Startsidan

Rosa skärp som koppel

Idag när vi skulle hem från lägemheten insåg jag att jag hade glömt Uraxs koppel hemma. Jag tänkte bära honom men då fick Susanne den briljanta idén att jag skulle ta ett skärp. Sagt och gjort. Jag tyckte det rosa skulle matcha hans päls bäst så det tog jag.

Rosa skärp som koppel


Trickitritbarn

Nyss kom det två läskiga barn utklädda till lieman och sånt men jag hade inget godis. Då sa ena pojken att deras pappa hade bestämt att dom/jag var tvungen att vara 19 år. Jag fattade inte riktigt. Jag är ju över 19 men det sa jag inte för då kanske de hade kastat toarullar här och det vill jag ju inte.

Susanne följde med mig och Eric till lägenheten idag och det var skönt. Hon packade upp massa saker och nu ser det mycket bättre ut. Bara massa disk kvar och sen börjar det se beboeligt ut. Eric är på jobbet nu så jag passar på att slappa. Faktiskt så har jag lite huvudvärk och känner mig allmänt vissen.


Blä!

Skit-Idol, Erika är ju sjukt duktig. Ful-Calle borde åka istället. Stjärt. Nu ska jag sova.

Bilder från nya lägenheten

Eftersom Sofia ber så vackert ska jag visa er tre bilder på min och Erics lägenhet.

Köket, köksbordet ska såklart inte stå inne i hörnet sen. Lägg märke till min tjusiga gamla lavalampa, hehe.

Jag håller på att diska allt porslin som jag samlat på mig under åren fast än är jag långt ifrån färdig.
Kök med vita luckor.
Vardagsrummet, vi ska flytta om lite sen när allt är klart. Eric lägger filtar över farmors soffa, fy på honom!
Vardagsrum, soffa med filtar och hund på.


Ny lägenhet

Wippidoo, vi har internet i lägenheten. Det viktigaste alltså. Nu sitter Eric och äter lunch och snart ska jag skjutsa honom till jobbet. Lille Urax gillar inte att vara här så vi ska fara hem och gå en promenad. Sen ska jag duscha för det har jag inte gjort på fyra dagar eller så. Jag kanske ska fota lite nu även fast jag inte gillar att visa saker förrän de är klara. Fast Sofia är så nyfiken så jag får väl vara snäll med henne.


Slitgöra

Nu är jag trött ska ni veta. Jag har lyft och skruvat och diskat hela dagen. Äntligen dags att hoppa ner i sängen. Imorgon ska jag ta med mig kameran om jag kommer ihåg det. Det var allt för idag, godnatt!


Gud vad jag är effektiv

Idag har det varit fullt upp hela dagen så nu får jag äntligen pusta ut litegrann. Jag tänkte äta lite lunch och sen fortsätta jobba. De ringde från Erics jobb och frågade om han kunde jobba idag så nu får jag slita själv. Det gör inte så mycket men.

Fast nu ska jag läsa lite hästbok för de är så lättsamma och trevliga. Ha en trevlig dag!


Nejmen?

Men vars har jag varit idag?

Massa olika saker.


Pepparkaka doppad i mjölk

Idag åt jag årets första pepparkaka doppad i mjölk och fy tusan så gott det var! Naturligtvis var det mjölk från Norrmejerier. Jag gillar dock inte särskrivningen på förpackningen, skärpning!

Om ni undrar varför jag har gula naglar så är det för att jag har använt gammalt nagellack, inte för att jag röker. Rökare är ju som sagt äckliga.
En pepparkaka doppad i Norrmejeriers mellanmjölk.


Boktips

Hej alla vänner!

Igår fungerade inte internet så då kunde jag inte skriva. Nu ska jag berätta om vad som hände när jag och Eric var på stan igår. Vi gick in i en bokhandel för jag har sett en bok jag funderar på att köpa. När jag stod där och kikade i hyllorna hör jag en tant som säger "vad gillar du att läsa?". Jag tittade åt andra hållet för att se vem hon pratade men där stod ingen. Eric armbågade mig så jag tittade på henne och svarade. Sen ville hon tipsa om en bokserie som hon hade läst och som var så himla bra. Det var ju snällt kan man tycka. Det som kändes lite jobbigt var att det tog väldigt lång tid och Eric gick skrattandes därifrån. Jag log och nickade och sa "jaha", "oj då", "det låter spännande", "vad intressant" och så vidare. Hon gav sig aldrig så jag började försöka avsluta samtalet. "Ja de där böckerna låter jättebra så dom ska jag läsa sen, jag ska se om de finns på biblioteket". Jag backade nåt steg för att visa att jag skulle gå men då sa hon, "det finns några andra böcker jag skulle vilja tipsa om, kom med här". Jag följde med och lyssnade på ännu en monolog. Efter ett tag sa jag att jag hade lite bråttom så jag skyndade mig till Eric och så gick vi därifrån. Hon hade lite dålig andedräkt också om ni undrar.

Tanten jobbade inte i affären om ni trodde det, det var bara en vanlig tant.


Shopping - Jeans med nitar

Har ni sett vilka snygga jeans jag hittade på H&M? De är helt vanliga svarta stuprörsjeans men med små nitar vid fickorna. Bilden blev väldigt dålig och de är snyggare i verkligheten. Sen köpte jag ett sånt Lip Care Mix från Make Up Store för mina stackars läppar vill bli fina. Jeansen kostade 399 och läppgrejset 175.

Svarta jeans med nitar från H&MLip Care Mix från Make Up Store.


Revben

Har inte jag bloggat idag? Nu när Eric är här glömmer jag bort sådana saker. När han har variot här ett tag och inte är så spännande längre kommer jag skriva bättre. Hur som helst så kommer det bli mycket intressantare läsning om typ en vecka. ÄR NI INTE SPÄNDA AV FÖRVÄNTAN VAD DET ÄR?

Idag åt "vi" i alla fall revbensspjäll till middag. Jag vägrar sitta och knapra på ett ben så jag åt uppstekt ugnspannkaka. Här är en bild på revbenen, de är inte så små.


Stycka älg

För ett tag sen kom mamma och pappa hem från fjällen och då hade de med sig en halv älgkalv. Nu är det dags att stycka den och då håller jag mig borta. Tur att Eric är här för då kan han lära sig att bli lite mer man och så slipper jag jobba. Här har ni lite saftiga bilder!


Styckad älg


Idag kommer Eric!

Nu har jag äntligen fått iväg Anna på innebandymatchen och nu ska jag spela in sången till läxan. Jag gick naturligtvis upp en timme för tidigt idag men det var bra för jag var så himla trött. Jag kunde alltså ligga och läsa i sängen en timme.

Idag kommer min älskade Eric hit och det ser jag fram emot. Tyvärr regnar det och då ser man ju inte direkt Umeå från sin finaste sida. Men ja, han vet ju hur tjusigt det är här när det har snöat och så.

Lillpojken, jag såg filmen hemma hos er för ni har den på DVD. Se den med engelskt tal så du tränar engelska!


Little Miss Sunshine

Nu nån gång börjar Little Miss Sunshine på tvn, den borde ni se. Jag såg den i Tyskland och den var så himla rolig. Nu vet ni. Jag ska snart sova för då blir det imorgon fortare och imorgon kommer ju Eric.


Om Idol

Hej alla vänner!

Jag tycker det var sopigt att Nicklas Hocker åkte ut ur Idol igår, han är ju duktig. Jag tycker Calle borde ha åkt istället. Han ser fortfarande förstoppad ut och dessutom drack han öl vilket man inte får under Idoltiden. Bara det borde ju göra att han slängs ut. Sen hade han hatten för högt upp så pannan blev jättelång. Elin Kling får skärpa sig!

Idag ska jag spela in resten av min schlagerlåt för jag vill vara färdig med den när Eric kommer. Sen kanske jag ska duscha och klä mig ordentligt. Fast jag kan också bestämma mig för att gå runt i mjukiskläder idag och duscha imorgon istället. Den som lever får se.


Bondefilmen 9

En film som jag, Susanne och Bettan gjorde en sommar i högstadiet. Sista avsnittet. Missa inte de andra avsnitten!


Tekla - Min värld

Den här låten lyssnade vi på när vi bodde på Norrbyskär sommaren 1998. Våran granne var spännande och lyssnade mycket på Tekla. Minns du Susanne?


Snö!

Imorse när jag drog upp persiennen såg jag att det snöade! Tyvärr varade det inte längre än nån minut så det syns ingenting på marken. Tråkigt kan tyckas. Snart är det ju faktiskt dags för en amssa snö som knakar när man går på den.

Idag ska jag försöka spela in en låt men Anna är hemma och då går det ju inte. Förresten så fick jag respons på min förra låt som jag skickade in. Fröken tyckte att jag har talang för att skriva texter. Själv tycker jag den var himla dålig för jag vill ju inte riskera att skicka in en bra låt så han snor den och skickar den till melodifestivalen under sitt namn. Man vet ju aldrig. Fast han kanske är en snäll man. Jag hoppas det.


Bild från igår

Här sitter jag och äter pizza. Den var nedrans god om ni undrar. Jag tycker min mössfrisyr är söt.


Nästan så jag dansar naken!

Idag är det en sån himla bra dag ska ni veta! Jag ringde ett samtal och nu kan ingenting förstöra min dag! Ni får veta om en eller två veckor. Nu ska jag spela lite Plants vs Zombies för att fira!


VIKTIGT!

MEN NU MINNS JAG JU VAD DET VAR JAG SKULLE SKRIVA! Another lover´s gone finns på Spotify nu! Ni vet Robin Bengtssons låt. HAN ÄR SÅ BRA!


Idag!

Hej alla vänner!

Igår hade vi jätteroligt i Övik och bilder kommer senare. Jag tog inte med mig min kamera men Susanne har ju en också så den lånade jag.

Nu ska pappa ha datorn så jag måste gå härifrån. Adjö!


En tripp till Ö-vik

Halojsan!

Det är ju inte sant hur trött man kan vara på morgonen. Jag har ju sovit i nästan 12 timmar och ändå är jag trött. Men det duger ju inte för idag ska ju jag och Bettan fara till Susanne i Ö-vik! Jag har dragit på mig några gamla trasor och käkat en stadig frukost, okej nu ljög jag, hårdbrödmackor och varm choklad, och snart borde Bettan ringa. Fast jag hoppas det dröjer lite till för jag måste he in linserna och sminka mig. Man kan ju inte se ut som ett slafs när man ska till en annan stad.

Jag tänkte ta med mig kameran men sen kom jag på att den väger så mycket och det är drygt att bära på den hela dagen. Det är vid sådana här tillfällen jag vill ha en liten digitalkamera som man kan ha i byxfickan nästan. Jag ville ju ha en rosa men nu tror jag att jag snart har en röd. Hoppas den är fin. Och bra såklart, det är ju det viktigaste.


Internetlös

Alltså hej!

Här har jag suttit nästan hela dagen utan internet och då kan man ju inte blogga. Nu ska jag snart gå och sova för imorgon ska jag och Bettan fara till Örnsköldsvik och hälsa på Susanne. Först ska jag dock gå ut med lilla Urax. Och så ska jag visa en bild på vad vi åt idag. Det ser kanske inte så gott ut men det var det. Dessutom glömde jag att jag skulle fota så jag började äta. Det kanske ni ser förresten.

Stekt kyckling, gosallad och creme fraice med persillade.


Träningsvärk

Hej alla vänner!

Idag är det så varmt och härligt utomhus. Jag funderade på att ta med mig kameran när jag gick med Urax men det gjorde jag inte. Lite synd kan amn tycka eftersom det var så frostigt och fint.

Jag har så ont i rumpan och låren att jag helst inte går på toa. Att sätta sig ner är smärtsamt och när jag satte mig på golvet för att torka Uraxs tassar trodde jag att jag skulle dö. Jag har förresten känns att jag har en tricepsmuskel för första gången i mitt liv också.


Kämpa hårdare, Bloglovin

Hej alla vänner!

Idag är jag så lämmen och har sådan träningsvärk att jag bara vill ligga i soffan och sova. Det går ju dock inte för sig så jag har varit på långpromenad med Urax. Sen tänkte jag gå till garaget och hämta lite saker som Eric skickade upp från Stockholm men där stod det en skitstor lastbil så det gick inte.

Vad har hänt med alla bloggar? Är det ingen som har skrivit sedan tio igårkväll? Jag har då inte fått några bloglovinmail. Tråkigt. Nej fy tusan! Nu loggade jag in på det där himla Bloglovin och vad händer då? Massa boggar har ju uppdaterats. Skräp!


Bra träningspass i alla fall

Hejsan!

Innan jag åkte till matchen skulle jag fylla däcken på bilen med luft men de hade ändrat grejen så jag var tvungen att fråga han som stod och väntade på att jag skulle bli färdig. Pinsamt.

Sen hade vi match och mitt ena knä gick det hål på så det sved. Sen flyttade vi massvis med saker fram tills för kanske 2 timmar sedan. Sen körde vi hem och nu har jag duschat. Jag är så trött så jag håller på att somna. Det är därför jag skriver så dåligt om ni undrar.


Innebandymatch!

Hej alla vänner!

Idag har jag innebandymatch! Jag har ju bara stått en gång på ett och ett halvt år så det kan ju bli spännande. Det gick dock rätt bra på träningen förra veckan så jag tror nog att det ska gå bra. Jag har ingen aning om hur bra motståndarlaget är så det blir spännande.

Om ni inte gillar innebandy så kanske ni i alla fall gillar pizza, den här åt jag igår. Inte hela såklart för det orkar jag inte.


Plants vs Zombies

Hej alla vänner!

Nu har till och med mamma fastnat i Plants vs Zombies. Det ser verkligen inte roligt ut när man tittar på men när man spelat själv är det himla roligt. Det är därför jag inte har bloggat idag förstår ni. Nu ska jag se Eftersnack från Idol och sen ska vi fara på en pizzeria och hämta hem pizza. Det är ju bara jag och mamma hemma nu i helgen så då passar vi på! Tyvärr är det ju ingenting värt att se på tv ikväll och det är ju lite synd. Fast mamma ville se nåt program med gamla gubbar, Oldsberg och sådär. Jag kanske ska spela lite Plants vs Zombies, vem vet.


Jag hatar H&Ms hemsida

Alltså hej!

Jag skulle skriva när jag kom hem från stan för jag ville tipsa om lite snygga grejer på H&M men de fanns inte på hemsidan så det kunde jag inte. Nu har jag i alla fall lämnat Eric på flyget och han är hemma i Stockholm igen. Jag for och handlade på Maxi och nu ser jag och mamma Idol.

På söndag ska jag spela innebandymatch med Annas lag för deras målvakt är sjuk. ROLIGT!


På stan i regnet

Hej alla vänner!

Idag regnar det så jag ska sätta in linserna. Det är ju så nedrans jobbigt att ha glasögon när det regnar för man ser ju ingenting. Oj vad bråttom det blev, vi måste ju börja fara nu. Jag som ville hinna spela lite Plants vs Zombies innan vi far. Men ja, jag får väl roa mig med det i veckan när Eric inte är här. Jag har massor att göra när han är borta, jag ska göra klart och skicka in läxan och läsa ut tyskaboken. Nu kanske ni tror att jag är sämst på att läsa på tyska eftersom jag inte har hunnit läsa ut boken än men så är det inte. Jag har helt enkelt inte läst. Jag har lånat om den tre gånger om ni undrar.

Nu måste jag bege mig. Adjö! Men just ja, på stan ska vi. Det skrev jag inte. Om någon undrar.


Bondefilmen 8

En film som jag, Susanne och Bettan gjorde en sommar i högstadiet. Missa inte nästa avsnitt!


Döda zombiesar

Hej alla vänner!

Idag har Eric hittat ett spel som jag också fastnat i. Man ska skjuta äckliga gubbar med blommor. Ja typ så. Nu har jag äntligen läst igenom alla mail och bloggar och sånt så nu ska jag spela lite mer. Om en timme är det ju Inlåst och det måste ni se! Väldigt intressant och bra att se för alla hemska människor som slåss och tar droger och allt sånt skit.

Plants vs Zombies heter spelet förresten. Ni hör ju hur det låter.


Fara på stan

Goddagens!

Idag ska jag och Eric fara på stan och lite annat. Jag vill äta lunch på Subway för det är så gott, speciellt kakorna. Nu ska jag duscha och sen ska vi gå en långsväng med Urax. Jag tänkte förresten göra mig till och he in linserna och sminka mig för det var så länge sedan sist. Eric får ju inte tro att jag ser ut som ett slafs när han åker hem. I och för sig åker han ju hem imorgon men ändå. Han kanske ska börja packa snart förresten. Han är ju inte världens bästa planerare om man säger så. Tur att jag är det då.


Tobaksfrihet!


Jag vann på Triss

Hej alla vänner!

Idag fick jag tidningen Buffé och sådär, det var trevligt för nu är jag en riktig ICA-medlem. En roligare sak att få var dock fyra trisslotter som jag skickat efter från VKs läsarpanel där jag är med. Jag är med i massa paneler på internet för jag älskar att svara på frågor och så får man poäng som man kan byta mot saker. Jag har alltid en nedrans otur när det gäller lotter men idag vann jag 25 kronor. GRATTIS TILL LOTTA SOM FYLLER ÅR IDAG!


Bondefilmen 7

En film som jag, Susanne och Bettan gjorde en sommar i högstadiet. Missa inte nästa avsnitt!


Dagens outfit

Hehehehe!



Tröja H&M
Jeans Vero Moda
Skor Converse
Nitskärp Ge-Kå´s
Nitarmband Fashion Club

Bondefilmen 6

En film som jag, Susanne och Bettan gjorde en sommar i högstadiet. Missa inte nästa avsnitt!


Lite som Mowgli

Hej Sofia!

Du måste ju berätta lite mer ordentligt. Vilken dag? Ryms hela mammagruppen i en bil eller har alla varsin? Ryms Eric?

Hej alla andra!

Idag är Eric på jobbet och utbildar sig. Han är så driftig förstår ni, lyckas alltid vara där det händer saker. Själv har jag just tittat på
Mogis garderobsfilmer. Hon har himla fula kläder måste jag säga. Inte alls min stil. Fast det är ju bra att folk har olika stil för annars skulle ju alla vara lika snygga som jag och det går ju inte.


Bilder från Bölesholmarna

Is på Bölesholmarna i Umeå.
Anka i Umeälven vid Bölesholmarna i Umeå.
Uppdragna båtar vid Bölesholmarna i Umeå.

En härlig långpromenad

Hej alla vänner!

Idag har jag och Eric varit ute och promenerat i två timmar. TVÅ TIMMAR! Eric höll nog på att dö för han tycker det är jobbigt att gå runt vändplan. Det är väldigt kort runt vändplan om ni undrar. Nu ska jag duscha oh äta lite mer lunch och sen ska vi på Maxi. Eric tycker att han har gjort tillräckligt idag men där hoppade han allt i galen tunna.

Jag fotade lite på Bölesholmarna men jag ska se om det blev nåt bra. Kolla på
Bondefilmerna nu, de är ju så roliga!

Urax vänder i luften.


Bondefilmen 5

En film som jag, Susanne och Bettan gjorde en sommar i högstadiet. Missa inte nästa avsnitt!


Illustration - Tjusigt hår

En illustration av en tjej med svart och rosa hår.

IKEA för norrlänningar

Goddagens alla läsare!

Idag är mamma på IKEA så jag har skrivit en lista åt henne vad hon ska köpa. Ni förstår vi som bor i Norrland och har 30 mil till närmsta IKEA kan inte bara springa dit och tvärköpa saker, vi måste planera och skriva listor. Som tur är ska hon dit i november också så då kan hon införskaffa det som saknas.

Idag är det fint väder, alltså så fint det kan vara på hösten, fast jag känner mig bakfull. Jag har ju inte druckit alkohol på flera månader så jag vet inte hur det kan komma sig. Jag åt kanske för mycket godis igår.

Igår åt vi förresten pizza till middag. När jag kom till pizzerian och skulle hämta pizzorna sa gubben som jobbade där, räkorna lever, går det bra om ni avlivar dem hemma? Det var i alla fall en god pizza.


Bondefilmen 4

En film som jag, Susanne och Bettan gjorde en sommar i högstadiet. Missa inte nästa avsnitt!


Nu känner vi oss fitta

Idag har jag och mamma varit och tränat på badhuset. Det var sämst för vi hade en lapp där det stod att det skulle kosta 60 kronor för båda. Nej tyvärr, vi har ändrat priset säger tanten i kassan. Om man har gett ut ett sånt extrapris i en katalog ska väl det gälla?

Nu har jag spelat in och skickat in en låt till skolan som det blev nåt fel med. Snart ringer mamma så då ska jag åka och hämta henne och så åker vi till stan. Jag tänkte kanske he på mig lite smink eftersom jag lix har linserna i ögonen. Det var ju så länge sedan jag hade på mig smink tänkte jag.

Lille Eric är i alla fall på jobbet idag och det är ju bra.

Just ja, i omklädningsrummet på badhuset var det en unge som var rolig. Jag stod och väntade på mamma som var på toa och så sprang ungen förbi och sa Ischlo Pischlo. Sen stod hon och skrev aaaaaaa ooooooo uuuuuuu i duschen också.


Bondefilmen 3

En film som jag, Susanne och Bettan gjorde en sommar i högstadiet. Missa inte nästa avsnitt!


Brinn när du ändå är igång

Jag och Eric konverserar om min läxa.

- Jag har skrivit första versen nu så det är bara andra versen kvar.
- Jaha.
- MEN STICK FÖR FAN!
- Vad snackar du om?

Jag menade sticket i låten, det har jag ju glömt.


Undvik detta när du fixar dig 2


Menseric

Hehehe, igår när jag låg och läste bok i sängen kom Eric in och sa, "du är nog den äckligaste jag känner". Jaså, sa jag, varför? För det är kiss och papper med blod på i toan.

Jag förstår inte vad det är som är så äckligt med mens? Men jag hade faktiskt glömt att spola, jag gjorde det inte för att retas.


Bondefilmen 2

En film som jag, Susanne och Bettan gjorde en sommar i högstadiet. Missa inte nästa avsnitt!


Bilder från Bölesholmarna

Umeå sett från Bölesholmarna
Frostiga löv på Bölesholmarna i Umeå

Väckarklocka

Hej alla vänner!

Imorse vaknade jag och Eric av att det borrades i väggen hos grannen. Naturligtvis grannen vid min sovrumsvägg. Det var så sjukt högt så jag trodde de skulle komma genom väggen och borra i mitt stackars huvud. Frågan är bara varför de borrar där när grannen ligger på sjukhuset.

Nu ska jag ta en härlig promenad med lilla hunden. Jag var förresten på Bölesholmarna med honom igår och fotade lite. De bilderna får ni se senare.

Senare idag kommer nästa del av Bondefilmen. Om ni inte har sett
första delen än så gör det!


Bondefilmen 1

En film som jag, Susanne och Bettan gjorde en sommar i högstadiet. Missa inte nästa avsnitt!


Illustration - Häxa


Sjukling

Stackars lilla älsklingseric är hemma och sjuk idag. Jag måste passa upp honom även fast jag också har ont i halsen och snorar. Men ja, han måste ju iväg till jobbet så fort som möjligt. Nu ska jag och mamma fara och handla och sen ska jag skjutsa henne till jobbet.

Vi missade Svenska Hollywoodfruar igår för vi pratade med Erics lillebror på Skype så det ska jag se idag. Om nån undrar alltså.


Återvändsskata

Nu har jag bokat resa till Stockholm åt Eric. Det känns inte lika sorgligt som vanligt men det är ju kanske inte så konstigt eftersom jag får ha honom för alltid sen. Dessutom ska han bara vara borta en dryg vecka. Det är annat än när jag var i Tyskland och vi inte sågs på tre månader två gånger i rad.

Nu ska jag laga en smaskig måltid bestående av lax, potatis och hollandaisesås, nedrans gott!

Ikväll är det Simon & Tomas och Svenska Hollywoodfruar, kvällen är räddad!


Illustration - Fin i slum

Illustration av en tjej med en härlig klänning.

Bloggdesign

Hej alla vänner!

Idag har jag gjort en bloggdesign till
Bettan. Hon är ju i Italien och då kan man behöva en tjusig header. Så här ser den ut.


Shopping på Expo

Hej alla vänner!

Idag var jag och Eric på loppis men det var så himla mycket folk så vi stannade inte länge. Dessutom såg jag inget jag ville ha. Jag letade efter metallburkar som man kan ha kakor i för det tycker jag ser så trevligt ut. Sådär som farmor har.

Eftersom jag inte fick spendera några pengar där åkte vi till Expo och där hittade jag minsann grejer. Inte så mycket kanske men. Ett snyggt diskställ och så de här värmeljushållarna i glas. De kostade 10 kronor för 4 stycken. Himla bra pris tycker jag.


Recept på nyttig kaka

Hej alla vänner!

Idag åt vi en nyttig, typ, efterrätt till efterrätt. Jag hittade receptet på
Bettans blogg för ett tag sen och tänkte att jag skulle testa den. Den vart himla god men väldigt mäktig. Testa, den innehåller varken socker eller mjöl!

Här är receptet. Jag ber om ursäkt för den dåliga bilden.


Virrpanna

Goddagens alla vänner!

Igår åkte ju Jon ut och jag blev så glad!

Nu har jag glömt bort att jag höll på att skriva ett inlägg. Jag och Eric ska gå ut med Urax nu. Eric gör maränger men de flyter bara ut för han är inte så bra på att baka som jag. När vi har varit ute med Urax ska jag göra mig tjusig och baka en nyttig kaka för ikväll kommer främmande.

Nu glömde jag bort att jag höll på att skriva här igen. Men ja, nu ska jag gå ut, adjö!


Hälsning till Tyskland

Nu är det oktober och då är det ju Oktoberfest i Tyskland. Jag dricker ju inte alkohol men mina kära föräldrar ska minsann fira. Eric ska nog också försöka få sig en slurk.


Snigelpost från utlandet

Nyss kom posten och då hittade jag ett brev till mig i brevlådan från Julia i Tyskland! Åh vad glad jag blev. Det är så roligt att få snigelpost tycker jag! Fast det är sorgligt också för jag saknar henne. Hon är nog en av de snällaste människorna jag träffat. Tänk om man var rik, då skulle jag ha rest en himla massa. Men ja, nu får jag längta istället.


Om Idol

Hej alla vänner!

Idag ska jag köpa en adapter så jag kan ha hörlurar till min fina hemmastudio. Man kan ju nämligen inte spela in sång om man inte har hörlurar. Sen ska jag gå och vänta på att Idol ska börja och när det väl gör det så hoppas jag att äckeljon åker ut. Det vore en sådan fröjd om han gjorde det! Om han inte gör det hoppas jag att Mariette åker ut. MEN VARFÖR DÅ?????? undrar ni säkert nu. Jo, för hon har släppt en skiva har jag läst. Sånt tycker jag är fusk! I övrigt är det inget fel på henne. Eller jo, hon pratar skånska. Och så är hon lite tråkig, inga överraskningar.

Tove, Rabih och Erika däremot är ju himla bra. Sen kommer de från Västerbotten också och sånt är ju viktigt.


Man kan låtsas att hösten är härlig


Höstdepression nästan

Det märks verkligen att det börjar bli höst nu. Jag är trött hela tiden och behöver choklad i mängder. Helst vill jag bara ligga i sängen hela dagarna med dubbla täcken och massa choklad och en god bok. Fast så kan man ju tyvärr inte leva. Nu måste jag ut med lilla hunden och sen ska jag studera flitigt. Jag känner mig inte nöjd med texten, igen, så jag ska skriva om den. Jag vill inte lämna in nån dålig smörsångstext för det är inte min stil.

Igår råkade jag somna när jag väntade på utröstningen i Idol, så trött var jag. Jag kanske måste åka utomlands. Någon som vill skänka en slant så jag kan åka?


RSS 0.91