Startsidan

Dagens goda gärning

Nu har jag och Susanne äntligen varit och lämnat blod. Mitt flöt på bra som vanligt medan Susannes var lite trögt, som vanligt.

Imorgon ska jag vara musiklärare och det verkar roligt. Hoppas bara takterna sitter i. Hehe, takterna.

Nu ska jag sätta mig vid tvn och se Halv Åtta Hos Mig, Robinson och Helenius Hörna. Och sen AnaGina Show och Kenza Tyra Show på datorn. Godkväll!

Kommentarer
Av: Maggie

Tjena..

Jag vet inte vad jag ska tro om det där med forskare och deras fynd. Jag vill ju inte tro på det egentligen, att människor utvecklades från apor eftersom att det står i bibeln att gud först skapade adam och sedan eva.



Vem är det som har lurat dig och sagt att prästen ska komma till himlen. Den största synden han gjorde var att vilja bli präst fan. Om man tänker rent lågiskt sådär. Vadå bli präst och sedan svika gud i all ära.



Jo det där håller jag med dig om. Men att älska sin gud mest av allt är faktiskt lite svårt för mig. Jag älskar honom och tackar honom varje natt för att han givit mig allt vad jag äger och har. Dock önskar jag att jag kunde älska honom mest. För när jag möter människor i min vardag som älskar honom mest så ser de jämt så lyckliga ut och man skäms att man kallar sig för guds barn nästan, men jag vet att han vet att jag försöker och jag vet att han är med mig vart jag än går. Jag känner närvaro.



Det där med att islam gifter bort döttrar till gubbar, fattar inte det heller. Som om man födds för att gifta sig. Helt sjukt. Äckligt. Synd om flickorna.

Man hör så ofta om tjejer som är knappt 12 som gifter sig, tjejer som föder barn vid 11, jag menar.. man har inte ens hunnit bli tonåring.

Har hört talas om den boken. Tror min kompis läste den till och med och sa att den var sorlig och helt brutal. Får ta och göra det någon gång..



ha det bäst :)





Av: www.islamguiden.com

hej ; )

ha en underbar dag gumman <3

kramsisar <3

2010-11-12 @ 11:44:31
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback