Startsidan

Talfel

Hej hej!

Idag tänkte jag tipsa om en blogg som alla som gillar Idol ska läsa. Alltså, alla som brukar kolla på alla klippen på Idolsajten.
Här är Torbjörn Eks blogg. Jag stör mig dock väldigt mycket på hans röst som man hör när han intervjuar folk och så. Men talsvårigheter och skånska är ju tydligen inget problem längre. Vem som helst får jobba i radio och tv. Visst, det är jättebra att invandrare får jobb, men det är inte lika kul när jag inte förstår vad dom säger på nyheterna. Det är ju som att jag skulle bege mig till Tyskland och prata i radio där. Man får väl försöka hitta ett jobb där man kan visa sin bästa sida och inte sina brister. Eller?

Kommentarer
Av: Ida

Okej :)

Av: Carro

Jag tycker också det kan vara jobbigt när någon bryter väldigt mycket på t.ex nyheterna, för som sagt är det svårt att förstå. Det är ju liksom ingen åsikt heller, utan ett faktum. Det är ju ingen som hör den personen ordentligt.

Och som du säger, finns massa andra jobb där den personen skulle kunna prestera ännu bättre.

Känns också lite i vårt samhälle tabu om man säger att nån som inte är född i Sverige är "dålig" på sitt jobb t.ex som om man automatiskt skulle vara värsta "rasisten" då.

2008-11-28 @ 13:00:28
URL: http://carra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback