Startsidan

Kraftskiva i Klabböle

Igår var jag och Eric på Kraftskiva i Klabböle. Först spelade några coola tjejer som kallade sig för Crazy Bacon. Lite fånigt namn kan jag tycka. Dessutom pratade de med varandra på scenen medan de spelade och det kändes lite nervöst men i övrigt var de himla bra! Coola kläder och bra musik.

Efter dem kom en tjej som heter Emma Salmon. Hon spelade tråkig musik som passar bra att ha som bakgrundsmusik när man äter. Hon hade dock en väldigt fin röst men hon måste skriva intressantare låtar. På bilden med henne ser man också husbandet Pink Hink. De spelade och sjöng lite själva och det var svängit.

Sen kom Kim Fransson och han var väl rätt bra. Jag tycker att hans låtar kan vara lite tråkiga, han borde lyssna mer på Desmond Child.

Jag har sett Johan Becker förut fast det var ju några år sedan. Nu kallade han sig Star Pilots och hade med sig två dansare. Tyvärr fick vi inte se några volter och sånt och det var ju synd. Han sjunger i alla fall himla bra.

Sist men inte minst kom Sara Löfgren och hon var himla bra! Hon sjunger ju som en gudinna och är cool så det kan ju inte bli annat än bra.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback