Startsidan

Tips på sällskapsspel

Eftersom jag älskar geografi och frågor så heter mitt favoritspel När & Fjärran. Det är ett frågespel med frågor i olika kategorier där det gäller att samla pengar. Även frågor om flaggor och huvudstäder.

Ett roligt spel som jag har spelat här i Tyskland är Keltis. Där gäller det att samla så många steg som möjligt genom att tänka och ha tur. Den som kommer längst vinner. Man samlar stegen genom att lägga ner kort i nummerföljd.

Ett annat roligt frågespel är M.I.G. Det är ett vanligt frågespel med frågor i olika kategorier. Först att få en "plupp" i varje kategori har vunnit.

Hur fan visste du det är ett frågespel med rätt svåra frågor. Inte så jätteroligt om man inte vet väldigt mycket om ingenting.

Så det kan låta 2 är ett väldigt roligt spel där det gäller att kunna många låtar, både texter och melodier. Man spelar i lag och ska nynna, sjunga, svara på frågor, översätta, fylla i luckor och komma på låtar med hjälp av bara några ord. Kan dock bli väldigt tråkigt om folk inte bjuder på sig själva/inte vågar sjunga.

Kommentarer
Av: Eric

hatar när och fjärran :P

2009-01-30 @ 11:57:02
Av: Lilla mamma

jag förstår att Eric inte tycker om När o Fjärran.

2009-01-30 @ 12:30:16
Av: malinm.se

Är jag lik Sofia Hellqvist från Paradise Hotel?

Av: Emelie

ååh de där keltis och mig verkade vara i min smaak :D kanske blir att önska sig dem av mamsen :D

2009-01-30 @ 17:28:33
URL: http://emelieberglund.blogg.se/
Av: Linda

Hur fan visste du det är ju asroligt!! Bättre spel finns inte

2009-01-30 @ 21:33:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback