Startsidan

En sommarnattshimmel

En sommarnattshimmel

Urax kräver det bästa

Lilla hunden är här i helgen och han ville minsann inte ligga på sin filt. Istället drog han ner Erics täcke på golvet och la sig på det.
Urax har snott Erics täcke

Snart ska jag gå och lägga mig

Vilken skitdag alltså. På jobbet var jag skittrött och höll på att somna på lunchen. När jag kom hem sov jag nån timme och mådde jättedåligt när jag vaknade. Sen ringde Eric och sa att han kommer hem två dagar senare än det var tänkt. Fan, jag tycker han borde komma nu.

Jag kom i alla fall på ett bra sätt att öva på de ryska bokstäverna, jag skriver listorna på jobbet med dem. Fantastiskt vad smart jag är. Nu ska jag äta kokta ägg. Adjö!

Berocca Boost

Nu har jag testat Berocca Boost, jag är ju Buzzador, och jag vet inte vad jag ska säga. Jag dricker aldrig energidrycker eller liknande så jag visste inte när jag skulle ta en brustablett. Jag tog en på morgonen innan jag skulle till jobbet men jag fick inte ens i mig drycken. Den var inte äcklig men jag är inte så förtjust i kolsyra så den var lite jobbig att dricka. Dessutom kände jag inte att jag blev piggare av den.

Eric däremot älskar det! Han tar alltid med sig en tablett till jobbet så att han kan ta en om han börjar känna sig trött. Han säger att de hjälper och tycker smaken är god. Köp och döm själva tycker jag!
Berocca Boost

Jobbsaker

Idag blev jag lite ledsen på jobbet, en person som låg inne förut kom tillbaka och mådde mycket sämre. Stackare. Eftersom jag har tystnadsplikt kan jag inte berätta alla smaskiga detaljer, exempelvis vad som hände i måndags, men då skulle ni förmodligen kräkas.

När jag stod och skulle ställa en mugg i diskstället vad det kaffe kvar i den så det skvittrade på mig. "Men tack för kaffet" utbrast jag då. Tänk vad jag är ordvitsig!

Om och om igen

Det här är varför jag älskar Lady Gaga. Tänk er Britney Spears göra samma sak.

Nya skor

Vad tycker ni om mina nya skossor? Inte så snygga tycker jag men de kostade bara 50 kronor på ICA Maxi så då köpte jag dem. Visst funkar modebloggarposen? Man ser blodådrorna så tydligt eftersom jag stod och spände mig så mycket för att inte ramla.
Vita seglaraktiga skor från ICA Maxi

Bild på Urax

En bild egentligen inte i min smak. Eller, jag brukar inte fota och retuschera så här. Vad tycker ni?
Pumin Urax på en åker

Sorgedag

Nu har jag ganska nyss skjutsat min käre pojkvän till flyget för han ska hälsa på familj och vänner och sånt oviktigt. Han har nämligen semester. Själv ska jag vara hemma alldeles ensam och jobba, kul då. Fast nu i helgen är jag hos mamma och pappa för jag måste ta hand om Skurax. Idag ska jag ta en långpromenad och duscha. Sen tänkte jag bege mig ner på stan fast jag har glömt vad jag skulle göra där. Gå på bibblan i alla fall.

Ikväll funderar jag på att fota Urax i härligt solnedgångsljus. Sådär glittrigt ni vet. Vi får se om jag orkar vara vaken så länge bara. Adjö!

Människohamn - John Ajvide Lindqvist

Jag kan inte läsa läskiga böcker på kvällen för då får jag mardrömmar. Inte ens "läskiga" hästböcker från Pollux. John Ajvide Lindqvist skriver dock så spännande och bra att jag läser hans böcker ändå. Läs den!
Människohamn av John Ajvide Lindqvist

Banankontakt?

Jag kom just på mig själv att säga "Bananerna kommer snart" högt för mig själv. Jag kanske lyssnar på Electric Banana Band för mycket.

Förhållandekrascharnina

Jag har trakasserat fotografen och bloggerskan Emelie Ohlsson ett tag för att hon inte gör slut med sin pojkvän på grund av att han röker. Nu har de gjort slut, hoppas det inte är mitt fel.

Vården i Sverige

Jag och mamma pratade lite om vården i Sverige en dag. Jag skriver det som en dialog så att det blir lättare att läsa. Naturligtvis är det inte ordagrant.

- Jag ska nog sitta 45 minuter på lunchen idag så det märks att jag jobbar över.
- Men kan de inte anställa fler sjuksköterskor och undersköterskor så ni slipper stressa ihjäl er?
- Nej, det har de inte råd med.
- Nähä, men då borde man ju lägga in Fredrik Reinfeldt på sjukhus så han får se hur stressigt ni har det.
- Fast det märker inte patienterna av.
- Nähä. Men om Reinfeldt låg inne så kunde man ju visa honom hur stressigt det är.

- Fast då skulle han nog bara gå till en privatklinik.

Höganäsporslin

Titta vad som äntligen har tagit plats i mina köksskåp!
Svart, fyrkantigt porslin från Höganäs

Skräp

Fick vi nåt i brevlådan i helgen? Vad? Säkert inget viktigt.
Skräp i soptunnan

En fullspäckad dag

Oj vilken dag! Först löste jag Melodikrysset, busenkelt idag, och sen for jag, mamma och pappa till havet och solade och badade. Jag tog årets första dopp och det var härligt! Sen for vi hem och jag och pappa handlade. Just när jag hade kommit innanför dörren här hemma så ringde Susanne så hon och Martin kom hit och var trevliga. Jag och Susanne tog en sväng för att försöka införskaffa ett sällskapsspel men det fanns inget i de affärerna som var öppna. Nu har de åkt hem och jag ska lägga mig i sängen och läsa. Tänk vad pigg och glad, och röd, man kan bli av en aktiv dag!

Bild på mig när jag tränar

Här sitter jag och ror i våras. Härliga tider.
Jag sitter och ror.

Babben Larsson - Jag vägrar dö nyfiken

Jag skulle ju berätta vad jag tyckte om Babbens bok. Den var bra. Den hade inte riktigt någon röd tråd vilket gjorde att den inte var så spännande. Det är mer en bok man kan ha på toan och läsa lite ur medan man bajsar. Eller läsa samtidigt som en annan. Den bjöd i alla fall på ett par fniss och det är inte ofta det händer för min del. Helt klart läsvärd! Skynda er till bibblan och låna den! Eller köp den om ni är rika.

Jag fick Babben Larssons bok Jag vägrar dö nyfiken av tidningen Må Bra

Bilder på blomster

Vita blommor i Stockholms skärgård
Rosa blommor i Stockholms skärgård

Shopping - Skor och leggings

Svarta pumps med silvernitar från Din Sko kostar 300 kronor. Svarta leggings med nitar på sidorna kostar 100 kronor H&M.
Svarta pumps med silvernitar från Din Sko.
Svarta leggings med silvernitar på sidorna från H&M

Jordgubbar med glass

Jag kände för lite efterrätt.
Svenska jordgubbar med vaniljglass

Händiga Nina

Igår var jag väldigt kreativ! Jag köpte och planterade blommor och så klädde jag en skokartong med tyg. Nu ser baksidan lite trevligare ut och jag kan uppfylla mina drömmar. Lådan fungerar ungefär som ett inspirationscollage. Tyvärr syns limmet igenom men det gör inte så mycket.
Rosa och vita blommor i en balja
Allt som finns i den här lådan ÄR

Pincett och nagelfil

De här söta gummorna fick jag av Lotta när jag fyllde år. Fungerar alldeles utmärkt dessutom.
Pincett och nagelfil

Sminkblogg

Idag har jag gjort mig till! Här kommer en lista på produkterna jag har använt. Någon som vill ha lite fräknar? Eller onoppade ögonbryn?

Cover all mix från Make up Store
Microshadow pollution från Make up Store
Define-a-lash från Maybelline
Lipsyl från Natusan

Jag har sminkat mig
Kanske inte lika snyggt när jag blundade.

Snygg sotning

Erics nya hundvalp

Hej alla vänner!

Igår fick Eric massa datadelar som han pysslade med hela kvällen. Jag sjöng, grimaserade, dansade naken och gick ut och gick utan att han märkte något. Kul pojkvän man har då.

Idag tvättar vi och sen ska vi shoppa och handla. Vi ska handla nyttig och fräsch mat för jag kräks av matlådematen som jag har till jobbet.

Ja, det är allt spännande som händer idag, förutom Tysklandmatchen. Heja Tyskland!

Recept på tacopizza

Deg:
4 dl fingervarmt vatten
50g jäst
4 msk olja
lite salt
1 liter mjöl

Smula ner jästen i vattnet, blanda i resten. Låt jäsa i 20-30 minuter. Bred ut i långpanna.

500g köttfärs
1 gul lök
1 påse tacomix
1 dl vatten

Bryn ihop och bred på degen i plåten.

2 dl creme fraice
4 msk majonäs

Blanda och smeta på på det andra.

Skiva 4 tomater och lägg på. Avsluta med riven ost. In i ugnen på 250 grader i 15-20 minuter.

Tacopizza

Shopping på rea

Båda är köpta på Kappahl och kostade 10 kronor. Jag vet inte varför jag köpte den där hårbandsrosetten, när tusan ska jag ha den? Och hur? Jaja, 10 kronor är ju inga pengar.
Vitt armband med

Tacopizza

I söndags gjorde jag och Eric tacopizza som vi åt, himla gott! Om någon vill ha receptet så får ni kommentera så ska jag bemöda mig med att skriva av det.
Tacopizza

Buzzador - Berocca Boost

Jag är ju en Buzzador som jag skrivit hundra gånger tidigare. Vill du också bli det, gå in här. Helt gratis och så. Nu fick jag hem Berocca Boost som jag ska testa och berätta om. Ni som är mina vänner ska få en egen tablett och testa själva.
Berocca Boost från Buzzador

Snygga foton, snart

Idag på jobbet skulle jag beställa råvaror som vanligt. För en gångs skull ögnade jag igenom listan på vad jag beställt och då såg jag något lustigt. Jag hade råkat beställa 22 stycken förpackningar med skinka istället för 2. Tur att jag såg det och kunde ändra.

Nu snart kommer Anna och ska skjutsa mig och hämta min reflexskärm som är en födelsedagspresent från Eric och Lotta. Jag förstår dock inte hur det kommer sig att jag beställer och betalar mina egna presenter.

Smoothie

Kolla vad jag slängde ihop. Frysta hallon, vaniljyoghurt och mjölk, sen mixar man. Busenkelt och himla gott!
Hallonsmoothie

Jag ska kanske skriva en bok i en chokladaffär

Igår kom en sak som ett paket på posten. Det kom nämligen ett större brev i brevlådan från tidningen Må Bra. Jag läser aldrig den tidningen så jag trodde jag hade fått nåt för att jag är en så bra bloggare. Tyvärr var det inte så utan när jag var i Stockholm fick jag en Må Bra-tidning av Lotta som jag tävlade i. Det var mest på skämt, fast lite på allvar, men jag vann! Jag som aldrig vinner något! Jag fick boken Jag vägrar dö nyfiken av Babben Larsson. Det sägs att hon skrev den i ett bageri, mycket lustigt. När jag har läst den ska jag berätta för er hur den var.
Jag fick Babben Larssons bok Jag vägrar dö nyfiken av tidningen Må Bra

Ge blod, ge liv!

Idag har jag, Susanne och Bettan gjort en god gärning, det borde ni också göra! Som vanligt fick vi varsin gomacka, bulle och varsin present. Jag tog ett glas som vanligt. Härliga tider!

Är det inte roligt att jag ser ut att ha ovanligt håriga armar på bild.
Jag har lämnat blod

Vem har tvättat?

Eric naturligtvis! Han glömde allt i tvättstugan så vi kunde inte torka det i torktumlaren. Nu hänger det alltså i lägenheten. Dessutom har han blandat färger igen.

Eric glömde torka tvätten
Eric har tvättat

RSS 0.91