Startsidan

Designer

Nu har jag skickat in några bidrag till Vero Modas designtävling. Man ska designa ett linne. Jag har inte Illustrator på den här datorn så jag får ta gamla bilder eller sånna som är gjora i Photoshop. Fult va?! Men ni får gärna gå in och rösta så att fler får sig ett gott skratt!





Kommentarer
Av: Makrill

Haha förlåt :D Grejen är den att bilden skulle vara lite surrealistisk och inte betyda ngt speciellt, utan jag ville bara få igång tankarna hos de som tittar på den, om den nu får igång något, vilket jag har lite svårt att tro kanske :) Man skulle ju kunna koppla det till olika uttryck och tankar om saker och ting. Är saken förvånande (?) eller upprörande(!), till exempel :) Den får tolkas fritt! Hoppas jag inte rörde till det allt för mkt nu :P



Din fransyska får min röst :D Haha.

När jag sitter vid ett nätverk som tillåter sidan, så har du det från mig!



Ha en kanonbra kväll!

Av: Gina

Men vad tråkigt! Men vaddå vi smala? Du är väl inge större?! :D Jag älskar second hand men bara om det är fräscha butiker (:

2009-05-28 @ 18:31:37
URL: http://writingthroughlife.blogg.se/
Av: stina

Pinsamt vet jag inte hehe, bryr mig inte så mycket,. inga är fel fria och att stava är min brist på min blogg =).. Det är bara du som klagat änså länge. Kram

2009-05-28 @ 19:45:15
URL: http://stiiiinas.blogg.se/
Av: Petra

Sv; okej, näe de säljs inte bara i sverige :P eller.. jag antar iallafall att de säljs i massor av olika länder då kändisarna som designar är från olika länder :)

2009-05-28 @ 20:56:42
URL: http://petralovisaeriksson.blogg.se/
Av: jennifer gräll

sv: kommer inte riktigt ihåg vad vi pratade om (a)

2009-05-28 @ 22:38:39
URL: http://blondinjennifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback