Startsidan

IKEA-dag

Godmorgon alla vänner!

Idag ska vi fara till IKEA och det är ju roligt. Man känner sig nästan som hemma eftersom typ allt står på svenska. Jag ska inte köpa möbler eller saker om ni trodde det utan jag åker för at köpa godis. Polly, Ahlgrens, Marabou, Röda Snören och så vidare. Fy tusan alltså, det är som att gå in i en godisaffär nästan. Igår höll jag ju på att dö av chokladbrist så idag måste jag ta igen mig. Åh Marabou!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig tjusig. Man kan ju inte köpa massvis med godis och se ut som en slusk, då tror ju folk att jag inte gör annat än att se tv och äta godsaker. Jag tänker låtsas att jag ska ha barnkalas eller så så de inte tror att jag ska äta allt själv.

Kommentarer
Av: María

sv : okeej ska lägga upp en bild idag kanske där jag ler hehe :)



hoppas allt e bra annars :)

Av: LuxuryPink

ikea är najs, billigt och bra =)



sv; hahaha ah ja måste nog det...försökte innan idag men började bara skratta =D så ska testa en annan dag igen...



nja, tycker man ska hålla sej snygg och fräsch...behöver inte vara överdrivet men lite kan man åtminstonde göra tycker jag =)

2009-06-22 @ 13:28:23
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Av: björken

Samtidigt är det ju nått befriande i att på sommaren hasa in med shorts eller några fula träningsbyxor på Ica och köpa en jääävla massa godis, läsk och chips. Liksom för att räcka fingret åt propert och hälsosamt beteende på nått sätt, som hör sommaren till? Fast tja.. IKEA känns väl lite seriösare än typ en Statoil mack.

2009-06-22 @ 13:38:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback