Startsidan

Alla är finklädda och jag har smutsiga byxor

Idag är det lillpojkens konfirmation och nyss åkte familjen till kyrkan. Eftersom jag inte förstår vad en svensk präst säger tänkte jag att det känns tråkigt att lyssna på en tysk präst så jag följde inte med.

Igår såg alla på ESC, helt fantastiskt! Det började ju bra och till slut fick jag alla att heja på Sverige. Tyvärr räckte det inte ända fram men vi kan ju se det som så att Azerbajdzjans bidrag i princip var svenskt så Sverige kom alltså först och trea. Dessutom kan det ju inte gå sämre för Sverige i hockeyfinalen ikväll. Och vars kom Azerbajdzjan och Italien i hockey-VM? Inte alls.

Nu ska jag baka en kladdkaka om alla ingredienserna finns, då blir lillpojken glad!

Kommentarer
Av: thea

Jag satt under hela röstningsuppräkningen och funderade på vilken låt det egentligen var som Azerbajdzjan körde.. Tråkig och intetsägande måste jag säga. Förstår inte vart vinsten kom ifrån. Samma sak med Italien, vad hände där? Nu låter jag kanske som om jag är jätte bitter, men det är jag icke :p Tro det eller ej :)



Sv: Solen har försvunnit helt. Eller så är det bara jag som jobbar och inte har tid med den där solen. På onsdag bär det iaf av till Sthlm, solen kanske finns där :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback