Startsidan

Jävulskap och visdomsord

Ibland hatar jag mig själv! Nu nyss skulle Eric fota mig själv inför en grej till bloggen och jag ställde iordning allt och så. Då tar han ett kort och så kommer de förbannade orden "No card" upp i kameran. Naturligtvis har jag glömt korthelvetet i datorn hemma så nu kan jag inte fota. Jag har alltså släpat på kameran på stan idag hela dagen i onödan. Jag blir så irriterad, det är bara tur att vi inte ska gå till någon majbrasa ikväll där jag kan fota.

Förresten, drick ingen alkohol ikväll, det blir ändå inte som du tänkt dig. Det är en dag imorgon också, och dagen efter det. Tänk på det.

Animation - från ful till snygg

Animation, Susanne Larsson från originalbild till retuscherad

Avundsjuka?

Lösviktsgodis på ett fyrkantigt vitt fat

Till Frida Fahrman och alla andra idiotmodetöntar

Imorse såg jag och Eric på Vakna med the Voice för det gör vi varje morgon. Imorse var Frida Fahrman med och hon pratade om solglasögon. Först dissade hon Jakobs snygga solglasögon för de är ju inte moderna nu. Och? De var snygga? Sen tog hon fram sina "fina" glasögon och höll i dem som att de var värda flera miljoner. Paul sa att hon skulle plocka ut ett par solglasögon till varje person så då gjorde hon det. Först fick Paul ett par som var alldeles för små. Istället för att erkänna det låtsades hon som att det såg snyggt ut. Sen fick han ett par nya och de hade helt fel färg, han såg ut som en ryss eftersom han blev så gul runt ögonen. Jag antar att Paul ska ha kalla färger men se det såg hon minsann inte. Pucko.

Jag hatar mode! Eller nej, jag hatade de som följer modet och de som tror sig veta hur man ska klä sig. Bara för att saker är moderna betyder det verkligen inte att de passar din kroppsform eller är rätt färger för dig. Därför ska ni läsa min blogg för jag skär mig inte.

Plåtning

Hej alla 3682 läsare!

Idag kom Susanne förbi och då fotade jag henne. Hon har velat ha en ny header på sin blogg rätt länge och idag tog vi tag i saken. Jag fotade, som sagt, och sen slängde jag ihop en bloggdesign. Här nere kan ni se bilden jag tog. Tyvärr saknar jag en reflexskärm, den hade behövts idag. Senare kommer fler bilder.

Susanne Larsson är tjusig

Om vänner och riktiga vänner

Det är ju sällan jag skriver något av värde här i bloggen men idag tänkte jag försöka mig på det.

Man kan ha olika sorters vänner, bra vänner och dåliga vänner. Bra vänner är sådana som Susanne. Susanne kan jag ringa till när jag vill och säga vad jag vill. Jag kan också vara utan henne i ett halvår och sen träffa henne igen och allt är som vanligt, exempelvis som när jag var i Tyskland. Vi kramas dock inte för vi är inte sådana, vi gillar varandra ändå. Vi känner alltså varandra väldigt bra och inget känns konstigt eller jobbigt.

En bra vän kan också vara en sådan som Julia, hon är en sådan man blir glad av att se och vill krama för hon är så snäll. Hon säger aldrig dumma saker utan är alltid snäll och hjälpsam, utan att vara falsk. Efter att man har träffat henne känner man sig glad och pigg och man vill träffa henne igen så fort som möjligt.

Sen finns det dåliga vänner. Efter att du har träffat dem känner du dig lite trött och kanske till och med lite ledsen. Vännen säger onödigt dumma kommentarer som "vad tråkig du är"(bara för att ni inte vill göra samma sak), "vilken fin tröja" (sådär så man inte vet om det är ironiskt eller inte). Du känner hela tiden att du måste vara snyggare, smalare, smartare än vännen för att må bra. Visst, det beror på självkänsla också men jag tror att en dålig vän kan sänka en rätt mycket.

En dålig vän är svår att upptäcka, det kan lätt gå flera år innan man förstår hur mycket personen förstör. När du har upptäckt att en vän är dålig så skynda dig att göra dig av med den.


Snygga skor!

Jag var förbi på Din Sko idag och fy tusan så snygga skor de har nu! De här tre önskar jag mig i födelsedagspresent, eller som en spontan gåva. Alla i storlek 40. Jag har 39 egentligen men när det är höga klackar måste jag ha 40, vet inte varför. Nu vet ni.



Marabou

Hej alla vänner!

Nu har jag designat en Marabouförpackning som ni ska rösta på. "Söderhavsnatt" heter den för det tyckte jag lät seriöst. Såhär ser den ut om ni undrar.

Min marabouförpackning Söderhavsnatt

Jag och Eric i dokusåpa

Goddagens!
Nu har jag och Eric bakat chokladbollar och kokostoppar. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att hålla sig ifrån godsaker! Vi har i alla fall tränat idag så det känns ju lite bättre när man fokuserar på det.
Vi kom på att vi skulle bli en himla bra dokusåpa. Eric tycker jag är störd i huvudet och jag tycker han är söt, bäst och bäst på allt enligt honom själv. Låter det inte spännande? Finns det något sånt tv-bolag eller vad det heter som är intresserade? Eller heter det förresten dokusåpa? Typ som Glamourama fast med jag och Eric menar jag alltså.

Shopping på Dollar Store

När vi lix var på Dollar Store i Lycksele för någon vecka sedan köpte vi lite annat också. Min dyra Karaff från Höganäs tycker jag är lite onödig att använda till vardags så då slog vi till på en vit i plast för 10 kronor. Fryspåsarna kostade 10 kronor för alla fyra paketen.  Tandborstarna 10 kronor och dusch- och potatishandskarna kostade 30 kronor för båda som ni ser. Mycket bra! Eftersom lår och rumpa lätt kan se ut som potatis så är det ju passande.

Fler saker vi köpte på Dollar Store i Lycksele

Dagens outfit

Idag har jag målat ögonbrynen som ni kanske ser. Hiss eller diss?
Dagens outfit
Vita jeans Gina Tricot
Grön tröja H&M
Armband Fashion Club

Bilder på hundar

Urax gäspar
Pumin Urax gäspar
Rapp blev inte så bra på kort
Gråhunden Rapp ligger i snön och ser dum ut
AC ser läskig ut, jag kanske ska ge mig med retuscheringen.
Jämthunden ACDC är sönderretuscherad

Stressig söndag

För en vecka sedan åkte jag från Landsberg till Bonn med tåg. Tänk vad tiden går fort! Jag saknar min andra pojkvän som bor där. Hehehe.
Idag ska jag och Eric gå och träna och sen ska vi gå på stan en sväng. Fast nu kom jag på att det stänger typ fyra så det hinner vi nog inte. Fan. Vi får se om vi far dit tidigare då eller om vi skiter i det. Saken är nämligen den att Eric jobbar från fyra. Men nu har vi löst det, tänk vad lite kommunikation kan göra istället för att jag sitter här och beklagar mig.
Ikväll ska vi nog iväg en sväng med mamma och pappa. De kommer nämligen hem från fjällen ikväll. Men vem bryr sig. Snart ska jag lägga ut lite bilder på hundar jag har fotat och då kanske det är någon som skriver att de är fina. Adjö!

Reashopping på Dressman

För några dagar sedan gick jag och Eric in på Dressman för där har de ju ombyggnadsrea i hela Sverige. Jag hade läst på Fatimas blogg att hon och hennes man hade varit där och köpt en hel kasse med grejer för bara 200 kronor. Det kan ju inte vara sant tänkte jag men tro det eller ej, Eric kom ut med en hel kasse med grejer för bara 200 kronor. Fantastiskt! Kavajen, Batistini, kostade bara 100 kronor, i vanliga fall 1000, och de andra sakerna var 6 för 100.
Grå kavaj, Batistini, från Dressman på rea
Blå, lila och randiga halsdukar. Två par svarta handskar.

Önskelista

Om en månad fyller jag år så då tycker jag att det passar sig med en önskelista så ni vet vad ni ska införskaffa.

 

Pengar

Fyrkantiga tallrikar, assietter och frukostskålar från Höganäs keramik. Svart

En reflexskärm

UV-filter 58mm

Dubbelsäng

Cykel med cykelkorg och fotbroms

Batteri till kameran (Olympus E-400)

Minneskort till kameran CompactFlash 2 GB (Olympus E-400)

Dyra chokladpraliner

Braun Powerblend mx2050 (en mixer)

Svarta converseskor med hål i, i läder, storlek 6

Ben & Jerry-glass, smak Chocolate Fudge Brownie


Vårt kök

Nu har jag diskat. När jag var borta diskade Eric men han diskar aldrig undersidan av tallrikar, skaften på besticken och utsidan på kastruller så det var bara att göra om och göra rätt. Här har ni förresten lite bilder på hur det ser ut i vårt kök.
Vår diskbänk med diskad disk i vårt vita kök
Vårt köksbord och stora fönster

Resa genom Sverige

I måndags hoppade jag och pappa av färjan i Trelleborg strax efter sex på morgonen. Vi körde till Malmö där vi tänkte äta frukost men vi hittade inget bra ställe. Jag spanade efter skånebloggare men hittade ingen. Vi stannade till vid en konstgjord strand där jag kunde fota skånes sevärdigheter och sen fanns det inget mer att se, skåne var rätt fult. Vi körde till Löddeköpinge där vi åt frukost på ett hotell. Himla dyrt var det. Sen rullade vi vidare norrut, bort från skåne. Man behöver inte skriva skåne med stort s va?! Västerbotten måste ju ha stort V men det är ju en annan sak. Hur som helst, resten av Sverigeresan var inte så intressant, jag sov lite även fast jag aldrig sover i bilar och jag fotade inte så mycket. Vi kom hem till Umeå vid tio på kvällen så resan gick rätt bra. 1285,2 kilometer åkte vi på en dag om ni undrar.
Turning Torso i Malmö.
Turning Torso i Malmö
Öresundsbron i Malmö.
Öresundsbron i Malmö
Vättern.
Vättern

Bild på ett barn som får mat

Den här bilden tog jag på mitt kusinbarn och hans pappa när vi var i fjällen.

Lilla barnet blir matat

Mazda MX5

Klockan sju i måndags morse började jag och pappa äta frukost på hotellet i Bonn. När vi var färdiga åkte vi till Rheinbach för att hämta en bil som pappa har köpt. En Mazda MX5 blev det om ni undrar. Är det inte fantastiskt att jag vet vad den heter? Ni som har lika lite koll som jag på bilar kan titta på bilden här nere. Man kan fälla ner taket också så det blåser i håret.
När alla registreringar och nummerplåtsgörande var färdiga började vi vår resa mot Sverige. Vi åkte bland annat genom Köln, Hannover, Hamburg, Lübeck och sen landade vi i Rostock där vi hoppade på färjan. Vi gick ganska direkt och la oss eftersom vi skulle vakna klockan sex. Ja, det var den dagen. Vi stannade förresten på vägen för att handla lite saker i en tysk affär och det var rätt roligt för när jag gick iväg och skulle hämta en vagn hittade jag inte pappa. Även fast vi var i Tyskland där pappa inte behärskar språket så kunde jag genom att höra hans röst hitta honom. Han stod och pratade med en som jobbade i affären alltså. Hon kunde inte så bra engelska och han inte så bra tyska. Men det gick ju tydligen ändå.
Mamma och pappas nya bil
En röd Mazda MX5.
Vi skulle testa hur fort den gick men det var bilar ivägen så vi fick bara upp den till 210.
Vi körde fort

Äntligen hemma!

Igår kväll kom jag hem från Tyskland. Eftersom jag inte hade tillgång till internet de senaste två dagarna har jag inte kunnat blogga.
I söndags morse åkte jag alltså från Landsberg am Lech till Bonn med tåg. När jag kom fram hämtade Tim  och hans utbytesstudent från England upp mig vid tåget och sen gick vi och åt glass. Det var sjukt varmt så jag satt i tshirt och svettades. Jag skriver himla osammanhängande nu märker jag. Sen satte vi oss i en park och solade med Tims vänner. Alla undrade naturligtvis hur Tim kunde känna någon från Sverige så han berättade sin historia. "Hon var au pair hos mina kusiner och sen när jag var där och hälsade på blev vi kära i varandra så nu hälsar hon på mig". På kvällen kom pappa med tåget så då hämtade jag honom och vi gick till hotellet. Sen gick vi ut och åt middag och klockan halv tio på kvällen när vi var färdiga började det kännas lite kyligt i sommarjackan och tshirt. Förstår ni hur skönt det var?! Jag berättar om måndagen och tisdagen lite senare. Då får ni också veta anledningen till tysklandsresan.
Våra glassar
Glass i solen i Bonn!
Jag hade kavlat upp byxorna eftersom det var så varmt.
Jag står i värmen framför Bonns universitet
De rökte shisha. Inte jag naturligtvis eftersom det är tobak i det.
Vattenpipa, shisha

Svarta naglar med silverklistermärken

Lite att göra.

Svarta naglar med silverklistermärken

Mot Bonn, med tåg

Godmorgon!

Igår bokade mamma en tågbiljett till mig så att jag inte skulle behöva oroa mig för askan. Senare såg jag att flighten var struken så det var ju lika bra det. Det dåliga med det är bara att jag var tvungen att stiga upp mycket tidigare och att jag inte hann träffa Julia en sista gång, vi sa nämligen aldrig hej då på riktigt. Fast hon ska komma och hälsa på i Umeå i sommar och det är ju inte så länge kvar nu. Det är sånt man måste fokusera på i svåra stunder förstår ni.

Nu ska jag göra iordning det sista och sen ska jag ta mitt pick och pack och bege mig till tågstationen. Jag hoppas jag får en trevlig resa.


Shopping i München

Jag har länge velat ha en bolero och den här kostade 80 kronorFashion Club så då slog jag till. Armbandet kostade 10 kronor på en affär som jag inte minns namnet på. Jag och Julia köpte likadana för att visa vår starka vänskap, vi är typ mer förlovade än jag och Eric.

Svart bolero från Fashion Club i München
Svart enkelt pärlarmband från München


Kanske världens snällaste familj

Imorse for föräldrarna till en annan stad så jag kommer inte träffa dem mer. Nu när jag kom hem från München såg jag lite grejer på skrivbordet som inte stod där när jag for. Se så snällt! En mössa med Landsbergs hockeylags märke, choklad (!!!) och marmelad som man har på mackan. Sånt äter man ju inte i Sverige och igår när jag åt frukost sa jag till mamman att jag har saknat det. De är så snälla!

Gåvor. Marmelad, choklad och mössa


Till München

Jag har sovit så himla oroligt inatt. Jag drömde mardrömmar om askan och om att jag kom försent till Julia. Jag ska ju nämligen vara där halv nio nu på morgonen. Som ni märker är jag redan uppe och skuttar så jag hoppas jag inte kommer försent. Nu ska jag gå upp och äta frukost och sånt.

Jag önskar verkligen att jag kan flyga imorgon med det plan jag har tänkt. Eftersom föräldrarna åker bort idag och jag inte hinner träffa dem mer kan de inte ringa och fråga saker om flyget och så, jag tycker det känns lite jobbigt att göra det själv nämligen. Men ja, jag kan väl inte mer än att hoppas.

Idag åker jag alltså till München för att shoppa med Julia, kommer hem vid kanske sex ikväll.


En bra affär, men fortfarande väldigt dyr

Goddagens!

Ikväll vandrade jag och Julia runt i staden. Hon ville titta på ett par örhängen hon spanat på under en längre tid. De kostade 300 kronor så hon var lite osäker på om det var värt det eller inte. Hon provade dem länge och väl och hon som jobbade i affären hjälpte till. Julia sa att hon inte visste om hon ville lägga 300 kronor på ett par örhängen men de var ju så fina och hon har ju klippt håret kort och då passar de ju så bra eftersom de var hängande. Då sa affärstanten, "men om jag ger dig dem för 200 då?", och så köpte hon dem genast innan hon hann ändra sig. Det var väl en trevlig affär?!


Brunt nitarmband

Det här tjusiga armbandet köpte jag till lillpojken för 30 kronor Dollar Store i Lycksele. Själv gillar jag ju inte brunt så jag tycker det är ett himla fult armband men smaken är ju som bekant som baken. Jag har ju i alla fall blivit lite brun på armarna som ni ser. Nej nu ljög jag, det där är Erics håriga armar.

Brunt skinnarmband med silvernitar

Gårdagen

Oj, det har hänt så mycket ska ni veta. Jag ska berätta så kortfattat som möjligt. Askproblemet har löst sig till viss del. Nu är det bara att hoppas att det försvinner till på söndag och att det inte kommer till Tyskland.

Igår skulle jag gå hem till Julia för att åka med henne till fotbollen. Då gick det en kvinna framför mig som liknade Julias mamma men eftersom jag bara har träffat henne lite snabbt i somras så var jag inte säker. Hon tittade dock ganska mycket på mig så det kändes som att det var hon. Fast samtidigt är det rätt mycket folk som kollar på mig här, jag tror alltid att jag har glömt dra upp gylfen eller nåt. Hur som helst så stannade hon efter ett tag och frågade om det var jag som var Nina. Det var det ju så då gick vi tillsammans och konverserade.

När vi skulle åka till träningen sa Julia att hon skulle duscha där borta så då ville jag det med. Vi stannade till vid mitt hus och så fick jag två minuter på mig att hämta mina saker. Jag hade redan räknat ut att jag behövde tio saker så det gick fort att raffsa ihop. Saken var bara den att jag bara kom på nio saker man behöver. Jag räknade igen men fick det bara till nio. Egal tänkte jag, det var nog inget viktigt, och så skyndade jag mig ut till bilen igen. När vi hade åkt en bit, vi var lite sena, så kom jag på att det var ju handduken jag hade glömt. Som tur var fick jag låna Julias.

Medan jag satt och tittade på Julias barnträning, hon tränar ungar innan den vanliga träningen, så skrev jag en låt. Sen kom det en liten flicka som var fem år och pratade med mig. Jag sa att jag var från Sverige men hon visste inte vars det ligger. Det verkade inte ens som att hon förstod att det var ett annat land.

Efter barnträningen var det en halvtimme till den vanliga träningen skulle börja. Då sa Julia att hon brukar springa. I TRETTIO MINUTER! Vi sprang tre varm, okej jag sprang bara två, sen gav vi upp. Jag tror hon ledsnade på att ha mig flåsandes brevid. Jag har ju inte flyttat arslet ur datastolen på åtta månader.

Alla blev så glada att se mig! sen när vi började träna var jag sämst. Min kondition finns inte och tekniken har väl varit bättre. Jag kunde i alla fall skjuta som vanligt, trots att jag fick låna Julias skor. När träningen, äntligen, var slut sa de att jag skulle spela på matchen på lördag. Jag ville verkligen inte för det var bara pinsamt. Som tur är fick jag mail nu om att jag inte står med på listan mer så jag får inte spela.

När jag kom hem från träningen öppnade ryskan dörren åt mig som vi hade bestämt. Hon och hennes italienska vän skulle gå ut och ta ett glas och undrade om jag ville följa med. Varför inte, tänkte jag, så det gjorde jag. Jag tog mig ett glas fanta och så delade vi på pommes frites. I baren var det en kille som stötte på ryskan, hon är nämligen väldigt vacker, en sån där människa som det lyser om, och han lämnade en lapp till henne där det stod typ "Jag vill ha dig men min flickvän är här". Jag trodde det var ett skämt men han var till och med gift med en tjej som var där. Hemska människa.

Ja, det var nog allt. Nu håller jag på att hungra ihjäl så jag måste äta frukost. Adjö!


Askhelvete

Fan fan fan. Kan askan försvinna från jordens yta. Jag önskar det. Kenza önskar det. Bettan önskar det. Är det inte nog? Jag kan ju naturligtvis inte berätta varför jag önskar att askan försvinner, jag ska ju inte flyga förrän på söndag, men det är viktigt. På söndag borde det väl inte vara några problem att flyga inom Tyskland? Men fortfarande, imorgon måste askan vara borta. Kan inte alla blåsa mot väster så att vinden vänder?


Shopping - grön tröja

Den här tjusiga fladdermuströjan hittade jag på H&Ms rea för 9 Euro. Den är mer knallgrön i färgen. Färgen på H&Ms hemsida är inte heller rätt så det är inte jag som är dålig, det är tröjan som är konstig.

Grön fladdermuströja från H&M


Läppförstoringsgloss som inte funkar för 2 Euro

Vilken fantastisk dag!

Jag har äntligen träffat Julia och det var så himla trevligt. Vi gick på café, åt kulglass i regnet och gick och shoppade läppglans och mascara. Imorgon hade ju jag tänkt titta på fotbollsträningen men hon övertygade mig om att jag ska träna. Jag som inte rört mig sen sist jag spelade fotboll här i Tyskland. I alla fall konditionsmässigt. Hemska tanke!

På lördag ska jag troligen fara till München med Julia och det vore fantastiskt roligt. Om hon har match far jag själv men hon säger att det går att ordna ändå. Hoppas inte någon annan i laget läser det här bara.

Imorgon ska jag publicera lite bilder, jag lovar. Jag har exempelvis köpt en tröja. Det skrev jag kanske igår förresten. Men ja, nu ska jag lägga mig och läsa


Regn utan regnkläder

Idag regnar det så jag kan inte gå ut eftersom jag inte har några regnkläder med mig. Senare idag ska jag träffa min kära vän Julia som bor här och det ska bli himla roligt! Sen ska jag baka kladdkaka för det har lillpojken bett om. Tyvärr finns det inte tillräckligt med kakao så jag måste nog gå till affären och införskaffa det. På tal om affär, igår skulle jag köpa schampo på en stor mataffär, Kaufland, men de tog inte VISA-kort. Hur sjukt är inte det? Som tur var hade ryskan två pengar som jag fick låna. Därför måste jag också ta ut lite Euro så jag kan betala tillbaka och sådär. Pappa, hur mycket ska jag ta ut? Visst gör jag väl av med rätt mycket? Fattar du?

Igår kom pappan hem så jag träffade honom. Då berättade jag att jag hade kört den nya bilen. "Gillade du min Golf" frågade han. Bilen är alltså en Golf, inte Ford eller Fiat. Den är svart eller mörkblå också om ni undrar. Nu kanske det är någon som har listat ut vad bilen heter, eller?


Ryska in my heart

Hej alla vänner!

Jag tycker det är så fantastiskt intressant med olika språk, kulturer och religioner. Nu när jag är i Tyskland har jag samtidigt turen att få bo med en ryska som jag kan fråga alla möjliga dumma frågor. Igår lärde jag mig det ryska alfabetet och några enklare fraser. Och att räkna till tio såklart. Det som är mest fantastiskt med ryska är nog att det finns åtta olika ljud som liknar svenska sje-ljud. Jag som brukar vara kungen av uttal men i ryskan måste jag öva mer. Tänk då på alla stackars stockholmare som inte hör skillnad på tj i tjej och ch i chans.

För tre år sedan sökte jag till en kurs i ryska på universitetet men eftersom den gick över hela året och jag bara ville studera på hösten så tog jag arabiska istället. Tänk att jag har kunnat både skriva och rabbla hela det arabiska alfabetet, det kan man inte tro nu. Men någon dag ska jag damma av mina gamla papper och lära mig.


Glass i solen

Idag har jag varit och handlat med au pairen och lilltjejen och hennes kompis. Barnen ville åka i vagnen fast de är nio år. Familjen har köpt en ny bil medan jag var borta, eller ja, hemma, och den är alldeles fantastisk att köra. Jag försökte se vad det var för en bil så att jag kan köpa den när jag blir stor men jag fattade inte hur man ser det. Det stod både Ford och Volkswagen på den, jag som trodde det var två olika märken. Jag är förresten inte säker på att det var Ford det stod, kan ha varit Fiat också. Jag har så bra koll på bilar.

Här sitter jag och äter årets första glass vid Lech! En fantastiskt fin bild på mig tycker jag, en av de bättre faktiskt.

Jag äter chokladglass med solen i ögonen


Första dagen i Tyskland

Det är så härligt att vara här igen! Varje gång jag gör något för första gången kommer en massa minnen tillbaka. Typ när jag gick genom staden, eller går på toa. Igår åt vi tacos och spelade Monopol, jag vann, typ. Den nya au pairen är fantastiskt trevlig så henne ska jag hjälpa med hushållssysslorna för det är ju inte mer än rätt kan jag tycka.
Idag sov jag ut ordentligt eftersom jag som sagt steg upp vid halv fem igår. Imorse kvart över fyra ringde dock mitt alarm på mobilen och störde. När jag äntligen hade somnat om ringer lilltjejens, jag sover i hennes rum, alarm som hon glömt stänga av. Sen fick jag i alla fall sova ifred till halv elva. Nu har jag duschat och väntar på att au pairen ska duscha klart så vi kan äta frukost tillsammans.
När jag hade satt in linserna tänkte jag att jag kunde lägga glasögonen på lilltjejens skrivbord istället för i glasögonfodralet. Det var en dum idé för vips så hade kattkräket hoppat upp på skrivbordet och börjat slicka på dem. Dumkatt!

I Riga

Nu sitter jag på flygplatsen i Riga! En snäll man som sitter brevid mig gav mig lösenordet till internet så nu slipper jag ha tråkigt. Jag sitter på ett café och beställde en macka med kyckling och en varm choklad. Chokladen var underbar men mackan var hemsk. Brödet var gott för det var polarbröd men kycklingen hade broskbitar i sig och smöret eller vad det var såg ut som lipsyl. Dessutom har jag ingen aning om vad det kostade eftersom jag betalade i lettiska pengar, vad de nu hette. Jag har en bit kvar som jag får kvälvningar av men man måste ju äta. Imorse innan jag for strax innan fem fick jag bara i mig en hårdbrödmacka.

Eric jag orkar inte svara på dina sms, men jag är som sagt i Riga nu. Jag hör av mig när jag är framme i Landsberg eller så. Kanske när jag sitter nere vid Lech och äter glass. Muahaha!

Nu vet jag inte vad jag ska roa mig med, trots att jag är en "datanörd" så vet jag aldrig vad jag ska hitta på. Har inga hörlurar heller så jag kan inte se på Simon & Tomas.

Fan, kom på nu att jag knappt har några batterier på datorn, lyckat.


Älsklingsbabys

Haha, nyss kallade jag Eric för älsklingsbabys och då skämdes han för han hade på skype eller nåt liknande. Undra vad för kul jag ska kalla honom för nästa gång. Några förslag?

En liten babys.
en liten baby

Imorgon åker jag!

Nu har jag packat färdigt! Imorgon åker jag ju till Tyskland, måste åka hemifrån kvart i fem på morgonen, så det känns skönt. Jag ska mellanlanda två gånger på vägen och en av gångerna måste jag byta plan. Jag ska sitta i Riga i tre timmar så om någon har några förslag på vad man kan göra där, på flygplatsen alltså, så är jag tacksam för det. Jag tänker inte köpa internet så jag lär väl sitta och fika och läsa.

Nu ska jag njuta av mina sista timmar med Eric så vi ska sätta oss på baksidan och sola. Sen blir det reprisen av Anna Anka söker assistent 16.40. Härliga tider!

Språktidningen

Fick min sista Språktidning medan jag var borta på påsklov i fjällen. Tyvärr känner jag inte att jag vill betala för den längre så jag slutar prenumerera nu. Sorgligt men sant. När jag blir stor och får ett jobb ska jag definitivt börja läsa den igen. En fantastisk tidning!

Språktidningen

Dove Visible Care

Jag är ju Buzzador som jag har berättat om tidigare. Nu har jag testat Dove Visible Care och här kan ni läsa vad jag tycker om den.

+ Tjock kräm, känns mysig
+ Lätt att skölja bort
+ Flaskan står upp-och-ner

- Luktar lite manligt, men inget som stör
- Tar slut fort (Kanske för att jag tar rätt mycket)
- Har inte märkt någon skillnad på huden som de säger att man ska göra

Dove Visible Care
Före jag började använda Dove Visible Care.
Före
Efter.Ser ju väldigt fräscht ut. Torrheten beror nog inte på Dove.
Efter

Äntligen hemma!

Nu har vi ganska nyss kommit hem och jag har kollat igenom posten, vattnat blommorna och sånt där viktigt. Nu ska jag packa upp väskan för att sen packa en ny eftersom jag ju åker till Tyskland på måndag morgon. Jag har i alla fall hunnit införskaffa lite gåvor till tyska familjen på vägen hem. Det har hängt som ett orosmoln över mig rätt länge. Jag hatar nämligen att köpa presenter när jag inte har någon idé. Men ja, nu får det duga.

Ikväll ska jag och Eric se lite på tv eller så och bara vila för imorgon blir det en ganska hetsig dag. Men ja, nu ska jag packa. Ha en trevlig kväll!

Erics tårta

Igår kom Susanne och Martin och hälsade på och då åt vi tårta. Det var marängbotten med glass, jordgubbar, grädde och riven choklad. Inget märkvärdigt alltså. Men himla god!
Tårta

Eric fyller år!

Hej alla vänner!
Idag fyller min älskade pojkvän 21 år! Han har fått fika på sängen och två trisslotter av farmor. Mer var han inte värd.
Idag snöar det lite så det blir ingen solning. Jag har fått massvis med fräknar som ni ska få se sen.
Jag håller på att kolla igenom mailen, får ju ungefär 100 nya mail varje dag så det tar sin lilla tid.
Här sitter Eric och tuggar på en bulle. Han hade redan vaknat, det är därför han har kläder på sig. Urax ser kul ut.
Eric fyller år och får fika på sängen

Påsk i fjällen!

Goddagens!

Idag ska vi fara till Klippen! För er som inte vet ligger vår stuga där och det ligger i fjällen. Härliga tider! Jag ska sitta i en snödriva hela dagarna och dricka varm choklad och odla fräknar. Tyvärr är jag inte säker på att jag kommer ha internet där, vi får se.

Mamma kommer hit från jobbet om ungefär 30 minuter och innan dess ska vi ha duschat, diskat, packat det sista, gått ut med komposten, klätt på oss. Jag har i alla fall läst ut Aldrig Fucka Upp som jag måste lämna igen på biblioteket innan vi far. Men ja, adjö!

RSS 0.91