Startsidan

Naken

Hej hej!

Inatt hade jag värsta mardrömmen. Jag oh Susanne var på ett badhus och skulle få testa på att dyka med sån där utrustning. Av någon konstig anledning var vi nakna så vi skylde oss bäst vi kunde. Vi simmade under vattnet för att ta oss till andra sidan men sen kom vi på att vi skulle ju dyka och alla andra hade redan börjat. Det betydde alltså att dom såg oss rätt bra under vattnet. Vi bestämde oss för att gå tillbaka och hitta våra bikinisar men när jag äntligen hittade min var det två överdelar. Ja herregud. Så var det.

Det råkade bli så att vi sov länge idag igen men det var bara för att Eric skulle se lite av det där i USA. Men ja, imorgon ska vi börja stiga upp tidigt!

Kommentarer
Av: Malin - Professionell Makeupartist/hårstylist...

Tack för frågan och kul att du är med, svaren sammaställs och kommer upp efter kl. 18



Kram

Av: Diana

Tack för din kloka kommentar, håller med dig helt! Läs gärna mitt inlägg om A (morgonmänniskor) och B (kvällsmänniskor) typer! :) Kram och trevlig onsdag!

2008-11-05 @ 14:17:13
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Av: Chickity

Så lite så :)

Tack, krama

2008-11-05 @ 15:59:57
URL: http://chickity.blogg.se/
Av: bella

det där lät ju inte som en särskilt trevlig dröm direkt! hoppas det inte är samma inatt! (det kanske inte är sådär jättevanligt att man drömmer exakt samma dröm en gång till...men ändå liksom! okej, men den var fin ändå, bilden alltså! nu ska jag snart iväg till hästen och rida :P

2008-11-05 @ 16:52:28
URL: http://ballabellas.blogg.se/
Av: Jessica Anshagen

Jag hatar mardrömmar, drömde massa jobbigt inatt å det känns verkligen som hela dagen är förstörd när man vaknar upp :(

2008-11-05 @ 19:23:49
URL: http://www.jessi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback