Startsidan

Det var nog årets sista "sommar"-dag

Förra helgen var vi ute på en ö i havet och jag åkte båt utan flytväst. Jag kom på det nu när jag såg bilden, tänkte inte alls på det då. Hemskt. Men ja, vi åkte inte så långt eller fort och solen sken. Jag lattjar på bilden och säger "weeee".
 

Jag kanske ska bli advokat

Jag hittade den här mörkblåa kavajen från VILA på Dressed & Denim för 100 kronor. Lagom pris tycker jag.
 

Tomatnina som inte tänker efter

I dag blev jag generad på jobbet. I går konverserade jag med en grabb, vi kan kalla honom för Nisse, och jag berättade att jag har jobbat i Tyskland. "Jaha, så du kan flytande tyska?""Typ".
 
I dag var jag i köket och hörde någon prata tyska i korridoren, troligen en läkare eftersom det finns några från Tyskland eller så. Då skriker Nisse över hela korridoren "MEN NINA KAN JU FLYTANDE TYSKA!". Jag var helt ensam men blev ändå knallröd i ansiktet. Det var länge sedan sist.
 
Jag funderade på att ta mina nya skor till jobbet men jag tänkte att de kanske är för fula. Sen kom jag på att jag nu går runt i ett par turkosa Crocs.
 
...
 
...

Oj vad jag kommer bli fit!

I går var jag på en dejt. HAHAHA HAR NI HÖRT?! Eller ja, inte riktigt. Jag konverserade med en kille på internet och han tyckte vi skulle jogga tillsammans så då gjorde vi det. Det gick himla bra måste jag säga! Här ser ni mina nya gåskor som jag inte riktigt vet när jag ska använda. Det ordnar sig nog. 550 kronor kostade de, halva priset, på Intersport.
 

Snygg tjej som badar naken


Hoppas jag blir Zlatan

I dag tog jag ut friskvård så jag slutade tidigare än vanligt. Jag har redan cyklat i nästan en timme och i kväll är det fotbollsträning men jag hade tänkt träna lite själv också. På träningen ska jag inviga mina nya fotbollsskor som jag införskaffade förra veckan. 600 kronor kostade de, halva priset, på Intersports outlet. Inga höjdarskor alltså men jag spelar ju faktiskt inte fotboll längre och då känns det onödigt att lägga pengar på "riktiga" skor.
 
Senare i kväll kommer ett inlägg som med all säkerhet drar mycket besökare nattetid. 
 

Gratis hårprodukter

Fy vilket ruggigt väder det är i dag! Men vem bryr sig, man har väl regnkläder. Jag hämtade ut ett paket på vägen hem och här ser ni vad jag fick. Jag är medlem på Buzzador och då får man hem gratis saker som man delar med sina vänner. Sen berättar man vad alla tyckte om produkterna och alla blir nöjda och glada. Den här gången är det dock bara fem vänner som får produkter så det är först till kvarn som gäller. Susanne och Bettan har redan bokat varsin flaska.
 
Vill du bli en buzzador? Lämna din mailadress i mailadressfältet så bjuder jag in dig.

Dagens lärdom

I dag var jag och handlade på ICA Maxi. Jag var på rätt dåligt humör men plötsligt vände det när jag fick syn på smakprovsdisken, kladdkaka med chokladsås. Tyvärr var det bara två portioner kvar och en man gick fram och tog den ena. Jag såg en unge på kanske åtta år gå mot disken för att ta den andra så jag skyndade mig och tog den rakt framför näsan på hen. HAHA! Störst går först.
 
Kosmos straffade mig dock ganska direkt efter för barnet och några andra fick varm sås på sina kladdkakor. Lär av det, var en vänlig människa, det lönar sig.

Lite nya kläder

Jag har införskaffat lite nya kläder från H&M. Byxorna har hög midja och tighta ben och kostade 200 kronor på rea. Jag har använt dem typ varje dag sen jag köpte dem! Tröjan kostade 100 kronor.
 
 

Bajsade när jag såg det, hann knappt torka mig, ville visa

Jag fick min Egoboost Magazine nummer sex i går. Väldigt sent men jag blev inte det minsta ledsen efter att ha sett att JAG ÄR MED I DEN! Så sjukt coolt! Jag är ju kändis nu! 
 

Man kan ju vara snygg när man ska bli snygg

Jag har införskaffat lite somrigare träningskläder, himla passande eftersom det typ är höst. Men ja, de var snygga och då handlade jag. Allt kostade 150 kronor styck på Klädhuset M.
 
 
 
 

Vi puttade också

I dag spelade jag lite golf med Bettan. Eftersom morfar har lärt mig är jag inte helt tappad bakom en vagn så det var ganska så roligt. Något golfproffs som har invändningar på Bettans sving?
 

Nästa Marta gånger typ 20

I går var flickorna som jag tränar i fotboll bollkallar och sånt på a-lagets match. Jag lånade ut kameran till barnen och det är kul för då får man mycket intressantare bilder. Finare också eftersom jag är med på vissa.

 

Barnen ville fläta mitt hår och jag tror inte det finns en enda människa som har tagit i mitt hår utan att säga något i stil med "oj vad tjockt hår du har". Men ja, vem bryr sig.

 

Ni ser ju vem alla vill leka med.

Någon av tjejerna fotade sin favoritblogg.


Fantastiska boktips!

Jag har läst en alldeles fantastisk bokserie som alla borde läsa! 80° från Varmvattnet, Kvinnorna på 10:e våningen, Klockan 21:37, Den sjätte gudinnan och Pojken i hiss 54 är skrivna av Karin Alfredsson och handlar om  kvinnoförtryck i olika delar av världen. De är spännande samtidigt som de är lärorika. Jag drömmer vanligtvis mardrömmar om jag läser deckare och sånt läskigt men de här var det inga problem med. Läs läs läs! Jag glömde fota den sista.
 
 

Urtjusigt armband

Jag fick ett guldarmband när jag konfirmerade mig och eftersom jag inte gillar guld bytte jag det mot två snygga silverarmband och en massa annat. Jag konfirmerade mig för nio eller tio år sedan, fråga mig inte varför, jag ville väl ha presenter, och i går köpte jag upp det sista tillgodokvittot. Har ni sett ett snyggare armband? Det är knallturkost, inte som på bilden alltså, och resten är i silver. Köpt på Guldfynd för 100 kronor.
 

Shopping på Dollar Store

Eftersom vi var i Lycksele i helgen passade vi på att gå in på Dollar Store. Jag införskaffade lite gåvor till de tyska barnen som jag snart ska hälsa på och lite roliga grejer till mig själv. Munsköljen var sjukt stark så vi får väl se hur mycket jag använder den.
 

Håravfall

Jag har fått i uppdrag att skriva om kvinnligt håravfall. Tyvärr gäller det väl oftast inte håret under armarna eller något annat hår som man, i alla fall jag, gärna skulle bli av med. Själv har jag ju ett fantastiskt hårsvall som är både tjockt och långt. På huvudet menade jag nu. Många bekanta till mig beklagar sig över sitt tunna hår men jag har alltså aldrig behövt oroa mig. Man vet ju aldrig vad som händer i framtiden men det kankske är lika bra det.
 
Om man skulle drabbas av håravfall kan man läsa mer på den här sidan. Många kvinnor som drabbas av håravfall mår psykiskt dåligt och det är ju synd. Som tur är går det att göra en hårtransplantation om man vill det men bara ett fåtal kvinnor med problem gör det. Kanske vet man inte om att det går att göra. Nu vet både ni och jag och det är ju bra! Tänk förresten på att inte stressa, då kan du tappa hår!
 

Jag kom i alla fall tvåa

I dag besökte jag och Bettan Susanne på landet. Vi spelade spelet Bezzerwizzer och det passar ju perfekt för mig. Som ni förstår var jag rosa. Av någon jävulskt underlig anledning vann Susanne (???). Har aldrig hänt förut.
 

Modefotografering

Jag och min syster fotade lite fashion-bilder på vägen upp mot Storuman. Mina kläder kommer från H&M plus Converseskor. Annas kläder är inte heller från Gucci. Mitt armband kommer från Fashion Club.
 
 

Rasist-Nina älskar utlänningar

Jag vet inte exakt vilka men jag vet att det är många som läser min blogg bara för att de är lika nyfikna som jag. Först och främst vill jag bara säga att jag inte är rasist, jag har ju skrivit femtusen gånger att jag älskar människor från spännande länder och att jag önskar att mina föräldrar vore utlänningar. Nog om det.
 
I helgen hände så sjukt underliga saker och det skulle vara läsning för flera år framöver om jag skulle skriva allt. Eftersom jag inte vill hänga ut någon här på bloggen kommer jag inte att berätta allt men några små händelser ska jag nog kunna få fram. Jag är helt chockad och typ allt beror på missförstånd om att jag är rasist. Ja herregusis,  alla får väl tro som de vill men det är ju dumt att tro fel.
 
I morgon ska jag hämta min dator som har varit på rehab och då kommer lite bilder och sånt kul från helgen.

Finns på bibblan

Jag hade tänkt studera franska till hösten men tyvärr kom jag inte in. TÄNK PÅ DET ALLA SNORUNGAR, PLUGGA! Jag var ju inte dålig i skolan så jag är faktiskt förvånad över att jag blev reserv nummer 132. Helt sjukt faktiskt. Men ja, vem bryr sig, nu kan jag ju studera hemma i min egen takt istället, mycket trevligare!
 

Roadtrip!

Hej alla vänner!
 
I dag är jag förhoppningsvis i Storuman och Lycksele eftersom jag är på en lite roadtrip med Anna och rumänskan. Jag har tagit med mig kameran så förhoppningsvis har jag mängder av fina bilder att visa när jag kommer hem. Känner jag mig själv rätt blir det kanske två stycken. Som ni kanske har insett har jag varken dator eller internet med mig och det går tydligen inte att mobilblogga heller så jag skrev det här inlägget i onsdags. Man får ju inte vara dum!

Välgörenhet

Min rumänska väninna, tidigare kallad grannen, är en vänlig själ. Hon mötte en stackare på gatan för några dagar sedan och naturligtvis ville hon hjälpa honom. Eftersom jag inte ville vara en snål och obrydd svensk skänkte jag en slant så att stackaren får åka hem till sitt land. Typiskt svenskt av mig förresten att berätta att jag har varit vänlig. Jag kan inte exakt hela historien om stackaren men jag litar på att hon gör en bra sak. Eller ja, det gör hon ju men man vet ju aldrig om stackaren bara luras. Typiskt svenskt av mig att vara fördomsfull. Det är intressant att umgås med utlänningar för man lär sig att se sig själv på ett nytt sätt. Härliga tider!
 
Härliga utlänningar!
 

Bröllopsbilder

I dag har jag hjälpt min väninna Susanne med att redigera bilder. Hon fotade på ett bröllop förra helgen och eftersom jag är så duktig på datorer fick jag äran att hjälpa henne med redigeringen. Efter 170 bilder gav vi upp. Här ser ni en bild på buketten.
 

Jag har verkligen fått rätt semesterveckor!

I dag var vi vid havet och det var trevligt. Vi badade ganska länge och spelade volleyboll i vattnet, en ganska så bra aktivitet eftersom man både blir brun och smal av det. Sen fikade vi en massa, inte en så bra aktivitet. 
 

Toshiba Satellite L855-10U

Hej alla vänner!
 
I dag har jag införskaffat en dator! Jag ville ju såklart testa min nya webbkamera och här ser ni resultatet. Jag konverserade med Susanne i telefon samtidigt men det gjorde inget för kameran räknade ner. Det var inte så bra inställningar men det får jag väl försöka fixa.
 

Marabou Jordgubb

Har ni smakat den nya Marabou Jordgubb? Det är inte den bästa och jag kommer inte köpa den igen men den var ändå himla god. Eftersom det är min choklad är den redan slut.
 

Har dock inte skitit än...

Imorse när jag var ute och sprang höll jag på att skita ner mig. Ju fortare jag sprang desto mer behövde jag skita. Jag var alltså tvungen att ta mig hem så sakta som möjligt så fort som möjligt, inte helt lätt. Kanske var det all god mat från i går som låg kvar i magen. Här ser ni ett urval. Dessutom åt jag min lax och en vegetarisk hamburgare.
 

Fiskade lite i dag

I kväll ska jag på grillparty med massa spännande människor. Jag kanske inte har nämnt det men JAG HAR SEMESTER NU! Fy tusan så skönt! Ni ser ju på bilden hur trött jag är, det ser ut som att jag har lite svårt att fokusera. Lax och potatis är det i knytet om ni undrar.
 

Kommer inte cykla heller

Oj oj vad trött jag är. En ynka dag kvar sen har jag SEMESTER! En grabb på jobbet frågade vad jag ska göra och jag sa sova. Antagligen. Minst tio timmar per natt ska det bli. Sen lite löprundor på det, kommer komma tillbaka som en ny människa. Typ.
 

Umeå City Beach

I dag har jag tittat på beachvolleyboll i stan. Det är en trevlig tillställning tycker jag. Ni ser mig på bilden till höger med långhåret. Närå, jag fotar ju, men det ser faktiskt ut lite som jag.
 

Somrigt och fint på landet

Jag var ju hemma hos Susanne förra veckan och se så trevligt det ser ut! På bilden ser ni Bettan catwalka iväg till bilen för att göra sig tjusig, hon är ju inte lika naturligt vacker som jag.
 

Puckon

I lördags åkte jag buss till Bettan för att avnjuta en fantastisk middag och vinna i sällskapsspel. Eftersom jag är så hurtig iddes jag inte stå och vänta på Vasaplan i en kvart så jag började promenera, en busshållplats i taget. På vägen såg jag den här fula lappen på en lyktstolpe. HUR kan ett företag vara så oseriösa att de sätter upp en lapp med stavfel? Kommer jag fika där? Nej, aldrig. Som ni ser rättade jag felen.
 

Fit-Nina

Jag har varit ute på en femkilometersrunda och eftersom jag inte är en äcklig rökare som Kenza så orkade jag springa hela vägen. Jag var knappt trött när jag kom hem igen och det hatar jag mig själv för, jag har jättesvårt för att ta ut mig till max. Men ja, vem bryr sig. Nu har jag just avnjutit en omelett som ni kan skymta i min mun.
 

Diktskrivar-Nina

Jag skrev väldigt mycket dikter när jag var yngre, sen blev jag lyckligt kär och slutade skriva. Det kanske är dags att börja igen. Den här betydde ingenting för mig när jag skrev den för exakt sex år sedan men nu är den mitt i prick.
 
Jag minns när vi tittade på varandra
vi tittade och såg inga andra
men dom blickarna är slut
för det där, det var ju förut

Jag minns när vi log mot varandra
vi log och såg inga andra
men dom leendena är slut
för det där, det var ju förut

Jag minns när vi rörde varandra
vi rörde och såg inga andra
men dom beröringarna är slut
för det där, det var ju förut

Jag minns när jag var en glad prick
när jag hade en gnista i min blick
men den gnistan är slut
för det där, det var ju trots allt förut

Bröllopsinspirerat

Såja såja, jag har börjat vänja mig vid all deppighet så jag är okej. Nej, det är jag inte men jag överlever. I går tänkte jag gå och lägga mig klockan sex men plötsligt frågade min granne om jag ville följa med och spela lite fotboll. In med linserna igen och sen spelade vi i typ två timmar, en ljuspunkt som jag verkligen behövde. Tråkigt bara att vi inte är grannar längre om en vecka.
 
Hos Susanne fotade vi Bettan eftersom hon så gärna vill få komplimanger för sitt utseende. Seså, nu kan ni kommentera snällt. Hon är alltså osminkad som ni ser. Det är nästan så att man ser tissarna men det gör ju ingenting för det ger ju bara fler läsare. Hehe, tur för mig att Bettan sällan fotar mig.
 
 

Den som önskar mig en "fin dag" skjuter jag

Jag har ju inte haft någon webbkamera i sommar men det är väl lika bra eftersom jag har sett ut så här i princip varje dag. Alla andra har gått vidare men inte jag, jag är fortfarande glad över att jag har orkat ta mig till jobbet varje dag. Om jag någonsin blir lycklig igen lovar jag att aldrig mer klaga på småsaker.
 
Jag borde egentligen packa mina saker men hur kul är det att flytta när man inte vill? Inte alls kan jag lova er.
 

Jag åt i alla fall rekordsnabbt

Jag har stressat som ett as! Jag lekte med Susanne och Bettan och sen när jag kom hem hade jag tio minuter på mig innan jag skulle fara, trodde jag. Träningen börjar inte halv utan prick så nu hinner jag andas lite.
 
Susanne ska fota på ett bröllop nästa helg och ville ha lite tips av mig. Kan ju behövas, se bara hur bilden på mig ser ut.
 

Snart semester!

Jag har varit så sjukt trött de senaste dagarna, kan det bero på OS? I går missade jag dock både silvermedaljen och fotbollen. Jag såg början av båda men sen var jag tvungen att cykla iväg på fotbollsträning. Dessutom hade jag velat se Marta spela men det var alldeles för sent för mig. Men har vi tur (?) spelar ju Sverige mot Brasilien i semifinalen.
 
I går lyckades jag låta bli att värma kalvsylta och rödbetssallad på jobbet, hurra för mig! Patienten var dock inte nöjd ändå. "Får man ingen potatis till?". Det var önskekost och hen önskade ingen potatis, då kommer det ingen.

RSS 0.91