Startsidan

I Tyskland

Hej alla vänner!

Resan hit till Tyskland gick jättebra. På Arlanda Express hoppade jag dock av tåget och började gå mot flygen UTAN RESVÄSKAN! Det hade kunnat sluta i katastrof. Tack och lov kom jag på mig och sprang tillbaka. Det var väldigt lite folk på planet så jag hade tre säten för mig själv. Jag gick på toa på planet för första gången på säkert tio år och fy tusan så små de är! Är man tjock förstår jag inte hur man ens ska kunna komma in där.

På flygplatsen i München blev jag lite rädd för familjen kom inte och h'ämtade mig som de hade lovat. Då tänkte jaga tt jag går väl ut och kollar runt lite. Då stod massa folk och väntade på sina vänner där, dom hade alltså inte fått gå in till bagageutlämningen. Direkt när jag såg dom såg jag att det är himla trevliga människor jag har att göra med.

Igår kväll när jag hade kommit hit till huset så fick jag göra mig en macka och så pratade vi lite. Barnen låg och sov så dom har jag inte träffat än. Jag hörde dock när dom for till skolan imorse för det var då jag vaknade. Såhär tidigt har jag inte vaknat på länge ska jag säga er.

Här på mitt rum har jag en egen toalett som är jättefräsch och så, jag får väl fota sen. Nu ska jag dra på mig lite kläder och sen gå upp och käka frukost. Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback