Startsidan

Hemma igen

Det är så jobbigt att komma hem efter att inte ha haft till¨gång till dator under helgen. Alla mail som måste gås igenom tar ju sin lilla tid. Nu är dock det gjort och nu är jag hungrig. Idag ska jag göra läxa, det måste jag! Sen ska jag se Idol som var i torsdags. Och fara och träna med Susanne. Och retuschera bilder från Stockholm.

Jag tänkte berätta mer om Stockholmshelgen sen men igår träffades mina och Erics föräldrar för första gången. Eller, Erics mamma och syster. Det var trevligt tycker jag. Lotta hade gjort en suveränt god sallad som jag måste få receptet på. Det är säkert inget recept men. Vad hade du i? Dessutom fick vi suveränt god parmesanostspaj och det var på riktigt godare än Västerbottenspaj. Kors i taket! Hur som helst var det trevligt och inte så pinsamt som man skulle kunna tro. Pappa var ovanligt tyst men det kanske var lika bra. Hehe.

Ibland önskar jag att jag var mer som Eric. Igår kväll när vi hade sagt godnatt somnade han på två minuter, MAX! Själv ligger jag och v'änder på mig och funderar och annat viktigt i en halvtimme ungefär.

Men ja, nu ska jag käka frukost. Adjö!

Kommentarer
Av: lotta

Hej! Vad gullig du är! Jag tyckte också det var trevligt (och inte ett dugg pinsamt ;-)). Salladen finns det inget recept på, men till pastan som var i hade jag blandat en dl olivoja, en dl matlagningsgrädde, en msk vitvinsvinäger, en msk fransk senap och färska basilikblad. Kycklingen var marinerad i citron o citronpeppar. Hälsa alla iveboar! Kram Lotta

2008-09-22 @ 20:43:55
Av: Anonym

Men när ska du berätta mer om Stockholmshelgen?

Varför åkte ni ner på en sådan snabbvisit?

Kram Sofia

2008-09-24 @ 09:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback