Startsidan

Superläckert!

Nu har jag lagat mat och är skitmätt. Det blev inte lika gott som det brukar men det var inte mitt fel utan nudlarnas. De var typ tre gånger tjockare än vanligt så det blev konstigt. Jaja, dom tyckte i alla fall att det var "lecker". Jag tycker det låter så roligt för om man skulle säga på svenska att maten var läcker så låter det himla roligt. Samma sak med "super", det säger dom hela tiden.

Jag sitter uppe i köket nu för lilltjejen kanske behöver hjälp med läxan. Igår kunde jag dock inte hjälpa lille pojken för det var franska och svår tysk grammatik.

Förresten, jag har inte haft nå varmvatten i min kran på toaletten så idag kom två gubbar och tittade på det. Då är det nån som har vridit av varmvattenkranen, alltså det sitter två "rattar" på väggen. Pinsamt tyckte mamman.

Sen fick lillpojken en extra uppgift i skolan idag eftersom han hade suttit lite nerhasad på stolen. Det hade han gjort för att han hade ont i benen och ville sträcka ut dem, inte för att jävlas. Elak fröken kan man tycka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback