte så trött när jag skulle stiga upp och det var ju skönt. Jag måste åka om kanske en kvart om någon undrar. Hur som helst har jag, tror jag, börjat få ont i halsen vilket inte är så bra. Fast det är bättre att vara sjuk nu än om knappt tre veckor då tjejligan är. Fast ikväll är jag frisk för då ska vi åka skridskor med innebandylaget. Jag ska nog inte nämna att jag har spelat hockey i sex år eftersom en tjej har spelat bandy och är, vad jag tror i alla fall, riktigt duktig på att åka. Det tråkiga 'r att alla i laget är ju duktiga på att hantera en klubba så dom är ju inte helt ute och cyklar skulle jag tro. Fast i och för sig är dom värsta olika långa. Ja.

Jag undrar när jag får sovmorgon nästa gång. Troligen blir det inte förrän Eric har åkt hem eftersom det är jobb varje dag. Nej det kanske det inte är men nästan i alla fall. Fast det är ju roligare att jobba när Eric är med och han säger att han nog är frisk imorgon. Det blir bra.

Nu har jag läst inledningen och förordet till Kroppskoden så nu är jag snart i bra form. He...he...hej då!

Kroppskoden

Hejsan! Nu har jag duschat och käkat lite efter matchen som vi för övrigt förlorade med 4-3. Jag stod dock inte. Jag behövde inte komma och jobba idag vilket känns skönt. Fast å andra sidan ska jag vara där 07.15 imorgon. Får bli en tidig kväll ikväll helt enkelt.

image376Förresten ska jag börja läsa en bok som heter "Kroppskoden" ikväll. Där säger pappa att det står hur man ska leva och så. Alltså äta och motion och sånt ni vet. Jag ska berätta senare om den är värsta bra eller helt sämst.

Om någon undrar så kan jag berätta att jag har snor i halsen som är jobbigt. Hej då!

Classical gas

Nu är jag på bra humör igen för jag tog bilen till Rimi och införskaffade avocadosar och gurka och jordnötter så det blev en riktig tacosmåltid. Snart kommer Hanna och Sandra och då ska vi spela Umeåspelet och idag ska jag vinna, på riktigt alltså. Nu ska jag spela lite gitarr fast det går inte med skärsåret i vänster pekfinger. Här nere är i alla fall låten jag spelar. Försök er på den ni! Hej då!


Stjärtica

Åhhhh! Nu är jag irriterad för pappa har köpt det han vill ha på tacosarna och inte tänkt på att vi andra kanske vill ha annat på, till exempel guakkemåle och jordnötter. Då satte jag mig här vid datorn för att se när Ica stänger idag men tror ni det står? NEJ! "Kontakta butiken för öppettider! står det bara. Fånigt och dumt! Jag ids ju inte gå dit och kolla om det är öppet. Hmpf!

Nu ska jag ringa mamma och se om hon vet när dom stänger för det brukar hon veta. Och ja, det visste hon minsann. KLOCKAN SEX! Åhhhhh! Hej då!

Döslut

Goddagens! Nu är jag dyngtrött för jag och mamma har diskat tre kök. Eftersom jag måste vakna kanske åtta imorgon är det nog snart dags att gå och sova. Fast Hanna och Sandra ville nog kanske hitta på nåt ikväll så dom kanske kommer hit och spelar Umeåspelet. vi får se. Imorgon är det ju alltså match och sen om jag behövs ska jag till jobbet och hjälpa till.

Idag skar jag mig på ena pekfingret vilket inte är alltför skönt. det svider rätt mycket och jag kan inte skriva med det på tangentbordet. Vilka problem va.

Nu ska vi snart äta tacos, gott va?! Kanske ska gå och hjälpa till. Eller så går jag och lägger mig i soffan med Eric. Lutar åt det senare. Hej då!

Skärsår

Haloj! Idag har jag skaffat mig fler skärsår på händerna vilket inte är alltför skönt. Något som däremot var skönt, eller i alla fall gott, vad lunchen som Åsa bjöd på. Buffé på Great Eastern som är en kinarestaurang för er som inte vet. Jag käkade massvis med friterad kyckling och sötsur sås och kaffe och kokosprickar och sånna goda bröd som dom har. Och mätt blev jag också vill jag lova!

Nu ska jag gå upp och klappa lite på Eric för han gick och la sig i min säng tills vi ska käka. Sen kommer Sandra och då ska vi hitta på nåt. KAnske spela Umeåspele, vem vet?

Snöstorm

Godmorgon! Nu ska jag alldeles snart bege mig till jobbet, ensam. Eric ligger i sängen och är sjuk så han följer inte med. Nyss var jag ute med Urax och han ville inte gå för han tyckte det var kallt och så. Ändå är det bara nollgradigt. Det blåser snö så då blir det kallt. Jag kan knappt skriva ren svenska nu ser jag så nu ska jag läsa lite bloggar sen far jag. Hejsvejs!

RSS 0.91