Startsidan

Film

Jag ber om ursäkt att bilderna kom in så sent men det var internets fel. Idag har vi ätit pannkakor och jag har duschat. Eric måste börja packa också för imorgon åker ju vi till Umeå där jag hoppas det är massa snö. Någon som vet?

image333Igår såg vi "I am Legend" och den var bra tycker jag. Jag kanske inte ska avslöja vad som händer eftersom den har premiär på bio 25 januari här i Sverige. Men ja. Den borde ni se. Fast kanske inte på bio. Eller, det kanske bara är jag som hellre ser film hemma. All film. Till och med Harry Potter ser jag hellre hemma. Då slipper man alla jobbiga ungar som frågar vad dom säger och om dom i rutan är snälla eller dumma. En sån satt vi vid på Guldkompassen. Men men. Ska jag vara ärlig säger jag också så ungefär hela tiden, fast inte på bio. Men ja, jag tycker inte om den här filmen för att det är synd om lilla vovven. Sånt tycker jag är hemskt.

Nu ska jag försöka hitta nån som behöver hjälp med sin blogg så jag kan tipsa den om
Erics hjälpblogg, där han gärna tar emot frågor av alla de slag, för han vill ha läsare. Det är ju inte sant vilken god människa jag är! Hej då!

Kommentarer
Av: Carolin

Antalet unika besökare jag har är ytterst blygsamt. Typ 10 :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback