Startsidan

Mördare

Hejsan! Nu har jag och Eric just varit och handlat på Maxi och när vi kom dit såg vi att Caracola skulle sjunga och signera där klockan två. Tyvärr var vi inte där så länge så vi fick inte se dom. Tråkigt va?!

Tidigare idag när jag var ute med Urax på slätten, som för övrigt är den största norr om Uppsala, så var han ju lös såklart och så såg jag att han jagade någonting på marken. Sen såg jag att han kastade upp den där saken i luften och lekte med den. Jag ropade på honom och sa att han skulle sluta så då gjorde han det. När jag kom fram såg jag att det var ett litet djur, kanske en lämmel eller så. Jag vet inte, men den såg ut som en liten korv med korta små ben. Ganska söt faktiskt. Hur som helst pep den och hade ont och bakbenen hängde efter den och det var synd om den. Jag visste inte vad jag skulle göra, den led jättemycket och grät och jag ville döda den men det kunde jag ju inte. Man kan ju inte döda ett djur. Ja, usch, det var hemskt.

image425

Om några timmar ska vi bege oss till fjällen och då ser ni inte röken av mig här på bloggen förrän om en dryg vecka. Skönt va?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback