Startsidan

En fin historia om min välgörenhet

I söndags när vi grillade konverserade jag med Erics vän. Jag frågade om han fortfarande röker (eftersom jag hatar rökare och inte skulle vilja stå och prata med honom en massa om han röker) och då frågade han om jag minns vad jag sa den där gången på Corona då han rökte. (Jag gör en ungefärlig konversation istället, det blir lättare att läsa)

- Något med cancer antar jag.
- Ja, precis! Det var du! Jag började snusa då för att sluta röka och sen efter två månader slutade jag snusa. Sedan en månad tillbaka dricker jag inte heller.
- Är det sant?
- Ja!

Då ville jag bara börja gråta av lycka. Tänk att mitt hostande och cancerpratande och nykterhet har gett resultat! Jag tror att det är lättare att ta steget mot ett nyktert liv om det finns någon i närheten som är nykterist. Här står jag som en klippa att luta sig mot, någon mer som behöver hjälp?

Kommentarer
Av: Bitte Kråkbo

Inne på min blogg kan du just nu vinna en Kenza 9 jacka

http://bittes.nu/2012/04/20/tavling/

2012-05-01 @ 13:07:18
URL: http://bittes.nu/2012/04/20/tavling/
Av: Sigrid

Hej! Jag heter Sigrid och älskar musik! Jag och min kompis Simon är med i en musiktävling i Stockholm, och om ni tycker vi är bra, rösta på oss! Vi finns på youtube om du söker på Sigrid Brydolf, och här kan du rösta på oss! http://response.questback.com/nackavrmdposten/vote/ Tack på förhand! <3

2012-05-01 @ 13:18:01
URL: http://sigridmatildas.blogspot.com
Av: hmm

du på kenzas blogg "Jag tänkte att om jag införskaffar sånna där tighta springbyxor så tar inte mina lår i varandra heller. Det fungerade inte."...

är du missnöjd. gå ner i vikt då.. förvänta dig inte att byxor ska göra tricket åt dig...

2012-05-01 @ 22:17:02
Av: SARAH CARLSTEN

Ha en fin kväll :*



/ http://sarahcarlstens.blogg.se

2012-05-01 @ 22:50:21
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

helt awesome ju!!

2012-05-01 @ 22:50:38
URL: http://adaras.se
Av: b3

Jag måste säga att detta inlägg är tragiskt. Det finns någonting i Sverige som kallas för åsiktsfrihet så fine. Men. Detta innebär också att man måste acceptera andra människors val och åsikter här i livet också. Du verkar ha en av de bittraste bloggarna jag varit inne på. Låt förfan andra människor göra sina val och bry dig inte så mkt i det! Om någon röker, snusar eller super sig stupfulla varje helg är det deras problem inte ditt. Deras val och inte ditt. Att inte vilja prata med någon för att denne är rökare, det är fan rasism !

2012-05-02 @ 00:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress:

URL:

Kommentar:

Trackback