Startsidan

En dag med Susanne

Goddagens!

Imorse ringde Susanne och ville umgås med mig eftersom jag är så nedrans snäll. Därför sa jag att hon kunde komma över på frukost och så blev det också. Sen for vi en sväng på stan och gick lite ärenden och så. Just när vi hade satt oss i en park för att äta lunch som vi hade köpt med oss så sa/skrek Susanne "VAD ÄR DET SOM FLYGER?!". Sekunden efter det började det regna, det var alltså det som flög. Sen sa/skrek hon "DET REGNAR" och alla runt oss tyckte hon var knäpp. Men det är hon ju så. Sen var vi inne på en skoaffär som är ganska stökig och det är skitsvårt att hitta nåt där för alla skor står huller om buller. Susanne testade lite skor och sen när hon var klar skulle hon he på sig sina crocs. Då sa hon "jättekul Nina, jättekul!" och jag förstod inte alls vad hon menade för jag hade ju inte gjort något dumt för ovanlighetens skull. Men sen såg hon att hon hade sina andra crocssko under sig och att det inte alls var jag som hade tagit det och ställt den på hyllorna där man inte hittar någonting. KAnske dags att banta Susanne lilla. Hehe.

Just ja, innan vi for på stan så städade jag ur min garderob och hon fick en hel hög med kläder. Bild kommer senare ikväll.

Sen åkte vi ut till Degernäs där Susannes föräldrar bor och där red hon och jag fotade lite. Några av dom bilderna kommer sen också. Nu står Susanne i duschen, vi är hemma hos henne alltså, för jag ska permanenta hennes hår fast utan sån vätska. KAnske tar någon ful bild på det sen. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback