Startsidan

Hatlista

Här kommer en hatlista för det kände jag för.

♦ Stjärtskåror = folk som inte kan dra upp byxorna eller åtminstone trosorna/kalsongerna.
♦ Malliga personer
♦ Bananer
♦ Tobak
♦ Färgerna brun (utom på hår och ögon och så), beige, guld och aprikos
♦ Discodans
♦ Sån där musik som man blir stressad av och rösterna är uppsnabbade så dom låter som smurfar, techno och sånt
♦ Folk som visar att dom har makt genom att ständigt blåsa i en visselpipa
♦ Mode
♦ Mina fotsulor som alltid gör ont
♦ Segarslen


Header

Hejsan hoppsan! Nu ska jag snart fara på innebandyträning men först ska jag annonsera. Jag gjorde en bloggheader som jag tycker är skitcool men hon som skulle ha den har inte den stilen så den ligger bara och skräpar i en mapp. Jag tycker det är slöseri med min talang att kasta bort den så om nån vill ha den så säg till. Jag tänker inte visa den om ni trodde det så ni får helt enkelt lite på mitt ord. Nu måste jag gå och byta om. Hej då!

Träningsvärk!

Hej alla vänner! Idag har jag träningsvärk i magen, ljumskarna fast vid armarna, ryggen och ingen annanstans. I magen är ju kanske det bästa som finns!

Eric är fortfarande sjuk så nu ska jag ge honom lite godis. Värsta överraskningen för han ligger och ser tv så när jag har skrivit klart det här ska jag fylla på skålen lite. Hoppas han blir frisk av det för imorgon ska vi jobba.

Idag ska vi nog inte göra någonting skulle jag tro. Jag har gjort en header så vi får se om hon blir nöjd med den och sen kanske jag ska fortsätta med en annan. Eller nåt. Ikväll har jag i alla fall innebandyträning och då ska vi göra en bra träning för det sa tränaren i tisdags. Ja, nu ska jag ge Eric godis. Hej då!

Sjukling

Nu blev jag lite irriterad för jag får inte kommentarer på mailen längre. Måste se vad jag har pillat med.

Boxercisen gick bra men det var inte så kul att vara med Anna eftersom hon är en latmask. Jag anmälde förresten henne till "Gör om mig" i Umeåguiden, ni vet den där tidningen som kommer ut en gång i månaden. Jag tror inte hon skulle uppskatta att jag lägger ut bilden jag skickade här men jag kan berätta för er att hon såg trött, osminkad, less ut och hade dubbelhaka. Säger inte det allt? Hoppas hon får vara med. Och att hon tackar ja, det är inte att ge sig fan på.

Jag är också lite irriterad på Eric för han har flyttat den där lasergrejen så att man pekar musen åt fel håll så den inte känner av det. Om ni förstod. Vi har i alla fall en trådlös mus.

Lilla Eric mår sämre nu än imorse vilket inte är så bra eftersom vi ska jobba i helgen. Jag kanske måste mata honom med lite godis så han blir bättre. Sen ska han få en alvedon eller så innan vi går och sover. Se där Lotta, vi tar hand om honom ordentligt så du behöver inte vara orolig.

Nu ska jag vila mina stackars armar och lår framför tvn och sen ska jag sova. Hejsvejs!

Vi får vara med!

Idag ringde jag till dom som har hand om Tjejligan och frågade om vi var med och när vi i så fall skulle få spelschema och sånt. Eftersom vi betalade in för sent var jag lite orolig att vi inte skulle få vara med men det får vi. Himla tur för mig eftersom jag hade ansvaret över det där. Men ja, nu är det alltså lugnt. Jag tror att vi skrev in våran adress och sånt också så spelschemana skickas nog hit. Om nån i laget läser det här innan boxersicen ikväll och är nyfikna kan jag berätta att det typ är 8-9 damlag med. Skoj va?!

Eftersom Eric är sjuk eller "sjuk" idag och han tyckte synd om sig själv så öppnade jag faktiskt min godispåse och gav honom lite. Okej jag erkänner, jag käkade på rätt bra jag med. Fast jag ska ju som sagt träna ikväll så då gör det inget, typ.

Nu ska jag börja med en anonym header. Hej då!

Poliser

Idag när jag var ute med Urax såg jag massa polisbilar fast självklart hade jag inte med mig kameran så jag tog inga kort. Jag har ingen aning om vad dom gjorde så jag tänkte kolla på vk.se om det stod nåt men det gjorde det såklart inte. Kanske senare.

Idag skulle jag och Eric fara på stan men han mår inte bra så vi stannar hemma. Jag ska fixa med lite headersar idag för det är skoj, oftast. Hej då!

Dålig stil

Goddagens! Nu kom jag just hem från träningarna och det var roligt. Eric sa innan jag for att "idag lovar jag att fikat ska vara klart när du kommer hem". var det det? Nej, såklart inte. Hans ursäkt var, "men jag visste ju inte när du skulle komma hem". Tss. Det var det sista jag sa innan jag for. sen när jag sa att jag ville ha fil och müssli ställde han fram det men när jag hällde upp flingorna såg jag att han hade hett fram dom med russin och inte dom med yoghurt och jordgubb! tur att jag bara hann få två russin.

Nej jag är inte så seriös.

Nu ska jag slänga mig i duschen och det ska Eric också för han har minsann inte duschat på flera dagar. Sen blir det att krypa ner i sängen för lilla Urax ska ut senast tio imorgon. Godnatt!

Retuschering

Goddagens! Jag har varit ute på en långpromenad med Urax och på vägen fotade jag lite. I början av turen regnade det så då ville jag inte förstöra min kamera så då hade jag den innanför jackan. Ska lägga in bilderna på datorn nu och se om det blev nåt av värde. Fast först ska jag gå på toaletten. Så, nu ska jag redigera bilderna lite. Förresten så kommer Sandra om ett tag och då ska vi spela Umeåspelet. Den här gången ska jag vinna. Jag har ju testat alla möjliga strategier men det går verkligen inte att vinna. Men den här gången ska bli annorlunda. Haha om nån undrar kan jag berätta att Eric står framför tvn och kör höga knän och sånna övningar. Han ser ganska rolig ut måste jag säga. Fast det är ju bra att han tränar.



Här nere får ni se hur en bild på Urax ser ut före och efter jag har retuscherat den.

image375
image376

Videoblogg

Det var ingen fys så där hoppade jag allt i galen tunna. Eric säger att han har hittat massa roliga filmer med mig i nere på datorn så snart ska jag susa ner och kolla vad det kan vara för något. Om jag ville vara som alla andra skulle jag nog videoblogga och visa några av filmerna för dom är faktiskt riktigt roliga men det vill jag inte. Till exempel bondefilmerna med mig, Susanne och Bettan. Det är grejer det! Men ja, dom får ni inte se om ni inte kommer hit eller så.

Nu tycker jag klockan är mycket så jag vill sova men det vill inte Eric så nu ska jag gå ner. Fast först ska jag läsa lite obligatoriska bloggar. Hej då!

PS. Jag ber om ursäkt att vissa annonser skär sig mot min tjusiga blogg men det går inte att göra något åt.

Blogghjälp

Haloj! Idag har jag hjälpt Jennie och här kan ni se resultatet. Självklart ska det inte se ut som det ser ut nu utan färgerna på bloggen ska ändras.

Nu ska jag susa iväg på innebandyträning och fysa av mig lite fett. Hej då!

Ostkaka

Nu har jag och Eric varit ute med lilla Urax. Han var så snäll och kunde bära kopplet själv sista biten. Urax alltså, inte Eric.

Som ni kanske ser har jag bytt till rätt rosafärg nu. Blev det inte tjusigt? Eric tyckte att den andra designen som jag hade innan var så dyster.

Nu ska vi äta lite ostkaka fast utan grädde för det har vi inte men vi har hallonsylt så det ska vi såklart ha till .Hej då!

Måndag

Hejsan! Nu ska jag snart dra på mig några sköna kläder för jag och Eric ska gå ut med Urax. Förresten så måste jag nog införskaffa nya långkalsonger för jag har bara ett par somn det inte är hål i. Nu kommer snart datorn hänga sig, eftersom jag siter på mitt rum och den är ju inte så värst bra, så nu ska jag sluta skriva. Hej då!

Catwalk

Haloj! Det böev inte så som vi hade tänk för mamma sa att vi skulle fara och handla på Maxi så då gjorde vi det. Men vi gick ju inne i affären så lite motion fick vi allt! Fast vi svängde ju förbi ICA Superteg på vägen hem och införskaffade lite billigt godis. Det måste man ju faktiskt när det är så billigt och bra. Fast Lotta han håller sig ändå i trim för varje kväll gör vi 25 situps och han gör rumpspänningar.

Nu ska vi snart fara och käka och sånt. Mamma och pappa ska basta där men jag och Eric kände inte för att sitta nakna med gamfolk så vi får sitta inne och sura istället, som mamma uttryckte det. Just ja, Eric gjorde en header åt mig fast självklart så var det jag som bestämde, som vanligt. Jag skulle inte vilja ha en header med fel färger så därför bestämde jag exakt. Förresten så kanske ni känner igen dom där catwalkgubbarna som går där för dom visade jag ju förut. Ni behöver inte påpeka att jag är duktig på att rita i Photoshop för det vet jag redan. Jag vill bara berätta för er att jag inte har hunnit ändra till rätt rosafärg än, men det kommer. Men ja, nu ska vi snart fara så jag ska kanske titta mig i spegeln eller så. Hej då!

ICA SUPERTEG

Goddagens! Nu har jag just kommit hem från fotbollsträning och det gick ungefär halvbra. det var jättehalkigt på golvet så det gick inte att spela normalt. Eric stör sig förresten jättemycket på att jag skriver goddagens så det ska jag fortsätta med.

Igår var det en annons i VK där det stod "ICA SUPERTEG" alltså ICA supermarket på Teg. Är dom inte fyndiga? Hur som helst så har som lösviktsgodis för 3,95 eller så och det kan man ju inte missa! Jag har övertalat min kära pojkvän att vu ska ta en härlig promenad dit och köpa. Lotta om du undrar så är det kanske drygt en kilometer enkel väg.

Nu ska jag kaste mig in i duschen och ikväll ska vi till ett trevligt par och käka middag. Det blir roligt. Hej då!

Fingerslag

Bläbläblä! Alla såsade och Ö-Vik slogs som dårar. Mina stackars fingrar mår inte så bra och nu ska jag gå och käka nåt. Sen ska jag ringa Susanne.

Mamma och Anna håller på på Annas rum och målar om eller nåt. Det är inte så lätt att veta exakt vad dom gör eftersom dörren dit alltid är stängd.

Nu har jag för övrigt ätit upp det som var kvar i erics godispåse. Hoppas han inte blir arg eller så. Hej då!

Match

Goddagens! Nu ska jag alldeles snart bege mig till matchen mot Ö-vik. Sist vi spelade mot dom råkade vi förlora med 11-1 vilket inte var så bra. Jag känner mig inte så värst taggad på match men vi får väl hoppas att det går bra, jag ska i alla fall göra mitt bästa.

När jag har kommit hem från matchen och så ska jag ringa min vän Susanne och se om hon och Martin vill hitta på något. Eric och Martin har ju aldrig träffat varandra så det kan ju bli lite roligt. Dom är inte så lika om man säger så.

Men ja, nu måste jag fara, hej då!

Shopping!

Nu har vi just käkat middag och snart ska vi spela Umeåspelet, igen. Den här gången ska däremot JAG vinna! Jag och Eric handlade lite på Godishuset, där jag för övrigt kan hämta ut 3 hg när jag vill, så det ska vi äta till spelet hade vi tänkt.

Förresten så införskaffade jag äntligen en snowboard/skoterhjälm och glasögon. Hjälmen kostade 849 och glasögonen 699, både från Team Sportia. Det var dock 15% rea på båda så det vart lite mindre. Jag hade dock aldrig köpt så dyra saker om jag inte hade fått det i julklapp. Den sista bilden är på en påse som man ska ha sina glasögon i. Fräsigt va!

image364

Hur party är du?

( )Däckat
(x)Spytt
( )Vaknat hos en främling
( )Tappat bort mobilen
(x)Haft minnesluckor
( )Tagit emot alkohol från en främling
( )Tagit droger
( )Liftat
( )Dansat på ett bord
( ) Strippat

( )Bråkat med polisen
(x)Kissat utomhus
( )Tappat skorna
( )Åkt ambulans
( )Varit i slagsmål
( )Varit otrogen
( )Kysst en av person med samma kön
( )Haft sex med en person med samma kön
(x)Varit inne på krogen
( )Varit inne på krogen och varit under 18

( )Åkt in i fyllecell
( )Blivit tagen av polisen
(x)Hickat
(x)Kört tequilarace
( )Somnat utomhus
( )Nakenbadat
( )Tappat trosorna/kalsongerna
(x)Ljugit för dina föräldrar
(x)Sagt en hemlis
(x)Festat utomlands

( )Vaknat upp på annan ort
( )Blivit målad i ansiktet
( )Målat nån i ansiktet
( )Festat fram till morgonen
( )Sovit i tält
( )Gjort sönder någonting
( )Busringt
( )Spytt i en bar
( )Tappat alla dina pengar
(x)Åkt taxi

( )Sett ett slagsmål
( )Förstört en fest
( )Druckit med en familjemedlem
( )Rökt
( )Snusat
( )Rökt cigarr
( )Hoppat från en balkong
( )Velat dö
( )Tagit medicin tillsammans med alkohol
( )Slängt en glasflaska i marken

( )Blivit ovän med någon
( )Ramlat i vatten
( )Varit på en festival
(x)Sluddrat
( )Somnat i ett badkar
(x)Raggat
(x)Blivit uppraggad
( )Sjungit högt
( )Rakat bort allt hår
(x)Haft sex

( )Kört bil
( )Sniffat något
(x)Snubblat
( )Dragit ner byxorna för att visa rumpan
( )Visat brösten
(x)Träffat roliga människor
(x)Beställt mat
( )Sovit på en parkbänk
( )Festat själv
( )Snattat alkohol

( )Sovit i en trappuppgång
( )Varit med om en bilolycka
( )Sett någon dö
( )Gråtit
(x)Skrattat

Totalt: 18

0-20 HÖRRU MAMMAGRIS, VET DU ENS VAD FEST ÄR?
21-60 PARTY MED DIG SKULLE INTE VA FEL
61-75 ALKIS, TA DET LUNGT MED SPRITEN!

Yes, jag måste ju vara mest party! Nej, att sitta hemma vid datorn med en godispåse är mycket roligare.

Skridskobilder

Godmorgon! Igår när vi spelade Umeåspelet kom jag sist IGEN men den här gången vann inte Eric utan Hanna. Det var ju bra det i alla fall. Då blir han inte så mallig.

Nu ska vi fara och hitta smaskiga reagrejer på Team Sportia.

Här nere ser ni två söta bilder på oss när vi åkte skridskor. Först jag och Eric och sen Hanna. Observera Erics kanske lite ostabila hållning.


Utförsäljning

Hej alla vänner! Nu har jag just kommit hem från innebandyträning och käkat lite mackor. Nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska vi spela Umeåspelet, igen. Hanna kommer hit också och den här gången ska INTE Eric vinna!

Nu är det äntligen helg för min del. Imorgon ska vi så fort som mäöjligt till Team Sportia och se vad det finns för spännande grejer med massa rea på. Jag skulle vilja ha ett par vita converseskor i läder, som alla kanske vet vid det här laget, men jag vet inte om dom ens säljer vanliga skor där. Vi får se. Men i annat fall så kan man ju införskaffa några trevliga sportprylar eftersom mitt liv består av rätt mycket sport. Kanske ett par nya fotbollsskor eftersom mina börjar gå sönder i tån. Och nej, jag skjuter inte mycket tåfisar så det är inte därför. Hehe. Kul att jag skrattar åt mina egna skämt som inte ens är skämt. Men ja, nu ska jag duscha. Hej då!

Gratiskungen

Idag ska jag skriva om en annan hemsida, nämligen Gratiskungen. Där kan man hitta alla möjliga gratisgrejer, erbjudanden och tävlingar. Eftersom jag gillar saker som är gratis klickade jag på den länken och där fanns 101 länkar till ställen där man kan få tjänster eller grejer gratis. Bland annat hittade jag en guide där man kan hitta dom billigaste linserna på nätet. Det kan ju vara bra för alla som är glasögonormar-men-som-har-linser-när-man-tränar-eller-vill-vara-fin som jag. Bakom en annan länk gömde sig ett tuggben till hundar som man får hemskickat.

En sak som jag tycker var bra med sidan är att man kan välja hur många sökresultat man vill visa på varje sida. Jag blir tokig på sidor som bara kan visa typ tolv bilder på samma sida så man måste sitta och trycka på "nästa" som en tok. Det är jobbigt.

Här är en länk till sidan.
gratis

Bullbak

Jag och Eric har just bakat bullar. Jag kan inte påstå att resultatet blev särskilt bra. Om ni tar en titt på bilderna här nere ser ni varför. Första plåten blev bränd och sen var vi lite snåla med fyllningen så dom smakar inte så mycket. Men det är ju i och för sig ganska så bra, för då kommer man inte käka upp dom direkt. Och ingen vill nog smaka heller så vi får ha dom för oss själva.


Snöstorm!

Godmorgon! Nu har jag nyss ätit en smaskig frukost bestående av rostmacka med ost och paprika och ett glas mjölk. Det är grejer det! Idag ska jag nog bara slappa innan det är dags för träning klockan sex. Om man tittar ut så ser man det ljuvligaste man kan se, nämligen snöstorm! Finns det något underbarare? Så länge man inte MÅSTE vara ute i det. VILL man däremot gå ut och leka är det kul. Ibland brukar jag leka med Urax i snön men han brukar frysa så då vill han gå in. Det är ju lite tråkigt. Jag tror inte heller att Eric vill följa med ut och leka i snön för han är ju en stockholmare. Dom gillar inte snö.



Nu vill min arma moder ha datorn så nu ska jag gå. Hejsvejs!

Testfreaks

Haloj! Jag har fått värsta uppdraget att skriva vad jag tycker och tänker om en hemsida så det ska jag berätta nu. Det första jag såg när jag gick in på sidan var massa digitalkameror vilket självklart gjorde mig på gott humör. Jag började med att söka efter den kameran som jag har för att jag skulle ha någon koll. När jag började skriva in Olympus E400 i sökfältet såg jag att sökresultaten dök upp för varje bokstav man skrev. Sånt är superbra när man inte riktigt vet vad märket heter eller så. När jag gjorde samma sak några dagar senare var resultatet inte alls detsamma. Då var man minsann tvungen att veta vad man letade efter, lite synd.


När jag hade hittat den, vilket var väldigt enkelt, såg jag att man kan läsa expertrecensioner och användarrecensioner och det är bra. Sen fanns det också massa produktinformation om den men det iddes jag inte kolla på eftersom jag har en sån kamera redan, som jag nämnde. När jag hade kollat lite där så tänkte jag att jag ju kunde söka efter en bra dator eftersom jag vill ha en sån. Det gick dock inte eftersom hemsidan inte är komplett än. Istället klickade jag på kategorin mobiltelefoner. Jag markerade dom tre översta och tryckte på jämför och då kom dom upp sida vid sida med alla uppgifter bredvid varandra. Ett väldigt bra jämförelsesystem då man lätt ser vilka skillnader och likheter grejerna har. Man fick också se vilket betyg dom har fått på massa olika skalor, till exempel design, prisvärdhet och funktion.


Kort sagt är Testfreaks.se en hemsida där man snabbt och lätt kan jämföra, läsa om och diskutera elektroniska produkter.


Åka skridskor

Haloj! Idag skulle jag och Eric gå ut och gå med Hanna mren så på morgonen när Hanna ringde och vi skulle bestämma sa hon att vi skulle åka skridskor så då gjorde vi det istället. Jag har ju spelat hockey i sex år och Hanna i ett, vilket såklart inte märktes. Eric däremot vinglade på och Hanna filmade lite. Ska bli roligt att se det sen. Jag ska be henne skicka bilderna som hon tog också så kan jag visa dom.

Jag och Eric gjorde middag, tacopizza, och jag blev så mätt så jag höll på att kräkas. Då är man mätt.

Nu ska jag ägna mig åt viktiga affärer, hej då!

Shopping

Skjorta utan ärmar från H&M
Poncho med rosett som jag ska ta bort från Gina Tricot
Svart kort kjol från Gina Tricotimage356
T-shirten nere till vänster är det lila på, som på lilla bilden. Den och den grå-vita kommer från H&M. Dom andra från Carlings.

Förmögenhet

Hej! Det kan ju inte vara sant! Vi var runt på alla skoaffärer i stan som har converseskor och på ett enda ställe finns det sånna vita i läder. Fast dom kostade 1000 så dom ville jag inte ha. Det enda vi köpte var två tröjor till Eric. Jag tänkte fota alla kläder vi har införskaffat nu så ni får se. Spännande va?! Sen blir det middag och två träningar. Hejsvejs!

Införskaffning

Goddagens! Nu snart ska jag och Eric fara till Intersport och sen till Strömpilen. På Intersport tänkte jag införskaffa ett par vita converseskor i sånt läder eller vad det heter. Hoppas dom har sånna där bara. Sen tänkte jag ju såklart inte betala en förmögenhet för dom. Fast nu sa mamma att vi ju kan fara till Obs för där har dom H&M och Stadium och så. Det kanske vi gör istället eftersom det är närmare. Den som lever får se.

Igår kom jag på två andra kändisar som är lika varandra, även om Pink och Gry Forsell inte var så lika enligt Sandra, fast jag glömde bort dom. Jag vet att det var två killar men sen minns jag inte mer. Dom kanske hade brunt hår.

Headersar

Ojdå, idag har jag inte skrivit mycket. Däremot har jag hjälpt/börjat hjälpa tre personer med headersar och så. Sandra och Johanna är nästan klara, internet dog så jag kunde inte slutföra arbetet. Får göra det imorgon. Sen har jag börjat med Jennies men den vill jag inte visa än. Här nere ser ni i alla fall Sandras och Johannas headersar.

image354
image355

Lika som bär?

Haloj! Nu kom vi nyss hem och imorgon är vi troligen lediga. Otroligt skönt! Då ska vi gå på stan och jag tänkte införskaffa ett par skor. Här är en länk till en sida, lägg märke till vem fotografen är. Testa baka muffinsarna också, dom är kalasgoda vill jag lova!

Idag när vi jobbade kom jag och tänka på att Gry Forsell och Pink är väldigt lika. Jag lägger in bilder på dom så ni kan avgöra.

image352

Vad är du?

Nörd
Jag har blivit instängd på toaletten ()
Jag har blivit dissad (x)
Jag har glasögon (x)
Jag har byxorna över naveln ( )
Jag har blivit kallad tönt ( )
Jag har bra betyg (/)
Jag har tandställning ( )
Jag tänker inte mycket på mitt utseende ( )
Jag har mindre än 2 kompisar ( )
Jag har blivit mobbad på ett eller annat sätt ( )
Jag tycker shack är roligt (X)
Totalt: 3,5

Fjortis
Mitt utseende är mitt liv ( )
Jag använder brunkräm/brun utan sol året om ( )
Folk har kallat mig korkad (X)
Folk har kallat mig fjortis ( )
Jag lyssnar på remixade babyröster ( )
Jag är blond ( )
Jag tycker att jag är snygg (X)
Jag festar varje helg ( )
Jag röker ( )
Ifall jag tycker att någon är ful, säger jag det högt, helst så att personen hör ( )
Jag är dålig på grammatik ( )
Totalt: 2

Emo-kid
Jag lyssnar på emo ()
Jag är piercad (x)
Jag har svart hår ( )
Mina block i skolan är nerkladdade med låttexter/dikter (x)
Jag gråter ofta ()
Jag skär mig/har skurit mig ( )
Jag vet vad sXe står för ( )
Jag har snelugg ( )
Jag spelar i ett band ( )
Jag använder kajal/eyeliner ( )
Jag har blivit kallad emo ( )
Totalt: 2

Brat
Nästan alla mina kläder är märkeskläder ( )
Jag använder mycket hårgelé ( )
Jag tar aldrig bussen (x)
Pappa betalar ( )
Jag åker utomlands varje år ( )
Jag spelar golf ( )
Jag har blivit kallad snobb/brat ( )
Jag har blivit kallad korkad (x)
Jag posar på mitt klassfoto ( )
Jag är solbränd året om ( )
Jag äter på resturang varje vecka ( )
Totalt: 2

Ghetto-kid
Jag använder keps varje dag ( )
Jag använder stora munktröjor ( )
Jag har häng ( )
Jag har ett kompisgäng som jag hänger med varje kväll, gärna bakom snabbköpet ( )
Jag använder ord som "din mamma", "mannen" och "yo" ( )
Jag hälsar på mina polare med en dunk i ryggen ( )
Jag lyssnar på hip-hop ( )
Jag har slått ner någon ( )
Jag har hamnat i bråk med polisen ( )
Jag hamnar ofta i bråk ( )
Jag skolkar ofta ( )
Totalt: 0

Datanörd
Jag använder uttryck som lol, noob, rofl, ffs och omfg ( )
Jag skriver cya istället för see you ( )
Jag spelar WoW ( )
Jag spelar något annat spel online ()
Jag säger lol, brb och omg IRL ( )
Jag är inne på datorn varje dag (x)
Jag är i level 60 eller mer på WoW ( )
Jag vet vad roflmao betyder ( )
Jag är nästan aldrig ute ( )
Jag har mörka ringar under ögonen (x)
Jag sitter uppe sent och spelar data ( )
Totalt: 2

Hårdrockare:
Jag har långt hår (X)
Jag lyssnar på metal ( )
Jag dricker öl (/)
Jag har minst tre bandtröjor ( )
Jag har/tycker det är snyggt med skägg ()
Jag går på bandspelningar ( )
Jag har ett eget metalband ( )
Jag duschar bara när det verkligen behövs ( )
Jag äger ett par kängor ( )
Jag är tatuerad ( )
Jag äger läderarmband med nitar på (X)
Totalt: 2,5


Slut resultat:
Nörd = 3,5
Fjortis = 2
Emo-Kid = 2
Brat = 2
Ghetto-kid = 0
Datanörd = 2
Hårdrockare = 2,5

Hurra, jag är en nörd!

Hets

Hejsan! Nu har jag just käkat frukost så nu är det dags att gå ut med kräket. Sen ska jag och Eric bege oss till arbetet där vi troligen ska diska och ställa in en helt ny köksutrustning i ett kök. Men jag måste skynda mig nu så jag hinner gå i en timme ungefär. Men först ska jag sätta på mig ett par sockar. Och så lägger jag in en lista som jag gjorde igår så att ni har nåt att läsa. Hej då!

TJOCKISTEST !

Mat jag tycker om;
[x] Pizza
[x] Allt friterat
[ ] Donken
[x] Max
[ ] Sibylla
[x] Burger King
[x] Tacos
[ ] Kebab
[ Summa: 5 ]

Snacks och godis jag gillar;
[x] Chips
[x] Popcorn
[x] Lösgodis
[x] Choklad
[x] Lakrits
[x] Mint
[x] Salta Pinnar
[ ] Gelé
[ ] Skum
[x] Kola
[ Summa: 8

Dricka jag gillar;
[ ] Allt med alkohol
[ ] (Coca) Cola
[ ] Lightläsk
[x] Fanta
[x] Sprite
[x] Trocadero
[ ] Kolsyrat vatten
[x] Kolsyrat vatten med smak.
[ ] Red Bull eller annan energigivande dricka
[ ] Must
[ Summa: 4

MOTION
[ ] Du motionerar varje dag
[x] Du motionerar 3 - 5 dagar i veckan
[ ] Du motionerar 1 - 3 dagar i veckan
[ ] Du motionerar aldrig
[ Summa: 1

DIN KROPP
[ ] Du har dubbelhaka
[ ] Ditt midjemått är större än 90 cm.
[x] Din vikt är över 68 kg
[x] Du har klädstorlek M - Oftast
[ ] Du har blivit kallad tjockis
[ ] Du har blivit mobbad för det.
[ Summa: 2

HÄLSA
[ ] Efter 2 meter när du springer, så är du "död"
[ ] Ditt beeptestresultat är under 3.
[ ] Du går / har gått hos en dietist
[ ] Du har gått i en grupp med andra överviktiga
[ ] Du har fått sjukdomar som fetma eller diabetes.
[ Summa: 0

20 fick jag. Fast dom frågade inte hur lång man är heller. Och det där med motionen var ju bara konstigt, man får "poäng" för att man motionerar.

0-10: Hej skinny. Du bör nog äta mera!
{ 11 - 19: Du är "normal" }
20 - 25: Du kanske bör tänka på din vikt...
26 - 35: Du är tjockare än andra. Se upp! Speciellt vid juletid.
36 - 42: TJOCKIS

Match

Goddagens kära vänner! Nu ska jag göra lite läxa och pyssla med headersar tills Hanna kommer och hämtar mig. Vi har värsta viktiga matchen i Hörnefors som det vore bra om vi vann eftersom dom ligger tre poäng efter oss. Dessutom är dom under kvalstrecket och vi över. Kanske intresserar någon i alla fall. Om ni funderar så kan jag lova er att jag ska käka några Läkerol vilket borde betyda att det som sämst blir lika.

Sen när jag kommer hem från matchen ska jag ta kort på mina nya fina kläder så ni får se vilka spännande grejer jag har hittat. Två av grejerna är inte alls min stil så det kan ju bli kul.

Headerhjälp

Hejsan! Idag kom Sandra från Skellefteå hit så jag, hon och Eric var på stan. Jag shoppade litegrann som jag ska visa sen när jag har fotat det och Eric köpte också lite grejer. Kan visa det också. Sandra köpte också lite grejer, bland annat ett chockrosa skärp som jag troligen ska gå och köpa till veckan.

Imorgon har jag innebandymatch så jag ska käka lite Läkerol och hoppas att vi vinner.

Nu har jag massa folk att hjälpa med headers. Eller, massa och massa, tre stycken plus en som vill ha hjälp med annat. Det är roligt tycker jag. Fast det får inte bli för mycket så jag känner värsta bördan för det är ju jobbigt.

Här är kölistan:
Jennie
Aisa

Just ja, kanske ska skriva lite på den där uppgiften som ska in imorgon. Kan behövas. Hej då!

Lureriskåp

Goddagens! Idag lämnade jag och Eric och Susanne blod. För Eric var det ju första gången så han fick bara fylla massa provrör. Eftersom jag värvade honom kommer jag få två trisslotter nästa gång jag far dit. Se vad värt det är att lämna blod!

Sen for vi och jobbade. Sen åkte vi och handlade lite till middagen eftersom mamma kom hem idag och pappa ville göra lite fint.

Nu skulle jag behöva göra en header och hjälpa en med hennes blogg och göra läxan som ska in på söndag men jag är dyngtrött så jag ska nog sätta mig framför tvn med min kära pojkvän. Fast lite senare ska jag göra nåt av dom där tre sakerna. Så ni vet.



Haha, just ja! Idag på jobbet skulle vi ställa in en låda i varje gamlings rum. Skåpet det skulle stå i hade två dörrar, en innifrån själva rummet och en innifrån toaletten. Vi hade fått order om att dom skulle stå i skåpet i badrummet så Eric ställde dom där. Jag insåg rätt snabbt att det var ett och samma skåp så jag iddes inte gå in på toan utan stoppade in dom "bakifrån", innifrån rummen.

I ett av dom sista rummen, såg Eric att jag stoppade det i ett annat skåp, fast det var samma, så han sa att "dom skulle ju stå i skåpet på toan!". Jaha, sa jag och spelade dum. Så tog han en annan låda som han hade i handen och skulle ställa den i skåpet på toan. "Men här står det ju redan en, ta ut den du ställde in då". Men jag sa att det fick allt han göra så då gjorde han det. Så då sa jag åt honom att gå in till skåpet på toan och titta. Självklart blev han jättechockad eftersom det inte stod någon låda där. Värsta trolleriet ju!

Lista

Namn: Nina
Hårfärg: Brun
Ätit sushi: Nej
Stått på scen: Ja, spelade piano
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej
Sett vita huset: Nej

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö
Vår eller höst: Vår
Historia eller vetenskap: Inget helst
Matte eller engelska: Helst inget där heller

Övrigt
Vad gjorde du i somras: Var med Eric
Svär du för mycket: Nej
När duschade du senast: Snart
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta
Person du är kär i: Eric
Vad var det sista du sa: Eric her du tårtan i mikron?
Vad hände precis: Eric hedde tårtan i mikron
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Mig själv
Har du en lavalampa: Ja fast den är i förrådet
Hur är vädret just nu: Kåschvart
Vad gjorde du igår natt: Sov
Vad gör dig glad: Godis
Vill du ha barn: Inte nu i alla fall

Vad
.. hade du på dig idag? Fulkläder eftersom jag jobbade
.. har du gjort under dagen? Jobbat och haft skola
.. har du för frisyr? Uppsatt
.. ska du göra innan dagen är slut? Duscha
.. längtar du till? Ingenting
.. ska du göra nu? Duscha
.. vill du göra i helgen? Träffa Sandra H och spela match
.. vill du jobba med senare? Låtskrivare
.. är allra bästa med dig? Att jag är så otroligt rolig
.. ogillar du hos dig själv? Att jag inte äter nyttigare
.. är din vanligaste fråga? Är du ledsen?

När
.. vaknade du i morse? 07.00
.. är du rädd? När jag tänker på The Ring-tjejen
.. skrattade du senast? I bilen från träningen
.. var du på fest senast? Längesen
.. var du kär senast? Nyss
.. gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Nyss när jag åt två godisar
.. gav du en komplimang senast? Idag nån gång skulle jag tro
.. hade du senast dåligt samvete? Nu

Vem
.. kramade du senast? Eric
.. saknar du? Kasnke mamma
.. pussade du senast? Eric
.. vill du spotta på? Ingen
.. är finast? Jag
.. är fulast? Alla andra
.. tycker du om? Eric
.. vill du döda? Ingen
..vill du kyssa? Eric
.. är du rädd för? The Ring-tjejen
.. skulle du vilja se ut som? En smalare jag
.. har världens bästa sångröst? Helene Sjöholm

Antingen eller?
Glass eller Godis?
Morgon eller kväll?
Skidor eller pulka?
Julafton eller födelsedag?
Häst eller hund?
Hjortron eller blåbär?
Sola eller bada?
Röd eller blå?
Myskväll eller fest?

Kan du
.. Simma fjärilsim? Ja, men jag gör det inte för stjärten sticker upp
.. Stå på huvudet? Ja
.. Stå på ett ben? Ja
.. Sjunga riktigt höga toner? I falsett ja
.. Rita snyggt? Nej
.. Baka? Ja
.. Spela något instrument? Ja, piano och lite gitarr
..Göra volter? Troligen inte
.. Hoppa upp på en häst med sadel? Ja
.. Ditt eget mobilnummer? Ja
image351

Höpinnar

Alltså jag vet att jag lovade en massa tidigare men nu är jag trött och mamma kommer hem imorgon så pappa tokstädar och jag måste hjälpa. Dessutom har jag den där uppgiften som ska in senast söndag. Blä! Jag som tyckte att allt skulle bli så lugnt och fridfullt efter tentan och muntliga grejset idag. På lördag kommer Sandra från Skellefteå hit så då blir det väl inte så mycket gjort kan jag tänka. Eller, på kvällen kanske jag kan vara effektiv, vi får se. Jag har ju inte lagt in nån bild på länge så det tänkte jag göra nu. Den föreställer små höpinnar som inte har dött av snön. Det ser lite ut som att dom främre är ett gäng och den längst bort är mobbad. Är jag inte en tankfull människa?

image350

Duktiga Nina

Tack för att ni önskade mig lycka till! Det var så himla snällt och det hjälpte verkligen! Ja, i alla fall så är det skönt att allt utom en uppgift i digitala bilder är klart nu. Nu sk ajag käka och sen ska jag träna. Imorgon ska vi lämna blod och Eric ska följa med och ta blodprov för han ska bli blodgivare liksom jag. Han är en riktig man till skillnad från vissa andra. Sen om han fortsätter att lämna blod får vi se.

Jennie, självklart kan jag hjälpa dig med bloggen. Ikväll kommer jag dra bort Eric från skärmen och hjälpa dig och Johanna som jag nästan skäms över att inte ens har börjat med. Bra svenska där. Men ja, så ligger det till. Hej då! 

Tenta och prov

Godmorgon! Här sitter jag och äter frukost. Man ska inte äta vid datorn, jag vet, men idag var det nödfall. Vi börjar åtta och jag måste hitta en karta så jag vet vars jag ska på tentan idag.Plus att jag måste kolla en grej i Photoshop. Alltså inte nåt roande utan avancerade grejer som kommer på tentan. Jag brukar alltid sitta vid köksbordet när jag äter frukost för då kan man läsa tidningen samtidigt.

Nu måste jag nog skutta upp och väcka Eric. Förresten så var Boxersizen jobbig. Fast inte lika jobbig som när vi hade det sist. Men jag skulle tro att det blir tungt på innebandyn ikväll. Men nu måste jag pysa, önska mig lycka till på tentan och muntliga tyskagrejset. Tack!


Jobbigt att jobba

Alltså hej. Jag kanske inte känner mig själv så bra men jag bloggade inte imorse för jag var så sjukt trött. Sov bara ungefär fem timmar. Eftersom Carolin undrade så kan jag berätta för er alla hur det ligger till. Jag studerar på universitetet men det här är sista veckan så på måndag är jag fri! Förutom det här jobbet då. Jag och Eric jobbar tillsammans åt Umeå kommun. Vi är på olika nya äldreboenden där folk snart ska flytta in och packar upp och sånt. Kanske inte världens roligaste men man behöver i alla fall inte tänka så mycket vilket kan vara skönt. Vi ska bara jobba där till i Mars ungefär. Det är lite till och från.

Nu mår jag illa för jag råkade äta för mycket middag. Senare ska jag på Boxersize med fotbollslaget och jag var sjukt taggad på det. Fast eftersom jag sov så lite har jag varit jättetrött hela dagen så jag kommer väl somna. Vi skulle i alla fall få sovmorgon imorgon till åtta. Alltså vi börjar åtta. Nu måste jag plugga till det tyska muntliga talet som jag har imorgon. Hejsvejs!

Kisseksem!

Hejsan! Jag har ont just ovanför knäna. Troligen är det för att jag itne har tvättat mina innebandymålvaktsknäskydd på länge och inte ens plockat upp dom ur väskan mellan träningarna. Nu blir det hur som helst ändring på det. Just nu ligger dom i tvättmaskinen tillsammans med tröjan. Varför jag kallar dom för kisseksem, och inte värmeutslag som det egentligen är, är för att det känns som när man har kissat ner sig. Ni vet när man var liten och hade kissat ner sig så blev det först varmt och sen började det sticka så man var tvungen att gå som att man var värsta hjulbent. Så känns det så fort någonting snuddar vid mina stackars knäovansidor. Nu har jag en viktig sak att göra! Hej då!

Förresten börjar jag och Eric jobba 07.15 imorgon så jag kanske inte ids blogga imorgon bitti, men känner jag mig rätt gör jag nog det. Om någon undrar alltså.

Värsta headern!

Hejsan! Idag när vi hade jobbat i två timmar tyckte både jag och Eric att vi hade jobbat jättelänge så vi trodde att det var lunchdags. Det var det alltså inte så vi fick jobba vidare.

Igår gjorde jag klart en header som jag ska ha om jag gör värsta fashionbloggen. Eller så kan nån få den, fast att jag ändrar namnet bara. Hehe. Här är den i alla fall. Om ni inte ser vad det är så är det ju värsta catwalken och fotoblixtar. Nu ska vi käka och sen ska jag byta om och tömma diskmaskinen och sen två träningar sen sova för imorgon ska vi börja kvart över sju så jag måste vakna sex. Hej då!

image349

Hets igen

Godmorgon! Jahaarå, nu blev ni allt förvånade. Vad gör jag uppe såhär tidigt? Jo det ska jag berätta för er att jag och Eric ska åka kvart i och jobba. Shit, kom på att jag måste gå och väcka honom nu. Själv gick jag upp sju för att hinna göra mig iordning. Måste borsta tänderna och sätta in linserna bara sen är jag klar.

Mamma, det snöade inte, det var bara snö ute.

Vad kul att en till vill ha hjälp med headern, ska fixa det så snart som möjligt. Far direkt från jobbet till skolan och sen hem och käka och byta om och sen två träningar. Hinner nog blogga mellan träningarna. Vi får se. Hej då!

Vilken prinsessa är du?

Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[x] Du gör många sysslor hemma
[/] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur
[ ] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[ ] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[x] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[/] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[ ] You have blonde hair
TOTAL: 4

Belle:
[ ] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[x] Du älskar att läsa
[ ] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[ ] Du har jobbat frivilligt någon gång
[x] Du har en vild fantasi
[ ] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[/] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[/] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTAL: 5

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[ ] Du är väldigt smart
[x] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[x] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[x] Du har många mål i ditt liv
[/] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[ ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTAL: 5,5

Ariel:
[ ] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[ ] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[ ] Du är lite av en trubbelmakare
[ ] Du är yngst i din familj
[ ] Du har många systrar
[ ] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[ ] Du har/har haft en fisk som husdjur
[ ] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTAL: 2

Snövit:
[/] Du vet att du är vacker
[ ] Ibland verkar det som att din mamma avundas dig
[ ] Du har nästan blivit dödad
[ ] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[ ] Du har/haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[ ] Du är gladare när du inte är hemma
TOTAL: 3,5

Mulan:
[x] Du är lite av en pojkflicka
[x] Många önskar att du var lite tjejigare
[ ] Du har låsats vara någon du inte är
[ ] Du har haft en fysisk fight med någon
[ ] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[ ] Du har många killkompisar
[ ] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[?] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTAL: 2

Törnrosa:
[ ] Du bor/har bott/Ska bomed någon annan än dina föräldrar
[x] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[/] Du har en fin sångröst
[x] Du gillar att sova sent på helgerna
[ ] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[ ] Du är väldigt romantisk
[x] (Chock)Rosa är en av dina favoritfärger
TOTAL: 4,5

Pocahontas:
[ ] Du älskar att utforska stora städer
[x] Du är mer andlig än religös
[ ] Du har haft ett omöjligt förhållande
[ ] Någon i din släkt är död
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[ ] Någon du känner har varit med i något krig
[x] Du älskar naturen
[x] Du har/har haft svart hår
[ ] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[ ] Du är väldigt äventyrlig
TOTAL: 4

Jag blev Jasmine. Hurra! Intressant test det där.

Header

Nu har jag gjort en header till Madeleine. Vi får se om hon är nöjd eller inte.

image348

På promenad genom stan

Goddagens! Nu har jag varit ute på en skön promenad med Urax på ungefär en timme. Jag tog lite kort då också som ni ska få äran att se. Vi hade tänkt fara en sväng på stan idag men sen ångrade vi oss. Istället ska vi vara här och slappa. Jag ska plugga lite och sen ska vi göra några headersar.

På åkern träffade jag Emelie som red på en tjusig häst så jag passade på arr klappa lite på den. Jag har inte ridit på kanske två år och det saknar jag faktiskt. Sen den där bilden på våran bil, när jag gick förbi tänkte jag tur att vi har dieselvärmare så man slipper skrapa.


Kladdkaka

Idag tyckte Eric att jag förtjänade att äta kladdkaka och det tyckte jag med så då bakade jag en sån. Den är supersmaskig vill jag lova! Kan lägga in bilder så ni blir lite sugna. Som några av er kanske vet så älskar ju jag skadeglädje, eftersom det är den enda sanna glädjen. Fast såklart bara när det inte är jag som råkar illa ut. Jag har inte retuscherat bilderna nåt så grädden är typ gul men den är vit egentligen. Nu ser vi på Love Rules eller vad den hette, inte så jättebra men. Ja, hej då!



Hjärnsläpp

Det blev e match med Läkerol och vi spelade 3-3! Vindeln ledde med 0-3 när det var ynka sex minuter kvar men vi kom ikapp! Är det inte roligt så säg!

Nu ska jag börja med min slutuppgift i digitala bilder. Det jobbigaste är inte själva bilden utan den nedrans rapporten man måste skriva till. Det betyder att om man gör något som blev skitsnyggt men man har inte nån aning om hur man gjorde så måste man ta bort det. tragiskt va?!

Idag nyss när jag duschade så tänkte jag lite. Vi hade en flaska med Lactacyd i duschen och då tänkte jag typ "Där står en flaska med Lactacyd". Sen tittade jag på den och såg att ja, det heter Lactacyd. Men sen blev jag fundersam, hur visste jag att det heter Lactacyd? Helt plötsligt så visste jag itne vad det hette längre. Det har hänt mig flera gånger. Skitkonstigt. Hej då!

Match utan Läkerol

Godmorgon! Nu har jag klätt mig och käkat frukost så nu ska jag sätta in linserna, gå ut och bli fotad och fota, tömma diskmaskinen och sen kommer Hanna kanske kvart över ett och då ska vi fara till matchen. Önska mig lycka till! Tack! Förresten hinner jag inte köpa Läkerol så vi kanske inte vinner, men då vet ni varför. Men jag ska såklart göra mer än mitt bästa idag så får vi se vars det räcker. Jag vet inte vars i serien Vindeln ligger men över oss i alla fall.

Eric har slagit mitt unikabesökarerekord nu. Visst är det sorgligt när jag har skrivit spännande och roliga saker i nästan ett år och han i typ en vecka. Jag börjar nästan gråta. Men ja. Jag får väl vara aktivare och så så att jag blir intressant igen. Mitt besökarantal har ju faktiskt sjunkit eftersom jag är såpass tråkig. Men ja. Nu måste jag skynda mig. Hej då!

Egen dator! Typ

Blä, jag börjar redan störa mig på den här datorn. Den står på mitt rum och det är ju bra men inlägget jag just skrev försvann. Sånt är drygt. Men js, nio ska jag och Eric se nån komedi och äta mackor och te och bada fotbad. Sen måste jag åka och hämta pappa som är och bastar och dricker öl. Sen ska vi nog sova för imorgon har jag match och då måste jag vara utvilad. Jag skulle behöva köpa Läkerol innan men det vet jag inte om jag hinner. Vi får se. Nu ska jag i alla fall rensa datorn lite. Hej då!

Värsta blogghjälparen!

Hej vänner! Nu sitter jag på våran gamla dator som står på övervåningen. Spännande information va?! Hur som helst så ska jag och Eric flytta den till mitt rum någon dag då vi ids.

Den här headern gjorde jag idag åt
den här flickan. Eric har fått så många förfrågningar så jag hjälpte honom lite.
image341

Vi åt förresten kycklingsoppan till middag idag och den var god så den vågar ni testa. Man måste inte ha dom där thaikryddorna eller vad man ska kalla det utan man kan slänga i lite vad man har.

Kycklingsoppa

Ingredienser

200g äggnudlar

400g kycklingfilé

1msk matolja

1tsk sambal oelek

1 ½ liter hönsbuljong

300g wokgrönsaker (thai)

1 ½ tsk currypasta röd eller grön

1tsk fisksås


Gör så här:

♦ Koka nudlarna och låt svalna.

♦ Strimla kycklingen och stek den i olja och sambal oelek.

♦ Koka upp buljongen och he i grönsaker och kyckling. Koka i ca. 3 min.

♦ Smaka av med currypasta och fisksås. He i nudlarna och låt allt bli varmt.


Recept

Goddagens! Idag hade jag och Eric tänkt gå ut och fota till min skoluppgift men se det går inte eftersom min far har lånat min kamera. Vi måste fota innan solen går ner och jag tror inte att han är hemma innan dess. Vilken nisse va?!

Men idag är vi alltså uppe tidigt! Vi var ju barnvakter igår och det tog på krafterna så vi stupade i säng direkt när vi kom hem vid kanske halv tolv. Jag tog lite kort på recept igår som jag ska laga ikväll. En smaskig kyckling och nudelsoppa. Låter det inte gott så säg! Om ni har tur så ska jag he in bilderna här i bloggen så kan ni också laga det ikväll.

För er som inte ids läsa det där ska jag skriva in det med text snart. Hej då!

Värsta tipset!

Hej! Jag kom just på att jag glömde skriva vad det var i det där paketet jag fick för typ en vecka sen. Det var massa pins som jag och Eric har gjort från Minpin. Jätteskoj! Jag kanske ska ta kort på dom sen.

Nu måste jag skynda mig för vi ska fara till Sandra nu. Hanna är nog redan där skulle jag tro. Sen ikväll ska jag och Eric vara barnvakt åt Jessicka. Dom har en ny singstarskiva så jag ska sjunga natten lång. Nästan. Men ja, så ligger det till, hej då!

Förresten mamma, det är snö ganska mycket, eller, beror ju på vad man jämför med men jag jämförde med ingen snö alls. Sen är det 10 plus ungefär. Hej då!

Pedofil

Hejsan! Idag har jag fixat lite fräsigt så jag har värsta skelettet på sidan som stannar kvar när man rullar ner. Är det inte fränt så säg?!

Idag tänkte jag också att jag kanske ska döpa om min blogg till Negativa Nina eftersom jag är en så hatisk människa. Ni märker nog inte av allt jag stör mig på och hatar eftersom jag försöker vara snäll här i bloggen. Det finns ju nämligen risk att nån jag har skrivit något dumt om läser det och då skäms jag och det vill jag inte.

Sen tänkte jag på att alla litar så mycket på Eric. Dom ger honom massa bilder på sig själva och deras lösenord till bloggen. Tänk om han var värsta pedofilen eller så som gjorde nåt konstigt med grejerna. Men ja. Så gör han inte för han är snäll. Så nu vet ni. Nu ska vi se tv och käka morotsstavar med guakkemåledipp.

Styckad nästan

Åh jag hatar våran trappa! Det här är tredje gången jag skär mig på den. Usch.

Snart ska vi gå och handla lite till middagen. Sen ska jag till skolan. Sen har jag en timme på mig att åka hem, käka, byta om och åka till träningen. Och så måste jag ringa Hanna poch fråga vem som ska köra.

Jag har verkligen ingen fantasi just nu känner jag. Det är ju inte så bra när man har en annars så spännande blogg.

Men just ja, på tisdag börjar jag och Eric jobba men massa spännande saker. Bland annat ska vi diska och skura sängar. Men sprollirolla, pengar är pengar.

Förresten så såg jag en särskrivning i VK idag, dålig stil! Hej då!

Lyckoglass

Hej! Jag har varit jättetrött hela dagen och om ungefär två timmar är det träning. Tröttheten kan ju kanske möjligtvis bero på att pappa bankade på dörren 50 gånger imorse eller att han ropade på mig 5000 gånger när jag försökte sova. Bara kanske alltså.

Ikväll är det i alla fall Grammisgalan och det ska jag se så mycket jag hinner av. Amanda Jenssen ska ju uppträda och det kan vara roligt att se. Hoppas bara hon gör det under första halvtimmen.

Nu tror jag bestämt att jag och Eric ska äta lite glass så jag blir glad. Hej då!

Posh acapella

Usch! Jag är dötrött och vill bara gå och sova. Dessutom har jag ont i fotsulorna som jag alltid får när jag har sprungit för mycket på inomhusgolv. Därför skuttar jag runt i mina crocs nu för då brukar det bli bättre. Nu ska jag börja med tyskan och det lär ju ta hela dagen. Jag ska läsa tre texter och lära mig glosor till dom sen skriva ett litet tal på några minuter om Hamburg. Jag valde Hamburg eftersom jag har varit där, är jag itne smart så säg!

Men ja, här är ett klipp när Spice Girls sjunger acapella och jag tycker inte alls Victoria sjunger fult.


Sämsta företagen

Haloj! Nu har jag kommit hem och fikat lite med Eric. Nu håller han på att baka en smasksak som jag kanske ids fota sen. Jag ska hjälpa till när jag har fört fram mitt budskap här till er, kära läsare. Sen ska jag duscha och sen ska jag käka den goda bakningen. Urax tycker att det är dags för själva käkaningen av bakningen nu på direkten för då vet han att han får ett smaskigt kex. Hundkex såklart, det är inget människokex för det är inte bra för hundar. För att inte tala om choklad. Alla hundägare där ute vet väl att det är livsfarligt för hundar med choklad!

Idag på innebandyträningen kikade jag lite på sargreklamen. Här nedan följer en lista på dom tre företagen som särskriver i sina loggor. Fy för dom!

Strand Bolaget
Noren Gruppen
Reklam Gruppen

JAG STÖR MIG PÅ DOM!!!

Hets

Hejsan! Nu har jag just käkat och innan det var jag på skolan och hade tyska. Det är bara tre lektioner kvar nu och det känns lite skönt. Lite tråkigt också i och för sig men. Fast på torsdag ska jag prata i några minuter på tyska om Hamburg så det måste jag göra imorgon. Jag som trodde att jag och Eric skulle kunna hitta på nåt skoj. Men det kanske hinns med det med.

Oj vad tiden gick fort, nu ska jag gå och byta om och sen fara på fotbollsträning och sen direkt till innebandyträning eftersom den börjar då fotbollen slutar. Då känner man att man lever vill jag lova! Men imorgon har jag kanske bara en träning. Får se, annars är det två. Spännande va? Men ja. Nu måste jag susa. Hejsvejs!

Jag ska rädda liv!

Godmorgon! Jag blev jättebesviken på MAlmö Aviation igår! Tror ni vi fick nån smaskig macka? Och tror ni vi fick nån smaskig chokladbit till kaffet? Svar NEJ! Vi fick istället nån rotfruktssallad och en torr donut. Huvva!

Igår på träningen gick det kalasbra! Jag som trodde att min suveräna form skulle försvinna över julen, men ikket!

Lilla Eric ligger fortfarande och sover och jag har klätt på mig och käkat frukost. Nu när jag har bloggat klart ska jag skriva en önskelista på vad vi ska handla. Sen ska jag till skolan och sen ikväll har jag två träningar. Sen nån gång i veckan ska jag ju hinna lämna blod också och jag evt inte när det kan gå. På fredag kan jag men då gäller det att Susanne inte jobbar förmiddag då. Måste ringa henne. Alltså om ni undrar så kan man ju inte träna samma dag som man räddar liv och ger blod så det är därför det är lite snävt. Ja. Nu ska jag gå. Hej då!

Före och efter

Här är allså mitt öga före och efter att jag har använt mascaran Define-a-lash. Alltså jag vet att det är sämst skärpa och sånt men nu blev det så. Jag iddes inte packa upp kameran så jag tog med mobilen.

image336
image337

Mästerkocken

Goddagens! Idag ska alltså jag och Eric bege oss till det vackra Umeå. Det var aldrig nån som svarade på om det är snö där så det vet jag inte. Men det får jag ju veta ikväll och mer nyfiken än så är jag inte.

Jag har hett fram det som behövs för att laga en smaskig lunch bestående av kyckling, nudlar och smasksås så att Eric kan laga det nu. Han är ju för duktig! Jag är hungrig så jag kanske ska hjälpa till lite.

Eric är förresten väldigt nöjd eftersom han har haft 35 besökare idag, redan! Jag är faktiskt lite avundsjuk. Fast han gjorde rätt mycket reklam för sig igår på alla möjliga bloggar.

Nu ska jag gå och ta kort på mina ögonfransar så att jag kan visa hur det blev med nya mascaran. Hej då!

Ny header

Som ni kanske ser har jag ändrat min header igen. Eric hade gjort den förra och jag är ju en sån som helst vill göra allt själv så nu har jag alltså det. Dessutom har jag fixat så att bilden är en länk. Det tog sin lilla tid men nu är det klart. Det är lite fult på arkivsidan bara men där behöver ni inte titta. Jag gjorde en annan variant av den som ni kan få se. Fast det blev inte så bra även om jag gillar färgerna.image336
image337
Nu ska vi nog gå och sova eftersom vi måste vakna tolv imorgon. Klockan fyra lämnar vi huset och beger oss till flygplatsen. Hoppas pappa inte glömmer hämta oss hemma sen. Jag ska kanske ringa honom imorgon. Hej då!

Flygplansfunderingar

Nu ska Eric packa. Det vill jag inte hjälpa till med så jag ska läsa bloggar och sånt. Det är roligt tycker jag. Fast nu säger han att han är klar så det kanske jag inte hinner. Det är konstigt tycker jag. Hur kan killar packa så fort? Jag börjar en vecka innan jag ska åka även om jag bara ska vara borta en helg. På senare tid har jag dock blivit bättre och insett att jag faktiskt inte använder allt jag tar med mig. Det är bara dumt att släpa på flera kilo extra.

Jag längtar nästan tills vi ska flyga flygplan för jag tycker det är så mysigt. Man får mat och kaffe och en choklabit. Det måste ju vara det mysigaste som finns. Sen kan man sitta där och titta ut genom fönstret och det är skoj tycker jag. Fast det bästa är nog kaffet och chokladbiten. Man ska ha det ihop alltså. Fast jag är väldigt förtjust i teet som dom bjuder på också men det har jag ju druckit i flera år så nu blir det kaffe istället. Dessutom är inte te och choklad så gott ihop. Ja. Hej då!

Film

Jag ber om ursäkt att bilderna kom in så sent men det var internets fel. Idag har vi ätit pannkakor och jag har duschat. Eric måste börja packa också för imorgon åker ju vi till Umeå där jag hoppas det är massa snö. Någon som vet?

image333Igår såg vi "I am Legend" och den var bra tycker jag. Jag kanske inte ska avslöja vad som händer eftersom den har premiär på bio 25 januari här i Sverige. Men ja. Den borde ni se. Fast kanske inte på bio. Eller, det kanske bara är jag som hellre ser film hemma. All film. Till och med Harry Potter ser jag hellre hemma. Då slipper man alla jobbiga ungar som frågar vad dom säger och om dom i rutan är snälla eller dumma. En sån satt vi vid på Guldkompassen. Men men. Ska jag vara ärlig säger jag också så ungefär hela tiden, fast inte på bio. Men ja, jag tycker inte om den här filmen för att det är synd om lilla vovven. Sånt tycker jag är hemskt.

Nu ska jag försöka hitta nån som behöver hjälp med sin blogg så jag kan tipsa den om
Erics hjälpblogg, där han gärna tar emot frågor av alla de slag, för han vill ha läsare. Det är ju inte sant vilken god människa jag är! Hej då!

Som en blomma

Jag såg att det var längesen jag hade en bild i inlägget så nu ska jag ha det. Internet vägrade fungera så jag satt och lekte i Photoshop. Ingenting avancerat eller snyggt, utan helt enkelt bara en bild. Eller, två bilder blev det för jag tycker den första var cool sen fortsatte jag fippla.

Nyss var vi på Maxi med Eric mamma. Jag köpte en Define-a-lash för den har jag hört är bra. Jag kan berätta senare när jag har testat den om den är bra. Kanske lägga in värsta före- och efterbilder. Vi får se. Hej då!
image330

Som restaurangmat

Blä! Datorn startade om så allt jag hade skrivit försvann. Men ja. Igår var ju jag och Eric och käkade hos morfar och Monica. Det var kalassmaskigt, kyckling och klyftpotatis, så jag tycker att hon borde öppna en restaurang eller så. Jag har nog aldrig varit med om att det har varit oätlig mat där.

Jag var det tänkt att vi skulle fara in till stan en sväng men så blir det inte. Det är ju så kallt ute så vi far nog på stan hemma i Umeå istället. Idag ska vi nog slappa lite, känns som att det var längesen, eller? Sen om jag ids ska jag nog duscha, vi får se.

Nu är jag döhungrig så jag ska gå och käka nåt. Hejsvejs!

Paket på posten

Eftersom Eric ligger i sängen fortfarande blir det ingen shopping idag. Om knappt två timmar ska vi åka härifrån och vi har inte ätit frukost än.

Min syster ringde nyss och sa att jag har fått ett paket med runda saker som skramlar i. Jag vet vad det är och Eric också fast ingen annan. På måndag ska jag öppna det och skina av stolthet och visa det här i min mysiga blogg. Är ni inte nyfikna?

Eric har förresten ingen träningsvärk idag. Tråkigt men sant. Fast när han ställer sig upp kanske det känns. Eller nåt. Man kan ju alltid hoppas. Nu ska jag kolla en grej på Facebook. Det är grejer det, eller?

Shopping

Alltså idag var det tänkt att vi skulle fara en sväng på stan innan middagen hos morfar men det lär ju inte bli av. Den enkla anledningen är att Eric sover alldeles för länge. Men vi kanske hinner tvärkika lite nånstans. Jag vill ju som sagt köpa ett par vita converseskor i sånt där material. Ni vet typ läder eller vad det heter.

Jag såg att det var nån rolig film ikväll på tv. Eller. nu när jag tittade efter såg jag att det var "Reine och Mimmi i fjällen". Den kanske inte är så jättebra när jag tänker efter. Plus att vi kanske inte är hemma då. Men ja. Nu vet ni det i alla fall.

Förresten så har jag träningsvärk i rumpan sen badmintonen igår. Ska bli kul att höra vars Eric har ont, eller rättare sagt, vars han inte har ont. Moahahahaha!

Fastkörning

Idag var jag och Eric och spelade badminton. Dom som känner honom borde bli förvånade eftersom han sällan rör på sig. Nu har han ju sprungit två gånger och spelat badminton en gång på en vecka, det måste vara rekord!

Jag mår lite illa nu och det är ju inte så roligt. Och nej, det är nog inte för att jag har rört på mig för det brukar jag minsann göra hemma. Men Eric håller på med maten nu så efter jag har käkat kanske det känns bättre. Sen ska jag duscha och sen ska vi se nån film. Imorgon ska vi in till stan och kanske shoppa lite och sen vidare till morfar som också bor här i stora staden. Dom har bjudit oss på middag ochdet är alltid smaskigt vill jag lova, så ni kan känna er lite avundsjuka.

När jag skulle parkera i garaget efter badmintonen så skulle Eric vinka in mig. Det slutade med att vi typ fastnade i ett hörn och inte kom ut. Min dörr gick inte att öppna så jag klättrade ut. Men sen kollade jag lite hur vi stod så då kom vi ut och kunde parkera. Alltså det är ett sånt trångt garage under huset. Ja. Nu ska jag nog gå och äta. Förresten så är Eric jättenöjd över att han har haft nio besökare idag. Fast det är ju rätt bra för att vara andra dagen men. Ja. Hej då!

Bloggtips

Hej alla vänner! Idag gjorde Eric något som så många andra redan har gjort. Han skapade en blogg. Eftersom han är väldigt nöjd över resultatet har jag bestämt mig för att vara så snäll och länka till hans blogg. Här är Erics blogg! Han har en sån blogg där han tipsar om hur man gör olika saker. Till exempel i Photoshop och på bloggen. Det kanske är något för dig Carolin. Hehe. Nu ska jag göra en macka åt Eric och sen ska vi nog sova. Imorgon ska vi nog spela badminton. Hej då!


Ljudbok

Nu har vi just käkat middag, lövbiff, stripsisar och bearnaisesås, och innan det var jag och min käre pojkvän ute och sprang. Idag kändes det som att vi sprang snabbare än förra gången men jag vet inte säkert för självklart glömde jag starta tidtagaruret. Klantigt!

Nu sitter vi och lyssnar på ljudboken "Den skarpa eggen" som är andra boken i triologin. Ni vet Guldkompassen. Det var ett tag sen jag läste den så det är roligt.

När vi var på bion såg jag att snart kommer en annan bok som jag har läst ut på bio. Den måste jag se! På det ena eller andra sättet.

Haha Erics mamma håller för dörren till toan och han kommer inte ut, klenis!

Nyåret

Hej kära vänner! Igår slog ni rekord IGEN! 30 fler än förra gången det var rekord, alltså typ 50 fler än vanligt. Jag är glad! Happy new year alltså!

Jag tog lite bilder på nyår som jag ska försöka he in på datorn. Går det inte får ni se dom på måndag eller tisdag då jag är hemma i Umeå igen.

Sen tänkte jag lägga in värsta gästoutfiten igår men det glömde jag bort.

Alltså nu dom senaste dagarna har Erics grannar hållit på att borra i väggen. Det låter inte så lite vill jag lova! Som grädde på moset borrar dom bara kring nio på morgonen, när vi FÖRSÖKER sova, och aldrig mitt på dagen. Vilka nissar va?!

Nu hittade jag rätt sladd så nu ska jag he in bilderna och tvärfixa dom i Photoshop. Jag tog inte så mycket bilder och eftersom det var så dåligt väder iddes jag inte ens ta med den ut till raketerna.

Just ja! Igår var jag och Eric och såg på Guldkompassen. Jag har ju läst alla tre böckerna och tyckt att dom var jättebra så nu såg vi filmen. Eric tyckte också att den var bra. Men som alltid, boken är bättre.

Maten: Fläskfilé, klyftpotatis i ugnen och rödvinssås.
Efterrätten: Chokladglass, jordgubbar och chokladsås. Alltså det skulle egentligen vara vaniljglass men vi tog fel.
Dryck: Det mesta.
Godis: Väldigt mycket!

RSS 0.91