Startsidan

Tack Sara!

Annas väninna gav mig den här lappen så den hade jag i fickan hela helgen ifall jag skulle hitta någon snygging. Tyvärr såg jag ingen suverän så jag har kvar den. Jag kanske ska kopiera upp den och fästa över hela stan. Fast just ja, det var ju bara snyggingar som skulle få den.
 

Snyggt va?!

Eftersom utseende är allt, det vet ju alla HanaPee-läsare, så tog jag biten som blev över av armbandet och satte den vid hårsnodden.
 

Han var himla trevlig i alla fall

I går träffade jag min vän från tyskan för första gången. Vi kände dock inte igen varandra så jag var tvungen att smsa honom och fråga om han hade gul jacka. Det hade han så då pratade vi ett bra tag. Han tyckte att jag ser smalare ut i verkligheten än på bild och det är ju jävulst konstigt. Jag som står och åmar mig för att se så smal ut som möjligt på bilderna. Jag veeeet, jag är en dålig Siza Me-förebild. Fast ja, jag är ju ändå inte pinnsmal direkt så det är jag visst. Eller nej, man ska ju vara nöjd med sin kropp då och det är jag ju inte. Man kan väl inte vara nöjd när man springer tio gånger långsammare än förut? Eller när man inte längre orkar cykla upp för backar? Äh, vem bryr sig, fråga Blondinbella om ni blir osäkra.

Dagens sminkning

Jag ska spela fotbollscup i helgen och då vill man ju vara lite extra tjusig, en hel del snygga killar där vet ni. Jag har därför sminkat mig lite extra och jag är riktigt nöjd med resultatet. Kanske får ni lite inspiration till festerna i helgen.
 

Kalvsyltesoppa med rödbetssalladssoppa

I dag gjorde jag bort mig på jobbet. Jag hade beställt specialkost, kalvsylta och rödbetssallad, till en patient och skulle göra i ordning det. In i ugnen som med allt annat och efter ett tag kom Vickans mamma och sa MEN DET SKA JU VARA KALLT. Oops. Eftersom det bara fanns en portion hade jag klantat till det rejält. Man kan säga att det bev soppa av allt. Hehe. Men, det löste sig så ni behöver inte vara oroliga.
 

Fy helvete så hårt de skjuter!

Jag har spelat fotboll med korpenherrarna igen. Eller ja, det kanske syns. Tur att jag är gjord av sten PÅ UTSIDAN, är en fjäder på insidan.
 

Då är jag nästan 76 år

Jag gick in på minabibliotek för att reservera lite böcker, har bara sju hemma nu, och då såg jag att jag inte bör reservera boken som finns i bokbussen. Eller, som INTE finns i bokbussen de närmaste 50 åren.
 

En dags outfit

Här ser ni mina nya kläder som jag köpte nyss. Alltså.
 
Linne MQ
Shorts H&M
Armband Lindex
 
 

Om du gillar hockey eller snygga killar

I veckan träffade jag Vickan som jag har spelat fotboll med i flera år. Hon är en person som är full av liv och man kan inte låta bli att vara glad när man träffar henne. Precis en sådan person som jag behöver träffa just nu. Hur som helst så övertalade jag henne att skaffa en blogg. Eftersom hon är fruktansvärt intresserad av hockey så blev det naturligtvis en hockeyblogg. Jag har sagt att hon ska göra den lite rolig emellanåt så även vi vanliga människor kan gilla den. Seså, gå in och kika nu!
 

Urax finns inte längre

Förra veckan fick jag veta att Urax skulle avlivas. Vi ville inte att han skulle behöva lida och han hade tyvärr börjat sjunga på sista refrängen. Förra måndagen fick jag träffa honom för sista gången och sedan dess har han varit i fjällen där han alltid har älskat att vara. Det är också där han ligger begraven.
 
Urax älskade att vara med. Han ville alltid att hela familjen skulle vara samlad och när vi var det låg han och mös på sin filt. Jag har tänkt att det blir väldigt ensamt för honom i hundhimlen utan oss men det är för sorgligt så därför tänker jag istället att han kan vara med oss exakt överallt nu. Oavsett om vi är hemma eller på en restaurang utomlands så kan han vara med.
 
Det kanske inte ens behöver påpekas men det här är helt klart den sämsta sommaren i mitt liv. Jag vill bara att den ska ta slut för det känns som att allt kommer bli bra då. Men ja, det blir det ju inte.

Äntligen får man sova!

I går tränade jag fotboll till halv tio så jag var inte så lite trött i morse. Nu är det dock helg och jag ska krypa ner i sängen. Naturligtvis ska jag läsa ett tag men sen ska jag sova och inte förrän kanske klockan nio ska jag kliva upp. Ungefär tolv timmars sömn alltså, härliga tider.
 
Vad gör ni i kväll då? Super så att ni mår dåligt i morgon? Nej, så dumma är ni väl inte kära läsare. Ha en trevlig kväll!

Ögonbrynspenna från Clarins

Jag har ju shoppat så sjukt mycket de senaste dagarna och till och med smink har jag hittat. Den här ögonbrynspennan köpte jag på Kicks för 165 kronor. Dyrt tycker jag men jag hade tänkt ha den resten av livet.
 

Snygg tjej i bikini

Det har varit härligt väder här ganska länge och i dag tänkte jag att det vore trevligt med en tur till stranden. Jag hade helt rätt och ni ser ju sjukt brun jag har blivit. Jag ber om ursäkt för att jag slänger fram tissarna på kvällkvisten innan ungarna ens har lagt sig.
 

Det var tider det

Tänk vad roligt det är att barn tar åt sig så mycket. När jag var liten hälsade vi på hos några kompisar till mamma och pappa och jag och min kompis ritade en bild som liknade den här nere. Vi gav den till kompisens lillebror och sa att det var hans rumpa med massa vårtor på och då blev han så arg och ledsen. Vi fick skäll av föräldrarna men det var det ju värt såhär i efterhand.
 
 

Vad är oddsen?

I går mötte jag ju de där från Miljonlotteriet och tror ni inte de stod utanför ICA Maxi i dag när jag var där? Jo, såklart. Eftersom jag är så jävulskt social så var jag ju tvungen att gå fram och hälsa. Grabben jag pratade med kände igen mig och frågade om jag hade bloggat som jag sa. Naturligtvis.
 
Men vem bryr sig? Här kommer mina nyaste shoppingfynd som jag hämtade på H&M. Jag får ju hem så mycket presentkort så jag köper ju sällan kläder förstår ni. Kavajen kostade 200 kronor och shortsdressen 75. Lagom och bra.
 
Tur att jag fixade frisyren innan jag fotade. Man vill ju inte att det ska synas att man har haft cykelhjälm.

Håll tummarna för mig

I dag när jag var på väg hem från stan kom en pojkspoling och gav mig en lott. Jag förstod ju att det fanns en hake men feg/trevlig som jag är vågade jag inte bara gå därifrån. Jag fick höra att man stödjer IOGT-NTO och det är ju fantastiskt eftersom jag är nykterist. Det kostade typ 400 men jag kan vinna en resa eller nåt, jag fattade inte riktigt. Dessutom får barn till äckliga drickande föräldrar möjligheten att få ett bra sommarlov för en gångs skull.
 
Jag kunde naturligtvis inte låta bli att prata om nykterhet, rökning och särskrivningar. Om någon ser ett tält med tre pojkar från Miljonlotteriet någonstans i Sverige så går ni fram och hälsar från mig! Ni kan kalla mig Kissie. Jag sa att jag skulle blogga om det här och då frågade en om jag är Kissie, var inte det dagens roligaste?
 

Hjälp, vem är jag? av Caroline af Ugglas och UKON

När jag började läsa Hjälp, vem är jag? av Caroline af Ugglas och UKON så tyckte jag den kändes himla seg och tråkig. Jag funderade på hur jag skulle orka ta mig igenom den men sedan lossnade det och den blev himla lattjo. Ibland blir det lite för mycket psykologitermer men ibland skrattade till och med jag högt. Som ni ser på mittenbilden så syntes det tidigt att hon var full i fan.
 

Dagens Melodikryss

Det här gick ju inte så bra.
 

Shopping på rea

I går shoppade jag lite, man måste ju passa på när det är rea. Armbandet kommer från Lindex och kostar 40 kronor, dock ingen rea på det. Jeansshortsen kostade 75 kronorH&M och linnet med rosetten kostade 150 kronorMQ.
 

Dagens frukost

Och då menar jag inte hela kexet utan bara den biten som är borta. På jobbet fick vi veta att det skulle bjudas på jordgubbar till eftermiddagsfikat. Oj så gott, tänkte jag. Sen kom jag på att jag inte är kvar så sent. Sen fick jag veta att det var jag som skulle rensa alla fem litrarna. Tack för det, då kunde jag ju tjuvsmaka!
 

Jessica Anderssons bok

Jag har läst Jessica Anderssons bok När kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var och den var bra. Inte suverän men bra.
 

Fast man blir ju inte så brun

Som om det inte vore nog med sorg så fick jag veta en fruktansvärd grej i går. Jag berättar mer om det sen. All energi i dag går åt till att försöka äta. Har hittills fått i mig en macka. Det passar ju för övrigt väldigt bra att det regnar ute, då slipper jag ens tänka på att gå ut.
 
Jag skrev förut en gång att gravida kvinnor går runt och smeker sina magar. I dag såg jag något ännu mer fascinerande, en blivande mamma höll handen på sin ena tisse. Det verkar ju himla lattjo att vara gravid, vilka friheter!

Och nu.

Min blogg är inte lika stor som Niotillfem men jag ska skriva om precis samma sak. Eric har gjort slut. Han är inte kär i mig längre och jag kan inte förstå att det är sant. Vi har varit tillsammans i nästan sex år och det har varit de bästa åren i mitt liv. Jag mår fruktansvärt dåligt och allt känns meningslöst. Jag kan inte äta på morgnarna och jag gråter mig till sömns varje natt. Jag är förvånad över att jag har klarat av att gå till jobbet varje dag.

 

Eric är min bästa kompis och den som vet mest om mig och det hoppas jag han kommer fortsätta vara. Det är klart att det kommer vara jobbigt i början men jag får helt enkelt kämpa.

 

Något som också känns fruktansvärt är att jag med största sannolikhet aldrig kommer träffa Erics vänner och familj igen. Jag tycker så hemskt mycket om dem och det är jobbigt att inte "bara" drabbas av en förlust.

 

Varför jag skriver det här på bloggen är mest för att jag inte orkar prata med någon om det. Jag har berättat för några men nu orkar jag inte mer. Läs och skvallra ni, ring inte till mig.


Men jag är lämmen

Tro det eller ej men jag har inte träningsvärk från helvetet i dag! Jag känner ju att jag har tränat men det är inget som stör. Något som däremot stör är ett skavsår på ena hälen. Jag promenerade i mina nya ballerinaskor i torsdags och då fick jag en liten blåsa som naturligtvis gick sönder efter första matchen. Då tejpade jag och kunde spela, man är ju gjord av sten. Tur för mig att jag har crocs på jobbet.
 
 

Anna och Sara var också med

I dag spelade jag lite korpenfotboll. Eftersom jag är så oerhört duktig spelade jag med herrarna. Vi vann två matcher fast jag lyckades inte göra något mål. Vilken besvikelse.
 
Jag är personen med långhåret.

Årets första dopp!

Ni läste rätt! Jag och Bettan åkte en sväng till havet och badade i dag. Det var himla skönt och i morgon är jag nog lite röd, jag brukar ju bli det. "Tyvärr" blir det ingen bikinibild i år, jag är inte lika "fit" som förra året. MEN JAG SKA BLI! Önska mig lycka till.

Billig skoshopping

Jag var på ICA Maxi och handlade för några dagar sedan och då passade jag på att köpa lite skor. De här små söta ballerinorna kostade 50 kronor styck. Lagom och bra.
 

Kanske ska studera engelska istället för franska

Jag chittchattade lite med Lillpojken i går och det var trevligt. Tyvärr känner jag att min engelska börjar försvinna så snart får jag väl börja prata tyska även med honom. Exempelvis så kan jag inte stava på engelska längre, det blev en tysk form av ordet.
 
 
Jag blev glad i alla fall för när jag frågade vad de ska göra i sommar sa han "Åka till flygplatsen och krama dig väldigt hårt, så snälla kom!". Jag ska verkligen försöka ta mig till Tyskland i sommar. Synd bara att hen där uppe  gör allt för att förstöra för mig.

Ett schlagerliv

Det blir mycket böcker nu men jag läser rätt mycket just nu och ni vill ju såklart veta vilka som är bra. Den här, Ett schlagerliv av Kikki Danielsson, var himla bra. Man vet inte så mycket om henne, typ bara att hon har kört rattfull, så den här ska ni läsa. Hon har aldrig brytt sig om att förklara men nu gör hon det i den här boken. Ödmjukt och intressant.
 

Bra shopping i Lycksele

Naturligtvis var jag tvungen att gå in på Dollar Store i Lycksele när vi passerade. Burkarna kostade 40 kronor för båda men det var inte förrän jag skulle fota jag såg att det står Mammas bullar på den lilla. Nåja, någon gång i framtiden har jag ju tänkt bli mamma så det gör kanske inte så mycket. Fryspåsarna kostade två för tio. Hårborttagningsgrejerna var nedrans billiga som ni ser.
 
 

Lite semester

I helgen har jag och pappa varit och hälsat på släkten i Storuman. Det var trevligt och jag har inte behövt sitta vid någon dator på flera dagar. Eller ja, två dygn. På vägen hem promenerade en ren över vägen.
 

RSS 0.91