Startsidan

Ny väggklocka

För några dagar sedan införskaffade jag och Eric en klocka att ha i köket. Jag blir tokig när jag ska till bussen på morgonen och måste kolla på mobilen. Men nu så. Vi ska byta gardiner i köket och vardagsrummet så snart blir det lila och fint.

Ny väggklocka

Är min näsa sned?

En pojke som jag jobbar med säger att det bara är mat och andra ätbara saker i min blogg. Ändå har jag ingen kategori med mat. Det är ju lite underligt kan man tycka. Han tyckte också att jag har för mycket text men det är ju för att jag bloggar för att jag älskar att skriva, inte för att visa upp ankläppar eller upptryckta tissar.

För att bloggen ska se lite trevligare ut ska jag dock lägga upp en bild. Den föreställer mig om ni inte ser det. Jag är dock väldigt retuscherad och ser sned ut. Fast jag har inget smink på mig. Om ni undrar.

Jag är retuscherad

Inte helt fel

Ben & Jerry Chocolate Fudge Brownie

Alla vägar bär till mig

Jag är medlem på Susnet och det är himla roligt. Där kan jag se hur folk har hittat till min blogg. Det roligaste är när folk har googlat på olika saker och sen hittat hit. Här är några exempel på vad folk har googlat på.

Nakna mode bilder. Särskrivning. Hemska tanke att de kommer till mig då.
Intelligent modeblogg. Talar för sig själv.
Mode tjocka. Inte lika roligt kanske.
Naken tjej bild.
ICA Superteg
Basshunter nakenbilder
Tjocka tanter lagar mat
Naken mode
Sunes Sommar citat


Susnet är helt gratis om ni undrar.

Godnatt!

Hej alla vänner!

Idag efter jobbet for jag direkt till mamma och pappa och käkade middag och så. Sen lånade jag och Eric bilen och for och handlade. Nu är vi äntligen hemma och det är dags att sova. Hur hinner folk leva när de jobbar? Men ja, så länge jag får bo med Eric är jag nöjd och glad. Dessutom har jag två Ben & Jerry Chocolate Fudge Brownie i frysen!

Snorunge

Imorse när jag gick på toa och klädde på mig såg jag att det var en blodfläck på ryggen på sovtshirten. Jag funderade vars den kom ifrån men insåg att mensen inte kunde ha farit dit, kanske framförallt eftersom det inte blödde nåt inatt. Jag verkade inte heller ha nåt sår på ryggen.

Nyss såg jag att jag har en blodfläck på kudden också och då började jag bli orolig. Vars blöder jag? Då säger Eric att det är han för det började rinna ur hans näsa igår kväll och han trodde det var snor. Han blödde näsblod alltså och ville väl inte ha "snoret" i sin egen säng. Hmpf!

Blondinbella i Umeå

Fy tusan alltså! Blondinbella var på stan i Umeå idag klockan fyra OCH GISSA VEM SOM OCKSÅ VAR DET? Jag och Eric såklart. Såg vi henne? Nej. Sämst.

Tjusiga skor

Tänk att det finns människor som är så snälla som Lovisa. Nu vet jag vars jag kan hitta tröjan som Molly Sandén har på sig i inslaget innan dansen. Nästa gång jag far på stan ska jag in på Monki. Jag upptäckte ju att de finns i Umeå för någon månad sen men har aldrig hittat nåt där. Men ja, nu kanske. Dessutom ska jag testa de här skorna på Skopunkten.


Hög Stövel från Skopunkten.com

Upp som en sol och ner som en pannkaka

När jag hoppade av bussen hade jag massvis med energi så jag skyndade mig att slänga ihop en sockerkaka och maränger. Nu är jag inte pigg längre så jag ska hoppa in i duschen och sen krypa upp i soffan till Simon & Tomas eller Outsiders. Troligen kommer jag zappa mellan kanalerna. Om ni undrar.

Helvetet som har brakat lös är tolv arbetsdagar i rad.

Shopping - Pärmar

Idag införskaffade jag tre vinröda pärmar för 50 kronor på Clas Ohlson. Mycket bra!

Vinröda pärmar

Fikabuffé på Starz

Fikabuffé på Starz

Utnyttjar månadskortet

Idag skulle jag och Eric ha en flickvän-och-pojkvän-dag på stan men så blir det inte eftersom han snorar. Han har så mycket slem i halsen att han har spytt hela natten. Trevligt va?! Därför far jag på stan med Anna istället.

Igår röjde vi ordentligt här hemma. Vi tog ut julpyntet till förrådet, diskade, tvättade, städade undan och gjorde saft. Det känns så himla skönt för då kan man vara glad idag och njuta av ledigheten. Snart brakar ju helvetet lös och då är det bra att ha krafter.

Suveränt med hemmagjord saft!

Rödvinbärssaft

Idag kokar jag saft

Rödvinbärssaft

Sjukling

Idag är det ju äntligen lördag och vad händer då? Jag är tät i näsan hela natten och kan knappt sova. Nu snorar jag och känner mig vissen. Jag som äntligen skulle få slappna av lite. Nästa helg jobbar jag ju så det blir tolv dagar utan vila. Vi ska i alla fall tvätta idag. Hinner jag ska jag göra saft. Fast helst vill jag bara ligga i sängen. Jag som ville fara på stan en sväng. Men ja, jag har i alla fall en suverän kladdkaka att trösta mig med.

Shopping - Ljushållare

De här tjusiga värmeljushållarna hittade jag på Indiska för halva reapriset. 25 kronor för båda fick jag betala. Inte så superbilligt men jag kände att jag behövde handla. De fanns med mörkblått istället för turkost också. Och så några fula som var guld och beige.

Ljushållare från Indiska.

En åktur

Idag fick jag förresten åka i en fräsig bil. Eller ja, fräsig och fräsig, den fräste i alla fall. Pojken jag jobbar med har köpt den själv och är så stolt så. Jag hade inte haft något emot att köra själv, fast det var ju mest för att jag skulle slippa kissa på mig. Jag kissade inte ner mig om ni undrar, men det var nära.

Snart lika känd som Blondinbella

Hej alla vänner!

När jag googlade på mig själv så kom inte min blogg upp överst. Det tycker jag var dåligt så därför ska jag försöka ändra på det. Någon som har en bättre idé?

NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO NINA IVEBO

Slut på dagen, igen

Man har ju inget liv när man jobbar. När ska jag hinna göra saft egentligen? Imorgon ska jag fara till mamma och pappa och se Änglar och demoner som mamma lånat. Lille Eric är förhoppningsvis frisk imorgon så han kan jobba och komma till dem sen också. Nu är det i alla fall dags för att börja göra sig i ordning för sängen. Inget Paradise Hotel ikväll inte. Eftersom gårdagens avsnitt inte läggs upp på hemsidan förrän ikväll klockan 23 så måste jag vänta med det också. Men det blir ju desto roligare imorgon, eller ja, på fredag eftersom jag ska till mamma och pappa.

Jag fick hem en lapp i brevlådan idag om att jag får 20% på reapriset på H&M så jag kanske ska smita in där imorgon. Vet inte om jag behöver något men vem har sagt att man inte kan handla för det?

Drömprins

Idag fick jag veta att det jobbar en tysk där jag jobbar.

När jag kom hem hade min älskade pojkvän tänt massa ljus, ställt fram ostkrokar och skumtomtar i fina fat, städat och höll på att diska. Nu ska vi laga mat tillsammans och sen ikväll är det ju Paradise Hotel som man inte får missa.

Inredning

Idag fick Eric ett ryck och ville hänga upp tavlor på väggarna. Han är väldigt impulsiv så det är tur att jag inte är det och hinner stoppa honom. Vi hedde upp en men sen blev det inga fler för de passade inte på krokarna. Lika bra det kan jag tycka. Den fina tavlan med rosa ram som jag fick av tyska familjen i födelsedagspresent har vi hängt upp om någon undrar.

Snart ska jag fara iväg på innebandymatch så jag måste he in linserna och borsta tänderna. När jag kommer hem ska jag duscha och kasta i mig mat sen far vi och fikar hos Åsa och Mats.

Mamma ska låna ut sin saftsil till mig nästa gång vi träffas så då ska jag göra saft. Då kan du komma och hälsa på Susanne!

Vilohelg

Hej alla vänner!

Nu är äntligen jobbveckan slut och det är så skönt! Jag känner mig skittrött och har sovit i en timme nyss. Snart ska jag se Let´s Dance och sen ska jag sova. Jag tror jag ska duscha också för jag fryser. Känner mig lite vissen faktiskt. Jag förstår inte hur folk kan orka festa hela helgen för att sen fara på jobbet på måndagen. Huvva.

Fy så programledaren på Grammisgalan ser ut.

Choklad är livet

Åh, nu pratar jag med lilla sötpojken på skype. Jag måste åka och hälsa på dem någon gång.
Igår sa killen jag jobbar med att han inte gillar choklad så mycket. "Det blir ju alldeles kletigt i munnen och så blir man bara törstig av det" Knäppgök.

2009 i bilder

I januari åkte jag till Landsberg am Lech i Tyskland för att jobba som au pair.
Landsberg am Lech
I februari åkte jag med den tyska familjen på skidsemester i Österrikiska alperna. Ser inte så häftigt ut men ni skulle ha sett hur det såg ut från toppen.
Murau
I mars fick jag äntligen ett kort på djuren i vildparken.
Ett djur i vildparken
I april kom Eric och hälsade på och vi åkte till München och kollade bland annat på Olympiaparken.
Olympiaparken i München
I maj kom sommaren på riktigt så då fotade jag massa blommor.
Blommor
I juni var jag på D´ Landsberger Wies´n med Julia.
Fyrverkerier på D´Landsberger Wies´n
I juli kom Eric igen och han och barnen badade i iskalla Lech. Jag och lilltjejens kompis tittade på.
Lilltjejens kompis vid Lech
I augusti var jag hemma i Sverige igen och fick ett akustiskt piano av Eric.
Ett akustiskt piano
I september promenerade jag och Eric på Bölesholmarna i det fina höstvädret. OBS, det är inte Eric på bilden.
En anka i Umeälven
I oktober flyttade jag och Eric ihop och jag blev hemmafru.
Kakfat med tre våningar och massa goda kakor
I november fortsatte jag baka och började så smått med julbaket.
Rocky Road
I december firade vi jul och nyår i fjällen och Urax var lika söt som vanligt.
Pumin Urax i fjällen

Ungdomsmottagningen


Idag efter jobbet for jag på drop in på ungdomsmottagningen. Det var roligt för alla var så nervösa och rädda. Själv skulle jag se om jag har HIV eftersom jag utförde samlag med 15 okända killar i helgen. Nej det skulle jag inte, jag skulle kolla blodtrycket bara. Tyvärr gick det så långsamt så jag missade övergången på bussen med tre minuter. Surt.

Det var kul att höra hur dagens ungdomar pratar också. De skojar hela tiden och det värta är att de berättar det också. När jag skojar brukar folk fatta att det är ett skämt så jag behöver inte säga "ah sk". Snabbt för "Jag skojade bara" för er som inte förstod.

Jag gör lingonsylt

Jag kokar lingonsylt

Romantisk lapp

Jag har hört att det är romantisdkt att lämna små lappar till sin älskade så det gjorde jag idag innan jag for. Tyvärr såg han den inte för han hade inte gått på toa.

romantisk lapp på toan
Romantisk lapp

Nyårsoutfiten

Så här såg jag ut på nyår. På jul också förresten. Nästa år ska jag vara smalare och minst lika glad. Fast jag kanske ska satsa på ett äkta leende istället.

Min tjusiga turkosa klänning från H&M
Klänning H&M
Kofta H&M
Leggings Fashion Club
Armband Fashion Club

Dagens outfit

Idag är det kallt så jag har leggings under mina vita jeans, man får ju inte vara dum. Sen lånade jag Erics lila tjocktröja som han fått av sin pappa som pluggade i USA. Man kan ju nästan tro att det är jag som är intelligent. Harvard, det ni. Rosa sockar och rosa Converse när jag var ute. Sockarna har jag inne också alltså.

Harvardtröja

Jeans Gina Tricot
Tröja Harvard
Sockar H&M

Nyårsmiddag

Förrätt, Västerbottensostplättar.
Förrätt, Västerbottensostplättar.
Varmrätt, tjälknöl och potatisgratäng med rödvinssås och bearnaisesås.
Varmrätt, tjälknöl, potatisgratäng, rödvinssås, bearnaisesås och sallad.

Efterrätt, chokladkaka med chokladmousse och varma hallon.
Chokladkaka med chokladmousse och varma hallon.

Husmodersnina har bakat muffins

Chokladmuffins

Pigg och glad, kexchoklad

Hej alla vänner!

Idag jobbade ju jag och jag hade förbetett mig på att få ont i ryggen efter en timme och vara trött hela dagen MEN SÅ BLEV DET INTE! Jag är hur pigg som helst nu och ska snart börja med middagen. Tänk vad roligt det kan vara att jobba när man har gått hemma i flera månader. Inte för att jag bara har suttit på arslet när jag varit hemma, nej nej, jag har ju varit hemmafru. Men ja, nu måste jag ringa Anna och sen ska jag som sagt börja med middagen.

Idag fyller förresten farmor år så jag har skickat ett sms till henne. Hoppas bara hon förstår hur man läser det.

Stackars Blondinbella

Goddagens!

Idag har jag spelat match och det var jobbigt för jag är inte riktigt frisk än. Imorgon börjar både jag och Eric jobba så idag har vi försökt packa upp och tvättat och sånt viktigt. Min väska är i och för sig fortfarande full med kläder. Får packa upp imorgon eller så. Känner mig så stressad nu förstår ni. Jag ska nog ta en kopp te och sätta mig framför tvn. Var länge sedan sist. Förresten har jag bara ungefär 100 mail kvar att läsa nu. När det är klart kanske jag kan känna mig lugn.

Det är förresten jobbigt att blogga när man haft jullov och levt utan dator i flera veckor. Men ja, jag ska försöka. Sen.

Förresten så tycker jag inte det minsta synd om Blondinbella för hon får jobba med det hon älskar. Hade jag fått göra det skulle jag jobba ihjäl mig.

Tillbaka!

Hej alla vänner!

Idag kom vi hem från stugan i fjällen och nu har vi handlat och grejat. Jag är förkyld och ska spela innebandymatch imorgon så jag måste snart gå och sova. Jag håller på att läsa alla hundratals nya mail från när jag var borta och det tar sin lilla tid. Har bara drygt 200 kvar nu.

När vi öppnade dörren hade vi fått massvis med post. Ett brev från Julia i Tyskland fick jag och det gör mig så glad. Skaffa er en snäll brevvän! Gärna från ett annat land så ni får träna på språket. Ett tips från mig.

Nej nu ska jag bädda sängen och packa upp lite. Inte en lugn stund, börjar ju jobba på torsdag. Jag förstår inte hur jag ska överleva när jag är van att gå hemma och hemmafrua. Men ja, pengar är ju bra att ha. Jag berättar om julen senare. Får se när jag hinner.

Se, hon har till och med bemödat sig med att ta reda på vad "många kramar" heter på svenska.
Ett fint kort från Tyskland.

RSS 0.91