Startsidan

Lek i Photoshop

Hej igen! Nu har jag och mamma bestämt att vi ska gå och se på bio ikväll. Jag hatar att gå på bio men den här filmen måste man ju bara se! Nu pratar jag alltså om Morgan Pålsson - Världsreporter. Vi ska dock inte köpa massa snacks där för det tycker mamma är onödigt. Det är ju mycket billigare att popppa popcorn hemma och ta med sig. Se så sparsamma vi är!

Nu ska jag leka lite i Photoshop. Eric har gjort sin mamma "yngre" en gång men nu ska jag göra henne ännu snyggare! Jag skulle inte tro att hon vill att jag lägger ut bilderna på henne så ni får nog inte se. Men Lotta om du läser det här och vill att jag visar för dig så kan du kommentera. Fast oj, nu fick jag värsta pressen på mig och det är ju inte så roligt. Jag skulle ju bara leka.

Haha förresten Lotta, när jag kollade på "förebilden" så sa jag högt för mig själv, "men det här kan ju inte vara den före". Fast sen kikade jag på den efter och hör och häpna, du har inte så mycket rynkor och sånt!

Kommentarer
Av: anna

Åh, jag vill också se den! Älskar Hipphipp! Jag brukar också ta med mig hempoppade popcorn :]

Av: lotta

Hej Nina! Givetvis vill jag se en snygg version av mig själv. Om du orkar fixa sååå mycket som det torde krävas, he he! Ska snart gå ned till Arlanda Express och vinka av lille Eric, det är ju precis bredvid mitt jobb och jag kommer ju inte att se honom på ett tag nu. Hörde att du följer med tillbaka, det blir jättekul. Du är välkommen! Kram från Lotta potta sockerråtta

2008-03-06 @ 12:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback