Startsidan

Plants vs Zombies

Jag har fått i uppdrag att skriva om olika spelsajter. Jag har ju tidigare skrivit om min relation till olika spel och det är ju inte direkt mitt största intresse. Jag syftar främst på spel där man måste spela om riktiga pengar, det verkar läskigt. Däremot kan jag gilla att spela iq-befriade spel bara för att få tiden att gå. Mamma och pappa hade ett sånt spel hemma men det förstörde hela datorn så det får jag inte att spela mer, lite synd.

Om man är lite modigare än jag kan man ju dock tjäna stora pengar på att spela, kanske på
spelhallen. Alla har väl läst om den där unga killen från Göteborg eller nåt som tjänar flera miljoner. I och för sig förlorar han ju flera miljoner också. Men ja, kan man så är det säkert ett helt fantastiskt liv att leva.

onlinecasino Sverige kan man läsa om vad som är viktigt att tänka på när man ska spela online. Det är ju trots allt riktiga pengar det handlar om. På spelautomaten finns information om svenska spelautomater och spelautomater utvecklade av svenskar. Tydligen är svenskar väldigt insatta i spel på nätet. Själv är jag inte en av dem, är du?

Kommentarer
Av: neli

smaken är som baken =)

jag har lyssnat på dino merlin sen flera år tillbaka och jag vet vilka bra låtar han har och hans röst är verkligen grym!

Av: Josefine Klashed

Ja, visst är dom!

Men det är väl inte synd att man blir lång? Det är ju jättefint att vara lång ju! :D

2011-05-13 @ 15:25:43
URL: http://josefineklashed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback