Startsidan

Överraskning

Idag när jag och Eric hade kommit hem från jobbet började Urax skälla, som han alltid gör när det ringer på dörren eller någon är utanför, så jag gick mot dörren för att öppna. Då såg jag att det var en vit bil så jag tänkte att det var pappa så jag sa till Urax "Är det husse?!". Då blev han tyst men jag ville att han skulle sätta sig lite längre bort från dörren så jag skyfflade undan honom. samtidigt märkte jag att pappa gick fram mot dörren, utan att stänga av bilen. Jag gick mot dörren igen men då försvann pappa och bilen körde iväg. Jag öppnade dörren och såg ett blombud. Alltså, en blomma som var inslagen.

Självklart tog jag in den och kollade vem den var till. Kan ni gissa vem den var till? Den var till mamma. Jag la den på bordet och väntade tills mamma kom hem. När mamma och pappa kom så började pappa bete sig som att blommorna kom från honom, det stod ingen avsändare på utsidan. Sen öppnade mamma och hittade en lapp där det stod:

Stort tack för att ni tagit hand om vår son och bror så länge! Kram från Fjollträsk.

Det tyckte vi var jätteroligt så vi skrattade ganska mycket. För er som inte förstod kan jag berätta att det var från Erics mamma och syster och bror. Men mest mamma skulle jag tro. Dessutom låg det en liten ask med choklad där i som var ofantligt god vill jag lova!

Nu ska jag kasta mig in i duschen fast först ska jag se om Erics inslagning av Jessickas paket har gått rätt till. Vi ska ju på kalas till henne imorgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback