Startsidan

Hängbröst eller så

Goddagens! Just precis nyss ringde dom från Specsavers Optik och sa att min nya front har kommit. Det var bra tycker jag för imorgon ska jag lix på stan så då kan jag lämna in dom. Får se till att he på mig linserna på morgonen bara. Och ta med glasögonen såklart. Det kommer jag säkert glömma.

Igår på boxercisen var ju Eric med precis som han lovade. Jag tycker han var jätteduktig faktiskt. Det märktes inte att han inte tränar. Eller kanske lite, men inte så mycket. Han orkade i alla fall göra fler armhävningar än mig, eller alltså, han gjorde på fötterna och jag på knäna. Jag skyller på att jag har större bröst och då blir det skitjobbigt, typ.

Jag har ont i tånaglarna idag för på jobbet hade jag springskorna istället för crocsen och naglarna är lite långa så dom tog i längst framme i skorna så nu har jag ont. Jag måste klippa dom.

OCH JUST JA! Världens bästa Åsa ringde nyss och sa att jag och Eric ska få fara på skotergrejset på Nolia på lördag och fota! Jag är överlycklig!!!

Snart ska Eric få träffa faster Berith. Det ska bli roligt tycker jag för hon är rolig. Sen är ju eric från Fjollträsk så han kanske inte förstår vad hon säger. Vi får se. Hon bor ju i skogen, skulle man kunna säga. Jag berättar om det senare. Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback