Startsidan

Jul i fjällen

Hej hej!

Nu är vi i fjällen och stannar här till efter nyår. Internetuppkopplingen funkar knappt så jag kommer inte blogga. Ha en trevlig jul!

Gåvor!

Av Åsa, Mats och Jessicka fick familjen en härlig påse med snask. Jag fick tjusiga grytlappar och Eric fick en gigantisk toblerone.

Snask
Grytlappar med dödskallar.
Toblerone

Mat!

Här kommer lite bilder på smaskiga saker vi ätit i helgen.

Förrätt.
Rostad macka med majonäs, kräftstjärtar och sallad.
Cheesecake med pepparkaka och choklad.
Cheescake med pepparkaka och choklad.
Färskpressad blodapelsinjuice.
Färskpressad blodapelsinjuice.
Glögg.
Glögg

Där satt den!

Idag fick vi ett julkort av min morbror med familj. Man kan ju nästan tro att Eric också heter Ivebo. Tjusigt tycker jag. Tyvärr skickade jag inget till dem och det var ju pinsamt.

Rätt namn.

Familjedag

Goddagens!

Inatt sov jag så himla skönt! Jag var trött efter innebandymatchen och sen sov jag i rena lakan och var nyduschad. Är inte det himmelriket så säg! Idag har jag och mamma handlat och så har jag och Anna gjort köttbullar. Nu ska vi fortsätta med knäck och tryffel. Sen är det ju Anna Ankas jul eller vad det heter. Anna, min syster inte ankan,  ropade just.

- Skriver du om mig nu?
- Ja.
- Bra, jag vill bli kändis.

Lycka till.

Imorgon ska jag hem och tvätta och packa. Förhoppningsvis åker vi till fjällen på tisdag, annars onsdag. Vi får se. Jag tänkte lägga ut en bild men jag orkar inte. Kanske imorgon.

När & Fjärran

Innebandytränaren ringde och bad mig komma och spela match idag så jag fick hetsa dit. Nu är min käre Eric i Stockholm och det är ju tråkigt. Jag får passa på att umgås med min familj och sånt nu när han är borta. Ikväll spelade jag, mamma och pappa När & Fjärran men det var tråkigt för jag fick inte en enda huvudstadsfråga. Det är ju dem jag kan.

Jag bor ju hemma hos mamma och pappa nu som jag nämnde och det är trevligt. Imorgonbitti ska jag dricka färskpressad blodapelsinjuice till frukost, det ni!

Sorgedag

Nu är jag irriterad på blogg.se. I flera veckor har min statistik varit missvisande. FIXA DET!

Idag ska jag skjutsa min älskade Eric till flyget och sen ska jag hem till mamma och pappa. Det känns ju najs att jag inte behöver äta det vi har i kylen. Vi har ätit upp så mycket som möjligt förstår ni. Det som finns kvar är typ ägg, lök, ost och risgrynsgröt. Jag får väl ta med det till dem och smaska på det under helgen. Jag funderar på att ta med mig min lilla dator så jag kan roa mig vid den om jag har tråkigt. Så får det bli. Nu måste jag packa och diska. Adjö!

Lutfisk

Hej alla vänner!

Idag ska jag och Eric bege oss till mamma och pappa och äta lutfisk. Jag gillar inte lutfisk för det smakar blöja men det ska bli trevligt ändå. Jag får nämligen äta nåt annat. Åsa, Mats och Jessicka kommer också och det är ju trevligt för nu träffar vi inte dem så ofta. Fast efter jul kommer jag i och för sig bli less på Åsa eftersom jag ska jobba åt henne så det kanske är lika bra.

Eric åker ju ner till Stockholm imorgon så han packar och står i. Nej det gör han inte, han spelar dator, men han borde. Han ska ju ha en väska ner till Stockholm och sen en annan som jag ska ta med upp till fjällen.

Idag testade jag Erics nya turkosa byxor och de satt perfekt. Himla bra tycker jag för då kan jag sno dem. Man får ju inte vara dum!

Morgonpigg

Godmorgon alla sjusovare!

Idag had3e jag ställt väckarklockan på fem för Eric tog vaccinet mot svininfluensan igår och sa att jag kanske skulle vara tvungen att följa med honom till jobbet och hjälpa till. Igårkväll hade han ont i axeln och nacken och sånt alltså. När jag vaknade sa han att det inte behövdes så jag la mig och somnade nästan om. Efter en kvart när hans klocka ringde kände han att han visst hade ont fortfarande så jag skuttade upp och klädde på mig. Klockan sex började vi och kring halv åtta for jag därifrån. Han jobbar vidare fast i receptionen. Jag tog en härlig promenad hem och nu ska jag börja arbeta med dagens bestyr. Jag har massor att göra så det är väl bäst att börja.

Shopping - Turkosa jeans till Eric

Se vilka häftiga byxor jag har lurat på Eric! Jag har så bra smak!

Turkosa jeans från H&M

Nåt pappa skulle kunna säga

Från Tjuvlyssnat.

En man ~50 ska beställa lunch av servitris ~30.
Mannen: Jag tar en sådan där påskorkester.
Servitrisen: Va?
Mannen: Ja, jag tänkte prova påskorkestern.
Servitrisen ser frågande på mannen.
Mannen: Ja, easter-band…

Skype

Hej alla vänner!
Nu har jag pratat med Anna som är au pair i tyska familjen i en och en halv timme. Det var trevligt för hon är trevlig. Jag hade just kopplat in elgitarren och skulle spela in med den när lillpojken skrev till mig på msn att jag skulle lägga till honom på skype så jag har inte fått nåt vettigt gjort. Men det gör ingenting för nu har jag fått lite uppdateringar om vad som händer i Tyskland. Det är en helt annan sak att se dem än att bara maila. Nu är det bara att önska sig massa pengar i julklapp så jag kan åka ner och hälsa på.

ÄNTLIGEN!

Idag snöar det ska ni veta! Kortet togs för kanske en timme sen och det fortsätter att vräka ner. Hoppas det fortsätter i flera dagar! Nu ska jag ut och leka i snön. Eller nej inte leka, jag ska gå på Ica.

SNÖ!

Dagens frukost

Frukost

Pepparkakshus

Morfar mailade mig och skrev att han anmäler Monicas pepparkakshus till vår tävling. Vi gjorde ju våra hur för massa veckor sedan men det kan väl få vara med i alla fall. Här har ni det! Lite för seriöst för min smak men helt klart snyggare än Anderssons.

Pepparkakshus

The Sims 3

Om någon undrar varför jag inte skriver så kan jag berätta att det är för att jag har fått ont i nacken av att spela Sims för mycket. Nu blir det så lite dator som möjligt i några dagar.
Är det förresten någon som vet om det var nåt Eftersnack igår? Hittar det inte på hemsidan.

Snyggt armband

Det här armbandet såg jag när jag var på stan igår och kolla så snyggt det är! Det står absolut på min önskelista!

Nitarmband från JC

Capricciosa

Mamma och pappa kom hit och käkade middag idag. Det var gott eftersom vi gick och köpte pizza.

Pizza med champinjoner.

En ostkrok

Den här ostkroken tappade Eric igår och den ligger fortfarande kvar på golvet. Jag ska låta den ligga dåär och se hur lång tid det tar för honom att plocka upp den. Jag får bara hoppas att han itne läser det här.

En ostkrok på golvet.

En vit jul

Här tycker jag alla ska skriva under här. Alkohol är ett gift som man inte bör hälla i sig. Jag orkar inte formulera mig så jag länkar till Underbaraclara istället.

Julbord

Idag var ju jag och Eric och åt julbord och det var så sjukt gott! Jag är ju inget stort fan av julbord eftersom jag bara gillar laxen i olika former. De hade dock allt på bordet så jag tror alla blev nöjda, till och med jag. Nu kommer vi till det bästa. De hade chokladpudding, ris a la Malta med saftsås, godis, knäck, kolor, pepparkakor och så vidare. Som sagt, alla blev nöjda, till och med jag. Synd bara att jag inte tog med mig kameran för det var en fröjd för ögat!

En lapp

Ikväll ska jag och Eric på julbord så därför ska jag inte äta något på hela dagen. Jag har i och för sig redan ätit frukost men i övrigt ska jag inte äta nåt. Gratis är gott.

Innan jag måste gå har jag massor av saker att göra. Jag har skrivit en lista så att jag inte ska glömma något. Än så länge har jag inte hunnit med något av det där och jag ska gå klockan tre eller halv fyra. Men det är lugna puckar. Jag är ju snabbast när det gäller.

Lista

The Sims 3

Hej alla vänner!
Nu ska jag fastna i Sims underbara värld. Ha en bra dag!
The Sims 3

Paradise Hotel

Idag åt jag och Eric middag hos mamma och pappa och senare kom Susanne och Martin hit och fikade. Nu när Susanne går i soklan i Örnsköldsvik träffas vi inte så ofta fast det märks inte. Susanne är en sån där vän man kan träffa tio år senare och ändå prata som om man träffades igår med. En bra vän alltså.

Nu har jag sett på Paradise Hotel och det var ju spännande. Brukar ni se på det?

En perfekt kladdkaka

Igår bakade jag en kladdkaka och titta så perfekt den blev! Ibland älskar jag mig själv.

Kladdkaka

Idol-skivan

Hej alla vänner!

Idag har jag innebandymatch så snart ska jag bege mig. Det är synd att det ska ta så himla lång tid bara att ta sig dit.

Idolskivan har ju kommit ut på
Spotify nu så den kan ni lyssna på. Tyvärr sjunger ju Tove Hot n´Cold vilket är sämst.

Ett brev

När jag letade i mina papper för några dagar sedan hittade jag också brevet jag fick av lillpojken innan jag åkte. Jag läste igenom det och det var så sorgligt för han är så snäll och rar. Men lillpojken, jag hoppas du kommer och hälsar på mig!

Ett brev.

Medlemskort

Idag är det den femte december och det regnar. Idol är sämst, julkalendern är sämst, allt är sämst. Våra lussebullar som vi bakade är nästan slut också. Jag måste skynda mig att äta upp dem innan Eric gör det. Till lunch åt vi risgrynsgröt fast det kändes inte så juligt eftersom det inte finns någon snö.

Jag letade i mina papper en dag och då hittade jag det här medlemskortet från fotbollsklubben jag spelade i i Tyskland. Gud vad jag saknar dem! Lägg märke till att det heter "Gymnastik- och sportförening" Alltså är inte gymnastik en sport.
Bettan kommer gå i taket.

Medlemskort

Idol är sämst

Nej nu vet jag inte om jag ens ska se finalen. Vad gör Calle där?

Chokladkalendrar

Jag och Eric har hängt upp lite jultavlor.

Chokladkalender.
Chokladkalender

Idol ikväll

Ikväll är det Idol och det är så spännande! Om inte Calle åker ut idag vet jag inte vad jag ska ta mig till. Kolla på repet så ska ni få se hur förstoppad han ser ut när han försöker dansa. Hohoho

Eriks "Heaven" och Toves "Greatest Love of All" kommer bli så sjukt bra! Jag kommer vara så nervös ikväll och jag har ingenting att hetsäta. Det kommer väl bli naglarna som ryker skulle jag tro.

Shopping - Handskar och väska

Svarta mockahandskar med nitar 249 kronor. Svart väska 149 kronor. Båda från H&M.

Bilderna vart skitdåliga eftersom bordet och grejerna är svarta.
Svart väska från H&M
Svarta mockahandskar med nitar från H&M.

Vars är snön?

Nu ska jag laga mat och käka och sen ska ni får se mina snygga grejer som jag beställde från H&M. Lille Eric fick gå hem tidigare från jobbet idag så vi har gått och handlat tillsammans. Vi hade vinterkängor på oss men tyvärr var det ingen snö så det var inte så mysigt som det kunde ha varit.

Paket från H&M

Jag är så smart

Godmorgon godmorgon!

Idag ska jag gå och hämta mitt paket på posten för nu har det kommit. Tyvärr får man inte hämta det innan klockan fyra så jag måste gå ut när det är mörkt. Man vet ju aldrig vad det bor för folk här. Jag vågar nog inte ta cykeln heller för det är ju himla halt.

Jag har inte ens börjat på min chokladkalender än! Jag vill spara den så länge jag kan förstår ni. Det kan ju komma en dag så jag blir jättesötsugen och måste ha choklad och då är det ju bra om den finns där. Än så länge har Eric kvar av julgodiset så jag fjäskar lite så får jag. Dumt att äta mitt godis då.

Stress

Hej alla vänner!

Idag känner jag mig stressad ska ni veta. Jag ska träna ikväll och det tar upp fem timmar av min dag. Det är anledningen till att jag inte bestämt mig om jag vill spela eller inte.

Nu har jag varit och handlat och jag tänkte passa på att hämta mitt paket från H%&M samtidigt men det hade naturligtvis inte kommit än. Jag såg dock en Postenlastbil när jag for så det kanske var där i. Skulle inte förvåna mig om jag får ett sms ikväll.

Idag fick jag också den sista uppgiften från låtskrivarkursen. En poplåt ska göras och det ska bli roligt. Nu ska jag dock diska, inte så kul.

Lady Gaga - The Fame Monster

Visst har ni lyssnat på Lady Gagas nya album The Fame Monster? Det finns på Spotify om ni undrar. Jag vet inte vilken låt jag gillar bäst men än så länge är det Bad Romance. Här har ni alla låtar lite kort. Jag hatar att inte jag och Eric for och såg henne på Gröna Lund i somras som vi tänkte.


Trisslotter

Skitsvt! Här sitter jag med en lussebulle och vill se julkalendern och så har de inte ens lagt upp den på hemsidan än. Vad är det för fasoner? Men 173 kronor i månaden ska de ha. Arslen.

Idag fick jag ett brev från panel.se med fyra trisslotter i. Jag älskar ju att svara på frågor så därför är jag medlem där. Sen att man får trisslotter och sånt är ju suveränt. Jag trodde jag skulle bli miljonär idag för jag kände det på mig men jag kände fel för jag vann bara 25 kronor.

Fyra trisslotter.

RSS 0.91