Startsidan

IKEA time!

Godmorgon alla solstrålar!

Pappa brukar kalla mig för solstråle, oftast när jag är arg. Det resulterar i att jag blir ännu argare. Fast min pappa kan se nedrans rolig ut så då börjar jag skratta och då har han förstårt mitt dåliga humör.

Hur som helst, idag ska jag fara till IKEA med mamman, lilltjejen och kanske lillpojken. Mamman och lilltjejen ska kolla på ett skrivbord till lilltjejen och jag tänkte känna mig hemma i soffor från Tommelilla eller vad det heter. Inte för att jag bor i Skåne men. Jag ska leta rätt på en soffa som heter Teg eller så.

Idag vaknade jag innan klockan ringde. Jag tror att jag vaknade för att någon knackade på min dörr. Det var dock ingen som kom in så jag iddes inte bry mig. När lillpojken kommer och hälsar på stiger han bara in utan att knacka. Jag har sagt åt honom att han kan få en hjärtattack om jag skulle vara naken eller så. Inte för att jag brukar vara naken så ofta men. Det sa jag åt honom också. Sen sa jag också att jag brukar vara naken när jag är ensam hemma och att jag brukar hoppa i hans säng. Det var dock lögn. Han utvecklade min historia och jag skrattade så jag grät. Ja han är rolig den där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback